World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A héten még csak két csatát mentem Bayernnel, mind a kettő T8 volt. Rendszerint lóf@szt nem sebzek, most viszont sikerült citadellát lőnöm egy Tirpitznek. Nem rémlik hogy bármilyen más hajóval sikerült volna ez a bravúr.
Érdemes sztem megnézni hogy pl a másodlagos lőtávja hol ugrik. A König-re már lehet tenni másodlagos lőtáv növelést. A Bayern-nek és a Gneisenau-nak úgy tudom egyforma, ahogy a Bismarck után is a többi hajónak.
Viszont a Gneisenau-nak alapból jobb a torony forgása, mint a Bayern-nek Expert Marksmannal, én a teszt szerón nem is raktam be Gneisenau fölött ezt a skillt. A Last Stand tényleg totálisan felesleges, A Bayern 34 csatából nemrég kapott egy olyan torpedót, ami elvitte a motort, de a több száz BB-s csatámból sztem max 3 olyan csata volt, ahol vagy a motor vagy a lapát sérült. Ez teljesen dd skill, nekik viszont kötelező.
Én a helyedben elgondolkodnék mind a kapitány képzésen, mind az álcafestés használatán. A kapitányt sima lóvéért is át tudod képezni, de egyrészt rá kell fizetnek 200k creditet, másrészt a már megszerzett xp-vel arányos mennyiségű xp-t kell még belefeccölnöd az átképzésbe. Vagyis minél skillesebbre húzod fel, annál lassabban tudod majd átképezni a Bismarck-ra. Ráadásul minél magasabb tierbe mész, annál több Xp-t kapsz, vagyis magasabb tierben több xp-t tudsz leduplázni pl álcafestéssel. És felhivnám a figyelmed arra is, hogy Rankeden, hiába van kevesebb hajó, több xp-t kapsz mint egy átlag random csatában. Azt sem árt figyelembe venni, hogy T8-as hajó lévén a Bismarck fejlesztési költségei már elég nagyok. Ha nem akarsz soká nyüglődni az alap hajóval és szeretnéd minél előbb kihúzni, sztem érdemes lenne legalább a camo-k egy részét megtartani oda.
A kapitányi skillek átdolgozásának meg igencsak ideje lesz már, mert nem elég hogy nagyon kevés van, kb a 2/3-t sztem a kutya nem is használja, és valami hasonlót mondanék a modulokra is. Le merném fogadni hogy a hajók 90%-n még mindig MAM van az első helyen, mert annyira peches senki nem lehet, hogy megérje vagy szükséges legyen feltennie a Magazin Mod-ot.
Még egy kicsit a skillekről. Én a Super intendent-t nem használom. Megmondom miért. Ha rám lőnek, aligha fogok tudni elhasználni 4 javitást. Mondjuk én nem vagyok az a menekülős fajta. Viszont sokszor úgy halok meg, hogy még benn van 1-2 javitás, mert egyszerűen nincs ideje újratöltődni. Ezért most a Bayern/Tirpitz/Carolina és kicsit később majd talán az Iowa is prém javitással fog menni, mivel már az is ad +1 charge-ot, ráadásul jelentősen csökken az újrahasználati idő. Viszont az 5 charge szerintem már túl sok, annyit tényleg nem nagyon fogsz tudni ellőni. Ugyan ez igaz a DCP-re. A BoS persze alap, de mellé jó ha van BFF is, egyérszt növeli a másodlagosok hatékonyságát, másrészt javit az egyébként sem gyenge légvédelmen. Én pl Vigilance-t vettem fel 3. képességnek két okból. Egyrészt ezt ebben a tierben még semmivel nem tudod helyettesiteni, másrészt a Bayern egyik nagyon nagy gyengesége hogy semmiféle repcsit nem tud magával vinni, ami komoly hátrány az azonos tierű többi BB-vel szemben. Persze a Bismarck-ra már nem kell, mert ott van rá modul, meg repcsi. 4-es skillnek meg egyértelműen az AFT illetve érdemes elgondolkodni a Manual AA-n, mivel a németeknek szerencsére a nagy kaliberű légvédelme a leghatékonyabb. A Jack of megint csak nem tudom mennyire éri meg. 5 skillpontot összeharácsolni azon a szinten már nagyon nem könnyű, ehhez képest én azt a 15%-t kevésnek érzem. Ezzel szerintem legjobb esetben is talán 8-10 másodpercet ha nyersz, viszont ha minden mást kimaxolsz (modulok, többi kapitányi skill, signalok) akkor akár ezt is kiválthatod.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.11.22. 20:01:09
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Utoljára szerkesztette: messerharcos3, 2016.11.22. 18:44:50
Utoljára szerkesztette: messerharcos3, 2016.11.22. 18:38:26
Utoljára szerkesztette: fantomvampire, 2016.11.22. 16:26:30
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
eltünteti a hudot screanshothoz,lehet ez van bekapcsolva
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
nekem most frissites utan nincs kep csak a hatter 😄
csodas
Mondjuk nem tudom ti megcsináljátok e minden nap a hármat, de úgy érzem az eddigi egyel kissé le vagyok maradva, pedig naponta átlagosan kettőt szerzek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha egyébként releváns a múltkori jelentésedben lévő 33%-os másodlagos fegyveres találati arány, akkor lehet még is csak érdemes lenne elgondolkodni a kifejlesztésén, mert alapból nekem olyan 10% környékén van, ami szintén nem valami jó.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.11.18. 22:29:55
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A megnyerhető ARP hajókat csak idéglenesen kapjuk meg? Mert megcsináltam az egyik feladatot, de nem tudtam kiválasztani a hajót, most meg már nem is látom a kikötőben
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.18. 11:41:20
Közben haladok az orosz romboló ágon. A Gnevy nagyon jó kis gunship. A topedótávja gyalázatos -csak a legvégső esetben éri meg használni - de az ágyúi jól sebeznek és nagyon gyors az utántöltés.
Jól lehet vele gyújtani és hajókat idegesíteni de szigorúan csak csapatban éri meg mozogni. Ha csak téged lőnek akkor -mivel romboló- pár sorozat és vége.
Tetszenek a japán rombolók a torpedóik miatt de oroszok is nagyon bejönnek a gyorstüzelő játékstílussal.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
"Ahoy Captain!
You have finished at least one ARPEGGIO Missions before October 2016. As you may have noticed, some of this mission provided you with a captain for the ARP ships you could unlock with the missions.
For some of our player this captains were given without the reserve slot due to an issue with the mission and therefore the captain blocked one of the existent slots.
To compensate for this issue we have now added 1 reserve slot for every ARP captain received from a mission completed before October 2016.
We apologize for the inconvenience this issue has caused.
Action Station!
The World of Warships Team"
Mondjuk elképzelem a szituációt: "Csessze meg, nekem kimondottan öt darab Repair Party II kellett volna, erre iderak nekem ez a sz*r egy Tirpitzet! Most mehetek még többet a második ládáért..." <#idiota>#idiota>
Az lenne a kérdésem, hogy ebben a játékban hanyas szintű hajóval lehet jól farmolni creditet?
És lehet-e esetleg prémium hajó nélkül is, v csak azzal?
Tegnap megcsinaltam az egyik kuldit ami ad egy animes kongot ...
tegnap meg lattam a hajok kozott bar nem engedte kijelolni ma meg mar sehol semmi...
Valaki tudja ez miert van ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)