22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14756 Én még csak T5-ig jutottam, de sztem igen korrektek a franszia hajók. A Bugavilivel elég volt egyetlen vesztes csata ahhoz hogy fullos legyen. A Jurienhez már három kellett. Kicsit lassan tölt, de nekem bejött. Mondjuk hozzá kell tennem hogy T3 ellen kellett mennem, de igy sem vallott szégyent. A Frianton már van torpedó, 4*3 amivel közelharcban lehet csúnya dolgokat művelni. A 12 seces töltési idő mondjuk elég horror, de ezt lehetne javitani skillel. Ráadásul baromi gyorsak, a Bugát leszámitva ami csak annyira gyors, mint egy fullra pakolt kukás autó. T4-ben még mindig 4*3 torpedó, catapult fighter és szonár. Mondjuk itt van egy elég nagy visszalépés a légvédelem terén, ezt a játékosok is tudják és három meccsből kétszer dupla cv-t rak be, ráadásul előszeretettel ötösöket. Mentem két kört az Emillel is, sajnos a 7-es cv-k ellen nem tud mit tenni és amellett hogy lassan tölt, a lövedékek elég magas pályán szállnak, igy dd-re vadászni is elég necces vele. Meg citadellt lőni is. A pár csata alapján amit mentem vele, azt kell mondanom hogy az AP-t nyugodtan el is lehet felejteni, hacsak nem sniper valaki. Néztem az okozott és az elszenvedett sebzéseket is, a HE sokkal jobban sebez. Jah, és a Dunqerkue! <3 -
#14755 A magam pragmatikus módján csak örülök neki, ha egy ág, ami nem érdekel, nem jobb, mint az átlag, és nem járul komolyan hozzá a powercreephez. -
#14754 Én már délelőtt 10-kor találkoztam velük. Főleg, hogy fél 9-től volt elérhető a szerver :D
Egy hulladék papír mind.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2017.04.22. 08:19:25 -
tbundy #14753 én is, első lövéstől detonált :D -
#14752 Jó tudni :) Kell valakinek meghívó? (veterán vagyok) :) -
#14751 Már találkoztam is egy T10 francia hajóval. Azt hiszem ez sokba volt valakinek. -
Malachit #14750 Jó a Ron, de mivel segges nem szeretem túlzottan. A tűzgyorsasága kiváló, de a kis kaliber ezt lerontja. Amolyan HE spemmer. Tegnap azért egy Moszkva közelre bemutatta az oldalát és kapott 5 c**kót :D Még 20K és Hindenburg. :) -
#14749 Már csak 14k xp maradt a Hipperből, remélem a Roon jobb lesz. Bár így a vége felé egész értelmes csatákat tudtam menni vele. -
#14748 Csak a meghívott kap prémes hajókat, hogy ne (kevésbé...) lehessen kihasználni a rendszert. Két meghívottam érte el azóta a T7-et, kredit jött, zászlók és asszem port slot.
Ha azóta változtattak ezen és az ajánló is kap Texast, úgy megkövetem magam. ....na meg dupla kib"szás ez azoknak, akik pénzért megvették anno. -
#14747 Ja veterán játékosok küldhetnek inviteot, első körben mindenki megkapja a Diana-t, és ha a kezdő játékos eléri a Tier 6-ot, akkor mind kettő fél kap egy Tier 5 Premium Texas csatahajót. pluszba csomo free xp-t is, meg pár milla kreditet.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.04.19. 19:03:37 -
#14746 Onnan küldtem a meghívót, jó lett volna még egy kis plusz :)
Köszi -
#14745 Hmm. Ezt nem is tudtam. Köszi az infót! Jó tudni! -
#14744 szoktak néha kiadni invite a friend kódot,a kezdő játékos kap egy kevés aranyat vagy kis szintű prem hajót,és volt olyan is hogy ha a meghívott elér t10be akkor a meghívó kapott valami jóságot
https://playtogether.worldofwarships.com/
most nézem hogy lehet meghívót kreálni elvileg ezen az oldalon
eu
https://playtogether.worldofwarships.eu/
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.04.19. 09:45:40 -
#14743 Invite kóóód? Mihez? :) Ez egy ingyenes játék :) -
#14742 Egy fölös invite kódja nincsen valakinek? -
#14741 Azért 800 tokenért a 2000 dublon se olyan rossz, ha a hajó nem érdekel :) -
Darun #14740 Természetesen a vizre, mert ők állnak vesztésre :D Mondjuk nekem a Kamikaze meg van a tavalyi gyöngyös eventből, de néhány camo-t azért zsebre vágnék. Nekem inkább az a kérdés, a köv körben is lehet majd oldalt választani, vagy ez végleges? Mert ha végleges, akkor ez már most lefutott meccs. Persze a jutalmak igy is járnak, csak a körönkénti 100 tokent bukjuk el. -
