22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Tono34
    Amióta megjelent, másra nem is "költöttem" free xp-t. 750k free xp kellett a Missourihoz.
    Nem játszottam minden nap + néha csak 1-2 csatát.
  • Darun
    Valamikor az ősz közepén. Bár nem tudom miért, nekem az rémlik hogy a nyár végén lett vége a bétának. Nah mindegy.
    Ilyen xp adó signalokat most már én is csak akkor dobok fel, ha nem az alap 50%-os hétvége van, esetleg valami küldihez kell. Meg persze ha stock a hajó és nem akarok sokat szenvedni a fejlesztésekkel, bár a Yorck-on meg az Algiren nem tudom van e most.

Jól néz ki ez az eventes camo a Dánkörkön, de kb ez is annyira álcázós festés, mint a többi eventes vacak. Mert nem hinném hogy a Dánkörköt éjszakai bevetésekre tervezték volna. Ettől függetlenül teccik, asszem megtartom :D
  • davidbog
    Amióta megjelent. Az mikor volt, december közepén? Szinte csak 100% és 200%-os hétvégéken pakoltam fel olyan zászlókat és festéseket az első győzelmekig amik free xp-re adtak bónuszt. így most csak 50k-t kellett átváltanom.
  • ikarus44
    Ti mennyi ideig gyűjtöttétek rá az xp-t? Mert azért 700.000 free xp az nem 2 hónapos "mulatság"...
  • Tono34
    Nekem "csak" 87k -t kellett váltani, már nem volt türelmem gyűjtögetni.
  • Trucker39
    Elvileg meglenne rá az XP, csak átváltáshoz kellene egy kisebb féle vagyon.

• Tono34
    Éjjel megvettem a Missourit, csak még nem volt időm kipróbálni.
  • Darun
    Másodszorra nem is nagyon szokott próbálkozni senki. Egyrészt mert addigra már figyel magára a cv, vagy észreveszi valaki az ellenfél csapatából és valaki biztosit neki védelmet, vagy ő megy olyan helyre, ahol van valami potensebb csapattárs. Ettől függetlenül még is sokan megpróbálják, vagy azért mert az ellen cv-jét kiikatatva jelentős előnyhöz jut a csapat is meg te is (hiszen nem kell repcsiktől tartanod) másrészt ha olyan a MM hogy te vagy a legkisebb tier, akkor sokszor csak az ellen anyahajóját van reális esély kiszedni, mivel vagy az ellenfél is lemmingel és több hajó légvédelmén (pláne ha azok magasabb szintűek mint te) lehetetlen áttörni, másrészt ilyenkor valahogy a magányos hajóknak is vagy baromi jó légvédelmük van, vagy Def AA fogyóval vannak felszerelve. Néha persze történnek csodák, én is torpedóztam már ki Independence torpedóvetőivel Carolinát vagy Bismarckot illetve engem is szedtek már ki ilyen hajókból 6-os cv-vel. De azért ilyet csak legvégső esetben csinál az ember.
  • pajer_csaba
    Eszemben sincs a Te tapasztalatodat szembeállítani az enyémmel, viszont ha nem sikerül első nekifutásra kiszedni az ellen CV-jét, akkor a túl nagy áldozt miatt bukó a Ryujo-nak... :/ Én speciel meg se találtam az ellenfél hordozóját, mire az 5. percre már szinte semmi gépem nem maradt.
  • Darun
    Van már pár köröm cv-vel, hidd el, tudom miről beszélek. Ha már a számoknál tartunk, az amcsiknak még vadász beállitásnál is 2 vadász századuk van. A Rjudzsónak 1 vadász, 2 bombavető és 2 torpedóvető. Most nem kell nagy matekzseninek lenni hogy kihozd belőle: a vadászaid lefoglalják az egyik vadászt, a másikkal rámegy a torpedóvetőre (ha van egy kis esze) és neked még mindig marad 2 bombázó meg 1 torpedóvető, aminek elégnek kell lennie hogy kiszedd a cv-t. Utána meg már csak légvédelemmel kell foglalkozni.
  • pajer_csaba
    Ez így oké (bár én nem tudnám megmondani, hogy észrevehetően tapasztaltam-e ezeket), de az egészet cseszheted, ha az ellenfél egy amerikai hordozó, aminek alapvetően "vadász" beállítása van (2 vadászszázad, 1 bombázószázad). Több gépük van, mind a repülőrajban, mind hangárban, és így hiába jobbak a Mitsubishi-k, a számbeli fölénnyel leszednek a francba. :(
  • pajer_csaba
    Nem nyomtam rá reportot, de szívesen megkínáltam volna egy sortűzzel. Sajnos épp négyen tartottak tűz alatt, az ágyúk sem arra álltak, nekem meg már annyira elment az életkedvem, hogy nem akartam még egy percig szarakodni. Egyedül a Dunkerque-ünket sajnáltam. Ő tényleg jól játszott, és ő is ki volt akadva a két idiótára.

