22427
A Wargaming új MMO játéka
-
#15133 Ki melyik csónakkal küzd a rankeden? :D
Én Leander, Fubuki kombóval -
frici666 #15132 hello mindenkinek. alca festest hogy lehet venni vagy szerezni? valaszokat elore is koszonom -
carp3tm0nster #15131 Én egyszerűen nem tudok nyerni, de semmivel. Az elmúlt kb 30 meccsből talán 10-et sikerült...
Elindult a ranked, T6-os hajókkal, de értelmetlennek tartom, meg se mozgat :( -
DantesHUN #15130 Nem szokásom dicsekedni de ez durva volt. 7 elsüllyesztett hajó. 5 citadell. 12 lelőtt repülőgép. Két csatahajó, egy hordozó, 4 cirkáló.
Mondjuk szerencsém volt.
Volt egy Woyming, a társamat lőtte, én meg szépen megkerültem, nem is rám figyelt és 5! km-ről durrantottam szét. A végén én maradtam meg a mi hordozóink a másik csapat két hordozója ellen. Ötször ! torpedóztak meg, hatszor lebombáztak de nem tört be a víz ismét rohadt nagy mázlim volt, persze forogtam is a hajóval rendesen.
Persze a hordózóba se HE-vel se AP-vel nem akart sebezni...de a végén csak szerencsém volt, mert felgyújtottam az egyik hordozót, nem tudott több gép indulni róla.
-
#15129 Köszi a válaszokat! -
Darun #15128 TEszt szerón mentem egy kört Gaede-vel, a konvoj kisérős küldiben. Kapásból úgy kezdtük, hogy nem volt cv, mondom ez remek lesz, sokáig fogjuk igy húzni. Persze mindig azok a meccsek jönnek le "simán" amiket az ember már az első percben eltemet. Ráadásul elsőre meg lett az összes másodlagos feladat is, csak néztem mint hal a szatyorban.
Viszont a hajók fejlesztési ára normál lett, szóval... wtf! Vannak ugyan hatos prém hajók is, de nem az összes, amik meg vannak, azok már úgy is a kikötőmben pihennek normálon is.
És van ranked. 3 csata (2 Fuso, 1 Warspite) és mindkét Fuso-s High Caliber. A 'spittel volt egy jó kis közelharcom egy Mexicoval. Az én másodlagosaim 86 találatból sebeztek 4380-t, az övé 49-ből 4877-t.
Az utolsó SC-t még valamikor az év elején bontottam, gondoltam most már időszerű lenne ismét kapni egyet. Mivel az RNG nem igazán kedvel, gondoltam kicsit megnövelem az esélyeimet. A harmadik vagy negyedik Try to Luck-ra be is adta... még egy Engine boost modul. Még az elsőt se raktam fel, szóval... asszem maradnak megint a signalos ládák. -
Darun #15127 Azért a két hajó eléggé más stilus, bár a Kirovval már rég nem játszottam és talán olyan túl sok csatám sincs vele. Viszont amig a Kirovnál elég sűrűn lőttem AP-t, addig a Budynál szinte soha. Éppen ezért én tartottam is kicsit tőle, mert ugye szinte csak tűzzel lehet sebzést szerezni, de pont olyan mint a Kutuzov, nekem nagyon kézre állt. Jól kezelhető, sokkal könnyebb vele célozni mint pl a Cleve-vel, én csak ajánlani tudom.
Ha fun angolt akarsz, akkor a Leandernél akár meg is állhastz, de nekem a Fiji is nagyon bejött és a tesztszerón tett látogatás alkalmával a Mino is meggyőzött arról, hogy az a hajó kell. -
#15126 Az sem rossz, bár a Kirovban a meccsenkénti átlag 3-4 citadellát szeretem. -
carp3tm0nster #15125 Úszó lángszóró mind, ha megszállott HE spammer vagy, akkor a Te hajód... :D
-
#15124 Srácok, nem akarok tízesig elmenni, csak egy jó fun hajóra van szükségem. Az orosz cirkáló ágon a Kirovnál tartok, de hamarosan meglesz a Budyonny. A Kirov nagyon tetszik, a kérdésem az, hogy érdemes váltanom a hatosra, vagy jobb az ötös? -
carp3tm0nster #15123 Leander és tőle fölfele nagy fun lesz, szóval megéri kűzdeni velük.
