22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    " de ha nem kell futni az ellenség után, akkor a Nassau nagyon tud" elég egyértelműen fogalmaz.
  • ikarus44
    Vagy úgy...
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.03. 10:19:07
  • csonttika72
    Pont nem így értette....
  • ikarus44
    18 csomós végsebességgel, tudsz üldözni Akkor tényleg van még mit tanulnom...
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.02. 21:35:39
  • Darun
    Szerintem az egyik legjobb t3-as ladik. Nemrég megint elővettem, mert a szakasztársam is elkezdte a BB-ket húzni. Nem mentünk túl sokat, de ha nem kell futni az ellenség után, akkor a Nassau nagyon tud.
    A másik dolog, ilyen van magas tierben is, de ilyenkor azért a győztes csapatnak is ferdén áll majd a szája az "elszámolásnál", mivel alig fog xp-t kapni. Ugyanis ha az ellenfél kevés xp-t szerez, akkor ti is kevesebbet kaptok tőlük. A legjobb csaták mindig azok, amikor 1-2 hajó marad csak a végére.
  • ikarus44
    Gondolom jól jegyezzem meg ezt a pillanatot, mert nem sok ilyen csatával fogok találkozni, ahol én vagyok a jó oldalon

Másik: A Nassau tényleg ennyire játszatatlan vagy csak én vagyok vele béna?
  • Darun
    Az aranyat sztem visszaadták volna. Egyébként ez még a bétában volt, nem? Anno én is néztem, de csak azért venni egy t4-es hajót, hogy sok torpedóval mehessek t8-ba hülyeségnek tartottam.
    Most néztem a kövi patch note-ot, az Emile sebességét 35-ről 39-re emelik :D Igy végképp semmi értelme a nagyobb hajókon az engine boostnak, vagyis értelme van, csak nevetséges hogy egy t5-ös hajó lehagyja őket. Még boost-al sem fogják tudni hozni az Emile mostani sebességét. Alapból 31 csomó? Még a t8-as csatahajókat sem tudod vele lerázni :D
  • Caliph
    én a wotban csak és kizárólag a prem lőszereket utálom. Ritkán játszom már,de pl most ez az arty újragonolása is bejön.
  • ikarus44
    Vagy úgy, így már világos. Furcsa is lett volna, ha nem kapnak helyette semmit sem.
  • Plata
    Én nem utáltam meg,csak a WoT nyugisabb,a WoW-ot is szeretem,de ott átlag havi pár csatám van csak.
  • Caliph
    atago jött helyette , elvileg akinek volt kapott egy atagot
  • Pluskast
    Szerintem meg pont fordítva :) Én a WOT-ot utáltam meg egy életre.
  • ikarus44
    "de lényegében a kumára épül"