Ami a BB-vel való foglalást illeti, egyszer nekem is kellett, mert a csapat többi része elhullott/túl távol volt, de közbe tűzharcot vívtam egy Hood-dal és egy Aoba-val, és így is sikerült.
  • Darun
    Egyszerre több rajt tudnak felküldeni, a gépeik jobbak, a hordozók gyorsabbak és nehezebb őket észlelni... soroljam még?
  • tutyimutyi2
    Miben jobbak a japcsi hordozók az amcsi hordozóknál ami miatt érdemes lenne húznom őket?
  • Darun
    Remélem kilépés előtt azért megkináltad a Mutsu-t egy reporttal. Az a gyökér, aki csatahajóval szarban hagyja a csapatát és elmegy foglalni, minimum ennyit megérdemel.
    Ha jól emlékszem, tegnap volt Rankeden, hogy 4 romboló volt csapatonként, erre valamelyik okos beirja hogy all B. Az ilyen tektikai zseniknek alanyi jogon járnia kéne egy permanens Ranked bannak. Szerencsére a többi romboló sem volt hülye és 2-2 leosztásban mentünk A-ra meg B-re. Sajnos csak ezért nem osztok ki reportot, mert túl kevés van és ennél jóval nagyobb gyökerek is játszanak, kell nekik tartalékolni. Én egyébként sokszor csak addig játszok, amig van reportom, aztán gyorsan kilépek, mert tuti hogy a köv csatában olyan retardáltak közé tesz be, hogy a fél csapatnak ki lehetne osztani. (Tegnap volt egy "szokásos" csatám, T7, az első egy francia ötös cirkáló lett, a második én Dánkörkel. Kérdésem: mit csináltak a hetes hajók?)
  • pajer_csaba
    Mentem gy ranked-kört New Mexico-val... Megbeszéltük, megyünk közösen B-re. Az ellenfél is arra jött, szal' tiszta játszma lett volna, minőségileg egy hajszálnyival fölényben is voltunk. Erre egy Mutsu, meg egy De Grasse inkább hátra arc, és mentek A-ra. Tíz percig képtelenek voltak elfoglalni, mi elvesztettünk egy cirkálót és két rombolót és egyetlen ellenséges hajót sem sikerült kilőni, én egyetlen salvo-tól (Warspite) citadella, fél HP.... Nah, ez volt az a pont, ahol azt mondtam, hogy ennek semmi értelme, szevasztok. Életemben először csata közben kiléptem a f@szba. Jelentsenek ha akarnak, de mellékelve a jóqrvaanyjukat is, legyenek szívesek... :(
  • BigaC
    Én is 10-ig mentem, utána sajnos már csak a rank 1 olyan, amiről nem lehet visszaesni. Állítólag az a titka, hogy ha vesztésre is állsz, teperj iszonyúan, hogy te legyél a top XP-s, így nem vesztesz csillagot. Rákészülni sem árt a ranked-ra, a profik már előtte visszaveszik ha nincs, gyakorolnak a megfelelő tierű hajókkal :)
  • Trucker39
    Egészségedre!
    A zászló meg szezon végiég marad, vagyis még... 8 napig.

• Tono34
    Lehet ma, hogy akciós a free xp váltás beújítom a Missourit. kb 100k free xp kell.

Rankeden érdemes megcélozni a lvl15 vagy lvl10 a zászló miatt. Az egyik -5% a másik -10% javítást ad.
  • Darun
    Rögtön az első próbálkozásra meglett a Dynamo, minden másodlagos küldivel együtt. Egy rombolót vesztettünk csak, azt is a végén. Ha jól láttam, kapott egy torpedót. Mondjuk civil hajóból épp beért a 7, de a kimenekitett emberek száma igy is 8 felett volt. Szóval meg van a +1 nap prém is. Aztán a tegnapi sikereken felbuzdulva mentem egy Rankedet Gallant-al. Az elején mi kezdünk jobban, aztán pár perc alatt elvesztettünk öt hajót. Ketten maratunk egy Leanderrel, aki viszont kvázi egyedül lehozta a meccset (6 kill), ráadásul majdnem meg is torpedóztam :D Vannak még csodák.
  • Darun
    Rankeden tényleg jobban egymásra vannak utalva a tagok. Sokan ezt összekeverik a lemmingezéssel. (randomban az a baja az embereknek, ha mindenki egy irányba megy, Rankeden meg az, ha valaki nem arra megy mint a többi) De ahogy Randomban is vannak 15-0-s meccsek, úgy Rankeden is van 7-0. Meg hát ugye a szerencse, mert az hogy egyik szezonban 30% a winrate-em, a másikban meg 80....
  • pajer_csaba
    Szerintem 17-ig elég lesz nekem. :) Azt mondjuk megfigyeltem, hogy nagyon össze kell tartani, sokkal jobban, mint randomban. Legutóbb csak úgy tudtunk nyerni, hogy életben maradtam :/
  • Trucker39
    Nyugodtan próbálkozhatsz. Én 10-ig csinálgattam meg. Ott már számomra túl nagy volt a kíhívás. Inkább úgy mondanám, túl sok csata, kevés előrehaladás, sok idegeskedés. Úgy éreztem ez az a szint, ameddig elfogadható mennyiségű csatával el tudok jutni.
    Úgy indultam neki, mint te, vagyis a legalacsonyabb szintről. Így is 78 csata kellett idáig eljutnom.

