World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha HE köpködős hajó vagy és BB-t lősz, soha ne oda célozz, ahova páncéltörővel is lőnél (értsd: ne az övpáncélra), hanem a felépítményeket lődd, ahol gyenge a páncél.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
8-10km-ről lőttem Mogamival oldalát mutató hajót, és hogy lehet, hogy az 5x3 155-ös lövedékből csak pár talál/ad sebzést amikor látom a saját szememmel, hogy egyfelé tartanak? 1000-es gyenge dmg-t számolva is per lövedék, ilyenkor a Mogaminak óriási kárt kéne okoznia.
az a gyanúm, hogy vannak a játékban max dmg per szalvó értékek és akkor se ad többet, ha látod az összes lövedéket szétkenődni a kapitány szobáján.
És hidd el, a hülyék -spottolás ide vagy oda- igy is úgy is meghalnak a csata elején. Mondjuk dd-vel én is, bár az megint elgondolkodtatott, hogy tegnap este Blyskaval betett T8-ba, harmadiknak haltam meg (be akartam foglalni egy pontot, de pechemre 2 dd, 3 bb meg pár cirkáló jött arra, mig a csapatból ketten álltak kb 7-8 km-re mögöttem) és még is első lettem. Ráadásul amikor meghaltam 3-3 volt az állás, ebből 2 kill az enyém volt. (Egy Benson meg egy Carolina, utóbbi ráadásul jóval utána halt meg, mert elkapta egy random torpedóm és elfogyott az élete mielőtt javitani tudott volna, az igazi poén viszont az volt, hogy annyira nem volt ott a csapatomból senki, hogy végig fel se spottolódott, pedig a NC azért nem egy lopakodó bajnok) Szóval az örök kérdés: ha 5 perc után harmadikként halok és még is én leszek a csapatból az első, akkor mit csináltak a többiek? De ez persze költői kérdés.
Jah és RNG... nekem a Kutuzov 12 lövéséből ált 3-4 szokott találni. Tegnap rám lőtt az Izumo, 9 lövésből 6 eltalált. Mert nyilván neki olyan jó a szórása...
De visszatérve, szerintem nagyon könnyen belátható, hogy aki nagyon nem tud dd-vel játszani, az ezután is béna lesz. Ezzel csak a tényleg pro dd-s játékosok jutnak még több xp-hez. Meg még gyakoribbak lesznek a CV-k a csatákban. Bár ezzel legalább ők kicsit motiválva lesznek abban, hogy spottolják a dd-ket.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
[url=http://worldofwarships.eu/en/news/public-test/public-test-0512/[/url]
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.09.21. 09:12:46
Most nézem a játék egy éves infógrafikonját... a legnépszerűbb csatahajó az Arkansas? WTF? Mondjuk a Langley-t se feltétlen értem, a St. Louis viszont nem lep meg.
ma délutánra megvoltak a dmg eredmények, csak az 1 win hiányzott...
Így a marhája nekilátott a csatának 30k hátránnyal...hát persze, hogy nem tartott sokáig neki. <#smile>#smile>
Egyre több amúgy a csapatgyilkos...már-már kettesével jönnek a csapatba. :/
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Aztán meg nyilván kiderül,de azt a sírást ami egy eltűnt prem álca okozna nekik biztos nem akarják.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.09.17. 18:36:32
Ha van tier 8-as japán rombolom, azzal milesz? csak simán ledobják hatba? kompenzáció lesz valami?
- az event közben a küldetés teljesítésekor jön az egy sárkány-jelzőzászló és az 1 éves emlékzászló
- az event végén készül egy összesítés, és akkor szórják ki a többi jelzőzászlót az addig lenyomott csaták és birtokolt X-ek függvényében.
Ez korrektebbnek is tűnik, így aki a határon billeg, még van lehetősége elérni egy újabb marék zászlót.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.09.17. 10:04:59
Én épp csak lemaradok a 150-ről. De én is csak az alapot kaptam meg. Lehet hogy a több majd az event végén jár és addig még van esélyünk az egyel nagyobb kategóriához. Nekem most a két küldi miatt amúgy is rá kell feküdnöm a hajózásra. Remélem ez a hétvége nem a szopókázásról fog szólni.
kicsit lelassultam a Kievvel, messze még a Tashkent, de mindig élvezetes vele füstből 10km-re cirkálókra lövöldözni, csak úgy kapkodják a fejüket a sok mini citadella miatt 😊

A ruszkikat pedig 8-9 km-ről már kiszúrom, így mehet az áldás nekik.
Mondják is, hogy az orosz DD-k valójában nem rombolók, hanem mini-cruiser-ek. Ez valóban így is van, úgy is kell velük játszani.
Utoljára szerkesztette: gseldon, 2016.09.16. 12:55:14
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Csak az utolsó csata kárpótolt valamennyire, mikor nem a füvet rágcsáló zombik közé kerültem és nem döglöttek meg egyből a 4-en, 5-en 1-2 ellenféltől, vagy épp nem direktbe csak az ellenfél capkörei körül hajókáztak. Ekkor sikerült végre kiosztani 80k+ sebzést meg kilőni 4 hajót. Addig kriminális szintű birka hülyék voltak velem egy csapatban, de még az utolsó meccsen is volt egy csatahajónk, aki szerintem valami tengernéző sétahajózásra fizetett be, mert a csata közelébe se szagolt végig, az biztos. Sértetlenül fejezte be a meccset szinte nulla sebzéssel.
Az utolsó meccsen azért látszott, hogy mennyire tolják a WG-sek itt is a random faktort (mint a tankban is), mert egy Königsbergre kapás lőttem 4 lövedékkel, abból 2 talált, 2 citadellával süllyedt... Pislogtunk is mindketten, meg kérdezett, hogy ez most mi, meg mennyi volt.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI