World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nah, megint bedobott ellenfélnek egy Mo-t. Most már hajtott a kiváncsiság, megnéztem mit tud a tulaja. Kevesebb mint 2500 csata és kevesebb mint átlag 1000 xp, ami sztem enyhén szólva is gyenge közepes teljesitmény. Van egy olyan érzésem, hogy amint azt a többi Mo tulaj is, ő is a hajó xp free-vé konvertálásából szedte össze a háromnegyed millát.
miközben üldöztem az utolsó üldözőmet (német T7 B😎.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Kevesebb a légvédelem? Szerintem a 32*2 több mint a 49*1. Vagy valami nagyon megváltozott a matematikában, mert legalább is én még igy tanultam. (ettől függetlenül a sebzés csak 19-el nő, ami annyira nem számottevő)
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Az hogy az AA a C testnél kevesebb lényegtelen, mert ennek ellenére hatékonyabb. A C testnél eggyel több 40 mm-es quad Bofors van, amivel 286-ról 302-re nő a DPS-e a 40 mm-eseknek. Másrészt a 20 mm-es Oerlikonok a C testnél duplacsövűek míg a B-nél szimplák ezért összességében a C-testen több 20 mm-es AA cső van és sokkal nagyobb a DPS-e, ezért hatékonysága is nagyobb.
Ezek a pontok csak parasztvakításnak jók. Például 100-as és 100-as AA pont közt is hatalmas kölönbség lehet.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.12.31. 11:49:31
Tegnap T7 német BB, az első kb 15 találatom nem sebzett semmit, pedig myoko, nürnberg, t7 német prém bb, bayern voltak a célpontok..
Tegnapelőtt zsinorban 6 vereséggel inditottam a napot, ebből 5 az Iowa volt, mert kellett volna az xp a C hull-hoz. ha jól emlékszem, az utolsó meccsen Epicenter volt, a pálya nevét nem tudom. Be is mentem a külső körbe és próbáltam a csapattal mozogni, de...
-a csapat fele a kör külső oldalán került.
-a csapat fele elhullott, ellenfelet viszont alig vittek magukkal
-ekkor jutott eszébe a túlélőknek hogy be kéne jönni a körbe, és a "kedves" maradék cirkálók bementek agyaggalambnak, engem meg egyedül hagytak, a hátamban egy ellenséges dd-vel
-ezek után még ők szóltak meg hogy noob vagyok, mert dd-re vadászok.
Öt vereség után am is tele volt már a hócipőm a csapattársakkal, volt hogy a 150k sebzéses kört is voltak kedvesek elbukni, szóval jah, kicsit elegem volt már eddigre. (Remélem "kedves ApolloF117 olvasod ezt!)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Jah, és még egy gondolat a múltkori csatahajó vs cirkáló témához. Tegnap le akartam szorzózni az Iowa-t, hogy végre meg legyen a C test. Öt vereség után feladtam, mellesleg 5 vereségből is meg lett, viszont el is vette a kedvem attól, hogy kipróbáljam milyen az új "külső". Ha jól emlékszem, az utolsó meccsen kerültem össze egy Zao-val. A csapat ugyan távolról próbált segiteni, kellett is mert egy katasztrófa volt. Az egy dolog, hogy valószinű az ellenfél is fényévekkel jobb játékos volt nálam, de... HE-vel fele annyit sebzett, mint én AP-vel. Ez már önmagában felb@szta az agyam, de ugye mellé jön még, hogy neki nem fele a tűzgyorsasága az enyémnek, tehát nagyobb DPM-et produkál mint én. Ráadásul minden salvo kigyújt, vagyis kb 13 másodpercenként égtem. Oké, eloltom, viszont után két helyen gyújt ki és egy percig nem tudok mit kezdeni vele. Persze megkapta az Arsonist meg Just a flesh wound-ot is, szóval igazán nem panaszkodhatott, ráadásul ugyebár az ő csapata nyert. Érdekes módon a prém hajókat egyből sikerült leszorzóznom. Fura hogy pont azokkal a hajókkal nem megy a 3x szorzó. amelyiken még lenne mit fejleszteni. Biztos csak véletlen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.12.29. 16:30:57
@DantesHUN 😊))
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
1st battle...