Van még rá ha jól láttam kilenc napod. Nézegesd meg, mit lehet nyerni bizonyos szinteken és próbálkozz.

• pajer_csaba
    Rankeden meddig érdemes kísérteni a szerencsét? Tudom, azt mondtam, hogy nem nagyon vonz, de ma félve mentem két kört, és mindkétszer nyertem. Ha jól látom, 17. szintig nem eshetsz vissza vereség esetén. De mit jelent, hogy elveszítesz egy csillagot?
  • Darun
    Az eventnek van egy Dánkörk (a hajó) része is. Az elsőt úgy sikerült megcsinálni, hogy 4 v 5 citadellát lőttem. A következő küldi: lőj 10 citadellát! Hogy ezt miért nem tudta egy csatával előbb beadni? Egyébként mintha a Bismarcknaál is jártam volna hasonlóan. Ott meg szerezz Dreadnought-ot. Mentem tíz csatát, semmi. Mondom anyád, eldobtam a küldit, felvettem egy másikat. Köv kör: Dreadnought. Thx camp!
  • frici666
    nekem 6 dupla volt igy most 9 meg van. sajnos en csak amator vagyok mint jatekos. lasd amostani kuldetes loj 5 citadellat . neha 4-5-ot is lovok. most hogy probalom 1 van. es ilyenkor beveszem a leszarom tablettat
  • Darun
    Azért azt hozzá tenném, hogy az event végéig azért várnék, mivel a be nem váltott kitűzőkért creditet ad. Nekem már csak egy kellett volna, volt 19 duplám, ötöt beváltottam a hiányzóra, a maradék 14-re meg kaptam 210.000 creditet. Nem sok, de minek pazarolni a pénzt? (nekem sok van, ezért váltottam be)
  • frici666
    ez jobban hangzik es koszi a valaszodat. napok ota olyant ad ami mar van
  • PzPuma
    5 duplát cserélhetsz be egy olyanra ami nincs meg, kattints az üres helyre ( de ha ráviszed az egeret kiírja hogy duplát be lehet váltani) és beváltod.
  • frici666
    sajna de koszi a valaszt
  • Pluskast
    Jó szar a statom. Hát igen látszik, hogy csak koca játékos vagyok...
  • Pluskast
    Nem lehet.
  • frici666
    hello mindenkinek. a dunkirkos kuldetesben szerzett auto agyu stb .van amibol dupla van .el lehet ezt cserelni olyanra ami nincs? es ha igen hogyan? koszi a valaszokat
  • Malachit
    Tetszetős a kapitány modod ami fenn van a linkelt képen :D
  • Tono34
    Van egy napi küldi, talán 2000 base xp-re adja.
  • tutyimutyi2
    A Dunkirk-os eventben hogyan szerezhetek eventes ládát azon kívül hogy megvenném a Gallant-ot vagy a dunkerque-t?
  • Trucker39
    Nem kell minden vackot feltelepíteni. Szerencsére itt még nincs XVM. A többiből meg csak azt feltelepíteni amire szükség van, vagy esetleg számodra egyedibbé teszi a játékot.
  • pajer_csaba
    Nekem a legtöbb csatahajó-leírás megvan pdf-ben... de pssszt...
  • ikarus44
    Az tényleg poén lenne, amikor KGV-tel harcolsz, mondjuk egy Bismarck ellen, és tönkremenne 9 löveged magától
    (Sajna Zoli oldala nincs többé, pedig, szívesen olvastam )
  • carp3tm0nster
    Nem lassítja be a game-t? Anno az xvm mod WoT alatt nagyon zabálta az erőforrásokat.