#14739 Clash Of The Elements
Erre jelentkeztetek? Melyik oldalra sikerült? -
Darun #14738 Tegnap az utolsó meccsen Farragut-al mentem. Öt romboló volt oldalanként. Bementem középre, spottolok egy német dd-t. Meglepődtem hogy a cv gépei mind messzire elkerültek. Elkezdtünk karatéjozni, erre befüstöldőött, de akkor asszem már látszódott mögötte egy orosz dd is. Végül leégtem, de kiderült hogy az ötből négy dd ott volt a smoke alatt, mind meg is halt, mind a négyet felspottoltam, kettőt megtorpedóztam. Hogy mennyire szeret a random... a 11,5k sebző torpedóim az elsőbe 6k-t, a másodikba 7k-t sebeztek. Persze mind a két kill-t lelopták előlem, aztán porrá égtem én is. A lövegeim közben több mint 40 találatot vittek be és egyszer sem sikerül kigyújtanom semmit, engem bezzeg kétszer is. Jah! És vasárnap 7 meccsből 1 győzelem, tegnap ötből egy. Szombaton is ilyen 40% körül lehetett a winrate-em. Az egész hétvégén kb 2 győzelmet tudtam felmutatni amerikai hajókkal. Köszönöm WG ezt a remek MM-t! -
carp3tm0nster #14737 Látom nerfelve lett a DD-k stealth fire képessége. Semmiből jövő HE spam hegyek, meccsenként 30-40k csak fire dmg. Éljen a balance! -
#14736 hát persze -
#14735 Tudja valaki, mikor válik elérhetővé a francia cruiser ág? -
Darun #14734 A bétában nagyon op volt, mivel akkor a lőtáv/tűzgyorsaság növelő skillek még rá is működtek (asszem 155 mm volt a határérték). A fő problémám, amiért nem használom mostanában nekem is pont ez. Ellenséges cirkálót szinte esélytelen nagyobb távolságból eltalálni, a dd-kről nem is beszélve. Én a bétában pont eddig jutottam és mivel nekem is a cirkálók voltak anno a kedvenceim, ezért a béta után is ennek az ágnak estem neki. Bár mostanában már erősen BB párti vagyok, azért a sok löveges cirkálókat (Omaha, St. Louise, Svietlana, Boga) most is imádom. Egyébként egy Bogához képest még annyira nem is vészes a Cleve, az oroszoknál sokkal jobban előre kell tartani. De ugyanezt emlithetném a japó csatahajóknál is. Nem elég hogy horror szórásuk van, max lőtávra ilyen 13-15 sec alatt ér el a lövedék, ami még egy csatahajónak is bőven elég hogy kifordulja. -
Sendrov #14733 Francia cirkálók közül a Jurien de la Gravière-t várom legjobban. Nekem valahogy ezek a századforduló előtti régi vasak tetszenek a legjobban. :)
Még anno a zárt bétában volt Cleveland-em, de csak arra emlékeztem, hogy annyira nem szerettem. Most megint megvettem és vicces, hogy bármire célzok, előbb az égbe lő a főtüzérség és kb. a fél csata lemegy, mire az első sorozatom le tetszik potyogni az égből. :) Pláne, hogy főként cirkálókkal játszom és a többi hajómnál azért nem egészen ez van. Cleveland előtt át kell állítani az agyamat.
A légvédelme viszont elég hatékony maradt. Volt, hogy két komplett rám támadó torpedórajt szedtem le vele. :)
Ennek ellenére még mindig nem vagyunk cimborák a Cleveland-el. -
Darun #14732 Valaki nemrég mondta, hogy azért jönnek előbb a franszihák, mert hogy igy is túl sok a BB. Aha. Ketten voltunk csatahajók és ö5 romboló volt, és ez egy T8-10-es csata volt. Mi a f*szt csináljak a Bismarckal, ami ráadásul még full stock öt romboló ellen? Ja hogy van hydro? Jah, kettő, ami kevesebb mint két percig működik. Raádsául a szigetek között könnyedén elbújnak a kis dd-k. Mentem egyet Iowa-val is. A csata felében sptottolva voltam, mig szintén a csata felében nem láttunk egy ellenséget se. Bizonyára a rombolóink jól végezték a dolgukat. Az Amagi a fronton, a szigetek között kóricált, bele is futott egy torpedo salvoba. Pont azután, hogy lehülyézett engem is meg a másik BB-t is. Igen, mert a szigetek között, a torpedók lővonalában csak az okos játékosok mennek be csatahajóval. Mellesleg a másik BB még repcsit is küldött fel, az sem látott semmit, mondjuk kevésbé hatékony spotter mint egy dd.
