World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Aztán meg nyilván kiderül,de azt a sírást ami egy eltűnt prem álca okozna nekik biztos nem akarják.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.09.17. 18:36:32
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha van tier 8-as japán rombolom, azzal milesz? csak simán ledobják hatba? kompenzáció lesz valami?
- az event közben a küldetés teljesítésekor jön az egy sárkány-jelzőzászló és az 1 éves emlékzászló
- az event végén készül egy összesítés, és akkor szórják ki a többi jelzőzászlót az addig lenyomott csaták és birtokolt X-ek függvényében.
Ez korrektebbnek is tűnik, így aki a határon billeg, még van lehetősége elérni egy újabb marék zászlót.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.09.17. 10:04:59
Én épp csak lemaradok a 150-ről. De én is csak az alapot kaptam meg. Lehet hogy a több majd az event végén jár és addig még van esélyünk az egyel nagyobb kategóriához. Nekem most a két küldi miatt amúgy is rá kell feküdnöm a hajózásra. Remélem ez a hétvége nem a szopókázásról fog szólni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
kicsit lelassultam a Kievvel, messze még a Tashkent, de mindig élvezetes vele füstből 10km-re cirkálókra lövöldözni, csak úgy kapkodják a fejüket a sok mini citadella miatt 😊

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A ruszkikat pedig 8-9 km-ről már kiszúrom, így mehet az áldás nekik.
Mondják is, hogy az orosz DD-k valójában nem rombolók, hanem mini-cruiser-ek. Ez valóban így is van, úgy is kell velük játszani.
Utoljára szerkesztette: gseldon, 2016.09.16. 12:55:14
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Csak az utolsó csata kárpótolt valamennyire, mikor nem a füvet rágcsáló zombik közé kerültem és nem döglöttek meg egyből a 4-en, 5-en 1-2 ellenféltől, vagy épp nem direktbe csak az ellenfél capkörei körül hajókáztak. Ekkor sikerült végre kiosztani 80k+ sebzést meg kilőni 4 hajót. Addig kriminális szintű birka hülyék voltak velem egy csapatban, de még az utolsó meccsen is volt egy csatahajónk, aki szerintem valami tengernéző sétahajózásra fizetett be, mert a csata közelébe se szagolt végig, az biztos. Sértetlenül fejezte be a meccset szinte nulla sebzéssel.
Az utolsó meccsen azért látszott, hogy mennyire tolják a WG-sek itt is a random faktort (mint a tankban is), mert egy Königsbergre kapás lőttem 4 lövedékkel, abból 2 talált, 2 citadellával süllyedt... Pislogtunk is mindketten, meg kérdezett, hogy ez most mi, meg mennyi volt.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Csata elején írj egy közös üzenetet, hogy "Anyone wants to trade compliments (for the achievement)?", azaz, hogy akar-e valaki dícséretet cserélni veled.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2016.09.12. 09:55:29
Csaphatnánk majd pár kört 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
de már láttam 8 killt és szintén bukta.. az ember csak néz ilyenkor, hogy mi van...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"