22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#15156 Szerintem meg kurva jó hajó az Izumo, bár ízlések és pofonok. -
carp3tm0nster #15155 Megpróbálhatnánk szakaszban menni, hátha sikeresebbek vagyunk:)
Ugyanitt tippeket várnék Izumo-ra, mert szerintem az egész játék legsz@rabb hajója... -
Darun #15154 Én tegnap feljöttem 10-re, meg lett az első ligaz, aztán majdnem visszaestem 12-re, szerencsére az utolsó meccsen... de most komolyan! Eleve a dd amivel a leginkább béna vagyok. Direkt a legjobb rejtőzködést választottam, mert tudom hogy Rankeden 80%-ban az nyer, aki spottol. Jah, meg kell az xp, mert még nincs kihúzva a Shira. Kapásból a Mutsu meg se moccan. Oké, elindulok A-ra. Az ellenség is. (thx camp) A meccs végéig kb 20 másodperc volt amig nem spottoltam ellenfelet, akkor is csak azért, mert az egyik dd túl közel jött és be kellett magam füstölni. A másik dd-vel befoglaltuk A-t. Aztán a Farragut ráuszitottam a Gaede-re... és meghalt. De tényleg, ezt most miért? Közben leégettem az ellenfél másik rombolóját, megtorpedóztam a Dánkerket... és ennyi. A csapat közben elhullott. A vége előtt még valamelyik gyökér elkezdte anyázni a Mutsu-t... aki második lett, úgy hogy kb 3-4 perc késéssel kezdte a csatát. És 47k sebzést spottoltam. Ment a report az egész csapatnak és gyorsan kiléptem a játékból, mert a következő tényleg az lett volna, hogy visszaesek 12-re. -
#15153 Folyamatos liftezés után 1 győzelemre állok a lvl 9-től. -
carp3tm0nster #15152 Valahogy én is így érzem.
Az AFK playerek hajóit a meccs végén felrobbantanám, mint a WoT-ban, hogy legalább a repair költség miatt szívjanak. -
Beaver70 #15151 A Ranked Battle tele van retardált idiótákkal. 25 csata óta ingázok 13 és 14 között.
A csata hajó bemegy 8-10 km-es lőtávolságra és csodálkozik, ha szarrá lövik. Azt hiszi cirkáló. A cirkálóval meg azt hiszik, hogy ők egy romboló. 3 partynként legalább 1 afk hajó.
Én tuti megváltoztatnám az értékelés szabályait. A győztes csapatból az első 4, a vesztesből az első 3 kapna csillagot. Számtalanszor annyi pontot érek el vesztes csatában 2. vagy 3. helyezettként, mint a győztes csapat 3. vagy 4. helyezettje. Én tuti nem büntetném a jó játékosokat, még ha vesztes csatában van is. Ez ne mások baromságáról, hanem az ügyességről, taktikus játékról szóljon. Véleményem szerint így rá lehetne kényszerítene a játékosokat, hogy normálisan harcoljanak, mert ebben az esetben a győztes csapat utolsó 3 játékosa nem kapna semmit. A vesztes utolsó 4 játékosától vonjanak le, azt elfogadom.
Komolyan, egyszerűen elmegy a kedve az embernek az egésztől. -
#15150 Reggel en is besasoltam Rank 9-re, de aztan meg visszaneztem 10-be, hogy minden rendben van-e... :D -
Prof William #15149 Hiába megy jól romolókkal ha a többi csapattárs idióta.
Tegnap a Fubukival 4! ellenséges hajót pusztítottam el egymagam. Alig akartam elhinni. 2 csatahajó egy cirkáló és egy rosszul manőverező romboló lett az áldozat. Aztán egy jl betalált salvo kivégzett. Én voltam az első veszteség. A béna csapatom képes volt veszíteni, úgy hogy az ellenfél 4 hajó hátrányban volt. Bravó. -
carp3tm0nster #15148 Spee-vel kezdtem 16-ról, gyorsan visszaestem 17-re. Visszavettem a Fuso-t, meg sem álltam 14ig...
Ha a meccs elején el tudjuk dönteni merre menjünk, egész jók az esélyek. -
tbundy #15147 tegnapi napra igazán nem panaszkodhatok, 22 meccsből 19 win rankedben, elsődleges cél meg is lett kapásból, h meg legyen a két csillagos zászló. amúgy némi kommunikációval elég szépen meg lehetett fordítani a meccseket, korrigálni a korai halálozásokat, v afk társat... -
#15146 Eddig "csodás" csapatok ... -
#15145 Na estere megerkeztem Rank 11-re, a rombolokkal egesz jol megy. -
Darun #15144 A cikket nem olvastam el, csak a cimet, meg megnéztem a képeket (trú magyar vagyok xD) de hátha valakit érdekel, még ha félig off is.
Történelmi "érdekesség".
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.07.02. 21:49:27 -
carp3tm0nster #15143 Tudom, miről beszélsz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
frici666 #15142 koszonom -
Darun #15141 Néha meglepődöm, mennyi bot van Random csatában. Gondoltam ha már 2x szorzó van hétvégén, kipróbálom a Yorck-ot. Igazából azon lepődtem volna meg, ha nem T9-be rakja be rögtön. Persze a CV is 9-es volt, mert hát ugye miért ne? Úgy kezdtük, hogy a Mo be sem töltött, tehát 14v15 (éljen a sportszerűség). Hárman elindultunk balra, tizen jobbra, plusz ugye a mi CVnk is a jobb oldalt fedezte. Velünk szembe jött legalább 2 Belfast, de lehet hogy mind a három, egy Ibuki, az egyik dd meg egy Tirpitz. Négy foglalós pálya volt, de persze a 10 játékos (bot?) nem tudta bevenni a jobb oldalit. Kikaptunk mint a sz@r és 45k sebzéssel második lettem. Egy Myoko után. Kilences csatában. Asszem mára feladom. -
#15140 T16-rol indultam, most T14 1*. Bayern, azonkivul Fubuki es Ryujo fighter. -
Darun #15139 Meg van 13, majdnem minden csatába másik hajóval mentem. Mondjuk az elsődleges választásom a Fuso. Az utolsó csatát nyertük vele. Mi vezettünk, volt még velem egy Brayen és egy Buddy-t kergettünk, aki közben beállt foglalni. Be volt töltve a HE, ellövöm magam, mellé. Erre beirja a Leanderünk hogy tényleg HE-vel lövöm? Ekkor már töltöttem az AP-t, mivel előre beállitottam, az volt a tervem hogy HE-vel lebénitom, aztán AP-val kivégzem. Mondom a srácnak, jah, cirkálóra HE-vel lövök (főleg 6 km-ről), mert nem szeretem az overpent. Erre betöltök, cél, tűz... 6 overpen. 'nyád! -
Darun #15138 Előre nem tudsz. Legalább is úgy mint a WoT-ban, hogy beraktározol belőle, nem. Az Exterior/Camo-nál kiválasztod a megfelelőt és beállitod hogy Auto Resuply Enable. Ekkora minden csata után automatikusan pótolja. (mivel ezek ugye egyszer használatosak) Dublonért ugyan igy tudsz Type 6 camo-t venni, illetve van az állandó camo, ami szintén dublonért vehető, ezek T6-tól rakhatóak fel, csak egyszer kell megvenni őket, de itt is be kell állitani a resuply-t. -
frici666 #15137 hello koszi a valaszt. hol lehet crediter vasarolni.? sajna angolul nem tudok. a kontener ad csak keveset. es dublonert hol lehet venni? bocs de nem vagyok valami nagyon profi. csak szeretem a tengeri dolgokat. regen silent hantert jatsztam. a listat elraktam. elorre is koszonom a valaszodat. -
#15136 Arizona, minden mas amivel probaltam az buko volt. -
Darun #15135 Lássuk csak. Az alap változatokat meg tudod venni creditért, a prémet dublonból. De kaphatsz camokat küldetésekért, ládából, a kampányok jutalmaiból. Eventes festéseket általában eventes küldiből lehet. Illetve a prém hajókhoz jár saját prém camo. A téli eventből lehetett szerezni jutalomként néhány hatos hajóra állandó prém festést, illetve a Bismarck gyűjtemény jutalma szintén 2 egyedi camo volt.
