World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
T9-es prém hajó? Ez már eleve gyanús nekem. A másik dolog, ha szinte minden statisztikájában elmarad az Iowa-tól, akkor mi értele? Én mondjuk az Arizonában sem értem hogy mi a jó, a tech tree fullos tesója szinte mindenben erősebb. Én pl Rankeden sem láttam egyetlen Arizona-t sem, Mexico-t viszont dögivel. A batár erős légvédelme miatt én azt mondom még a Texas is megéri. Múlt héten mentem szakaszt egy V-ös japó CV-vel. Hogy halmozzuk az élvezeteket, 2-2 CV felállás volt. Emlékeim szerint egyetlen repülő raj jött közel hozzám, de mire oda értek, el is fogytak. Többet nem próbálkozott egy CV se.
És még egy érdekesség a múlt hétről. Az egyik csatámban egyedül maradtam a csata végére a Clemsonnal. Egymás után 3 citadellát lőttem egy brit cirkálónak. HE-vel! Azt hiszem új értelmet nyert a papirhajó fogalma.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Most vettem meg a Roont milyen upgradeket ill. kapitány skilleket ajánlanátok ?
Egy régebbi videóban a célzást is ecseteli.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mióta elértem a 15. szintet Rankeden, összesen egy vereségem volt csak, pedig kb minden nap nyomtam egy rankedet. Ez a hét amúgy is hozta a győzelmeket, a tegnapi nap viszont rettenet volt, nem is Rankedeztem. Persze ezt már akkor előre boritékolhattam volna, amikor megláttam hogy háromszoros szorzó lesz a hétvégére.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Azért ad jó zászlót is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1 győzelemre a Takao 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Thx. Iowa után szintén megváltás...
Grat
...és imáimat meghallgatta valaki, az első konténer mára azonnal egy szuperkontérer volt...20 millió credittel <#smile>#smile>
sokat nem kellett gondolkozni, megérkezett a 3. T10-es csónakom is. 😊

Armistice Day
És még Dragon signal-t is lehet majd szerezni.

-Az eventben ez a Blade?
válasz: Nem, a Blade egy Clemson.
Hát igen, amikor a WoT szakértők megjelennek a tengeren is.
Bár az utolsó napokban szinte csak Blade-el mentem és kétszer is összejött vele a negyedmillió sebzés, még sem érzem úgy hogy bármit is javult volna a dd vezetési skillem. Kicsit későn jöttem rá hogy itt is mennyire op-k voltak. Az utolsó csatám egyébként egészen viccesre sikerült, mert én kisértem a Transy-t, miután kiszedtük a Raszputyint, a többiek lemaradtak. Két Mikasa volt még és persze kigyújtottak mint a sz@rt. Alig volt már életem, de azért mind a kettő elhullott, én meg békésen lángolva haladtam a Transy előtt, persze nyilvánvaló volt hogy 2 helyen égve a 200 HP nem lesz elég, meg is haltam. Kb 2 perc múlva oda is ért az egyik Igor, és kb 3 másodperccel az után hogy belépett a körbe, beadta hogy a Transy elérte a kaput. Hát kösz szépen!
Remélem jó lett a link.
Épp az imént mentem egy kört Kutuzovval, hogy meg legyen végre a ruszki küldi. Szokás szerint végig vesztésre álltunk, a végén 4v4 alakult ki és a túlélők az utolsó percben forditottak. Én hátra maradtam feltartani az ellenfelet. Az Izumo-t 137 alkalommal találtam el, ebből 11 kigyújtotta. A srác Rank 6-os volt, szerintem minden fullra ki volt húzva nála, mert nagyon gyorsan eloltotta a tüzeket. Egy torpedót is bekapott, arra viszont alig adott flooding sebzést, végül még is meg lett az Arsonist.Sokáig nem örülhettem neki, mert vele volt még egy DD, egy Hipper meg egy Carolina, akik szétszedtek. (a sors fintora hogy miután lejárt a javitásom, a Carolina kigyújtott és a maradék kb 1k HP-m le is égett)

Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2016.11.08. 20:42:59
Én is reflexből a Tirpitzhez hasonlitanám, de... a Gneisenaunak van a legkevesebb ágyúja a BB-k között, egyel kevesebb vetőcsöve van. Én még csak tesztszerón mentem vele kb 2 kört, saját tapasztalatom nincs sok, mivel rögtön ugrottam is a Bismarck-ra. Mindenesetre nem rémlik, hogy bármi kiemelkedő lenne benne. A Tirpitznél is olyan ritkán használom a torpedót... (igaz hogy akkor viszont nagyon jól jön, hiszen nélküle aligha eszi meg az ember 5v1-be a nagyon nagy tesót, még igy is szükség volt minden halacskára) hogy azzal nem igazán lehet számolni Főleg mivel sokan tudják is hogy van és épp ezért igyekeznek messzire elkerülni... de legalább is 6 km-en kivül maradni.