World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Aslain pack van fent és úgy emlékszem beállítottam a replayt.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Én ezt betudnám teszt szeró bugnak amit nyilván javítanak.
Élesben még nem láttam ilyet 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
(igaz teszt szerver de akkor is)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nah, megint bedobott ellenfélnek egy Mo-t. Most már hajtott a kiváncsiság, megnéztem mit tud a tulaja. Kevesebb mint 2500 csata és kevesebb mint átlag 1000 xp, ami sztem enyhén szólva is gyenge közepes teljesitmény. Van egy olyan érzésem, hogy amint azt a többi Mo tulaj is, ő is a hajó xp free-vé konvertálásából szedte össze a háromnegyed millát.
miközben üldöztem az utolsó üldözőmet (német T7 B😎.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kevesebb a légvédelem? Szerintem a 32*2 több mint a 49*1. Vagy valami nagyon megváltozott a matematikában, mert legalább is én még igy tanultam. (ettől függetlenül a sebzés csak 19-el nő, ami annyira nem számottevő)
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Az hogy az AA a C testnél kevesebb lényegtelen, mert ennek ellenére hatékonyabb. A C testnél eggyel több 40 mm-es quad Bofors van, amivel 286-ról 302-re nő a DPS-e a 40 mm-eseknek. Másrészt a 20 mm-es Oerlikonok a C testnél duplacsövűek míg a B-nél szimplák ezért összességében a C-testen több 20 mm-es AA cső van és sokkal nagyobb a DPS-e, ezért hatékonysága is nagyobb.
Ezek a pontok csak parasztvakításnak jók. Például 100-as és 100-as AA pont közt is hatalmas kölönbség lehet.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.12.31. 11:49:31
Tegnap T7 német BB, az első kb 15 találatom nem sebzett semmit, pedig myoko, nürnberg, t7 német prém bb, bayern voltak a célpontok..
Tegnapelőtt zsinorban 6 vereséggel inditottam a napot, ebből 5 az Iowa volt, mert kellett volna az xp a C hull-hoz. ha jól emlékszem, az utolsó meccsen Epicenter volt, a pálya nevét nem tudom. Be is mentem a külső körbe és próbáltam a csapattal mozogni, de...
-a csapat fele a kör külső oldalán került.
-a csapat fele elhullott, ellenfelet viszont alig vittek magukkal
-ekkor jutott eszébe a túlélőknek hogy be kéne jönni a körbe, és a "kedves" maradék cirkálók bementek agyaggalambnak, engem meg egyedül hagytak, a hátamban egy ellenséges dd-vel
-ezek után még ők szóltak meg hogy noob vagyok, mert dd-re vadászok.
Öt vereség után am is tele volt már a hócipőm a csapattársakkal, volt hogy a 150k sebzéses kört is voltak kedvesek elbukni, szóval jah, kicsit elegem volt már eddigre. (Remélem "kedves ApolloF117 olvasod ezt!)