World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy kaiser-el? elég jónak számít, főleg ha azt nézzük, hogy a 950877 meccs alapján az átlag sebzés 39ezer?

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Átlagos
Ez a csata jónak mondható? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tono34
Este megvettem a Kagerot, gondoltam még kipróbálom mielőtt átszervezik őket. Kezdésünk nem lett túl fényes...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

whiskeyman
Hosszú idő után egy jó kis kör <#smile>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Köszönöm. Szóval holnap után. Ezekre kampányokra is kíváncsi leszek.

Tuti, hogy majd beszerzek egy gyorstüzelő japán rombolót is a torpedós mellé. 😊
HP töltő már T3-ban is van az angolokon. Ez annyira nem meglepő.

Most mentem az első csatám. Bár a német BB ágyúkat nem nevezném pontatlannak, valahogy nekem nem tetszik ez a 2 cső/torony elrendezés, főleg hogy a csövek elég távol vannak egymástól. Erre megyek szembe Hatsuval egy forduló Bayern-nek, aki első salvo-ra kiszed. Igaz hogy nem sok HP-m volt, de Bayernnel még ált a full broadside BB-ket is max 2-3 lövésem találja el, én meg a lehető legkisebb keresztmetszetet mutatva mentem felé... Jaja... tudom, RNG. Én se szeretem őt.
whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Tono34
Van, de csak az nem sebez aki mellé lő.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Caliph
szép medál 😄
az emeraldon van hp töltő?

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tono34
Vajon mi az érdekes a képen?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Caliph
kagero helyett megkapom majd a yougomot,2km csökkentett torpedó távval,meglátjuk majd mit tud. illetve lesz e más torpedó modulja.
egyelőre visszalépés a kagerohoz képest,pedig azt se szeretem nagyon 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.11.28. 12:09:13

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
Hát eddig nekem csak az akizuki tetszik,golyószóró de csak 4 torpedója van. Többitől nem estem hanyatt. És valószínű hogy ezt is nerfelik majd 😄

Úgy tűnik az új japán rombolókban egyesül a két legjobb tulajdonság. Golyószórás és szép nagy torpedótáv.

Mikor jönnek majd? Lehet már tudni?
Tono34

Elképesztő fejlemény! Ma lőttem ki torpedóval az első hajómat a Gnewy-vel. 😊

Egy sziget mögé mentem és ott foglaltam amikor jött egy Kongo. Pont a sziget mellett ment volna el. Már csak 3 kilométerre volt amikor előrontottam és kilőttem rá a torpedókat. Persze mellé ment. 😊

Azt hittem vége a dalnak de pont olyan szögben voltam, hogy másodlagos tüzérség nem tudott lőni rám + aztán benyomtam a füstöt és valahogy kihúztam addig amíg újratöltött a torpedó.

Ezt követően másfél kilométerről már nem tudtam elhibázni.

Érdekes volt de inkább maradok a távolsági gyújtásnál. 😊

Én is megvettem, ha már akciós. Az első csata elég konszolidált volt, lévén T5-6-ba rakott. Kicsit késtem a csatából, mert a Beállitásokat nézegettem. 3 foglalós Shards volt a pálya, középre mentem. Szembe kerültem egy Fuso-val. Én szemből mentem, ő full oldalt állt. Az első két salvo körbe szórta, sejtettem hogy probléma lesz a szórással, de ez... Utána viszont 2 salvo, mind a kettő 20k sebzés és mindegyikre adott 1 citadellát. Utána a Furutakával is eljátszottam. " teljesen körbe eső salvo után kapott egy citadellát és csókolom. A CV próbált elmenekülni, ő is az oldalát mutogatta, ő is kapott egy citadellát. Végül ő megúszta. A statisztikám:
-107 lövés
-27 találat
-6 citadella
-87,5k sebzés

-25 elszenvedett találat
-19k sebzés.
A Fuso ellen egyszer kissé szögeltem (épp fordultam) és a teljes salvo lepattant rólam. Amikor meghaltam, pont oldalt álltam a Furutaka-nak aki oldalba is vert, de nem vett le sokat. Nekem a következő problémáim akadtak. A szórás borzalmas, hiába van jó lőtávja, ha semmit nem találok el. Ezen viszont a -7% sem hinném hogy sokat segitene. A CF miatt nem akarnék AA-ra gyúrni, a nagy lőtávú fegyverei úgy is alig sebeznek. Viszont a gyenge páncélzat miatt meg nem tudom, akarok e vele közelharcolni. Még a meccs elején leadtam 2 salvo-t egy Ognevoi-ra is, össz 1 találatot értem el, pedig ő kb 10 km-re volt. Am is kevés másodlagosa van, szóval nem gondolnám hogy erre érdemes lenne gyúrni. Az biztos hogy az AFT-t és a BFT-t felveszem majd neki. Modul szerintem még is csak az ASM lesz, viszont a 14 sec-es kormánykitérést kicsit lassúnak találom. Viszont mivel BB, ezért fontos lenne a DCSM is. Annak viszont örülök hogy alapból Catapult Fighter van rajta, mert elfelejtettem beállitani a csata előtt és a spotter csak még tovább rontott volna a pontosságon. Én egyébként minden hajónál ahol lehetett, vadászt raktam fel két okból. Egyrészt a spotter keveset van csak levegőben, és ráadásul lassan is tölt be, a szórást is megnöveli... a vadász viszont 6 percig van velem, ami igencsak jól jön, ha dd van a közelben, esetleg torpedóra számitok. Magas szinten meg megspórol egy Vigilance skill-t. Arról nem is beszélve hogy megzavarja az ellenséges repülő rajokat.
Viszont ezzel a hajóval is nagyon meg kell választani, merre indulunk, mivel ugye csak frontra van páncélozva, ráadásul hátra nagyon lövöldözni sem tud. Bár ezt még fordulékonysággal talán meg lehet oldani valahogy.
PrasCo
Végül a Dunkerque lett. Nyilván egy tucat csata alatt még nem forrta ki magát a dolog, de egy gyors és vastagon szubjektív összegzés azoknak, akik esetleg vacilálnak rajta.
> A tűzereje nem elsöprő, de jól játszható. A 330-asok kilövési szöge kiváló, hátrafelé van holttér, de kezelhető. A szórása papíron nem jobb, mint a konkurenseké, de legalább belülről olyannak látszik. AP-vel szenved kissé, az alfa gyenge, az átütést kérdésesnek érzem (kalibert tekintve ezek nem meglepőek), viszont az újratöltés jó. Az AP-t kompenzálja a kiváló gyújtású (35% és szintén 28s újratöltésű) HE, így keményebb ellenfelekkel szemben az HE kimondottan meggondolandó opció. Nem kötelező pattogni a Tirpitzekről. Lőtáv a saját medencéjében okés (18,2km plusz opcionálisan repgépes tüz. megfigyelő), de ebből sokat nem profitál, mert világít, mint a karácsonyfa (concealment a prémes kamóval 16,4km a felszínen) Akárhogy is, nem egy DPM-gép, nem nagyon lehet elvárni tőle, hogy istenesen odaverjen, mint teszem azt, kategóriájából válogatva egy Fuso.
> A manőverező képessége, ahogy az várható is, átlagon felüli. Papíron a fordulás paraméterei (k.l. kitérítés ideje, fordulósugár) valójában nem kimagaslóak, de csaknem 30 csomó mellett lendületesen képes azokat kihasználni, ami rengeteget számít. Gyorsulása/lassulása korrekt. Ami szép, hogy ezt a tornyok simán képesek lekövetni, még amellett is, hogy az elrendezés miatt nem is igazán kell erőlködniük. A Dunkerque-kel általánosan a csatahajókhoz mérve szinte soha nem kell küzdeni az ágyúk helyzetbehozásával.
> Az önvédelme gyenge, de részben kompenzálható. A páncélöv pocsék, de a főtüzérség elrendezése miatt megoldható, hogy ne nagyon kelljen mutogatni (szemből viszonylag megbízható). A torpedóvédelem nem éri el a közepest, de a mozgékonyság ezen segít azért. A másodlagos tüzérség elvileg nem is néz ki rosszul (oldalsortűz potenciálisan 10 cső, 130mm, ~5km-re 5s-enként) de a taton koncentrálódik, necces kilövési szöggel. A légvédelem - érthető módon - a háború korábbi állapotát tükrözi, tehát gyenge, a gerincét a 130mm-es kettősfeladatú lövegek adják (~5km lőtáv, de ~50-es átlagos dps). A vadász-hidroplán ezen segít valamennyit, de nem sokat. Rajonként egy-két gépet kap le egy támadás alatt (tehát oda-vissza), nem lehet rábízni a hajót.

