World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Azért ad jó zászlót is.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
1 győzelemre a Takao 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Thx. Iowa után szintén megváltás...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Grat
...és imáimat meghallgatta valaki, az első konténer mára azonnal egy szuperkontérer volt...20 millió credittel <#smile>#smile>
sokat nem kellett gondolkozni, megérkezett a 3. T10-es csónakom is. 😊

Armistice Day
És még Dragon signal-t is lehet majd szerezni.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

-Az eventben ez a Blade?
válasz: Nem, a Blade egy Clemson.
Hát igen, amikor a WoT szakértők megjelennek a tengeren is.
Bár az utolsó napokban szinte csak Blade-el mentem és kétszer is összejött vele a negyedmillió sebzés, még sem érzem úgy hogy bármit is javult volna a dd vezetési skillem. Kicsit későn jöttem rá hogy itt is mennyire op-k voltak. Az utolsó csatám egyébként egészen viccesre sikerült, mert én kisértem a Transy-t, miután kiszedtük a Raszputyint, a többiek lemaradtak. Két Mikasa volt még és persze kigyújtottak mint a sz@rt. Alig volt már életem, de azért mind a kettő elhullott, én meg békésen lángolva haladtam a Transy előtt, persze nyilvánvaló volt hogy 2 helyen égve a 200 HP nem lesz elég, meg is haltam. Kb 2 perc múlva oda is ért az egyik Igor, és kb 3 másodperccel az után hogy belépett a körbe, beadta hogy a Transy elérte a kaput. Hát kösz szépen!
Remélem jó lett a link.
Épp az imént mentem egy kört Kutuzovval, hogy meg legyen végre a ruszki küldi. Szokás szerint végig vesztésre álltunk, a végén 4v4 alakult ki és a túlélők az utolsó percben forditottak. Én hátra maradtam feltartani az ellenfelet. Az Izumo-t 137 alkalommal találtam el, ebből 11 kigyújtotta. A srác Rank 6-os volt, szerintem minden fullra ki volt húzva nála, mert nagyon gyorsan eloltotta a tüzeket. Egy torpedót is bekapott, arra viszont alig adott flooding sebzést, végül még is meg lett az Arsonist.Sokáig nem örülhettem neki, mert vele volt még egy DD, egy Hipper meg egy Carolina, akik szétszedtek. (a sors fintora hogy miután lejárt a javitásom, a Carolina kigyújtott és a maradék kb 1k HP-m le is égett)

Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2016.11.08. 20:42:59
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Én is reflexből a Tirpitzhez hasonlitanám, de... a Gneisenaunak van a legkevesebb ágyúja a BB-k között, egyel kevesebb vetőcsöve van. Én még csak tesztszerón mentem vele kb 2 kört, saját tapasztalatom nincs sok, mivel rögtön ugrottam is a Bismarck-ra. Mindenesetre nem rémlik, hogy bármi kiemelkedő lenne benne. A Tirpitznél is olyan ritkán használom a torpedót... (igaz hogy akkor viszont nagyon jól jön, hiszen nélküle aligha eszi meg az ember 5v1-be a nagyon nagy tesót, még igy is szükség volt minden halacskára) hogy azzal nem igazán lehet számolni Főleg mivel sokan tudják is hogy van és épp ezért igyekeznek messzire elkerülni... de legalább is 6 km-en kivül maradni.
Hétvégén próbáltam menni, de 4 kör vereség elvette a kedvem az egésztől, pedig a küldetések érdekelnének. Főleg akkor ment el a kedvem, mikor az Izumómat porrá égették.INdult egy DC-vel. Gyorsan visszaértem, vesztésre álltunk.Lemásztam a szigetről, amire közben szerencsére felakadtam. Elindultam tovább, kikerültem eg ysor torpedót, a DD bebújt a felhőjébe és kigyújtott 2 helyen amit eloltottam. Ezt követően kigyújtott egyből megint, amint lejárt a javítás fázisa. Ezt kompenzáltam a hp visszatöltéssel. Majd a kedves HE spemmerek is beérek és 15 másodpercen belül úgy felgyújtottak, hogy 4 helyen égtem. Ilyen még nem volt, hogy ennyi helyen égtem volna egyszerre :/ Mintha kerozinnal mostak volna föl a fedélzeten.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Egyébként meg brészlyorszelf, Missouri is comming! A kiirás szerint (ha jól értem) minden eddiginél nehezebb lesz megszerezni és "Legyen sok free Xp-tek". Még jó hogy nem vertem el mindent Iowa-chanra. Szerencsére időben levitték az utolsó küldi teljesitéséhez szükséges szintet 9-ről nyócra.
De ha ennyire zavar, akkor felmarkolhatsz egy T1 ladikot és kúpban húsz perc alatt meg is van az 5 meccs. 😄
Elméletileg 5 meccset kell tolni saját csapattárs sebzése nélkül ahhoz, hogy le kerüljön a pink jelzés.
A gond, csak az, hogy ha valamelyik csapattárs hajója csak egy kicsit is hozzád ér, akkor megint 5 nap.
Meddig leszek rózsaszín team killer büntiben? 5 napig? Mert a következő 5 napban nem is lesz időm játszani. Vagy a bünti a játékban eltöltött fix időre vonatkozik?
(Annyi Xp-t kaptam, hogy meg is lett a mai 2. konténer és bár simát kértem, szuper konténert adott 😄 )
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.11.06. 19:47:31