World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Szerintem úgy szar ahogy van.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ok már megvan ingame😊
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2017.01.20. 15:50:23
T5-10 hajókkal.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.01.20. 15:13:18
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A +1 CF nekem totál feleslegesnek tűnik. Alapból 6 percig van fenn, a legtöbb hajón alapból 3 v 4 van. Ha többet akarod használni, először úgy is lecseréled prémre, a gyorsabb cd miatt, viszont a prém rögtön ad +1 charge-ot is. Akkor már inkább legyen Superintendent.
Ez az Evasive Maneuver is érdekes. +HP meg csökkentett észlelhetőség a visszatérő gépeknek, viszont -30% sebesség. A +75% HP mennyire kompenzálja a -30% sebességet. Pl ha a raj átrepül egy hadihajó felett, túlélőképesebb lesz a csökkent sebesség ellenére?
Kicsit röhejes hogy rögtön T1-ben 3 CV skill is helyet kapott. Mondjuk a másik kettőnek még látom is értelmét. Az Adrenalin Rush viszont érdekes lett. Nincs rá irva semmi korlátozás, egy hajó 50% HP-val már 10% töltési időt nyer, ami pl egy BB-nél azért nem kevés. A Jack of is eléggé leértékelődött. Nem csodálom, én még csak nem is gondolkodtam soha rajta, hogy felvegyem 5-ös skillnek annyira nincs értelme. A Torp Acc-t használta valaki régen? Mert úgy látom az egy az egyben megmaradt, én viszont eleve csak az oroszoknál illetve a nagy hatótávolságú japó torpedók esetén gondolkodnék el. Előbbinél azért, mert a 4km-en az a 20% már nem sokat ront (más kérdés hogy gyorsitani mennyire kell őket) utóbbinál meg vannak azok a 20km-es torpedók, amik skillel még mindig 16 viszont 67 csomó lesz a sebességük. Viszont a skillek számát elnézve most sem erőltették meg magukat túlzottan. Ez inkább csak átvariálás volt, semmint tényleges csere.
A másodlagos fegyverzetet meg kinyírták teljesen. Első beállás Izuval másodlagosra volt kihegyezve, de leszedtem/átraktam, miután egy Missouri-val vívott közelharc végén megdöglöttem és a számolt másodlagos 74 találatból 5,5k sebzés jött be, pedig elmentünk egymás mellet fél hajószélesség távolságra. Konkrétan a hajószemélyzetek lepacsizhattak volna egymással.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Egyelőre én nem használnám 180mm fölött, de a véleményem még erősen képlékeny.
Véleményeket várnék a kapitányi képzettség kiosztással kapcsolatban.
2 citadell: aoba, molotov (HE)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szted?

Ez a Graf meg elég érdekes. Olyan igazi nehéz cirkáló szerű a mozgása (páncél azért valahova le lett spórolva) Tegnap előtt egy Fuso-t nem tudtam leelőzni , csak követni teljes sebességgel. A HE-ről meg átszoktam vele az AP-ra. Hiába a nagy kaliber alig akar gyújtogatni legújabban, a sebzés meg nyudli így :/ A legvicesebb, mikor a papír amcsi Norca-kat citadellezgetem vele 😊 A rombolók meg kerülendő státuszba vannak, mert lomha és lassan tölt egy cirkálóhoz képest.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Előtte Scharnhorst, T8, sima 2 bázisos Shards. Alulról kezdtünk, mindenki el balra le, én törtem át egyedül középen, legyalultam egy Colo-t, aztán közelharcban lenyomtam egy Fuso-t, miközben két dd lőtt még. A Carolinank 3/4 HP-val köröz a kezdőn, mire megkérdem mit csinál, azt mondja floodingja van. Jah mondom bocs, engem csak három hajó lőtt, 5 percen keresztül égtem folyamatosan 2 helyen és meghaltam. Persze a Fuso-t azért lelopta előlem. 140k sebzést összepattintottam, és volt rá 1 killem. Jah, meg elszenvedtem 257 találatot, miközben a másodlagosaim 299 lövést adtak le. Még szerencse hogy én egy kemper köcsög vagyok! Ezt tegnap vágta a fejemhez egy f@szfej, aki legyávázott, mikor Iowa-val nem mentem segiteni neki foglalni egy pontot. Persze ott volt 3 T9-es BB meg a kiséret, ők meg odamentek 2 cirkáló meg egy romboló. Persze amint meglátták az ellenséget, pucoltak ők is, engem ott hagytak volna hogy addig se őket lőjék, és az ilyen semmiérők kempereznek le. Néha én is kedvet kapok ahhoz, amit Jay és Néma Bob csinált! Felkerekdnék és minden ilyen kötsögnek átformálnám kicsit a koponyáját egy szivlapáttal. Aztán ők is reportálgathatnak majd engem.
Másik nem tudom mi történt a sebzés rendszerrel, mikor 1 éve komolyabban nyomtam még tudtam ha oldalról ott vízvonal környékére lövök kapok citadellát. Mostanában mint kockadobás. 12 km-ről vízvonalra, 8 találat overpen 2k salvo, köszi. Több citadellám van 20km-ről ráejtve a lövedéket, mintha közöm nem lenne hozzá.
Megvettem az Amagi-t a convoy-nak hála, nos 5 csata de nem tudok nyerni sőt sebezni sem. Lőtávnövelés majd 80k xp múlva, kapitány hogy visszanyerje az emlékezetét még 20k xp és félek ez nem lesz pontosabb. Nem kell elájulni a bbk-től.
Annyira szituációs ez az 50k flooding küldetés, azért megnéznék a végén valami statisztikát mennyi embernek sikerült megcsinálni. Mondjuk a későbbi legyél a top xp + rammolj valakit se semmi.
Ja kérdés. Convoy-ban haladtam, megkaptam a graf spree camo-t. De ez ua. a bonus-t adja mint az alap. Tényleg csak ennyi a különbség, más a minta? Komolyan azt vártam valami extra credit vagy xp, tirpitz ugyanez?
Egy gondolat erről a "report" rendszerről. Anno láttam egy vicces képet, volt egy nyilás az ajtón hogy "ide kérjük a reklámot" és a nyilás mögött volt egy papirkosár. Sztem a WG-nél van egy spam mappa vagy mi, amibe a beérkező reportok kerülnek és vagy azonnal, vagy x idő után törlődnek. Esetleg kicsit reálisabb megoldás lenne, ha semmi tényleges funckiójuk nem lenne, csak a vizualitás miatt dobná fel az üziket hogy "feljeletés elküldve" meg hasonlók.
Olyan sok CV egybe küldi az összes repülőjét, hogy csak röhögök rajtuk. Két hullámban kell küldeni őket és megvárni a második hullám előtt, hogy oltson.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A modulsebzést egyébként azzal kezdtem, hogy a vadi új festésű Fuso-t beküldtem két meccsre és már meg is volt. HE-vel elég csúnyán osztja (a rombolóknál még közvetlen találat sem kell) még akkor is ha a lövések egyébként nem sebeznek.
Gyakorlatilag ott tartok, hogy eladom a rákba és hagyon a fenébe a további német BB ágat.
majd egy kis hipper, az 6 vereség lett
volt egy kör mogamival az is vereség.
itt nem adtam több esélyt, ehhez nekem nincs idegrendszerem
de ma nagyon adja. 8 meccsből 8 bukó