Tl;dr a hajót a kezessége, különlegessége miatt élvezetes játszani, tetszik, jó ár-érték arányúnak tartom, de kizárt, hogy ranked-be vinném. "Carry-potenciálja" úgyszólván nincs. A Dunkerque nem jó, de "fun".
PrasCo
Áh, értem! Akárhogy is, köszönöm az észrevételeid.
Nekem meg van a Warspite és sztem a franciára is lecsapok... majd. A szpitivel nagyon rég játszottam, még az év elején. Akkor nekem jobban tetszett mint az amcsi azonos szintű. Most viszont... a legfőbb problémám vele az, hogy az egyébként jó manőverező képességéhez borzalmas torony forgás társul (ez konkrétan 56 sec-et jelent kapitányi skillel!!!) ami azt jelenti, hogy ezzel vagy célzol, vagy manőverezel, a kettő együtt nem fog menni. Ha csak a fő tulajdonságait nézzük, észlelhetőségen kivül mindenben elmarad a francia mögött. Nah jó, a páncélja talán vastagabb. Van rajta 106k xp, szóval anno azért mentem vele pár kört. Viszont a Dunkerque-el csak ellenfélként találkoztam, igy igazán nem is lehet mérvadó összehasonlitásom.
PrasCo
Ezzel kapcsolatban némi lelkisegély-tanácsadást kérnék, kollégák.
Vacilálok vagy a Dunkerque-n, vagy a Warspite-on. Eddigi érveim az előbbi mellett:
- olcsóbb
- a Warspite szerepe némileg hasonszőrűnek tetszik első látásra a Bayern-éhez, amim viszont van. Mi több, az sem biztos, hogy a Warspite ebben jobb...
- esélyesen a francia ág később fog jönni, mint a brit BB-k, tehát némi türelemmel valuta nélkül megúszhatom azokat.
Érveim a Warspite mellett:
- nem csigazabáló
- ez a vórszpájt

...összességében eddig úgy 50-50%, na jó, hajlok az omelette au fromage felé. Természetesen mások lehetnek a preferenciáink, illetve egyiktől sem várom el a Tirpitz-féle seggszétrúgási faktort, mégis, mi a véleményetek?
PrasCo
Jeee.
Egész jó. (Amíg nem nézel rá az NA ajánlatokra.)
Tono34

Caliph
akizuki jóféle,megtartós lesz amig le nem nerfelik 😄

Caliph
lát valaki jó kis black friday akciót valahol ?😄

Tono34

Úgy tűnik végre megjöttek a gyorstüzelők a japán romboló ágba is. Viszont itt megvan a 10km-es topedótáv is. Szép kombináció. 😊
Tono34