-
Darun #15122 Én asszem t3-ig jutottam, mielőtt meg lett a Leander, igy igazán nem tudok nyilatkozni. Azt tudom hogy ellenségnek szeretem őket, bár a papir páncéljuk miatt elég sűrűn ad be overpent, viszont még a 127 milis HE-vel is lehet nekik citadellt lőni, ami azért elég tré. De sztem megéri szenvedni, mert egyrészt a Leander elég jó hajó, magasabb tierekben meg egyre csak durvábbak lesznek, a Mino meg kifejezetten brutál. (durvább regója van mint a BB-knek, és az a rof...) -
#15121 Az angol hajók egy forintot nem érnek. Legalábbis hatos szintig.És ha így folytatódik, néhány évig nem is fogok velük feljebb jutni, mert kifordul a gyomrom , ha angol hajóval kell játszanom. -
Darun #15120 Megnéztem mind a két hajóval a statomat és kicsit meglepődtem. Azt hittem a Torpitz sokkal jobb lesz, de nem. A sebzés kb ugyan annyi, ennyit a torpedókról. Pedig emlékszem, egyszer szétkaptam egy GK-t full HP-ről, úgy hogy őt még egy Monti és egy Yamato, meg kb három-négy T9-es hajó támogatta. Igaz hogy az összes torpedómra szükség volt, hogy elmerüljön. Ráadásul vegyük hozzá azt is, hogy ugye a Bismarck-ot alapról kellett fejleszteni (kapitányom már volt hozzá, pont a Torpitzét kapta meg) Viszont xp-ben 50%-al jobb a prém tesó. Nem tudom hogy ebbe a camo is bele számit e, vagy base xp-t néz a WoWs stats. Azért azt is tegyük hozzá, hogy amikor kijött a Torpitz, még 4.5 km volt a másodlagosainak a lőtávja és ebben sokáig alul is múlta a tech tré társait. (igazából a buff óta alig mentem vele). Mivel szeretek közelharcolni, viszonylag sokat is használtam a torpedóit. Egyébként a Torpitz global statja a legrosszabb a T8-as hajók között, annak ellenére is hogy a legtöbb csatát vele játszottál. Gyanitom ebben nagyon nagy szerepe van a sok T1 szintű plájernek, aki null skillel megvette és gyakorlatilag csak a csapatlétszámot növelik. A Bismarckhoz most, a Torpitzhez decemberben volt megszerezhető + camo, utóbbi úgy rémlik értékesebb is volt. (+free xp-t is adott). A hydro kiváltására meg van más mód is. (modul + skill + catapult fighter) Én nem bántam meg azt hogy megvettem, sőt! Pár hete én is elgondolkoztam azon, hogy minek megtartani a Bismarckot, de ez olyan mint a WoT-ban a Ferdinand. Meg ha már összegüriztem rá a camot, ha menőzzek vele. -
carp3tm0nster #15119 Erre tippeltem volna én is :D
-
#15118 Jogos, írhatnék normálisabban is. :D A prémium festésre gondoltam, bár csupán érintőleges ötlet szintjén. Nem néztem rá mélyebben sosem, hogy T8-ra megéri-e. -
carp3tm0nster #15117 Köszönöm! WTF is "prémesbunda"? :D -
#15116 Én nem sokkal azután zsákoltam, amikor kihozták; akkoriban valami mocskosul OP volt. Ma már a német ág miatt a túlélő-képessége nem egyedi,a Bisz'-hez képest a különbség meg a szonár helyett a halak, és kábé ennyi (oké, sz*rrágás szintjén lehet még elmélkedni olyanokról, mint az AA).
Bár nagyon élvezetes csatahajó és korrektül keresi a kreditet, mai fejjel, ha nem lenne szükségem kreditre/trénerre, nem venném meg. A matekot nem csináltam végig, de a prémesbunda a Bismarck-ra is egy opció lehet. -
carp3tm0nster #15115 jaja, az megvan és akkor megmaradna a kapitány is ugye a Friedrich-re. Megéri a 13k-t Tirp? -
#15114 Tirp nagyjából ugyanaz + van torpedója :) -
carp3tm0nster #15113 Kérdés! Érdemes megtartani a Bismarck-ot vagy vegyek inkább egy Tirpitz-et és vigyem tovább a kapitányt?
Amilyen rettentő szarul ment az elején a Bissy-vel a csaták(30% WR) annyire élvezem most már a csatákat vele, akkor is ha bukó.