De ha tudsz angolul, akkor itt egy elég pontos lista:
WoWs camo lista -
carp3tm0nster #15134 Spee-vel. 3 meccs, 3 bukó... -
#15133 Ki melyik csónakkal küzd a rankeden? :D
Én Leander, Fubuki kombóval -
frici666 #15132 hello mindenkinek. alca festest hogy lehet venni vagy szerezni? valaszokat elore is koszonom -
carp3tm0nster #15131 Én egyszerűen nem tudok nyerni, de semmivel. Az elmúlt kb 30 meccsből talán 10-et sikerült...
Elindult a ranked, T6-os hajókkal, de értelmetlennek tartom, meg se mozgat :( -
DantesHUN #15130 Nem szokásom dicsekedni de ez durva volt. 7 elsüllyesztett hajó. 5 citadell. 12 lelőtt repülőgép. Két csatahajó, egy hordozó, 4 cirkáló.
Mondjuk szerencsém volt.
Volt egy Woyming, a társamat lőtte, én meg szépen megkerültem, nem is rám figyelt és 5! km-ről durrantottam szét. A végén én maradtam meg a mi hordozóink a másik csapat két hordozója ellen. Ötször ! torpedóztak meg, hatszor lebombáztak de nem tört be a víz ismét rohadt nagy mázlim volt, persze forogtam is a hajóval rendesen.
Persze a hordózóba se HE-vel se AP-vel nem akart sebezni...de a végén csak szerencsém volt, mert felgyújtottam az egyik hordozót, nem tudott több gép indulni róla.
-
#15129 Köszi a válaszokat! -
Darun #15128 TEszt szerón mentem egy kört Gaede-vel, a konvoj kisérős küldiben. Kapásból úgy kezdtük, hogy nem volt cv, mondom ez remek lesz, sokáig fogjuk igy húzni. Persze mindig azok a meccsek jönnek le "simán" amiket az ember már az első percben eltemet. Ráadásul elsőre meg lett az összes másodlagos feladat is, csak néztem mint hal a szatyorban.
Viszont a hajók fejlesztési ára normál lett, szóval... wtf! Vannak ugyan hatos prém hajók is, de nem az összes, amik meg vannak, azok már úgy is a kikötőmben pihennek normálon is.
És van ranked. 3 csata (2 Fuso, 1 Warspite) és mindkét Fuso-s High Caliber. A 'spittel volt egy jó kis közelharcom egy Mexicoval. Az én másodlagosaim 86 találatból sebeztek 4380-t, az övé 49-ből 4877-t.
Az utolsó SC-t még valamikor az év elején bontottam, gondoltam most már időszerű lenne ismét kapni egyet. Mivel az RNG nem igazán kedvel, gondoltam kicsit megnövelem az esélyeimet. A harmadik vagy negyedik Try to Luck-ra be is adta... még egy Engine boost modul. Még az elsőt se raktam fel, szóval... asszem maradnak megint a signalos ládák. -
Darun #15127 Azért a két hajó eléggé más stilus, bár a Kirovval már rég nem játszottam és talán olyan túl sok csatám sincs vele. Viszont amig a Kirovnál elég sűrűn lőttem AP-t, addig a Budynál szinte soha. Éppen ezért én tartottam is kicsit tőle, mert ugye szinte csak tűzzel lehet sebzést szerezni, de pont olyan mint a Kutuzov, nekem nagyon kézre állt. Jól kezelhető, sokkal könnyebb vele célozni mint pl a Cleve-vel, én csak ajánlani tudom.
