World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.10.06. 17:29:54
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bezzeg ha engem lőnek, minden HE gyújt azonnal...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.10.05. 18:16:46
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.10.05. 13:30:24
Akkor inkább várnék az E25 újbóli feltűnésére, vagy a SU-44-122-re ruháznék be.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az előző season-ban 57% wr-em volt, most kemény 27%-nál tartok, pedig az átlagsebzésem magasabb.
Vagy ennyire nem értek a T8-as hajókhoz? 😊
7 csata, ebből egyszer sikerült nyerni is. Két kört mentem dd-vel, az elsőben egyedül voltam, az ellenfélnél ketten voltak, ráadásul 2 cv oldalanként. Kösz szépen! A másodikban szintén egyel több dd volt a túloldalon, ráadásul a mieinket gyorsan le is darálták, én húztam a legtovább. Kétszer annyit sebeztem mint elsőre és kb fele annyi xp-t kaptam, vagyis jobban megéri foglalni mint sebezni, utóbbira nem nagyon ad semmit.
Kongo-val lőttem egy álló, oldalát mutató Langley-re. 1 találat, az sem sebzett.
König: egy oldalát mutató Gneisenau, a teljes salvom köré (elé vagy mögé) esett. A Nürnberget 4 lövésem találta el, mind overpen. Kigyújtottak, benyomtam a javitást, folyamatosan oltotta a tüzet, mert focust kaptam. Lejár a javitás, a Farragut első lövése azonnal kigyújt! És ezt egy csatában 😄 Köszönöm WG!
Mentem két kört Furutaka-val. Másodikra betesz T7-be. Épp azon ment a vita hogy a Bismarck mennyire op hajó és hogy 10,5 km-re fel lehet vinni a másodlagos lőtávolságát. Én meg csak röhögtem, mert nekem a fő ágyúim nem visznek el addig. Azért azt szeretném tudni, mit lehet csinálni ezzel a foskazánnal T7-ben. A dd-k messzebb ellőnek mint én és ez a 6 km-es torpedó lőtáv... a Scharnhorst már torpedózott rám, én még mindig csak malmoztam és vártam hogy a halált. Ráadásul egy ARP Kirishima beirta hogy ne pofázzunk annyit. Mellesleg, ő kempelt leghátul, én voltam a frontban a szószólónak meg volt egy first blood-ja. De azért irjunk kevesebbet. (mellesleg mi mást csináljak, ha nem tudok lőni semmire?)
Egyébként sztem a Szent István inkább Tier4-be passzolna. Tűzerőben legalábbis biztosan (lásd pl. Wyoming, ami szintén 12db 305mm-es löveg és T4-ben van).
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.10.02. 18:45:55
Csak a képe alapján mondom, hogy Tier 4. Egész jó felépítése van a hajótestnek. A történetét nem ismerem, csak annyit tudok, hogy a köcsög macskazabáló búvárgecik süllyesztették el a háború után...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.02. 16:17:10
Ha a hétvégi zsinór vereség átok, akkor sokan vagyunk átkozottal. Szerintem ez nem a kazuárságon múlik, és alapvetően nem is az lenne baj hogy bizonyos hajókkal lehetetlen nyerni adott napon (bár ez is baromi idegesitő) hanem amikor olyan meccs van, ami14-0 arányban dől el. Ilyen nem sűrűn fordul elő szerencsére, mert a többség azért játékos. De a Warplane-ben, ahol a játékos állomány hiánya miatt botok is vannak, nagyon sok olyan csatát megyek, ahol a meccs vége 10-1, 10-2 vagy 10-3, attól függően hogy hány gépet lövünk le, mert sok esetben csak a plájernek van killje (vagy valamelyik pro botnak) egyébként meg a teljes bot csapat retardált vs pro bot felállást mutat. És ilyen minimum 5-6 csatánként előfordul. Legutóbb épp az éjjel, amikor megvettem az új T9-es gépet, és rögtön a második csatában nagyon csúnyán elvertek. (konkrétan 10-1-re) Egy elvileg azonos képességű botok között zajló csatában hogy lehet ekkora különbség? Ha viszont van különbség a tudásukban, akkor tényleg felmerül a kérdés, hogy direkt osztanak le pro vs kretén meccseket?
T8 csaták, T7-8 cv-vel....
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.10.02. 10:43:18
Na, szal arra következtettem, hogy hétvégén kurva sok kazuár (esetleg noob) játékos játszik, és ezért a sok defeath becsúszás.
Imádkozunk a jó MM-ért 😄
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Lövésmennyiséget Ronnal farmolok. Azzal gyorsan jön. Még 1200 kell kb.
Az Angol romboló meg meglett tegnap. Erre első csatában megnézem kiosztott skillek nélkül (borzalmas volt). Kitorpedózott egy Japó cirkáló :/ Ennek a rombolónak aki kitalálta az ágyú elrendezését a tervező asztalon, azt rá kellett volna húzni valamelyik ágyúcsőre értékelésképp.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.09.28. 09:39:18
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
A különféle killes küldiket miért nem lehet úgy kialakítani, hogy x db bármilyen hajót?? Teljesen elrontják ezzel a játékot, mert mindenki csak arra vadászik ami a küldetéshez kell neki (talán esetleg megtanulhatja mindenki mi mire való).