Konkrétan a Kuma osztályból alakítottak át 3 hajót (Kitakami, Ooi, Kiso) azért vannak, ugyanolyan jellemzői, mint a Kumának.
    De konkrétan ki is vették teljesen a játékból, a Kitakamit? Azoktól is elvették akiknek volt?
  • Caliph
    Néztem róla anno videókat,nem egy élmény vele játszani,tier 8as hajó,de lényegében a kumára épül,10 km torpedó táv,de szar concailment,ágyúi semmit nem értek,a későbbi játékban már tényleg csak arra volt jó hogy csapattársad torpedózd meg,az ellen már annyira számított a torpedó szőnyegre hogy csak figyelmetlenségből kaptál be tőle halacskát.
  • ikarus44
    Igen a Kitakamiről én is hallottam
  • Plata
    Nem tudtam hogy kivették,de emlékszem volt olyan csata amikor 2-3 rózsaszín gyökér is volt mindkét oldalon.
  • Caliph
    kitakami :) már kivették,fél éve nem láttam olyan hajót.
    magasabb szinten kb a shimakaze van elszállva torpedóügyleg,3x5 t10ben a yamatok és grosser wurstok világában kellemetlen tud lenni.
    Cserébe bármelyik másik romboló megeszi reggelire
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.05.02. 08:52:28
  • Plata
    Nekem akkor lett elegem amikor bejött az a japó prém hajó ami egyszerre vagy 20 torpedót tudott kidobálni.
    Tele volt vele mindig random csata,ész nélkül torpedóztak mint a hülyék,én meg csatahajóval szerettem játszani,aztán mikor csapattársad tőled pár kilométerre elereszti azt a sok szart próbálj meg egy lomha szarral kifordulni előle.Három négy ilyen csata után elment a kedvem tőle.
  • ikarus44
    Igen ilyenből már én is kaptam, pedig csak 2 napja játszom, és csak T3-ban vagyok még. Szándékos torpedózás.
  • Plata
    WoT nyugisabb.
    Amikor majd zsinórban idióta csapattársak megölnek mert nem figyelnek semmire sem csak okádják a torpedókat ész nélkül akkor meg utálod.Zárt béta óta játszom vele,vagy még alfában?Franc tudja,azt tudom elsők közt kaptam meghívót,jó is volt,de amikor megjelent és bárkinek elérhető lett már nem volt olyan jó,T7-ig jutottam.Eddig bírtam idegekkel a csapattársakat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.01. 20:17:27
  • tigrincses
    4. csata is random volt persze.
  • tigrincses
    mostanság nincs szükségem rá de amúgyis csak ritkán nyomom a wow- ot, majd kiderül megszeretem -e vagy sem.
  • Plata
    Co-op könnyű és egyszerű,de ha oda jársz soha nem lesz t10 hajód mert lószart kapsz ott.
  • tigrincses
    4. csata Carolina , elsőnek kiszedtem egy teljes sorozattal egy Friant 3 -ast, egy szinten voltunk. Jött is be pár érem.
  • tigrincses
    hasonló, igen, maga a csata, hmm a hát nekem egy nagy célom lehet itt , Pl: egyszer nyerni vagy 3 játékos ellen, üldözős- támadós, kivárós, izgalmas 20 perc lenne ,de ehhez az kell hogy egyedül maradjak a csapatóból és még meg is kéne nyernem azt.
  • tigrincses
    igaz is, így hogy tudom már nem megyek ott, max tesztelni...
    randomtól kicsit tartok na de az a játék lényege,
  • ikarus44
    Kb. ilyesmi nem? A végén volt egy izgalmas 1vs1 párbaj az ellen csatahajójával. Mellesleg az első BB csatám is ez volt.
  • Plata
    Co-op módban semmi kihívás nincs.
    Botok ellen lehet gyakorolni.
    Random több xp-t és pénzt ad.
  • tigrincses
    elég jól adott, nem is figyeltem ,majd nézem.
  • tigrincses
    jó tudni, WoT- WT - ezeknél magam is rájöttem ,szinte első napon.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.05.01. 16:49:50
  • Prince23
    mennyit sebeztél? az alap 80 ezer dmg meg volt gondolom így
  • tigrincses
    MÁSODIK csata S Carol-al.. jól kezdődött , de a végére elfogytak a társaim ,egyedül maradtam 4 ellenséges hajóval, egy torpedósat kiszedtem 1vs1 -ben , megsebeztem pár hajót , egyiket majdnem kiszedtem... de a végén megtorpedóztak, izgalmas volt, így már azért nehezebb !
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.05.01. 16:47:37
  • Scharnhorst
    Mert a co-op játékmód a tesztpálya, tehát pont azon játszottál.
  • tigrincses
    na , mentem a random módban :D érezhetőbb volt a különbség, több hajót megsebesítettem a végén csak sikerült elsüllyeszteniük, menekültem és támadtam, izgalmas volt. Ha nem mondod nem is jövök rá, botosok meg játékosok.... lol poénos ,miért nem szedik tesztpályára ,külön... mint máshol, na mindegy, majd így nyomom ezentúl.
  • Scharnhorst
    A co-op játékmódban a Wargaming által leprogramozott botok vannak az ellenfél csapatában nem igazi játékosok.

A co-op egy bevezető játékmód, hogy kiismerd az irányítást a könnyű ellenfelek ellen.
    Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2017.05.01. 15:29:32
  • tigrincses
    kösz, majd állítgatom,bár nem tudom mi értelme az elsőnek co-o ban-----
  • tigrincses
    mi a fene,
  • carp3tm0nster
    ki kell választani felül,hogy nem co-op-ban tolod, hanem randomban.
  • tigrincses
    de honnan ez a sok botos??? WoT-nál ennyire nem fordulnak elő.
  • Scharnhorst
    Szóba sem hoztam a csalókat. Arról van szó, hogy a botok ellen mindenkinek 90% feletti győzelmi rátája van, mert vicc az a játékmód. A játékosoknál viszont már tényleg kijön a játéktudás és sokan játszanak akik hiába érték el a nagyobb szintet akkor sem tudják mit kell csinálniuk a hajójukkal.
    Arról nem is beszélve, hogy a botok ellen minimális xp-t kapsz a játékosok elleni játékmódhoz képest.