World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Minden emberi számítás szerint a vörös sávos ikonnak sebeznie kellett volna.
Mentem egy kört Blyskaval, az ellenfélnél is volt egy. A First Blood-on még csak éppen túl voltunk, eveztem az ellenfél csatahajója felé erre felspottolódik az ellen Blyska. Csak úgy rálövök egy salvot és már fordultam is ki. Nézem, fasza, ez mellé megy. Nah! Egy talán betalál. Leesik a HE shell, dev. strike, ammoreccs. Az előző körben meg a Tirpitz nem bir sebezni HE-vel a Khabarovskba? Már lassan tényleg nem tudom mi a fenével lövöldözzek, annyira random hogy mi jó mi ellen.
Prém nélkül szinte csak kiváló kör kell a minimális (pár ezer) pluszos körhöz... remélem ezen téren változtatni fognak.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.09.24. 17:51:49
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.09.24. 11:12:57
Más: Az én toleranciám nagyon magas a játékkal szemben, de amit még én sem vagyok hajlandó megérteni: A nem regisztrált találatok. Természetesen a részletes találat-jelző be van kapcsolva, és a lövés nem pattant le, nem tört össze a páncélzaton, nem volt overpen - "rendes", vörös sávos találat, és mégis: nulla sebzés. A minap kettő ilyen találatot értem el egy csatahajón, és hordta ki lábon nulla sebzéssel.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
-lelőttem 18 gépet (a CV 20-nál halt meg)
-1 lövéssel 2 foglalás resetet kaptam 10-es magyar dd-n (az megint mia f@sz???)
-citadella a Carolinának (14 találatból 15 modulsebzés???)
-kigyújtottam a Des Mony-t
Bár nem sebződtem, a 10%-os javitás ojcsóbbitó signállal is 18k-t fizettem javitásra. Amit megint nem igazán értek, mert... oké, lelőtték a kisérő vadászomat. De ha egy elvesztése ennyibe kerül, akkor hogy éri meg CV-vel repcsizni? Vagy a lepattanó lövés megint elvitte a hajó pénztárosát?
Jah! És ezzel a teljesitményemmel lettem negyedik a csatában. Azzal a hajóval amit legjobban utáltam (bár most hogy kezdek belejönni...)
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.09.24. 01:28:09
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mióta a német nagyvasak bejöttek a játékba, számomra azóta nem alapvetés, hogy csatahajóra auto-AP.
Hovatovább az időnkénti mocskosul sok romboló miatt is egyre sűrűbben vagyok áttöltve HE-re.
Ma kora reggeli 8-8-as felállásban volt a csapatunkban egy Hakuryu. Csúnyán vesztésre álltunk, amikor az ellenfélből egy North Carolina 'Clear Sky'-t kapott és írta is, hogy mekkora balfasz a CV-nk. 61! repülőt lőtt le az NC, míg a Hakuryu csak 14-et és persze 0 kill.
Mostanában egyre több T10-es hordozóval hoz össze a sors Fletcher miatt és rendszerint a mezőny végén vannak összesítéskor.
Egyébként a HE inkább modul sebzésre meg gyújtásra való, illetve ha el akarod kerülni az overpent. És hiába nooboznak sokan, max lőtávra meg ha szemből/háttal látok egy BB-t, arra se fogok AP-val lőni, még akkor se én is BB-ben ülök, mert szemből 99% hogy pattan az AP.
mondjuk 8-10km körül tudom ezt megtenni. afelett örülök, hogy egyáltalán eltalálom valahol a hajót 😊
Ha HE köpködős hajó vagy és BB-t lősz, soha ne oda célozz, ahova páncéltörővel is lőnél (értsd: ne az övpáncélra), hanem a felépítményeket lődd, ahol gyenge a páncél.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
8-10km-ről lőttem Mogamival oldalát mutató hajót, és hogy lehet, hogy az 5x3 155-ös lövedékből csak pár talál/ad sebzést amikor látom a saját szememmel, hogy egyfelé tartanak? 1000-es gyenge dmg-t számolva is per lövedék, ilyenkor a Mogaminak óriási kárt kéne okoznia.
az a gyanúm, hogy vannak a játékban max dmg per szalvó értékek és akkor se ad többet, ha látod az összes lövedéket szétkenődni a kapitány szobáján.
És hidd el, a hülyék -spottolás ide vagy oda- igy is úgy is meghalnak a csata elején. Mondjuk dd-vel én is, bár az megint elgondolkodtatott, hogy tegnap este Blyskaval betett T8-ba, harmadiknak haltam meg (be akartam foglalni egy pontot, de pechemre 2 dd, 3 bb meg pár cirkáló jött arra, mig a csapatból ketten álltak kb 7-8 km-re mögöttem) és még is első lettem. Ráadásul amikor meghaltam 3-3 volt az állás, ebből 2 kill az enyém volt. (Egy Benson meg egy Carolina, utóbbi ráadásul jóval utána halt meg, mert elkapta egy random torpedóm és elfogyott az élete mielőtt javitani tudott volna, az igazi poén viszont az volt, hogy annyira nem volt ott a csapatomból senki, hogy végig fel se spottolódott, pedig a NC azért nem egy lopakodó bajnok) Szóval az örök kérdés: ha 5 perc után harmadikként halok és még is én leszek a csapatból az első, akkor mit csináltak a többiek? De ez persze költői kérdés.
Jah és RNG... nekem a Kutuzov 12 lövéséből ált 3-4 szokott találni. Tegnap rám lőtt az Izumo, 9 lövésből 6 eltalált. Mert nyilván neki olyan jó a szórása...
De visszatérve, szerintem nagyon könnyen belátható, hogy aki nagyon nem tud dd-vel játszani, az ezután is béna lesz. Ezzel csak a tényleg pro dd-s játékosok jutnak még több xp-hez. Meg még gyakoribbak lesznek a CV-k a csatákban. Bár ezzel legalább ők kicsit motiválva lesznek abban, hogy spottolják a dd-ket.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
[url=http://worldofwarships.eu/en/news/public-test/public-test-0512/[/url]
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.09.21. 09:12:46
Most nézem a játék egy éves infógrafikonját... a legnépszerűbb csatahajó az Arkansas? WTF? Mondjuk a Langley-t se feltétlen értem, a St. Louis viszont nem lep meg.
ma délutánra megvoltak a dmg eredmények, csak az 1 win hiányzott...
Így a marhája nekilátott a csatának 30k hátránnyal...hát persze, hogy nem tartott sokáig neki. <#smile>#smile>
Egyre több amúgy a csapatgyilkos...már-már kettesével jönnek a csapatba. :/
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"