World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Néha csodálkozok én ezen a Zao-n, tegnap is lőttem vele a német 9-es, vagy 10-es csatahajónak (már nem tudom melyik volt) citadellát... Csak pislogtam, hogy WHAT???
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Egyébként ugyanezzel a technikával lehet a másodlagos tüzérségnek is célprioritást kijelölni, ha pl túl közelre ólálkodik egy ellenséges romboló.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Szerintem az ellenfél tudta, hogy esélytelen 😄

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
2 nap alatt már a sokadik ilyen... ennyire ráérnek csata közben? Ki nem szarja le kinek milyen statja van? Szánalmas banda...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A lövegtornyokat viszont ennyi erővel fixen a fedélzethez csavarozhatták volna, olyan tetű lassúak. De sebaj, kormánylapáttal is igen jól célzok 😊
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.08.22. 10:31:52
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.08.20. 18:27:17
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De kapitányi skilleknél szerintem nem nagyon. Az Expert Marksman a Tirpitzre nem nagyon kell eleve jól forognak a tornyai, úgyhogy szerintem a Fire Prevencion jobban kell rá. A Vigilance se rossz de a High Alert megint csak hasznosabb tud lenni, mert Tirpitzel inkább csatahajókkal és cirkálókkal harcolsz nem pedig DD-kkel és ezért a Damage Control Party újratöltése jobban számít a gyújtogatók miatt. Na de a Survivability Expert csatahajóra elég röhejes maximum rombolóra van értelme ennek a skillnek. Tirpitznél ad 3200 HP-t az szinte semmi. A 3200 HP-nál sokkal többet ér az Advanced Firing Training vagy Manual Fire Control for AA Armament, de a legjobb ha mind a kettő megvan.
A Tirpitz kapitányánának pontozásánál az is fontos szempont, hogy akarja-e más német BB-ben is használni ezt a kapitányt és melyikben. Mert a Tier 8-10 BB-knek már 7 km az alap lőtávja a másodlagos tüzérségnek, ezért érdemes lehet a másodlagosokra rágyúrni és akkor az Advanced Firing Training mellé nem a Manual Fire Control for AA Armament kell hanem az 5 pontos Manual Fire Control for Secondary Armament.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
A mostani csatahajóim közül egyedül az Amagin van spotter. Igaz, arra egyrészt nem is árt, másrészt ki is használható érdemben.
Modok:
-MAM I. (mivel a torpedói elég sérülékenyek)
-ASM
-DCSM
-SGM
-TASM
Ez egyébként szerintem egy elég általános BB felszerelés.
Kapitányi skillek:
-BFT és BoS
-Expert Marksman
-Vigilance
Ezek is teljesen általánosak, én most itt tartok. 4. szinten sztem AFT-t fogok választani, mert az AA mellett a másodlagosok lőtávját is elég jól megdobja, igaz hogy ezen a szinten már ritkán van közelharc. Esetleg még SE, mivel ugye a HP az mindig kell. Az MFC AA is jó lenne, mert pont a legjobb légvédelmének a hatékonyságát növeli meg, de egyrészt magas tierben én nem sok CV-vel futok össze és akkor se biztos hogy engem akarnak kiszedni. Szóval ez túlságosan esetleges. Az ötösök közül nem tudom. Igazán fontosnak egyik sem tűnik. Esetleg még egy Fire Prevention vagy High Alert jól jöhet. A Superintendent azért nem mondom, mert pl a spotterből még az alap 4 se fog elfogyni, a HP töltést meg inkább érdemes prém Rep Party-val növelni, mivel igy hamarabb újra tudod használni.
Egyébként 1v1-be, magasabb BB ellen érdemes lehet megpróbálni szembe menni vele, majd az utolsó pár km-en megorpedózni. Engem anno Coloval megszivatott igy egy Tirpitz. De ezen a szinten a 6 km már igen zsenge, túl gyakran nem torpedóztam vele.
(sőt, én most a spottert át is állitottam Catapult Fighterre, szerintem több értelme van, mert tovább fenn marad, hamarabb betölt és a közeli DD-kez ez is kiszúrja.)
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.08.20. 01:34:24
Igy hogy le van ertekelve, megvettem ma a Tirpitzet. Tudnatok adni tippeket
- upgradekre?
- kapitany skillekre?
Koszi!
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Ezért nem fogom visszavenni a japó kicsi rombolókat, Inkább az amcsikba kezdenék bele, azokkal úgyis közel kell menni. Az Oroszokkal is túlléptem már a kis szintet. Ezen felül élvezni szeretném a német acél erejét is 😄 Romboló alig volt tegnap alacsony szinten, ha meg volt se sokáig élt. A Nassau-n annyi kis ágyú van, hogy tiszta tüzijáték szokott lenni a közelharc 😊 Meg itt legalább még van közelharc, nem úgy mint nagyobb tierben, ahol a pálya másik végéről lövi a másikat mindenki és halál unalmas.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.08.19. 10:40:33
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Meglátszik, hogy kijött a német új ág, kis szinten csak T3 német csatahajó hordák. A sorban 5-800 csatahajó várakozik pár darab egyébbel. A rendszer meg alig tud meccset összepakolni, kell neki átlag 2-3 perc az ébredéshez, máskor meg rá se tudok kattintani, hogy leave que, már be is pakolt. Első két kört Emden-nel mentem, mert képezzünk kapitányt lelkesedés volt. Persze bukó lett mindkettő, annak ellenére, hogy a kis 17k HP-s T2-es cirkálómmal 51 és 47k-t sebeztem a két meccs alatt. A többiek nem tudom mi a fenét csináltak....
főleg cirkálóra vadásztam vele, első körben 85K dmg, 3 kill.
de csatahajók ellen elég gyengus, legfeljebb mint keselyű, ha többen vagyunk egy prédára 😊
most egyébként egymás után Tirpitz, Atago, Kamikaze, Scharnhorst, gyűjtöm a kreditet az Iowára 😊
esetleg leviszed a portszámot 1000 alá.
de elvileg ki lehet kapcsolni a torrent alapú letöltést és akkor sima http-s lesz, aminek mennie kell