World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A cirkálók nagyon nincsenek szerintem szopatva, meg kell csak nézni,hogy az új angol romboló ágat. Füst, radar, torpedo, Hydro és miegymás. Mi lesz a következő? Turbolézer és railgun?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ékes példa erre pl. az Emerald. HE nincs, jóformán egy rohadt CV-t nem lehet elsüllyeszteni vele, egyedül a cirkálókat bontja, azt is legfeljebb oldalról és HA oda esik véletlenül, ahova esnie kell, különben romboló HE belövi. Sebzést nagyjából a torpedó-szpem csinál, az meg enyhén szituáció-függőbb, mint a tüzérség. Ezen felül, ha ránézek a statisztikákra a wows-numbersen, akkor a Shchors (avg dmg 38 118) lehet, hogy szívesen lecserélné a ladikját a Gneisenaura. (51 036) <#idiota>#idiota>
Félreértés ne essék, én se szeretek égni (bár a prém RP elég jól negálja ezt, kivéve, ha az ember fókuszt kap, akkor meg úgyis baromira mindegy), de még 40%-os BB-használati aránnyal is úgy gondolom - magánvélemény, nem kell vele egyetérteni -, hogy a cirkálókat már nem kéne ennél sokkal tovább szopatni.
Realizmus meg...? Hány éve van a WG a piacon?
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.12.10. 20:43:58
- fél percenként lősz, ami a szélrózsa irányába megy
- ha találsz akkor 10-ből 8 overpen. ráadásul szinte semmi sebzés, vagy csak alap(érdekelne mi marad ott ahol átmegy egy 356-410-es lövedék. ez előbb egy schors-be lőttem 5öt gneisenauval mind az öt találat overpen...
-100ból egy citadel
de ha jön egy cruiser, vagy szénné éget, vagy még AP-vel is ott lő át ahol a legvastagabb vagy. ja és 5másodpercenként
totál realisztikus...
Kéne anyahajóznom a heti küldetés miatt, de utálom :/
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
-vadászok támadják őket
-Defensiv AA van aktiválva valamelyik hajón
Amire te gondolsz az a manual fire. Ugyan úgy ahogy a torpedóvetőknek/bombázóknak is lehet kézi irányitással terhet ledobni, a vadászoknál is be lehet állitani hogy végigrepüljenek egy sávban és ott mindenkit (baráti gépeket is!) lőjenek le. Ha jól emlékszem alapértelmezetten Shift-el jön elő.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.12.08. 12:07:01
Két problémám van:
- Ki lehet vhogy küszöbölni azt hogy a torpedó bombázók (japán) ne V alakban dobják le a hasznos terhet? Akkor vettem észre ha vadászok üldözik őket, vagy nagy a légvédelem, de ez kb 9es tierben mindenhol van szóval remélem nem probléma.
- Az egy skill vagy nem tudom minek nevezzem, hogy a premium vadászok de még az amcsi is (tgalán egyszer japótól is láttam) messziről rárepülnek a repcsi rajokra és kb 2 másodperc alatt ledarálnak akármennyi gépet ha közel repülnek egymáshoz, majd mennek tovább még megállás nélkül kicsit...mintha fentről csapnának le a repülőkre és nem tudnak megállni.
Nem tudom érthető voltam-e? 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
a két camo :3% concealment bonus, a 4% increase to enemy gunnery dispersion and a 100% bonus to experience
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Remélem nem tervezik behozni a t9-10 prem hajókat
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.12.07. 16:21:06
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Hogy még is miért lehet érdemes rákölteni ennyit? Lássuk csak. Mi értelme van az Arizonának, a König Albert-nek, a Kamikaze-nak, stb, stb. Minimális eltéréssel ugyan azt tudják mint a tech tree megfelelőik. Viszont a játékban sajnos pengetni kell a kikötő helyért is, és bár "csak" 300 dublon, aki egyáltalán nem akar pénzt költeni rá, annak ez is sok. Igazából én is úgy vagyok pár hajóval, hogy minek tartsam meg a tech tree hajót, ha meg van prémiumba? A camo miatt már is előnyben van, alapból olcsóbb a javitás és még ugye plusz xp-t is termel. Amikor először megláttam a Carolina javitási költségét, égnek állt a hajam, pedig pénzügyi problémáim már akkor sem voltak. És ez még csak T8! Ráadásul bármelyik másik hajó kapitányát bünti nélkül bele rakhatom, ami szintén nem egy utolsó szempont.
