World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://plays.tv/video/5862e499243ac0054f/egy-j-kis-harc
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.12.27. 23:15:29
Bár lehet, hogy inkább maradok max T8-nál v 7-nél.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Találkozott már valaki ilyesmivel? Mert én még nem
Próbálkoztál a háttérből lőni HE-vel... de ilyen kb. 400-500 közötti sebzések... Egy Iowa-t kergettem tisztes távolból, negyvenvalahány találatból nem tudtam kigyújtani. Mondani sem kell, hogy én már egytől égek...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
ne kövesd el a hibát hogy csatában maradsz vele ha lőnek rád 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.12.23. 21:40:53
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Engem mondjuk whiskey jelentéséből érdekelne, hogy az 157 másdolagos hány lövésből jött össze. Mert ugye skill nélkül ez olyan 1200 lövés körül kéne legyen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.12.22. 15:53:15

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Példádnál maradva Lexington T8, tehát 0.6337 x (1-0.05-0.07) x (0.25+0+0) = 13,94%
Ue. a példa de Lexi-nek nincs skill és modul viszont a Fuso-t valami beteg ok miatt tűzgyújtásra képezed(skill, zászlók)
0.6637 x (1-0-0) x (0.25+0.03+0.01+0.01) = 19,91%
Az meg, hogy mikor éri meg? Én a gyorstüzelő cruiserek-re meg gunboat destroyerek-re raktam a demolition expertet. Persze ez függ attól milyen stílusban nyomod ill. az adott hajótól, minden ágon vannak kivételek.
Utoljára szerkesztette: kHares, 2016.12.22. 13:47:51
Most vette észre a WG, hogy a japán dd-khez ingyé adtak camo-t. Gyorsak, mint a villám xD
Én is elkezdtem a kampányt, de én már a másodiknál ot elakadtam, hogy Arsonist. Kb 2000 csatával van 5, tehát nem adja be túl sűrűn, a fő probléma az, hogy amit kigyújtok az nem hal meg, amit meg megölök azt nem én égetem le. Erre tegnap mentem egy awesome kört Scharnhorsttal és meg is lett. (leégettem egy Gneisau-t)
Ami meg a BB vs cirkáló témát illeti... Az alap Fusoval a minap bekerültem a darálóba. 2 T8-as BB és egy fullos Fuso egy New Orleans meg egy Takao közé. Nah most a Takao kapott tőlem 2 salvot, ami 14 találatot jelentett és levette a fél életét. Ez mi? Komolyan két full salvoból nem tudok leszedni egy cirkálót? Aztán a New Orleans is kapott tőlem, kb hasonló eredménnyel. De ezeket legalább eltaláltam. Mert ugye elvileg a Fuso pontos. Ha már lőtávja nincs. De előtte akkora homályokat lőttem, hogy csak pislogtam. Full broadside BB-knek ment mellé az összes lövésem. És végül... a ez ugyan nem cirkáló, de a Scharnhorst 19 km-ről belőtte az Iowa-m oldalát. Ez már nem random, hanem kabbeaf***om!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Erről beszéltem😊
Igen tessék...
Én rendelni 8 hit 6 citadell 1 salwo Iowa. Utalni zsák pénz és wodoo baba.
Kérést vettük, bankszámlaszámunk: xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx
Utalás visszaigazolást követően gombnyomásra kért találat aktiválódik mindegy merre lő (akár repkedő sirályokra is!!).
További jó játékot és szórakozást.
WG support.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI