World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ja igen, az tényleg vicc, hogy 400+ lövegekkel nem szaggatok szét még egy rombolót se. Most tényleg, egy akkora ladikba becsapódik 2-4 ilyen lövedék na ne má. Oké átmegy rajta, de akkora lyukak lesznek a hajótesten ráadásul a teljes keresztmetszetén, hogy a fél legénység beléjük bújhatna, akkor is maradna hely még. Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy ilyen találat azért ott is csapkodja fémforgáccsá a modulokat (még jó hogy nincs legénység, elég érdekesek lennének a tűztől, sérüléstől kihalt de még úszó hajók).
Kb. olyan 50 próbálkozásonként csapok ki BB-vel DD-t önvédelemből, meg kínomba, mert minden cirkáló menekül előlük...
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szánalmas vereség lett a vége. :/

Nekem óriási csalódás lett. Szinte papírhajó, olyan citadellákat lőnek, csak pislogok. 60-70 ezres hp-ról kapok egy sorozatot és ennyi volt. Rágyúrok a Montanara, mert ez így lófasz 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Valaki talált leírást ezekhez a küldikhez?
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.11.03. 09:21:56
Tegnap én is néztem... 12 mission? Mi a rákos fittyfene? Aztán látom hogy a WG lapátolt egy kis szar a pofánkba, mert miért ne!? Aki eddig negyedévente gürizett az ARP hajókért, az most mind eláshatja magát, mert most egyben az összeset meg lehet szerezni. hát kösz szépen! És hogy hogy ez még nem elég, a legtöbb kapitány kap 6 skillpontot is, hogy aki játszott is ARP hajókkal, az most kitéphesse a haját, amiért lesz 2 skilles kapitánya. Én szerencsére elég keveset mentem velük, nem túl képzettek a kapitányaim, jól jön majd az a 6 skill pont. De ez a Sztivün Kemál, mint Iri kapitány.... ezen azóta is szakadok.
Ez a König Albert csak külsőre hasonlit a Nassaura, vagy megint egy az egyben másolták? Mert kezdek kicsit csalódott lenni, amiért a prém hajók fele ilyen parasztvakitás, ráadásul még a teszt szerón sem lehet kipróbálni őket, hogy az ember legalább tudná, mire dobja ki a pénzét.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.02. 16:50:57
HA jól tudom.
Előtte kaptam 24 óra ingyen prémiumot 😄
Nem, nem citadelláztak rommá. Egyszerűen csak beesett egy HE gránát, szó szerint a legelső lövés, ami eltalált. Azonnali detonation full HP-ról.
"Fun and engaging gameplay mechanics" <#idiota>#idiota>
Érdekes, nekem is beadta tegnapelőtt a szuperkonténert, nekem is valami signal volt asszem, de tuti nem az anti-detonation. Mondjuk a 250 signal elvileg jól hangzana, ezt leszámitva bármelyikből. Szerintem nekem Victor-Lima-t dobott, mert gyanús hogy 380 van belőle, ennyi Witherer-em meg nincs. Viszont úgy érzem a sok 5 signal-os fos után sem éri meg, maradok inkább a Camo-nál meg a fogyó eszköznél.
végre a sok 5 zászlós konténer után megjött a szuperkonténer nekem is, és persze 250 antidetonációs zászló volt benne, de jó...
Jól értem hogy ez egy event lesz, és ha megcsináljuk, akkor az egyik hajónknak Steven Seagal lesz a commanderje?
While Steven Seagal may have had a complicated relationship with warships in the past, he’s learned a thing or two about them. Now, he is braving the seas of World of Warships, letting players earn him as an in-game Commander for their vessel in a unique event.
However, Steven Seagal won’t command just any old ship. In the event, which begins November 1 and lasts until December 14, you need to prove that you are a worthy action hero. When you are at Account Level 10, your final trial awaits in the form of a special mission: amass 70,000 XP in Random, Ranked, Team, or Co-op battles. Once you’ve smashed through that milestone, Steven Seagal will be enlisted into your crew.
Just think of what you could accomplish with his husky voice; his decades of battle experience; his quiet, confident aura that would echo through the decks of your ship? With Steven at your side, you could become more powerful than you ever thought possible. You could be the next great action hero.
Steven’s not finished with World of Warships yet. You can expect more fantastic content on its way in the near future. Keep your eyes glued to the porthole.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.01. 15:11:47
Viszont... tegnap este rendezgettem a kapitányaimat, és a New York kapitányát bárhová raktam, minden hol piros volt. Se a saját hajójában, se a Texas-ban nem múlt el róla a piros figyelmeztetés. Ez valami bug a legutóbbi patch-ből?
Minden sikeres másodlagos feladat +100 free xp, tehát összes 500.
Meg a mission-ok. 2 kill, 100k sebzés és mindegyik sikeres feladatért ad +1 festést meg pénzt, tehát ha fullra megcsinálod, akkor 3 camo, +500 free xp és + 200k credit.