World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én nem panaszkodom a hétvégére, érzésre talán több volt a győzelem mint a vereség. Viszont az este próbáltam az NC-t leduplázni.. 3 veseég után úgy gondoltam, hogy ideje inkább aludni 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Sztem arra, hogy egyszer közös lesz a fizetőeszköz az esély zéró. Az nem lenne biznisz a WG-nek.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Most már több mint egy éves ez a játék is. Mekkora esély van rá, hogy a közeljövőben az arany is közös lesz a másik két játékkal? Vagy az eltérő megnevezés célzás arra, hogy erre nem fog sor kerülni? És a Free xp?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Egyébként ma Chikumával HE lőszerrel 1 hiteltem egy Novikot. Fogalmam sincs hol találtam el, mert takarásban volt, a csata elején lőttem rá egy kapás sorozatot, aztán hagytam is, erre dev. strike, meg lucky shoot. Szóval jól kezdődött a csata.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Egyre jobban tetszik az amcsi DD vonal 😊

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyik csatában például saját cirkálóink közül kettő egyből elkezdte lőni az egyik rombolónkat, mert szerintük az nem oda kezdett el menni egyből, ahova szerintük kellett volna. Persze, így nem is ment sehova, mert kilőtték ők maguk és buktuk is spotter nélkül az egész oldalt, mert a két kedves idióta, ha már kilövi a rombolónkat, nem volt olyan jófej, hogy legalább arrafelé kezdjen el úszkálni, ahonnan kiradírozták a rombolónkat.
Első csatám Königsberggel: tier 7, az egész csapat lemmingel, kapok két salvo-t a térkép túloldalán lévő bb-ktől, aztán csókolom. Asszem mára elég is volt.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Viszont füstből egész jól lehet alázni vele bármit, még cirkálókat is AP-vel.
Egy kisebb tierű cirkáló simán csobban tőle, citadella sem ritka.
Csak aztán elfogy a füst 😄
Orosz rombolókat is húztam. Azokkal ilyen igazi kamikaze / orosz rulett akciókat kell csinálni, ha torpedózni akar az ember. A totális agresszív letámadást kell hajtani mindent egy lapra feltéve. Elég adrenalin pörgető tud lenni, mikor a hatossal rámászol egy Tirpitzre úgy, hogy tőled 1 KM-re legyen és oldalba kaphassad. 😊 A többi rombolót is meg lehet velük kajálni simán.
magas tierben azért fut mindenki, mert rohadt drága a javítás 😊
nem azt mondom, hogy mindig van alternatív stratégia, de nyilván másképp mész egy Tirpitz-el, ha top tier vagy és másképp, ha Yamato-k és Montana-k vesznek körül.
egyébként én is azon gondolkozom, hogy inkább Tier 6-7-ben játszom, az sokkal élvezetesebb.
csak azért vonz pár T10 hajó, hogy kipróbáljam az abszolút top tier életérzést, de amiket leírták és mások is panaszolnak, nem vagyok benne biztos. meg amúgy is, ezzel a játéktempóval, amire nekem tellik, lehet, hogy évekbe tellne 😊
Ezzel nem értek egyet. T5-T6-ban kiválóan lehet teljesíteni még ha be is dob néhány t8-at.
Úgy 30 csata után t8 cruiserekkel azt vettem észre a csaták másképp mennek mint alatta. A legnagyobb probléma hogy mindenki fut. Fölbukkan szemben 2 enemy a mi 4-es csoportunk szétspriccel minden irányba. Hiába kommunikálsz, amikor a north caroline-ban vagyok hiába mondom hogy megyek szembe elvonom a tüzet senki nem támogat. Pedig rám lőnek!
Amúgy is szeretek agresszívan menni de ez a 20 perc camp minden csatában nagyon lélekölő.
"Változtatni a stratégián" Mégis hogyan? Egyedül nem tudsz mit csinálni. Mint fentebb írtam nem tudod összefogni a csapatot bármit írsz nekik. Ja hogy te nézed a térképet és szeretnél ott lenni ahol a legnagyobb hasznot hozod, esetleg a hajóid erőségét kihasználva játszol? GG, mégis csak akkor teljesítesz ha az enemy elb@ssza, ha mennél ahol kellesz egyedül halsz.
Amin rögtön változtatnék: limitálnám a destroyerek számát. Miért kell 5 db. t9-t10 ellen mennem? Eddig 3 ilyen csatám volt, teljesen komolytalan. Torpedo fal innen majd torpedo fal onnan, ez 2 percenként. Mindenki sziget mögött leskelődött, 20 perc leteltével fele csapat mindkét oldalon még életben volt.
survialance station,suppressingért pont jár
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.08.07. 15:05:45
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mogami: el kell jutni a 203-as ágyúkig 😊
a többi hajóval pedig igenis figyelni kell, milyen az MM és aszerint váltaztatni a stratégián.
a T9,T10 csatahajók nagyon kemények már egy T8-as cirkálónak, de ugyanúgy nem tűzállóak 😊
1-2 prém hajó nem árt pont az átképzés miatt. akkor nem lesz soha retartdált kapitányod 😊
Viszont átléptem t8-ba a cruiserekkel és nem tudok mit kezdeni. Az oké hogy stock vagyok és a kapitányok retardáltak még 20k xp-ig. De mit lehet kezdeni t10 társaink ellen akik mindig ott vannak? Lőtáv alig, páncél nincs, marad az orrom befordítom aztán csak az első ágyúkat használom de a Yamato bizony citadelláz még rá merőlegesen is 20 km-ről.
Mogami-ba meg gusztusom sincs beülni, azok a 155 mm ágyúk...
Majd imádkozok t7 csatáért, hátha jön.
Aki még nem próbálta szerintem nagyon megéri.
fubuki is vicces kis lőtáv cserébe lassu és alig fordul, szuper egy dd nel 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ellenben a stok Izumó-m minden anyahajós álma a semmi légvédelmével. :/ Legutóbb mikor mentem vele, egy Yamato-nak lőttem hegy mögé csak úgy kb.-ra 1 salvo-ból 2 citadell-t néztem is, ezt meg hogy adta be. Remélem később javulni fog a fordulékonysága, mert alapon annyira tetű, hogy már minden kínom van miatta.
vagy lehet hogy tervezik csak előbb a hajókat lehet megszerezni 😮 végülis Takaot beígérték 😄
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Persze akkor kéne már bele ARP romboló, sőt TENGERALATTJÁRÓ is! 😄
volt egy naiv elképzelésem, hogy lesznek külön ARP küldetések, esetleg térképek-játékmódok, az jó lett volna.
de ami most van, az olyan mint a gyerekek matchbox gyűjteménye.
a Kamikaze event szerintem jó volt, de elk.rták azzal, hogy utána ugyanaz a hajó megvehető lett, amiért vért izzadtunk 😊 úgyhogy hasonló eventnél már nem fogok erőlködni..
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Itt egy link a H-csatahajókról: H-osztály
A Mogamit HE-vel lőni meg...
Aha, van 78 HP rajta és 7 lövés nem sebez rajta. Meg 12% gyújtás, ehhez képest 140 lövésből 8 okoz tüzet.
azért a mai sem volt rossz 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"