World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Csak nyolc percet kellett várni, hogy bedobjon meccsbe. Szerencsére az ellenség csapata előbb szétszóródott mint a miénk, ráadásul a Clevenk elsőnek kivágta az ellenséges dd-t, meg be is foglaltuk a pontunkat. Érdemes volt felrakni a prém DPC-t, mert hétszer gyújtottak ki. Érdekesség még, hogy egész héten nem láttam egy Fuso-t se Rankeden, most meg volt három is.
ui: miota elkezdtem csak 3 vereségem volt rankeden😄
És félek, h most vissza fogom kapni randomba... sok vereség... na meg itt a weekend. ajjaj.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.22. 01:25:42
De beleszerettem az alakjába, élvezet vezetni 😄
Meg a Texas is meg van, de kurvára hasonlít a New York hajótest alakjára
Egyébként nagyon gondolkodom egy Warspite-ban és egy Dunkurqe-ben is. Atlanta az álmom lenne, de túl drága még, vele baszottul lehet irányítani pszichésen a hadviselést, ha értitek mire gondolok: HE spammerrel, nem egyszerre kilőve, hanem szépen egyesével adagolva.
Warspite vs Dunqurke? Melyikkel járok jobban?
ui: a légvédelmi csatahajókat imádom.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.21. 15:19:51
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ja és az áldozat Pensacola volt.
én meg tier 6 cruiser
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.20. 22:15:49
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A konténerekből naponta max. hármat lehet összegyűjteni, 2000, 12,5k és 37k xp-kkel, a "konténer-xp" pedig nullázódik 24 óránként.
Lőszer pedig nem emlékszem, hogy valamikor is korlátozott mennyiségű lett volna.
Mert régen korlátozva volt a lőszer? Én a CBT óta játszom, azóta végtelen lőszer van, szóval nem értem a kérdést.
A lőszerből megint végtelen mennyiségünk van??
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A Bastion mód ról van valami bővebben? Itt elég kevés volt.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
én a Kutuzovot viszem rendszeresen, és mindenkit felgyújtok 😊
de sok Atagot, Hippert és Chapayevet is látni.
Szerk:
Mit találtam:
Tirpitz: The thickness of the lower part of its belt was recalculated using the new method, in the same way as with Bismarck. Now the thickness value will be equal to 240 mm (previous value: 170 mm)
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.10.19. 09:50:38
(szerk.: viszont csövenként tudnak majd torpedót indítani, T5-től kapnak ködöt és T3-tól repair party-t.)
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.10.18. 21:31:21
Ez után egy sziget takarása miatt kb 3-4 kilométerre találtam magamat egy majdnem full HP-s Iowa-tól. Még rám is írt hogy akkor most kihív párbajra. 😊 Szóval amint kibukkantunk a sziget csücske ment az áldás. A tenger istenei nagyon szerethettek mert az első sortűzből csak 2 lövedék talált be igaz ebből az egyik citadell volt szóval maradt vagy 20% életerőm.
Ezt követően a sportszerűség jegyében 3 kilométerről mind a 6 torpedómat beleküldtem az Iowa oldalába ami el is süllyedt. 😊 Persze én voltam csíter. 😊
Négy hajó kilövése után viszont már csak 3-an voltunk 8! hajó ellen vagyis a többieknek egy hajót sem sikerült kilőniük. Eztután hamar érvényesült a túlerő és egy Tripitz-től bekapott full salvo végül a tenger fenekére küldött.
Remek csata volt, ami még jobb lett volna ha nyerünk. 😊 De ez nem rajtam múlott.
Köszi előre is!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
a -10% cost zászló így is megvan, ami efelett van jutalom, már annyira nem izgat.
(meg úgy kb ide is lövöm be magamat, kínkeservvel talán még feljebb tudnék párat lépni, de minek)
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.10.18. 14:38:43
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)