World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KB 2 nap alatt majdnem 2000 találat vele.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.09.02. 20:21:03
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Éppen elért egy torpedó és hopp full hp-ról ..... múltidőbe.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A következő patch-ben már láthatóak lesznek a brit cirkálók, illetve implementálva lesznek a páncél-diagramok.

Én tegnap egy 8-as csatában kettővel is találkoztam. Sőt, az én csapatomban is volt egy. Az ellenfélnél az egyik TOP 1 (!!!) lett (Mondom 8-as csata) a másik tizedik, az én csapattársam negyedik (előttem végzett) és a 4 túlélőből ő volt az egyik, sőt, a túlélők közül ő végzett az első helyen. (Én Independence-el voltam, mert hová rakja a 6-os CV-t, ha nem T8-ba?) Mivel trágya a légvédelme, mind a két Dunkerque-re rámentem. Az egyiket sajnos egy Arizona kisérte, a másik kvázi szólóba volt, csak 8-as rombolók voltak körülötte. Gondolom a kapitányok se lehettek kezdők, mert elég ügyesen kifordulták a torpedóimat, meg tény hogy béna is voltam, viszont az egyikről 10k HP-t leégettem. A csata érdekessége volt, hogy az ellenfél egyetlen hajót sem vesztett, mig mi négyen maradtunk. A csata elején spottoltam egy rombolónak, de aztán ténytelen voltam visszavonni a vadászaimat, mert japó CV ellen harcoltam. Egyébként fikzáztam a francia légvédelmet, az egyik 7 a másik 4 gépemet lőtte le. So... so... A 224 méteres szórása nekem is kicsit sokan tűnt, de ha jól emlékszem a japánoké sem jobb. A 30 csomós sebesség elég sokat számit és CV-ként én elég fordulékonynak láttam. A 225 mm max páncél tényleg nem tűnik soknak, ráadásul a farpáncélja elég gyenge, de ugye ezt figyelembe véve kell megválasztani vele a haladási irányt.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
- Szór mint egy sörétes (nem tudom, hogy most csak neki adta így és nem rakott rá csökkentőt, de iszonyat csálén mentek a lövedékek)
- A tornyok rosszul vannak lemodellezve szerintem. 4 ágyús toronynál már azért meg kellett volna csinálniuk az osztott lövést. Ez így ratyi, hogy a tornyok sérülése is el van rontva. A franciák a 4 ágyús toronykialakításnál a tornyokat belül megfelelő páncél válaszfallal elkülönítették, így az egyik, vagy másik oldal kritikus sérülése / találata esetén sem esett ki a főfegyverzet 50%-a, hanem csak 25%. Erre volt ha jól emlékszem gyakorlati eset is. Itt a játékban ez kimaradt teljességgel eddig. Ellövik egy tornyod és francia vagy, hát oda a fegyverzet fele, cumi max. 😄
- Toronyelrendezés miatt hátulról kényelmesen támadható rombolóval és cirkálóval, kb 45 foknyi holttér van.
- Másodlagos lövegek elrendezése a játék szempontjából egy vicc. Hiába lenne tökéletes orral támadó típusú hajó, a másodlagos lövegek közül összesen 2 tud így tüzelni. Hátra se valami acélos.
- Páncélzatot nem tudom mennyire csinálták meg valósághűre, de a hajó a lövegtornyokon kívül mindenhol könnyített páncélzatú volt, ergo sérülékeny lesz.
Összesítve nekem nem jött be ránézésre, de ki tudja, lehet csavarnak még rajta. Amúgy várom a rendes nagy tesóit, a Richelieu osztályt. 😊 Csatában találkoztam eggyel tegnap előtt. Messziről köpködött, de nem talált el (szórás), majd pedig el lett zavarva lőtávon kívülre :/ Így rá se tudtam lőni.
Sikerült már valakinek Königgel citadellát lőni bármilyen csatahajónak?
Mert nekem valamiért nagyon nem megy...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Néha csodálkozok én ezen a Zao-n, tegnap is lőttem vele a német 9-es, vagy 10-es csatahajónak (már nem tudom melyik volt) citadellát... Csak pislogtam, hogy WHAT???
Egyébként ugyanezzel a technikával lehet a másodlagos tüzérségnek is célprioritást kijelölni, ha pl túl közelre ólálkodik egy ellenséges romboló.
Szerintem az ellenfél tudta, hogy esélytelen 😄

2 nap alatt már a sokadik ilyen... ennyire ráérnek csata közben? Ki nem szarja le kinek milyen statja van? Szánalmas banda...
A lövegtornyokat viszont ennyi erővel fixen a fedélzethez csavarozhatták volna, olyan tetű lassúak. De sebaj, kormánylapáttal is igen jól célzok 😊
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.08.22. 10:31:52
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”