Mivel még én is csak a Bayernnél tartok, igy eddig nem tudtam Bismarckot vinni rankedre, de figyelembe véve hogy a legutóbbi szezonban csak 1 vereségem volt és csak egy csatába nem a Carolinát vittem, mondhatom hogy az amcsik ladikja is megállja a helyét. Viszont nem egy Bismarck elvérzett már előttem. Ennek ellenére én is nagyon várom már, de sajnos még messze van 😞
A héten még csak két csatát mentem Bayernnel, mind a kettő T8 volt. Rendszerint lóf@szt nem sebzek, most viszont sikerült citadellát lőnöm egy Tirpitznek. Nem rémlik hogy bármilyen más hajóval sikerült volna ez a bravúr.
Érdemes sztem megnézni hogy pl a másodlagos lőtávja hol ugrik. A König-re már lehet tenni másodlagos lőtáv növelést. A Bayern-nek és a Gneisenau-nak úgy tudom egyforma, ahogy a Bismarck után is a többi hajónak.
Viszont a Gneisenau-nak alapból jobb a torony forgása, mint a Bayern-nek Expert Marksmannal, én a teszt szerón nem is raktam be Gneisenau fölött ezt a skillt. A Last Stand tényleg totálisan felesleges, A Bayern 34 csatából nemrég kapott egy olyan torpedót, ami elvitte a motort, de a több száz BB-s csatámból sztem max 3 olyan csata volt, ahol vagy a motor vagy a lapát sérült. Ez teljesen dd skill, nekik viszont kötelező.
Én a helyedben elgondolkodnék mind a kapitány képzésen, mind az álcafestés használatán. A kapitányt sima lóvéért is át tudod képezni, de egyrészt rá kell fizetnek 200k creditet, másrészt a már megszerzett xp-vel arányos mennyiségű xp-t kell még belefeccölnöd az átképzésbe. Vagyis minél skillesebbre húzod fel, annál lassabban tudod majd átképezni a Bismarck-ra. Ráadásul minél magasabb tierbe mész, annál több Xp-t kapsz, vagyis magasabb tierben több xp-t tudsz leduplázni pl álcafestéssel. És felhivnám a figyelmed arra is, hogy Rankeden, hiába van kevesebb hajó, több xp-t kapsz mint egy átlag random csatában. Azt sem árt figyelembe venni, hogy T8-as hajó lévén a Bismarck fejlesztési költségei már elég nagyok. Ha nem akarsz soká nyüglődni az alap hajóval és szeretnéd minél előbb kihúzni, sztem érdemes lenne legalább a camo-k egy részét megtartani oda.
A kapitányi skillek átdolgozásának meg igencsak ideje lesz már, mert nem elég hogy nagyon kevés van, kb a 2/3-t sztem a kutya nem is használja, és valami hasonlót mondanék a modulokra is. Le merném fogadni hogy a hajók 90%-n még mindig MAM van az első helyen, mert annyira peches senki nem lehet, hogy megérje vagy szükséges legyen feltennie a Magazin Mod-ot.
Még egy kicsit a skillekről. Én a Super intendent-t nem használom. Megmondom miért. Ha rám lőnek, aligha fogok tudni elhasználni 4 javitást. Mondjuk én nem vagyok az a menekülős fajta. Viszont sokszor úgy halok meg, hogy még benn van 1-2 javitás, mert egyszerűen nincs ideje újratöltődni. Ezért most a Bayern/Tirpitz/Carolina és kicsit később majd talán az Iowa is prém javitással fog menni, mivel már az is ad +1 charge-ot, ráadásul jelentősen csökken az újrahasználati idő. Viszont az 5 charge szerintem már túl sok, annyit tényleg nem nagyon fogsz tudni ellőni. Ugyan ez igaz a DCP-re. A BoS persze alap, de mellé jó ha van BFF is, egyérszt növeli a másodlagosok hatékonyságát, másrészt javit az egyébként sem gyenge légvédelmen. Én pl Vigilance-t vettem fel 3. képességnek két okból. Egyrészt ezt ebben a tierben még semmivel nem tudod helyettesiteni, másrészt a Bayern egyik nagyon nagy gyengesége hogy semmiféle repcsit nem tud magával vinni, ami komoly hátrány az azonos tierű többi BB-vel szemben. Persze a Bismarck-ra már nem kell, mert ott van rá modul, meg repcsi. 4-es skillnek meg egyértelműen az AFT illetve érdemes elgondolkodni a Manual AA-n, mivel a németeknek szerencsére a nagy kaliberű légvédelme a leghatékonyabb. A Jack of megint csak nem tudom mennyire éri meg. 5 skillpontot összeharácsolni azon a szinten már nagyon nem könnyű, ehhez képest én azt a 15%-t kevésnek érzem. Ezzel szerintem legjobb esetben is talán 8-10 másodpercet ha nyersz, viszont ha minden mást kimaxolsz (modulok, többi kapitányi skill, signalok) akkor akár ezt is kiválthatod.
Count Adyn
A Bismarck szerintem a legjobb T8 hajó én rankedre is csak azt használom, skilleket fejleszteni: mindenképp a másodlagos tüzérséget érdemes kimaxolni mert brutális lesz ugy a a darálása😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jelenleg supertesten fut, de 2-3 patchen belül lesz kapitányi skill átdolgozás méghozzá olyan szintű, hogy tuti újra lehet majd osztani a kapitányi pontokat.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.11.22. 20:01:09

