World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki rájön mire adja, akkor legyen oly kedves ne fojtsa magába és ossza meg itt a fórumon 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ugyanekkor, a Kaiser in-game leírása:
"The main battery's armor-piercing capabilities were highly competitive with the artillery of super dreadnoughts from that era." Aha. Feltűnt. 😄
Mindamellett én mindössze 6 gépet emeltem le a légvédelmével. Igen - ez azt jelenti, hogy a két hordozónk összesen hetet...
A túloldalon ez a szám 46.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Bár nem panaszkodom, megcsíptem az első helyet (nem tudom, mire föl, 51k sebzéssel) és nyertünk, de egy híján majdnem sikerült annyi repülőgépet lőnöm le a csata folyamán, mint a Langley-nk és a Zuiho-nk együttvéve.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.09.07. 14:22:37
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyébként egy Hiryu-m és egy Rangerem van, a jenki vadászok már most is, úgy emlékszem, érdemben komolyabb loadouttal mennek ki, de legalábbis tovább használják azt. A Zero-im jellemzően egy összecsapás után hazamennek, már ha van, aki hazamegy.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.09.06. 23:02:57
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ahogy nézem az Akatsuki fotóit, 3 lövegtornya lesz 6 csővel. Plusz 3x3 vetőcsöve. Tehát a mostani Tier 7-es Hatsuharumnál jobb lesz.
Vajon milyen lesz a váltás? A Patch után a Hatsumból Akatsuki lesz, vagy aki már elérte Tier 7-et japán DD ágon az kap egy Akatsukit?
Viszont az Iowa légvédelme nagyon jó lesz. Már a North Carolinának is jó, de az utódján sokkal nagyobb DPS-t kapnak majd a 40 mm-es Boforsok. Ha nincs CV akkor szívás, de sokszor nagyon jól jönne az erős légvédelem a bomber setupos CV-k ellen.
Másodlagosra a japánoknál és a németeknél érdemes fókuszálni. Hasonlóan nagy lőtávval és közel azonos csőszámmal működik mind a két nemzetnél a másodlagos, de elég különbözőek. A németeknél kicsi sebzés és nagy tűzgyorsaság van és minden löveg csak HE-t lő ezért gyakrabban gyújtanak. A japánoknál nagy sebzés de nagyobb újratöltés a jellemző és a 140 mm és 155 mm-es lövegek AP-t lőnek.
A németeknél Bismarcknál tartok és annak a másodlagosa nagyon erős. Egyrészt a fent leírt tulajdonságok miatt. Másrészt mert ennek már tier 8-as létére 10,1 km a lőtávja, míg a japán másodlagosok az Amaginál csak 7,2 km-t tudnak és majd az Izumonál lesz ez 10,1 km-es. Így hát elég OP tőle a Bismarck. Nekem ~15k-val nagyobb az átlagsebzésem a Bismarckkal mint a másik 3 tier 8 csatahajóval. Más tulajdonságokban is jó, úgyhogy esélyes neki egy nerf. De jelenleg ha közelharci csaták vannak, akkor a másodlagos képes arra, hogy csináljon 10-12k lövedék sebzést és 17-20k égetési sebzést. De nem egyszer volt példa hogy összesen 40k feletti sebzést hozott össze. Természetesen megvan az 5 pontos Manual Fire Conrtol for Secondary Armament kapitányi képesség, anélkül nem ilyen jó. Viszont az 1 pontos Basic Firing Traning ami 10%-al csökkenti az újratöltési időt az nincs meg. De már csak 50k xp és az is meglesz. Az Amagival nem is nagyon erőltettem a másodlagost a 7,2 km-es lőtávja és a gyenge páncélja miatt, illetve azon még nem volt meg az 5 pontos MFCfSA kapitányi képesség se. De az Izumoval is elkerülöm a közeharcot mert még mindig csak A test van a hajón, amin kevesebb a másodlagos tüzérség illetve pocsék a kormánylapát kitérítési ideje.
Nekem hamarosan a Friedrich der Große lesz meg. Na annál tényleg nem tudom milyen fejlesztéseket rakjak a hajóra. A 3 milliósok közül 3 is jól jönne, mert a főlövegek lőtávja se valami nagy, lassabban is tölt mint a többi tier 9 BB (pláne ha azok az újratöltést erősítették) és a másodlagosok további erősítése is jó lehet. Bár kérdés tier 9-ben mennyi közelharc lesz, mert egyrészt a tier 9-10-es cirkálókra van lőtáv növelő fejlesztés amivel 18,5-20 km-re el tudnak lőni és sokkal hamarabb elkezdhetnek gyújtogatni. Másrészt a FdG nem lesz olyan fordulékony mint az elődei.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.09.06. 18:22:31
AA a törzsekkel úgyis javul és az eddigi pár csatában nem is találkoztam Iowával CV-vel.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ha meg már elértél mondjuk a Fubuig T8, akkor T8-as új hajót kapod helyette + a T6os Fubu is megmarad (mármint kifejlesztve).
Huh... ez így nem tudom érthető volt-e?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Fubuki jobb volt. Sokkal lassabb (~34,5kts), toronyforgásai egy cirkálóhoz hasonlít annyira lassú, kevés torpedó.
Kapitány skillel még tovább lehetne csökkenteni a láthatóságot, ami most 6 km, akkor kicsit bátrabban lehetne ezzel a torpedó sebességgel mészárolni 😊
(meg egy kis lábjegyzet a torpedóvédelemhez: a Colo-ba 2 torpedóval majdnem többet sebeztem mint a Fuso-ba 3-al. Thx rng!)
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.09.05. 22:06:04
DD-k sem tudják kikerülni 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2. modulnál sem nagyon tudom, hogy inkább az AA-ra vagy másodlagosra költsek.
mintha utóbbi időben inkább a DD-k jelentenének nagyobb veszélyt, kevesebb CV-vel találkozom.
Ennyi találatot egy japóval sem lehet :/

Afelett viszont már kapnak olyan torpedókat, amelyekkel a BB-k és cirkálókat is hatásosan és "láthatatlanul" lehet baxtatni. A japán és orosz DD-k ellen pedig az ágyúk hatásosak, mert a ROF-ja az amcsi DD-knek a legnagyobb.
A japó DD-k inkább a csatahajók ellen jók.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Jelenleg egy T7-es US Mahanom van, de a 3,5 sec ágyútöltés 5 ágyúval, több torpedo, több hp magáért beszél szemben a 10-11 másodperces 2-3 ágyúval.
Japán oldalon van egy T9-es Kagerom, de egy amerikai T9-es ellen mindig kikapok. Most kíváncsiságból megnéztem milyen, ha 6,4 km-es torpedo range 81 kts mellett mire elég, 6 km-es észleléssel. Nagyon necces túlélni, de sorban lehet süllyeszteni BB-ket így.