World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.11.05. 21:53:06
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Nekem tetszett a Nassau is, igaz hogy csak annyit mentem vele, hogy meg legyen a Kaiser. Most a Bayernnél tartok, de teszt szerón t10-ig kipróbáltam az összeset, igazából nekem egyedül a Gneisenau nem jött át, az a 6 löveg elég vérszegény.
Valaki emlitette a nagy szórását. Szerintem ennek az az oka, hogy tornyonként csak 2 ágyú van rajta, és azok is elég távol egymástól, igy tényleg nagyon szétszórja lövedékeket. Anno ez volt a problémám a japókkal is. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy amcsi 3 ágyús tornyokkal is gyakran megesik, hogy csak 1 lövedék talál. Viszont a másodlagosai 7.6 km-re elvisznek, ami azért már nem szar. A lőtávja átlagos, a légvédelme egész jó, fordulékony és nehezebb észlelni mint a többi BB-t. Még esetleg a torpedóvédelmét érheti szó, de ez a manőverezőképessége valamennyire kompenzálja. Mondjuk CV-vel ritkán szoktam játszani, és a kikötőben névze a német hajók ugyan nagyobbnak tűnnek a többinél, de amikor repcsiket irányitok, ez valamiért nem tűnik fel. Jah igen, T6 és nincs rajta repcsi, ez azért elég szomorú.
Szerintem a Yamatot nem is fogják letaszítani a trónról. Ehhez ~3x3 18"-es vagy 4x3/3x4 16"-es kellene, minimum 400 mm-es övpáncélzattal és minimum 180 mm-es főfedélzeti páncélzattal.
Az általam ismert hajótervek közt erre talán az orosz Project 24 lehet képes. De ez nagyon kérdéses, mert ehhez a 3x3 18"-es lövegek csak szándék szinten voltak, mert személyesen Sztálin a 16"-eseket favorizálta, a 4x3 16"-es változat pedig lehet hogy nem volt belőle. A brit N3 és M3 csatahajók szerintem túl régiek, nem elég modernek. A Lion 1945-ös verziója pedig jóval kisebb és gyengébb, bár arra nagyon kíváncsi lennék, hogy ha a Lion 1945 kerülne be tier 10-nek (egyenlőre úgy néz ki ez lesz a tier 10) ez hogyan lenne kiegyensúlyozva a többihez képest. Francia, olasz nemzetekhez még a tier 10 BB is kérdéses, nemhogy olyan ami jobb mint a Yamato. A németeknek több BB ága már nem valószínű hogy lesz. Az amerikaiaknak pedig nem nagyon voltak olyan terveik amik jobbak mint a Montana, inkább csak kicsit mások.
Bár a tier10-es nem trónfosztó.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.11.05. 09:09:18
vagy nem jön össze a citadella lövések száma?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.04. 18:51:08
Valaki a tudna tippeket adni mit csináljak a bayernel hogy használható legyen ?
Most az a klasszikus DD, aki csak torpedókat használ? és 0 hitjei vannak és próbál lopakodni? 😄 Nekem kb . ez jött le. Nem vagyok egy nagy DD-s, Nicholásznál megálltam, de nagyon úgy tűnik, hogy a társunk próbálta ösztökélni DDs- haverunkat, hogy lőjjön is már, ne csak torpedozzon.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.04. 14:40:04
Tegnap meg Tirpitznek sikerült egy citadella a hátsó harmadnál.
150k xp kell még a Montanahoz :/

Ja igen, az tényleg vicc, hogy 400+ lövegekkel nem szaggatok szét még egy rombolót se. Most tényleg, egy akkora ladikba becsapódik 2-4 ilyen lövedék na ne má. Oké átmegy rajta, de akkora lyukak lesznek a hajótesten ráadásul a teljes keresztmetszetén, hogy a fél legénység beléjük bújhatna, akkor is maradna hely még. Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy ilyen találat azért ott is csapkodja fémforgáccsá a modulokat (még jó hogy nincs legénység, elég érdekesek lennének a tűztől, sérüléstől kihalt de még úszó hajók).
Kb. olyan 50 próbálkozásonként csapok ki BB-vel DD-t önvédelemből, meg kínomba, mert minden cirkáló menekül előlük...
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Szánalmas vereség lett a vége. :/

Nekem óriási csalódás lett. Szinte papírhajó, olyan citadellákat lőnek, csak pislogok. 60-70 ezres hp-ról kapok egy sorozatot és ennyi volt. Rágyúrok a Montanara, mert ez így lófasz 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Valaki talált leírást ezekhez a küldikhez?
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.11.03. 09:21:56