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

ja, és egyébb téren. Elcsesztem a kapitányaim a jenki és német cirkálón, és az ami csatahajón, mindegyiknél beraktam a last standet, hogy mindíg maradjon kormányozható, azonban eddigi max tier5ös tapasztalataim alapján a rombolókat leszámítva kb semmin se lövik el soha se a kormányt, se a hajógépeket. Csak dublonnal tudom a kapitányokat átképezni, más variáció nincs?
Utoljára szerkesztette: messerharcos3, 2016.11.22. 18:44:50
Sziasztok! A német csatahajó ágat húzom, a célom a bismarck begyűjtése, lévén nem akarok prémfiókba fektetni magasabb szintű hajó fenntartásához, és nem hallom kimagaslónak a 10es németet. A bismarckot milyennek mondanátok a saját tierjében, és hogy boldogul magasabb tierben? A fejlesztésről.Befektettem a könig albertbe, ezen kívűl többet nem akarok a játékra költeni, a königet is azért szereztem, mert mégiscsak jobban lehet húzni a kapitányt ha 1 helyett 2szer duplázom le. Halloweenkor összeszedtem 250 duplázó álcafestést, ezeket még a bismarck előtt ki akarom játszani, elsősorban azért hogy a kapitány fejlődjön. (a fejlesztéssel nem rohanok, heti kb 15 kört tudok menni átlag, szóval több éves terv ez). Olyan hajóra akarom viszont rakni a festést amivel élvezetesen játszom le azt a 250 csatát, és emellett jól hozza az xp-t is. A könig, bayern, és a gneisenau jöhet számításba, most a kaisernél vagyok. Melyiket vállasztanátok? mennyivel hoz több kreditet átlagban egy 7es mint egy 5ös? A bayernről azt hallom kissé papír és gyenge a fegyverzete, a gneisenautól pedig a myogis és kongós tapasztalataim miatt félek. 6 ágyúval ritkán talál az ember, 3 torony, nem lehet annyit célozgatni az előző találatok megfigyelése által, emellett hiába gyors, ha minden stézkapja. Bár elég izmosnak tűnik a gneisenau 350-es öve, de a fedélzete milyen, és mire számíthatok? A kapitány skilljeiből eddig megvan a basic surviability, gyorsabb toronyforgás, high alert és super intendent. Vagyis elsősorban a túlélőképesség növelésére mentem és csak nagy javító és nagy repairrel megyek csatahajóval csatába, hogy ezzel is javítsak az állandó gyújtogatáson. Nem tudom merre fejlesszem tovább. A torpedók gyorsabb észlelése megéri? szerintem nem mert a rombolókról úgyis lehet sejteni mikor indítanak, repcsi ellen meg nem lehet védekezni olyan közelről oldja. Vagy nincs igazam? Én ezért inkább a + 20%os másodlagos tűzérség lőtávra mennék, csak az aggaszt, hogy egy csatában mennyire maradnak épek ezek a fegyverek? mennyire szokták szétlőni őket a bismarckon? Az 5. skillpontnál pedig nagyon gondolkozom hogy a manual secondaries legyen-e vagy a jack of all, amivel még gyorsabban olthatnám magam amikor állandóan kigyújtanak. Hajóra modulnak tuti főkaliber modulokat raknék, mert az a legfontosabb. Vélemények?
Utoljára szerkesztette: messerharcos3, 2016.11.22. 18:38:26
Sajnos se a crtl+G se a chech nem segitett ... 😞 halvany lila gozom nincs hogy mi lehet a baja
Utoljára szerkesztette: fantomvampire, 2016.11.22. 16:26:30

Ebben az esetben nyíiván nem Te vagy a támadó ék csúcsa 😊

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Caliph
crtl + G

eltünteti a hudot screanshothoz,lehet ez van bekapcsolva

Count Adyn
próbáld ki hogy még a launchernél bemész a settings be jobb felül és a support fülön a check-et elinditod, hátha segít 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PrasCo
Az is hibádzik, mert még a wows logó sincs a képen.
Tono34
Mintha a jobb gombot lenyomva tartanád.