Ha fun angolt akarsz, akkor a Leandernél akár meg is állhastz, de nekem a Fiji is nagyon bejött és a tesztszerón tett látogatás alkalmával a Mino is meggyőzött arról, hogy az a hajó kell. -
#15126 Az sem rossz, bár a Kirovban a meccsenkénti átlag 3-4 citadellát szeretem. -
carp3tm0nster #15125 Úszó lángszóró mind, ha megszállott HE spammer vagy, akkor a Te hajód... :D
-
#15124 Srácok, nem akarok tízesig elmenni, csak egy jó fun hajóra van szükségem. Az orosz cirkáló ágon a Kirovnál tartok, de hamarosan meglesz a Budyonny. A Kirov nagyon tetszik, a kérdésem az, hogy érdemes váltanom a hatosra, vagy jobb az ötös? -
carp3tm0nster #15123 Leander és tőle fölfele nagy fun lesz, szóval megéri kűzdeni velük.
-
Darun #15122 Én asszem t3-ig jutottam, mielőtt meg lett a Leander, igy igazán nem tudok nyilatkozni. Azt tudom hogy ellenségnek szeretem őket, bár a papir páncéljuk miatt elég sűrűn ad be overpent, viszont még a 127 milis HE-vel is lehet nekik citadellt lőni, ami azért elég tré. De sztem megéri szenvedni, mert egyrészt a Leander elég jó hajó, magasabb tierekben meg egyre csak durvábbak lesznek, a Mino meg kifejezetten brutál. (durvább regója van mint a BB-knek, és az a rof...) -
#15121 Az angol hajók egy forintot nem érnek. Legalábbis hatos szintig.És ha így folytatódik, néhány évig nem is fogok velük feljebb jutni, mert kifordul a gyomrom , ha angol hajóval kell játszanom. -
Darun #15120 Megnéztem mind a két hajóval a statomat és kicsit meglepődtem. Azt hittem a Torpitz sokkal jobb lesz, de nem. A sebzés kb ugyan annyi, ennyit a torpedókról. Pedig emlékszem, egyszer szétkaptam egy GK-t full HP-ről, úgy hogy őt még egy Monti és egy Yamato, meg kb három-négy T9-es hajó támogatta. Igaz hogy az összes torpedómra szükség volt, hogy elmerüljön. Ráadásul vegyük hozzá azt is, hogy ugye a Bismarck-ot alapról kellett fejleszteni (kapitányom már volt hozzá, pont a Torpitzét kapta meg) Viszont xp-ben 50%-al jobb a prém tesó. Nem tudom hogy ebbe a camo is bele számit e, vagy base xp-t néz a WoWs stats. Azért azt is tegyük hozzá, hogy amikor kijött a Torpitz, még 4.5 km volt a másodlagosainak a lőtávja és ebben sokáig alul is múlta a tech tré társait. (igazából a buff óta alig mentem vele). Mivel szeretek közelharcolni, viszonylag sokat is használtam a torpedóit. Egyébként a Torpitz global statja a legrosszabb a T8-as hajók között, annak ellenére is hogy a legtöbb csatát vele játszottál. Gyanitom ebben nagyon nagy szerepe van a sok T1 szintű plájernek, aki null skillel megvette és gyakorlatilag csak a csapatlétszámot növelik. A Bismarckhoz most, a Torpitzhez decemberben volt megszerezhető + camo, utóbbi úgy rémlik értékesebb is volt. (+free xp-t is adott). A hydro kiváltására meg van más mód is. (modul + skill + catapult fighter) Én nem bántam meg azt hogy megvettem, sőt! Pár hete én is elgondolkoztam azon, hogy minek megtartani a Bismarckot, de ez olyan mint a WoT-ban a Ferdinand. Meg ha már összegüriztem rá a camot, ha menőzzek vele. -
carp3tm0nster #15119 Erre tippeltem volna én is :D
-
#15118 Jogos, írhatnék normálisabban is. :D A prémium festésre gondoltam, bár csupán érintőleges ötlet szintjén. Nem néztem rá mélyebben sosem, hogy T8-ra megéri-e. -
carp3tm0nster #15117 Köszönöm! WTF is "prémesbunda"? :D