-
ikarus44 #15112 Nem mert a Hood már befoglalta azt -
carp3tm0nster #15111 Yamato már fel sem robban? :D -
Malachit #15110 Ellenlépésként a BB játékosok a következőket kapják:
- Steven Segal a Missouri csatahajóba rakva megkapja a titkos skill-t 19. kifejleszthető utolsó pontként az 5. sorban. "Nuklear missiie launch" (This skill activated 20 min 01 secound, after the battle started)
-Bismarck csatahajót csak a saját legénysége tudja elsüllyeszteni, ha eléri az 1 pontos értéket az életpontjainak a száma. Ekkor valamennyi fegyverzetének pontossága 100%-al romlik, kormánylapát beragad.
- Tirpitz: Bármikor vissza tud vonulni egy Fjordba (ha nincs a térképen, akkor épít magának egyet). Ekkor csak bombázókkal sebezhető, melyeknek Tally Boy-t hordoznak. -
carp3tm0nster #15109 Éljen! Meddig lehet még szivatni a BB playereket? -
#15108 Na variálják az amcsi cvk setupját és jönnek az ap dive bomberek. teszt szerón két db squad lenullázott egy bismarckot ... :D -
#15107 Elsőre ez sikerült...
-
carp3tm0nster #15106 Van olyan kicsi ez a topic, hogy vennénk annak. De igaz, a celebes vidik arról szólnak, hogy az adott meccsben milyen faszák. Volt egy csatám, az ellenfélnél flamu volt, hát amit az kapott:) Esélye sem volt semmire, pedig egy Yamato-val volt. -
#15105 igen gyanús volt hogy feature,és tegnap este be is kapcsoltam,de amikor kérdeztem nem voltam hajó közelbe n:D -
#15104 Menüben bekapcsolható :)
Controls - Show smoke screen timer -
#15103 Bármennyire fura, szívesebben néznék Sg-sektől vidit, mint celebektől...
Csak sg-n megy ez a tévhit abban, hogy ha valaki a saját vidijét linkeli reklámozni akarja, + nézettség. Semmi pénzt nem kapnál azért, ha most belinkelnéd a sajátodat, főleg ide.... -
Darun #15102 Játszani akkor is lehet vele, de nem tudsz úgy random scenarioba lépni, mint a hét küldetésénél, hanem össze kell rá szedned a 7 embert. Ezért is vetettem fel hogy esetleg össze lehetne állni közös küldizésre. -
Prof William #15101 Ha be jön az új konvojkísérős küldetés, akkor a másik elérhetetlen lesz? Vagy megmarad az is? Játszanék még vele szívesen. -
#15100 btw,a füst végét mutató visszaszámláló valami új feature,vagy mod? -
#15099 konvojkísérős scenario gameplay vidi(nem az én videóm,mielőtt még valaki azt hinné nézettséget akarok magamnak generálni :D )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ikarus44 #15098 Bár nem ilyen rekord, de az is vicces volt, mikor Aoba-val elkezdtem harcolni, egy Kutuzov ellen. Ő végig szinte teljesen az oldalát mutatta nekem szóval elég hamar AP-ra váltottam, és elkezdtem őt azzal lőni, mert már csak fél HP-n voltam ő meg max-on, szóval kénytelen voltam kockáztatni, (hál' istennek eleinte ő is AP-val próbálkozott, de mivel nem fordultam neki oldalt, csak néhány százasával sebzett csak) de csak nem akart citadelt beadni csak egyszer, aztán mikor végre (miután besegített, egy Nürnberg is) Már csak 5000 Hp-n volt, akkor bezzeg az utolsó salvo-ból 3 lövedék találta el, és 3X-ros citadell lett belőle... -
Darun #15097 Új rekordot sikerült felállitanom: egy 28 HP-s hajóba lőttem citadellt. Egyébként hogy mennyire szarok az amcsi csatahajók, A Colo épp a lőtávom határán volt amikor a Bismarck-al rálőttem és távolodott. Egyetlen lövedék találta el, citadell. Pár perc múlva megismételtem még egyszer, ugyan ez. -
#15096 Kb 3 percet vártam erre a csodára, reggel 7 körül :D -
Darun #15095 Ezért mennyit kellett sorban állnod? Illetve mikor próbáltad játszani? Mert ha már hét óra körül is csak ekkora a forgalom alacsony tierben... -
#15094 Van ilyen is...