World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.02. 16:50:57
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
HA jól tudom.
Előtte kaptam 24 óra ingyen prémiumot 😄
Nem, nem citadelláztak rommá. Egyszerűen csak beesett egy HE gránát, szó szerint a legelső lövés, ami eltalált. Azonnali detonation full HP-ról.
"Fun and engaging gameplay mechanics" <#idiota>#idiota>
Érdekes, nekem is beadta tegnapelőtt a szuperkonténert, nekem is valami signal volt asszem, de tuti nem az anti-detonation. Mondjuk a 250 signal elvileg jól hangzana, ezt leszámitva bármelyikből. Szerintem nekem Victor-Lima-t dobott, mert gyanús hogy 380 van belőle, ennyi Witherer-em meg nincs. Viszont úgy érzem a sok 5 signal-os fos után sem éri meg, maradok inkább a Camo-nál meg a fogyó eszköznél.
végre a sok 5 zászlós konténer után megjött a szuperkonténer nekem is, és persze 250 antidetonációs zászló volt benne, de jó...
Jól értem hogy ez egy event lesz, és ha megcsináljuk, akkor az egyik hajónknak Steven Seagal lesz a commanderje?
While Steven Seagal may have had a complicated relationship with warships in the past, he’s learned a thing or two about them. Now, he is braving the seas of World of Warships, letting players earn him as an in-game Commander for their vessel in a unique event.
However, Steven Seagal won’t command just any old ship. In the event, which begins November 1 and lasts until December 14, you need to prove that you are a worthy action hero. When you are at Account Level 10, your final trial awaits in the form of a special mission: amass 70,000 XP in Random, Ranked, Team, or Co-op battles. Once you’ve smashed through that milestone, Steven Seagal will be enlisted into your crew.
Just think of what you could accomplish with his husky voice; his decades of battle experience; his quiet, confident aura that would echo through the decks of your ship? With Steven at your side, you could become more powerful than you ever thought possible. You could be the next great action hero.
Steven’s not finished with World of Warships yet. You can expect more fantastic content on its way in the near future. Keep your eyes glued to the porthole.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.01. 15:11:47
Viszont... tegnap este rendezgettem a kapitányaimat, és a New York kapitányát bárhová raktam, minden hol piros volt. Se a saját hajójában, se a Texas-ban nem múlt el róla a piros figyelmeztetés. Ez valami bug a legutóbbi patch-ből?
Minden sikeres másodlagos feladat +100 free xp, tehát összes 500.
Meg a mission-ok. 2 kill, 100k sebzés és mindegyik sikeres feladatért ad +1 festést meg pénzt, tehát ha fullra megcsinálod, akkor 3 camo, +500 free xp és + 200k credit.
És egy kis érdekesség. Az feltűnt valakinek, hogy a BB másodlagos ágyúinál a 152-re is 88-as AP lőszert ir? 😄
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.10.30. 20:31:08
Ezt követően "előreszaladtam" portál irányába, így mikor feltűnt a Rasputin más sokkal közelebb voltam hozzá. Körülötte keringve nem kevesebb mint 6! torpedót sikerül belelőni mielőtt az ágyúi szétszedtek.
Közben a többiek közös tüzeléssel szétlőtték többi hajót majd elintézék a már erősen meggyengült Rasputint. A flooding miatt ráadásul nekem ítélték az elsüllyesztését.
Remek csata volt.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Kutuzovval viszont nagyon jó kis kört mentem. Végre 7-es CV-t tett be ellenem. Sajnos a saját CV noob volt, kb 10 km-re voltam a rajaitól, de nem volt annyi esze hogy rám húzza a vadászokat. Igy is 42 gépet lőttem le és nem lett meg a Clear Sky 😄 És hogy egálba legyünk, a végén azért csak kiszedett a CV.
(valami rémlik, az nem a nemzetek csatája volt véletlenül? Elvileg ott azonos tierü, azonos nemzetiségű tankokat dobott össze random csatába. Mondjuk olyanra nem emlékszem hogy 15 egyforma tank lett volna, de tényleg sokszor előre boritékolható volt a csata végkiemenetele, azt nem is bántam hogy kivették)
Bocsi az OFF-ért😊
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Tény, nem buktam sokat, úgy ~400 free XP-t, de ez az "adding insult to injury" tipikus esete volt.
Mind a 4 áldozat BB és ha van még 1 perc, akkor leég az 5. is 😄
Kicsit jobbat vártam tőle, Benson szerintem a legjobb DD, aztán a Fletcher és a Kagero. Bár még hátravan a Shimakaze :|
Picit csalódás, lassú, sérülékeny torpedók, viszont a 3 sec reload 6 ágyúcsőből azért rohadék HE spammer <#smile>#smile>

@BigaC: Megkockáztatom, hogy nem kell túl komolyan venni a "rangsort", mert alapból XP szerint szortíroz, az meg itt mindenkinek nagyon kommunista szellemiségben egyenlően nulla. <#idiota>#idiota> Esetleg a táblázat fejlécén lehet rendeztetni más paraméterekre, mint achievement-ek vagy süllyesztett egységek száma, de túl sok értelme annak sincs itt most.
Sőt, valahol tetszik, hogy a sebzéses jutalmakon és a két süllyesztésen felül (ami pedig a játékban lévő HP miatt mindenkinek egész elérhető) nincsenek nagyon differenciálva a játékosok, itt tényleg az dönt - elsősorban a free XP-ben - hogy maga a küldetés megvan-e, vagy sem. Így az egyéni teljesítmény sem marad jutalmazás nélkül, de a fontos mégis az, hogy a "hadászati cél" teljesüljön. Ami így elég korrekt, pláne, hogy ehhez egyébként is kábé mindenkinek össze kell szednie magát.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Én olyan módnak is örülnék amikor nemzetiségek harcolnak, tehát pl. az egyik oldalon csak japán, míg a másikon csak amerikai hajók.
Esetleg ranked szerűen megoldani.
De 27 meccs eddig bukó volt 😄
@Tono: Eddig három-négyszer, de megkockáztatom, hogy mentem talán tíz kört is. A romboló fekszik a leginkább, a 100k egész elérhető vele bukott meccsben is, ha az I.N.-ig eljut az ember és ki tud tárazni rajta. Ami eddig működni látszik, az a tűzerő konzerválása (ne dögöljön meg senki a legvégsőkig), a katapultokkal foglalkozzanak a csatahajók (egy AP szalvó megoldja őket, de egy bejövő katapult-találat jóformán megreccsent egy rombolót), a rombolók meg az ellenséges spawn során ködösítsenek a kísérendő hajó előtt, hosszan az útvonalon. A többi meg kábé "legyen meg az Ő akarata".
A legutolsó alkalommal disznó mázlival sikerült mindössze egyetlen opcionális pontot veszíteni, azt, hogy ne álljon meg sosem a Transylvania.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.10.28. 00:39:35
Egyébként a WG tervez ilyensmit? PvE coop missionoket?
Mellesleg a sima játékban sem lenne rossz pár ilyen hasonló "single" küldetés.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.