World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Persze megkaptam, hogy hack, bot, meg noob :/

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Estig talán lesz már taktika rá remélhetőleg...
Én majd csak este érek rá.
És igen AA gun-ra gyúrok, legalább a BB-ket, meg a CV-ket meg védem a CV-ktől. Ezt az amcsi cirkáló ágat mindenképpen ki szeretném maxolni. Ezen az ágon a Cleveland szó szerint egy állomhajó volt.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.27. 14:23:53
Prince23: A végére "egészen" összebarátkoztam vele (Pensacola), de nagyon sok függ attól hogyan kezeled. Ha veszélyes az ellen akkor
inkább az üss és fuss módszer, nem kell mindig az összes ágyúval lőni, kivárni míg lemegy rólad a spot, más hajóhoz hozzácsapódni, hogy az vegye fel a lövéseket és őt támogatni. stb..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A lövegei szerintem elég jók. Sajnos az utódja, a NO se sokkal jobb. Hacsak nem célod a Des Moines, jobb ha jegeled az ágat, mert a Cleveland után a top tier DM-en kívül nincs sok élvezet az amerikai cirkáló ágon.
Jobban belegondolva, valószínűsítem, hogy ez egyfajta főpróbája a "valódi" scenario csatáknak. Ha ez így van, azt tudnám értékelni.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Pedig kibaszottul vagányul néz ki az alakja...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.26. 23:22:47
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ezért is szoktam húzni a számat, amikor olvasom, hogy "nerf HE". Hova? Cirkálóval botlok kettőt, és összehajtogattak és kiraktak, csatahajóval (pláne némettel) pedig még akár egy ordas nagy, huzamosabb verést is el lehet viselni, azzal kb. még akkor is középmezőny, ha a szobafenyő véletlenszerűen elszór vele egy marék HE-t ide-oda. Esetleg akkor kerül alulra, ha gőzhenger van, és nincs ideje odaérni a buliba. Yorck-omat ezzel szemben citadellázzák szemből (ha nem, akkor rendeltetésszerűen elszáll a hajógép), a Caledon-t szintén, de ott ráadásul a kizárólagos AP - az elvárható módon - úgy pattog le a Nassau kábé bármely szögben álló bármely felületéről, mint a dunakavics. Oké, hogy azzal szemben ez jóval inkább egy sziget-, és füst-ölelgető pszeudo-romboló, nem is ezzel van a gond, de tény, hogy egy megszorítás az alkalmazásban. Nyilván jót menni cirkálóval is lehet odafigyeléssel valamint szerencsés helyzettel és pályával, de a csatahajó "hülyebiztosabb", a romboló pedig komolyabb carry-potenciállal bír. A minap a Mahan-nel már torpedót sem pazaroltam cirkálókra, mert az AP megette őket reggelire.
Mindamellett a Cleveland-del is van olyan érzésem, hogy a néhai félisten-státuszból az érme már-már a fonákjára fordult.
...na jó, a Mogami még mindig elég tökös cucc a 155-ösökkel, de továbbra is úgy tapasztalom, hogy a csatahajó most az "easy" nehézségi fokozat. Nekem legalábbis.
fúú de felhúzott mosta game, meg retard community
Gyakorlatilag 2 citadella és annyi
Tegnap Clevelnddel mentem, és a FUSO 3 citadellát lőtt egy lövési sorozatból. Mondom OK....Kb. úgy éreztem magam, mint egy Pensacolás, amikor én adok neki 2 citadellát. Ilyen érzés lehet full HP-ről megdögleni 😄
UI:
Pensacolát mikor fogják buffolni, mert nevetségesen papír hajó.... Mondom ezt úgy, hogy még nincs feloldva sem. Csak könnyű ellenük lőni, mindig citdella találatom van, mióta wows-ok
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.26. 18:14:28
400 hp kellett volna az 5. killhez :/

A videokat szükséges spoilerbe tenni?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.26. 02:54:15
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Az elején a többiek elég hamar elhullottak és csak 2-en maradtunk úgy úgy hogy még az ellenfél oldalán volt 4 hajó. 1 cirkáló és 3 csatahajója maradt az ellenfélnek. Az ellenfél elég sokáig utalta az AB-t de valamiért mind B-be ment át.
Én az egyetlen megmaradt Fuso-val álltam párba és befoglaltuk az A-t. Az ellenfél persze ezt nem hagyta. De valamiért nem egyszerre hanem elég nagy kihagyásokkal indultak ellenünk.úgy hogy nem tudták normálisan egymást fedezni.
A két Fusó 2x12 lövege együtt dolgozva nagyon hatásos .Valóságos acéleső hullott a az ellenfél hajóira.
Jól összedolgozva szétlőttük a az ellenfél három csatahajóját de még így több pontjuk volt mint nekünk. A másik Fuso elindult befoglalni a B-t és nem maradtam az A-n.
Még így is kb 200 pont előnyük volt és kb 1 perc volt hátra. És ebben a pillanatban bukkant elő az ellenfél utolsó cirkálója egy szigetm ögül alig 8km-re.
Kilőttem rá minden ágyúmat és a 12 lövedékből legalább 10 betalált amiből 2 citadella is lett. Az utolsó hajó is felrobbant miközben alig 30 másodperc volt hátra és mi győztünk.
Nagyon jó csata volt.
Akit érdekel egy wows rovatbeli szerkesztés, az írjon PM-et nekem.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.24. 16:20:23
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"