World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.11.05. 21:53:06
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Nekem tetszett a Nassau is, igaz hogy csak annyit mentem vele, hogy meg legyen a Kaiser. Most a Bayernnél tartok, de teszt szerón t10-ig kipróbáltam az összeset, igazából nekem egyedül a Gneisenau nem jött át, az a 6 löveg elég vérszegény.
Valaki emlitette a nagy szórását. Szerintem ennek az az oka, hogy tornyonként csak 2 ágyú van rajta, és azok is elég távol egymástól, igy tényleg nagyon szétszórja lövedékeket. Anno ez volt a problémám a japókkal is. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy amcsi 3 ágyús tornyokkal is gyakran megesik, hogy csak 1 lövedék talál. Viszont a másodlagosai 7.6 km-re elvisznek, ami azért már nem szar. A lőtávja átlagos, a légvédelme egész jó, fordulékony és nehezebb észlelni mint a többi BB-t. Még esetleg a torpedóvédelmét érheti szó, de ez a manőverezőképessége valamennyire kompenzálja. Mondjuk CV-vel ritkán szoktam játszani, és a kikötőben névze a német hajók ugyan nagyobbnak tűnnek a többinél, de amikor repcsiket irányitok, ez valamiért nem tűnik fel. Jah igen, T6 és nincs rajta repcsi, ez azért elég szomorú.
Szerintem a Yamatot nem is fogják letaszítani a trónról. Ehhez ~3x3 18"-es vagy 4x3/3x4 16"-es kellene, minimum 400 mm-es övpáncélzattal és minimum 180 mm-es főfedélzeti páncélzattal.
Az általam ismert hajótervek közt erre talán az orosz Project 24 lehet képes. De ez nagyon kérdéses, mert ehhez a 3x3 18"-es lövegek csak szándék szinten voltak, mert személyesen Sztálin a 16"-eseket favorizálta, a 4x3 16"-es változat pedig lehet hogy nem volt belőle. A brit N3 és M3 csatahajók szerintem túl régiek, nem elég modernek. A Lion 1945-ös verziója pedig jóval kisebb és gyengébb, bár arra nagyon kíváncsi lennék, hogy ha a Lion 1945 kerülne be tier 10-nek (egyenlőre úgy néz ki ez lesz a tier 10) ez hogyan lenne kiegyensúlyozva a többihez képest. Francia, olasz nemzetekhez még a tier 10 BB is kérdéses, nemhogy olyan ami jobb mint a Yamato. A németeknek több BB ága már nem valószínű hogy lesz. Az amerikaiaknak pedig nem nagyon voltak olyan terveik amik jobbak mint a Montana, inkább csak kicsit mások.
Bár a tier10-es nem trónfosztó.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.11.05. 09:09:18
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
vagy nem jön össze a citadella lövések száma?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.04. 18:51:08
Valaki a tudna tippeket adni mit csináljak a bayernel hogy használható legyen ?
Most az a klasszikus DD, aki csak torpedókat használ? és 0 hitjei vannak és próbál lopakodni? 😄 Nekem kb . ez jött le. Nem vagyok egy nagy DD-s, Nicholásznál megálltam, de nagyon úgy tűnik, hogy a társunk próbálta ösztökélni DDs- haverunkat, hogy lőjjön is már, ne csak torpedozzon.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.04. 14:40:04
Tegnap meg Tirpitznek sikerült egy citadella a hátsó harmadnál.
150k xp kell még a Montanahoz :/

Ja igen, az tényleg vicc, hogy 400+ lövegekkel nem szaggatok szét még egy rombolót se. Most tényleg, egy akkora ladikba becsapódik 2-4 ilyen lövedék na ne má. Oké átmegy rajta, de akkora lyukak lesznek a hajótesten ráadásul a teljes keresztmetszetén, hogy a fél legénység beléjük bújhatna, akkor is maradna hely még. Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy ilyen találat azért ott is csapkodja fémforgáccsá a modulokat (még jó hogy nincs legénység, elég érdekesek lennének a tűztől, sérüléstől kihalt de még úszó hajók).
Kb. olyan 50 próbálkozásonként csapok ki BB-vel DD-t önvédelemből, meg kínomba, mert minden cirkáló menekül előlük...
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Szánalmas vereség lett a vége. :/

Nekem óriási csalódás lett. Szinte papírhajó, olyan citadellákat lőnek, csak pislogok. 60-70 ezres hp-ról kapok egy sorozatot és ennyi volt. Rágyúrok a Montanara, mert ez így lófasz 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Valaki talált leírást ezekhez a küldikhez?
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.11.03. 09:21:56
Tegnap én is néztem... 12 mission? Mi a rákos fittyfene? Aztán látom hogy a WG lapátolt egy kis szar a pofánkba, mert miért ne!? Aki eddig negyedévente gürizett az ARP hajókért, az most mind eláshatja magát, mert most egyben az összeset meg lehet szerezni. hát kösz szépen! És hogy hogy ez még nem elég, a legtöbb kapitány kap 6 skillpontot is, hogy aki játszott is ARP hajókkal, az most kitéphesse a haját, amiért lesz 2 skilles kapitánya. Én szerencsére elég keveset mentem velük, nem túl képzettek a kapitányaim, jól jön majd az a 6 skill pont. De ez a Sztivün Kemál, mint Iri kapitány.... ezen azóta is szakadok.
Ez a König Albert csak külsőre hasonlit a Nassaura, vagy megint egy az egyben másolták? Mert kezdek kicsit csalódott lenni, amiért a prém hajók fele ilyen parasztvakitás, ráadásul még a teszt szerón sem lehet kipróbálni őket, hogy az ember legalább tudná, mire dobja ki a pénzét.