22410
A Wargaming új MMO játéka
-
carp3tm0nster #14876 Bismarck-kal detto hasonló volt nekem is a helyzet. Az első 30-50 csata alatt sikerült hozni kb 28-30%-os WR-t, de aztán ahogy megszokod a hajót, és szépen kimaxolod menni fog. Sikerült feltornáznom 53% fölé. Szóval kitartás! :) -
#14875 HA az ő teljesítményét nézzük, akkor ennyi csata alatt lehetetlen kihúzni Yamatoig. Csata közben 24 km-ről lövöldözött egy Missourival a térkép szélén. Azon csodálkozok, hogy ilyen teljesítmény mellett kap annyi xp-t, hogy azokat be tudja váltani... -
Darun #14874 Azért ez nagyon sok dologtól függ. Én is nézegettem a statisztikákat...
Én a megjelenés hétvégéjén T5-ig jutottam a franciákkal, úgy hogy mellette azért mással is hajóztam. Nyilván nem mindegy hogy adott hajóval milyen a wr, van e prém vagy sincs, használ e az illető signalt/camo és még sorolhatnám. Persze ez főleg alacsony tierre igaz. Nekem pl 9 csatából lett meg a Myogi, 55% wr mellett, prémmel, ha minden igaz. A szakasztársamnak 17 csata kellett normál acc-al és 53% wr-el. Nyilván ilyen kevés csatánál még sok múlik a szerencsén, 100 feletti csataszámnál már jobban kijön a tényleg játéktudás, ráadásul annyi idő alatt ki is lehet ismerni kb egy hajót. Én a csatánkénti 1100 xp-vel közepes játékosnak számitok. Ebből ki lehet osztani/szorozni, hogy meddig lehet eljutni 100 csatával.
Még egy rövid adalék, amin érdemes elgondolkodni. 32 csatám van Bismarck-al, kb 30 kellett hogy meg legyen rá a B hull. Ebből kb 25 olyan csata lehetett, ahol T10-es hajók ellen mentem. (kár hogy erről nincs statisztika, igazán érdekelne) Anno a teszt szerón persze csak 1-2 csatára volt időm, de nagyon tetszett ez a ladik. A Tirpitz is nagyon tetszett anno, jó csatáim voltak vele, igazából a Bismarck egy Tirpitz torpedók nélkül. Még is baromi szar csatáim vannak vele. Nyilván ennek az egyik oka a sok t10-es ellenség, másrészt még is csak egy stock hajóról beszélünk, aminek 20 sec felett van a kormány kitéritése. Ráadásul ezzel a 2 cső/torony elrendezéssel a mai napig nem tudtam megbarátkozni. Winrate helyett inkább loserate-et kellene emlitenem az esetében, de ami jóval beszédesebb, hogy 52k az átlagsebzésem csatánként. Annyi mint az Imp Nikolai-al. A kettő között pedig "csak" 4 tier különbség van. A N. Carolinával pedig olyan ratyi statisztikám van, hogy meg se merem mondani.
Azt viszont én is aláirom, hogy itt könnyebb magasabb tiert húzni, mint a WoT-ban. Persze WG-ék nyomták a parasztvakitást, hogy azért magasabb a csatákban szerezhető kredit/xp arány, mert a hajók is drágábbak, de a kettő akkor sincs arányban egymással (az értékelésem szinte hajszálra annyi mint a WoT-ban volt, az átlag xp-m még is több mint kétszerese a tankosnak, holott a hajók nem kerülnek kétszer annyiba) -
ikarus44 #14873 Nemrég néztem meg az én statisztikámat, ugyanazon az oldalon amit Whiskeyman linkelt, és kb. 6 nap alatt 89 csatát tudtam le (stat) ez alatt lett meg mindkét ágon amit tolok T4-es hajóim, tehát így hogy jobban belegondolok simán lehet hogy ennyi csatából lehet T9-10-es hajója, ha szerencsés az illető. -
davidbog #14872 Ki lehet húzni 1000 csata alatt egy tier 10-es hajót. A linkelt illető biztos hogy a premium hajóiról váltott át xp-t majd free xp-vel átugort hajókat, pl az Izumot.
De amúgy is el lehet érni ennyi csata alatt egy tier 10 hajót. Csak premiummal akár egy közepesnél gyengébb játékonak is. Zászlóval, festéssel, premiummal pedig simán.
Nekem 3700 csatám van és 4 ágon mentem végig tier 10-ig, ezen kívül egy ágon 100k xp kell a tier 10-hez, két ágon 8-asnál, egynél 7-es hajóknál tartok. És mindössze fél évig volt premiumom azon kívül amit amit lehetett nyerni.
Havernak meg 2550 csatája van és szintén van Yamatoja és két tier 9-es hajója (igazából csak egy mert az egyiket nem vette meg, mert nem érdekli, de xp és credit megvan rá) meg két tier 8-as. Pedig ő az Izumot ki free xp-zte úgy hogy csak annyi free xp-t váltott amennyi aranya volt az akciókból (mert amúgy meg akkora skót, hogy illusztráció is lehetne) a maradékot azt a laza kb 300000-t összekaparta más hajókkal (a másik 4 ággal amit húzott) meg küldi jutalmakból. Pedig így sokkal több csatába kerül mintha megvette volna az Izumot.
A fejlesztési árak csak elsőre tűnnek magasnak. Eleve győzelemkor simán kaphatsz egy-egy jó csatáért 1400-1600 base xp-t, ha nagyon jó kört mész akkor 2000+ base xp-t is, ha veszítesz a fentiekre akkor is 700-900/1300+ xp-t kapsz. A hétvégi akciókból, ládákból, kampányokból pedig rengeteg +50% xp zászlót és +100% xp festést lehet nyerni. Összességében itt gyorsabban el lehet érni egy-egy magas szintű hajót mint a WoT-ban egy-egy magas szintű harckocsit. A francia cirkálókkal a tier 7-es Algerienél tartok, ami már fullos. Ehhez úgy, hogy xp bónuszokat használtam és volt két nap premiumom mindössze 116 csata kellett. 200 csatán belül már bónuszok nélkül alap accounttal is biztosan meglesz a tier 8-as Charles Martel.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.05.07. 21:06:24 -
Darun #14871 Nekem WoT-ban kb 11k csatával sincs még T10-es tankom. Kilences is csak egy van, igaz hogy 7-8 viszont akad bőven. Pedig a WT-n kivül a játékok nem igazán hajtják abba az irányba a játékost, hogy párhuzamosan húzzon ágakat, még is, nekem nagyjából minden játékban igy megy, igaz hogy mindenhol vannak preferáltabbak, amikkel kicsit előbbre járok. Az Iowa is rég meg van már, de nem igazán sietek a Montana-ért. Majd meg lesz egyszer. -
ikarus44 #14870 Én is főleg a WOT-ból gondoltam, mert ott nekem pl. 7,5k csata alatt sem jött még össze egy T10-es harckocsi sem. Bár, igaz én is több ágat húzok, (5-6-ot legalább) és azért ahogy itt elnéztem a fejlesztési árakat azért eléggé durvák, már T5-6-on is, ezért sem gondoltam, hogy "rendes" játékkal ennyi csata alatt elérhette a Yamatot, úgy hogy még ráadásul több ágat is húz.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.07. 20:25:51 -
Darun #14869 Még a WoT-ban láttam olyan játékost, akinek 2000+ csatával volt E-75. De ő csak azt az egy ágat húzta és gondolom ő is azt csinálta, hogy csak a következő tankhoz szükséges fejlesztéseket végezte el. De sztem 1500-2000 csatából ki lehet húzni egy T10-es járgányt. (gondolom ezt abból is, hogy a repcsisben is 5k csatával már két T10-es repcsim volt, plusz az összes nemzetből meg volt a T5.
A szakasztársam megvette a Fuso-t. Gondoltam stock japó BB, nem árt mellé egy kis légvédelem, betettem a Cleve-t. Első csata, 6 T8-as hajó oldalanként és... persze hogy nem volt cv. Direkt ezért nem raktam mellé csatahajót.
Most próbálkozok a heti küldi végével... vagy t10-be teszi be a Ranger-t, vagy szétszivat a Saipan, vagy olyan gyorsan véget ér a csata, hogy nem jön össze a 100k sebzés. -
ikarus44 #14868 Költői volt Ezt én sem gondoltam, hogy tényleg ki lehet ennyi hajót húzni, ilyen kevés csata alatt. -
Darun #14867 Gondolom a kérdés költői volt. Még a Tech tree hajókat is free xp-ből húzta ki, mert az ő szintjén aligha hinném, hogy 4 csatából kihúzta volna pl a Kongo-t. Még akkor se, ha csak a továbblépéshez szükséges fejlesztéseket végzi el. Az meg hogy több ágat húz... nos, az hogy van neki egy-két csatája német meg amerikai ágon is, az nem ág húzás. Én mondjuk több ágat húzok, annyira hogy t5-ig meg van minden hajó, kivéve az angol ágat, mert ott t3 után a téli küldiből meg lett a Leander (tegnap óta már a Fiji is a kikötőben van) de ezen kivül is csak a német dd ágból hiányzik a t6. Egyébként az Iowa-nál tartok, t10 még nincs. Viszont az Iowa is fullos már, van rajta kemény 30k xp. Mostanában nem nagyon játszok vele, mert a szakasztársamnak t7 a legnagyobb hajója és nélküle nem nagyon úszok ki. Ha még is, akkor is elég gyengén megy. Mindezt 2740 csatából, igaz hogy majdnem végig prémmel. Mindezt egy átlagosnak mondható teljesitménnyel. -
#14866 Tirpitz avg. 34k, Alabama 39k
...és klántag. -
ikarus44 #14865 1251 csata alatt el lehet érni, egy T10-es csatahajót, úgy hogy több ágat is húz mellette? Ezt még prém fiók+prém hajók mellett is nehezen hiszem. Vagy, meglehetett már tartani a hajókat a CB végén is már? -
#14864 Még EZ A KIS ugat, hogy tanuljunk játszani....
szarházi creditcard player
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2017.05.07. 12:33:32 -
Darun #14863 Megvettem a Fiji-t. Rögtön az első csatában majdnem össze is jött egy Kraken (a végén ügyesen elbénáztam a fordulást és a 10 HP-s Dunquerk kiszedett) meg 100k sebzés. Esetleg ha nem kapom be azt a torpedót a meccs felénél... Megvettem a Gali-t is (6-os franszia) de rögtön bedobott 14 T8-as hajó közé... hát köszönöm szépen, legközelebb inkább nem kérem a kedvezményes MM-t az új hajómhoz. Egyébként idén a Fiji volt az első új hajóm, amit az első csatában nem két tierrel magasabba dobott be. (itt hetesek voltak a legnagyobb hajók) A Gali egyébként nem rossz, leszámitva hogy lassan tölt, lassan fordul, lassan gyorsul, lassan megy és lassan süllyed el. Meg gyér a létvédelme, bár mit akarok, ha a cv is t8-as a csatában? A wiki azt irja, kormánylapát modot kell rá venni, mert az folyton ellövik. Nah, legalább nekem azt nem lőtték el. Csak a Hipper a hátsó lövegtornyom... szemből. (értem én hogy föntről jön a lövedék, de azért mókás hogy szemből pont a hátsót lövi el) Viszont 17 csatából 12 győzelem, idén ez az első hétvége, ahol végre normálisan sikerült leszorzózni a hajókat... kivéve szegény T-22-t. -
#14862 Ez beteg....
-
ikarus44 #14861 -
#14860 Bismarck, megszerezhető festések:
Képeket nem töltötte be (sajna az eddig használt oldal nem megy).
Felszíni festés
Óceán mélyéről
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.05.05. 12:09:37 -
#14859 Srácok, az "elit kapitányi XP-t" mol lehet szétosztani? Melyik felületen? -
#14858 De a te szenvedésed, megkímélt tőle engem! :D Így nem volt hiábavaló az áldozatod! :D
-
ikarus44 #14857 Én sem tudok, szóval én is elszórakoztam egy időt vele
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.05. 11:11:06 -
#14856 Köszönöm a gyors segítséget, sikerült. Az volt a gond, hogy két szót nem tudok németül! :D
-
ikarus44 #14855 E-Mail-ben jön majd, egy másik kód. Azt kell majd beírni. -
#14854 Köszi, java részére rájöttem, beillesztem a kódot, mellette lévő mezőbe az E-mail cimemet, alatta llévő szürke gombra katt, aztán ezt írja ki: "Zum Spam-Schutz kann man den Mail-Versand nur alle 30 Minuten wiederholen.". Ez jó? És , ha igen, akkor ugyanazt a kódot kell megadni a WG oldalán, vagy az e-mail címre jön egy másik? (meg sem néztem, :D) -
#14853 Itt leírja:
How to get that stuff:
1. go to buffed.de/codes (menj erre az oldalra)
1.5 capcha, nem vagyok robot.
2. select "Bonus-Code: World of Warships, Ausgabe Sondeheft 2" from the first dropdown (note: check that you did this, as the default option is invite code and the code in #3 doesn't work with invite code, only with bonus code) (válaszd a bonus-code, ne az invite-code-ot, legördülő menü)
3. enter the code F399733-6E82163-7644183 ("deine code" beírod a kódot, ctrl c+v)
4. enter your email adress (mail címed, ide küldik)
5. get code (bonus code jetz ...)
6. activate code like any other via WG website (WG oldalán aktiválod)
Ennyi, ha gond van szólj.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.05.05. 11:03:07 -
#14852 Köszi, de nem látom, hol kell aktiválni. Az oldalt megtaláltam, (http://www.buffed.de/codes/) de azon belül nem tudok tovább menni. Tudnál segíteni? Köszönöm. -
#14851 Én nagyon szerettem az Izumot. Nincs vele semmi baj szerintem. Yamato persze brutál, de olyan lassú az ágyúk forgása, hogy addig kapok 2 sorozatot. -
#14850 Izumo megvan, nekem szerencsere nem tunik rossznak :) -
carp3tm0nster #14849 Előtte át kell izzadnod magad az Izumo-n, ami minden idők legszarabb hajója mindenki szerint :(
Vagy átugrod free xp-ből. -
#14848 Az este teszt szerveren kipróbáltam pár T10-es hajót, azt hiszem a Yamato mindenképpen kelleni fog :)
Első csatára majdnem 200k sebzés 4 kill + még túl is éltem, ha van még 1-2 perc.. pont megtaláltam a cv-t (utolsó ellen volt). -
Darun #14847 Köszi! :) Őket egyébként érdemes figyelni, a WoT-hoz is szoktak kódot adni, illetve más játékokhoz is. (emlékszem, mikor fater még kinn dolgozott, mázsaszám hordta az újság mellé adott kódokat :D ) -
carp3tm0nster #14846 köszi! :) -
#14845 Használjátok egészséggel! -
ikarus44 #14844 Köszi! :) -
#14843 Köszi ;) -
#14842 Ingyen cuccok, közte port slot itt. -
carp3tm0nster #14841 Totál random. Picit elkeseítő lesz az overpen arány(kb 50-60%), de ennek ellenére elég szép csapásokat lehet kiosztani az ellenfélre.
-
ikarus44 #14840 Igen ezt sajna, már én is tapasztalom hogy érdekes helyekre tudnak keveredni olykor a társaim
"A König állat lesz:)"
Akkor már most örülök Azt amúgy észrevettem a Nassaunál, hogy elég érdekesen működik a löveg, mármint elég random. Van amikor még a csatahajóknál is átmegy a páncélján, mikor telibe tudom lőni az övét, máskor meg a Tenryuba lőttem 2 citadellát is, (Egy sorozatból) és ez eléggé zavart. Ez a Nassau lövegénél van csak így, vagy minden csatahajónál? -
carp3tm0nster #14839 Nem konkrétan rád értettem:)
Csak általános sajnos majdnem minden meccsen.
A König állat lesz:) -
ikarus44 #14838 Nem szoktam campelni, csak szimplán nem tudok lépést tartani a csapattal, és sehova sem érek oda, ha a front mozog. De most vettem meg a königet, szóval azzal már talán jobb lesz. Lőtávja mindenesetre már van.
Már rájöttem. Félreolvastam, azért értettem félre. -
carp3tm0nster #14837 Meglepő módon, ha a BB-k nem hátul kempelnek, akkor nagyon eredményes meccseket lehet menni.