A Kongoval az a probléma, hogy mind a légvédelme, mind a másodlagosai elég gyengék. Előbbi sebzésben, utóbbi lőtávban. A Manual AA-val 40 helyett 80 lesz a sebzésed alapból, de ezen a BFT is csak 88-ra modósit. Nekem az alap tervem az volt, hogy minden ARP hajót másra húzok ki. Lesz egy AA, egy másodlagos meg egy gyújtásra illetve egy a fő fegyverzetre. Ugyan ez a Myokoknál. A Tech Tree Kongot sztem nem fogom megtartani. Én egyébként inkább az AFT javasolnám, mivel az lötávot növel, tehát már messzebbről tudnád szedni a repcsiket és a másodlagosok is kicsit jobbak lesznek. Ráadásul a nagy kaliberű AA-k elég ritkán lőnek, hiába nagy a sebzésük.
Utoljára szerkesztette: messerharcos3, 2016.12.06. 19:16:29
de akár már ma is. Lehetett tudni, hogy free xp kell hozzá.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.12.05. 10:26:37
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Mind az Akatsukival, mind Hatsuharuval (az Akizuki miatt) győztes kört futottam.
Az Akatsukival 2 foglalás és két süllyesztés (mindkettő csatahajó) sikerült a jó pár gyújtás mellett. Az utolsó Fuso éppen a kilövésem után kapta az oldalába mind a 9 torpedót. Szép látvány volt. 😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A kikötőhely okés, illetve a megvásárolt modulok miatti kredit-visszatérítés is.
A festés miatt lehet meghagyom azt a DD-t.
Volt a dokkban egy 8-as Fubuki-m a patch előtt, most meg van ugye egy 6-os fubuki-m meg egy 8-as kagero-m. Ez eddig oké.
Ami viszont nagyon furcsa, hogy kaptam mind a 2 hajóra (a 6-os fubukira ÉS a 8-as kagero-ra is) állandó prém camo-t tök ingyen. Nincs előfizetésem, se aranyam, mégis ott figyel a type 18 camo és fel is tudtam rakni, használ is a bónusz, megnéztem a csata utáni riportban. Ilyen másnak is volt?
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Kb. másfél éve, már kipróbáltam a játékot akkor valami nem működött, mert el volt csúszva a kép, a valós helyzettől. Akkor írtam a WG-nek, arra azt mondták, hogy használjak erősebb netet, ami meg is valósul majd most.
Úgyhogy arra gondoltam, hogy majd újra kipróbálnám, de elég gyenge sajna a konfingom, szóval az lenne a kérdésem, hogy AMD Athlon XII 220 procival esetleg min. grafon el tudna még menni? (a többi része a konfignak elvileg nem lenne akadály)
Ha jól emlékszem, még akkor tájt volt kb. 35-50 környéki FPS-em, hogy azóta esetleg nőtt a gépigénye?
A válaszokat előre is köszönöm!
Egyébként az után ültem át én is dd-be, hogy a Bayernt két próbálkozásból sem sikerült leszorzózni, mert totál zéró csapatokkal kerültem össze. (az egész csapat elment A-ra, a rombolóink még rögtön az elején meghaltak, aztán meg panaszkodtak a többiek hogy nem mernek foglalni, mert ott van 4 BB meg az összes romboló.) A második csapatom még jobb volt, én indultam középről, még is a cirkálókat megelőzve értem ki a szélre foglalni, kértem segitséget, erre valaki benyomta hogy oké (mögöttem volt még egy BB meg 2 cirkáló) erre elindulnak vissza középre. Mondom oké, egyedül én se akarok meghalni, spuri vissza. Ekkorra már a csapat több mint fele elhullott és egy dd-t voltak képesek kiszedni. gyorsan kicsaptam még egyet, erre az egyik cirkáló visszafordul, kapott egy sorozatot a New Mexico-tól és el is párolgott. Mondom a gyereknek, kicsit későn fordultál vissza öcsisajt, én 5 perccel ez előtt szóltam.
A kampánytól egyébként én sem vagyok hasra esve, de őszintén szólva én erre számitottam. Bár a kredit jutalmak tényleg csak arra valók, hogy a kezdést megkönnyitsék, mert ezekből a 50k credites jutalmakból max a javitásra futja.
A Hatsuharumat lecserélték Akatsukira.
Már több ágyúja van és 6 torpedót tud egyszerre indítani. De a töltési idő még mindig nagy és elég egy "jól" betaláló sorozat és tulajdonképpen MINDEN megsérül a hajón. Kigyullad + gépek + vetőcsövek.
Megszerzem majd az Akizukit is gun + topedó shipnek.
A küldetések viszont... Inkább valami olyasmire gondoltam, mint pl a Halloweeni eventkor. Így kb ugyanolyan mint eddig...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.12.01. 11:33:52