Sziasztok!

2 napja ilyen a jatek... nincs semmi csak a hajo es a hatter a jatekban is csak a hajot latom de a celkereszt vagy ikon az nincs. Mar ujra raktam es semmi a videokartya drivert is ujra raktam a legfrissebbet es semmi....

gergod
Csak sajnos engem 10-bol 9-szer Bismarckok es North Carolinak ellen tesz be.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

A Bayern nagyon komoly vas. Ha megnézed mininálisan gyengébb fegyverzet szempontból, mint egy Colorado, rengeteg paraméterben meg erősebb.

Mai első (és egyetlen) csatám Bayern-el: 12 T8, 2 T7 meg én. Itt már tudtam hogy ez csak jó meccs lehet. A pálya Trap, alul kezdünk. Mindenki elindul A-ra, az egyik DD felmegy C-re. A-nál az alsó szigetnél mindenki megáll, az egy brit cirkáló be is füstöl, csak egy 8-as BB rohan ki a térkép széle felé, persze mindenki őt lövi. Velem szemben: 2 Bismarck, Carolina, Mogami, meg az aprók. Az ellenfél Carolinája átmegy tolatásba, szépen ki is gyújtjuk. Mivel próbáltam a BB-kre fókuszálni, azok meg szemből jöttek, igy AP-nek semmi értelmét nem láttam. Nem szeretek álló helyből kempelni, BB-vel főleg nem, igy szembe rámentem az ellenségre. Én voltam elöl, szóval mondhatom hogy 6-os hajóval vezettem a támadást. Berohanni persze én se akartam, igy kénytelen voltam én is tolatni. Volt egy perc, amikor olyan focus-t kaptam, hogy folyamatosan kopogtak a lövedékek, kevesebb mint fél Hp-n voltam, de sikerült úgy szögelnem, hogy minden lepattant rólam. A Bismarck-ok, a Carolina, a Mogami... Hogy nem csak kempeltem (6-os hajóval 8-as csatában lehet egyáltalán?) mi sem bizonyitja jobban, mint hogy... a másodlagos tüzérségem 274 lövést adott le, ebből 44 talált ami összesen 850-t sebzett xD Én 74 találatból sebződtem 27k-t, meg ki is gyújtottak és egy torpedó is elkapott, összesen 54,7k sebződést kaptam. Az okozott majdnem 100k (97,5k) mert az utolsó Bismarckra csak egy sorozatom jutott, aztán meg lett az 1000 pontunk. Hozzá kell tennem, az okozott sebzésből 62k égés volt, de hát mi mással érvényesültem volna? És viccen kivül, a legjobb csatáim Bayernnel T8-ban voltak eddig.
hmm

nekem most frissites utan nincs kep csak a hatter 😄
csodas

Nekem az Iowa megvásárlása után maradt még 52 millám, szóval csődbe egyelőre nem fogok menni, viszont a free xp meg kéne, mert a stock Iowa egy rémálom és hát a Mo-hoz is kelleni fog majd.
Jó volt de pár millió kreditnek jobban örültem volna. 😊 De ami késik nem múlik.
Count Adyn
nekem 10 milla kredit ma😊

Free? Na neeee! Olyan nekem is kell!
Mondjuk nem tudom ti megcsináljátok e minden nap a hármat, de úgy érzem az eddigi egyel kissé le vagyok maradva, pedig naponta átlagosan kettőt szerzek.
Ma meg lett az első Szuperkonténer. 50 000XP-volt benne.
Tono34
Szuperkonténer: 250 victor lima zászló ...