World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van olyan későbbi megtartós hajó az ágon, ahol van értelme az MAA-nak (értelmes DPS-ű nagy kaliberű légvédelmi ágyúk), akkor hadd menjen, de én már most AFT-zem majd a kapitányt, mivel egy másodlagosra fegyverzetre kihegyezett Bismarck-ot akarok összerakni.
Közben megvan 😊
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.10.11. 18:45:45
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Viszont a Mexico-val már harmadik napja csak győztes Rankedet megyek. Igaz hogy csak egyet öltem, de a 100k sebzés azért meg volt. Mivel volt CV is, felmerült bennem a kérdés, hogy US CV-vel mennyire van értelme full attack konfiggal menni? Mert a japán szerintem igy is erősebb és neki még vadászai is van, ha meg az ellenfélnél is amcsi van, akkor a vadászok úgy is leszopatják. Én minden a szart feltettem a hajómra, full signal, camo... egyedül a prém fogyóeszközt nem. Erre a gyerek bejön egy stock Bayern-el. Hát azért nah...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mogamit mivel érdemes használni 203-as ágyúval vagy 155-sel ?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.10.07. 15:31:15
Az is érdekes hogy egy hajón, ahol 1000-2700 ember közötti létszám van, 1 db repair party van...
Így aztán én is marhára imádom, amikor lángokban áll a csatahajóm, de valahol azt is elfogadom, hogy a szembe-majomnak nagyjából ez az egy eszköze van. 😊
Nem azért mondom, mert akkora ász lennék 😊 De a Kutuzovval már ott kezdek ott tartani, hogy 15-20 között van a gyújtásom csatánként. A több hajóval még nem megy ennyire. Tűzgyújtó skill és zászlók persze mindig fent vannak.
Rombiknál megtévesztő lehet a szám, mert bár kisebb az esély, de nagyobb a tűzgyorsaságuk. Pl. egy Kievvel is tudok gyújtani rendesen, de majdnem kétszer annyi találatom is van, mint a Kutuzovval.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.10.06. 17:29:54
Bezzeg ha engem lőnek, minden HE gyújt azonnal...
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.10.05. 18:16:46
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.10.05. 13:30:24
Akkor inkább várnék az E25 újbóli feltűnésére, vagy a SU-44-122-re ruháznék be.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az előző season-ban 57% wr-em volt, most kemény 27%-nál tartok, pedig az átlagsebzésem magasabb.
Vagy ennyire nem értek a T8-as hajókhoz? 😊
7 csata, ebből egyszer sikerült nyerni is. Két kört mentem dd-vel, az elsőben egyedül voltam, az ellenfélnél ketten voltak, ráadásul 2 cv oldalanként. Kösz szépen! A másodikban szintén egyel több dd volt a túloldalon, ráadásul a mieinket gyorsan le is darálták, én húztam a legtovább. Kétszer annyit sebeztem mint elsőre és kb fele annyi xp-t kaptam, vagyis jobban megéri foglalni mint sebezni, utóbbira nem nagyon ad semmit.
Kongo-val lőttem egy álló, oldalát mutató Langley-re. 1 találat, az sem sebzett.
König: egy oldalát mutató Gneisenau, a teljes salvom köré (elé vagy mögé) esett. A Nürnberget 4 lövésem találta el, mind overpen. Kigyújtottak, benyomtam a javitást, folyamatosan oltotta a tüzet, mert focust kaptam. Lejár a javitás, a Farragut első lövése azonnal kigyújt! És ezt egy csatában 😄 Köszönöm WG!
Mentem két kört Furutaka-val. Másodikra betesz T7-be. Épp azon ment a vita hogy a Bismarck mennyire op hajó és hogy 10,5 km-re fel lehet vinni a másodlagos lőtávolságát. Én meg csak röhögtem, mert nekem a fő ágyúim nem visznek el addig. Azért azt szeretném tudni, mit lehet csinálni ezzel a foskazánnal T7-ben. A dd-k messzebb ellőnek mint én és ez a 6 km-es torpedó lőtáv... a Scharnhorst már torpedózott rám, én még mindig csak malmoztam és vártam hogy a halált. Ráadásul egy ARP Kirishima beirta hogy ne pofázzunk annyit. Mellesleg, ő kempelt leghátul, én voltam a frontban a szószólónak meg volt egy first blood-ja. De azért irjunk kevesebbet. (mellesleg mi mást csináljak, ha nem tudok lőni semmire?)
Egyébként sztem a Szent István inkább Tier4-be passzolna. Tűzerőben legalábbis biztosan (lásd pl. Wyoming, ami szintén 12db 305mm-es löveg és T4-ben van).
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI