World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A videokat szükséges spoilerbe tenni?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.26. 02:54:15
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Az elején a többiek elég hamar elhullottak és csak 2-en maradtunk úgy úgy hogy még az ellenfél oldalán volt 4 hajó. 1 cirkáló és 3 csatahajója maradt az ellenfélnek. Az ellenfél elég sokáig utalta az AB-t de valamiért mind B-be ment át.
Én az egyetlen megmaradt Fuso-val álltam párba és befoglaltuk az A-t. Az ellenfél persze ezt nem hagyta. De valamiért nem egyszerre hanem elég nagy kihagyásokkal indultak ellenünk.úgy hogy nem tudták normálisan egymást fedezni.
A két Fusó 2x12 lövege együtt dolgozva nagyon hatásos .Valóságos acéleső hullott a az ellenfél hajóira.
Jól összedolgozva szétlőttük a az ellenfél három csatahajóját de még így több pontjuk volt mint nekünk. A másik Fuso elindult befoglalni a B-t és nem maradtam az A-n.
Még így is kb 200 pont előnyük volt és kb 1 perc volt hátra. És ebben a pillanatban bukkant elő az ellenfél utolsó cirkálója egy szigetm ögül alig 8km-re.
Kilőttem rá minden ágyúmat és a 12 lövedékből legalább 10 betalált amiből 2 citadella is lett. Az utolsó hajó is felrobbant miközben alig 30 másodperc volt hátra és mi győztünk.
Nagyon jó csata volt.
Akit érdekel egy wows rovatbeli szerkesztés, az írjon PM-et nekem.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.24. 16:20:23
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Csak nyolc percet kellett várni, hogy bedobjon meccsbe. Szerencsére az ellenség csapata előbb szétszóródott mint a miénk, ráadásul a Clevenk elsőnek kivágta az ellenséges dd-t, meg be is foglaltuk a pontunkat. Érdemes volt felrakni a prém DPC-t, mert hétszer gyújtottak ki. Érdekesség még, hogy egész héten nem láttam egy Fuso-t se Rankeden, most meg volt három is.
ui: miota elkezdtem csak 3 vereségem volt rankeden😄
És félek, h most vissza fogom kapni randomba... sok vereség... na meg itt a weekend. ajjaj.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.22. 01:25:42
De beleszerettem az alakjába, élvezet vezetni 😄
Meg a Texas is meg van, de kurvára hasonlít a New York hajótest alakjára
Egyébként nagyon gondolkodom egy Warspite-ban és egy Dunkurqe-ben is. Atlanta az álmom lenne, de túl drága még, vele baszottul lehet irányítani pszichésen a hadviselést, ha értitek mire gondolok: HE spammerrel, nem egyszerre kilőve, hanem szépen egyesével adagolva.
Warspite vs Dunqurke? Melyikkel járok jobban?
ui: a légvédelmi csatahajókat imádom.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.21. 15:19:51
Ja és az áldozat Pensacola volt.
én meg tier 6 cruiser
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.20. 22:15:49

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A konténerekből naponta max. hármat lehet összegyűjteni, 2000, 12,5k és 37k xp-kkel, a "konténer-xp" pedig nullázódik 24 óránként.
Lőszer pedig nem emlékszem, hogy valamikor is korlátozott mennyiségű lett volna.
Mert régen korlátozva volt a lőszer? Én a CBT óta játszom, azóta végtelen lőszer van, szóval nem értem a kérdést.
A lőszerből megint végtelen mennyiségünk van??
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105