Egyébként ma megint, két csata, két vereség. Mi a f*sz van kérem? Már vége a hétvégének! -
DantesHUN #14731 Mert gondolom kerülik a rombolókat és torpedókat? -
#14730 kivéve ha ddre vadászol füstben :D -
#14729 ráadásul az egész játék legjobb élménye a csatahajókkal való közelharc kb :D -
Prof William #14728 Azt megértem ha a valósában egy kapitány nem meri kockáztatni a hajója az emberei és a saját életét és inkább visszavonul a csatából. Az más kérdés hogy ilyenkor parancsmegtagadást követ el és ha nem tudja indokolni akkor hadbíróság elé kerül.
De könyörgöm egy játékban miért kell behúzott farokkal menekülni a harc elől? Ma is a csatahajók felhúztak a képernyő sarkába és onnan lövöldöztek néha-néha kb 20km -es távolságból miközben az Atagom körül szinte forrt a víz a becsapódó lövedékektől.
-
Darun #14727 Nekem is van havi prémiumom. Gondoltam kicsit meggyorsitom a fejlődést a hétvégi kétszeres szorzóval. Vasárnap: 2 csata, 2 vereség. Tegnap: 3 csata, sztem három vereség, kettő tuti, a harmadiknál dd-vel mentem foglalni. Amint felspottoltam az ellensgéet, az eddigi mögöttem érkező támogató hajók szépen elfordultak és egyedül hagytak. Aztán kaptam egy radart/szonárt és csókolom. Gyorsan ki is léptem a játékból.
Múlt héten játszottam alacsonyabb tierbe is, mivel mentem pár kört szakaszban. A Kuma-nk 10 km-ről inditgatta a torpedóig a szigetek között felbukkanó dd-kre, sajnos még is nekünk kellett kerülgetni őket. Már eleve úgy lépett be a csatába hogy lila volt. Ezek után nem is értettem, miért. A harmadik salvo után visszafordultam és megtorpedóztam. Erre a szakasztársam kilopta előlem :( A csetből az derült ki, hogy nem értette miért öltük meg. Szóval... jah, a nyúl ürege nagyon mély :) -
#14726 Nincs. Nekem is van havi prémiumom mégsem nyerek zsinórban :) -
carp3tm0nster #14725 vagy olyan a dobókockám,hogy minden oldala hatos :D
@malachit: vázz, igazad van! :D -
npolos #14724 szóval csak gyenge BOTS-okat kapsz? :) -
Malachit #14723 Akkor nem szüzet áldoztál, hanem tejeltél :D -
carp3tm0nster #14722 Áldoztam kecskét, szűz lányt és minden egyebet, azóta csak nyerek. Nem bírom abbahagyni 3-4 nyert meccs után sem! :)
Vajon van ennek köze ahhoz, hogy vettem egy havi prémet? :D -
Zoli105 #14721 Jön a Harifuri :D
Csak sajna prém lesz mindkettő :O
Ez viszont érdekes lesz hozzá :D
Notice.
HSF Harezake (Kagero-Class) have 3 gun options
- 12.7cm x2 Japan Gun
- 10cm x2 Akizuki-class Gun
- 5''/54 x1 American Gun
All 3 gun option in just one single ship. -
#14720 T4-T5 CV-ktől a legutóbbi patchben el lett véve a manuális dobás az elharapódzó sealclubbing miatt. Ilyenkor érdemes mindig átfutni a patch notes-t. -
Glenwood #14719 Meg tudjátok mondani hogy miért nem tudok használni torpedósnál manuális célzást? Nyomom azt alt billentyűt folyamatosan de csak a hajók nevét meg hp csíkját mutatja meg. -
#14718 Kitartást kívánok a munkádhoz, érdeklődéssel fogom követni a továbbiakban is! :)
Más: A 0.6.4. új prémesportja (szárazdokkok) egész babán fog kinézni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2017.04.07. 16:06:42 -
Sendrov #14717 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:) Akkor jó. Én lassan elkészülök az SMS Tátrával: https://skfb.ly/XOQp és előkészüleben van az SMS Budapest csatahajó. Ez utóbbinak már a komplett tervrajza beszerezve.