World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Az elején foglalás közben meglepett egy Gnewy és egy Minekaze. Szépen lelőtték rólam HP-t annyira hogy csak 145HP-m maradt.
De ezt követően mindkettő beleszaladt az elterelésként kilőtt torpedóimba szóval rögtön az elején jött két süllyesztés.
De már ők is elengedték a torpedóikat. Két torpedó hullámot is az utolsó pillanatban manővereztem ki. Alig hittem el hogy sikerült.
Aztán besegítettem szénné égetni egy Fuso-t meg egy anyahajót.
A végén egy ARP Kongo másodlagos tüzérsége kilőtt de a torpedóim még így tenger fenekére küldték. És ráadásul még nyertünk is.
Jó csata volt, főleg azért volt izgalmas mert az idő 90%-ban elég lett volna nekem egy találat is. 😊
Replay
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2017.01.15. 11:59:02
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Friedrichen én is a 42 cm és +lőtáv kombód használtam de nem vagyok tőle elragadtatva. Minimális volt az a sebzés amit 20 km felett osztottam ki. Most másodlagos újratöltés csökkentés van rajta 42 cm-es fő lövegekkel. De így mág csak pár csatát mentem.
A Kurfürstre fiszont lehet hogy majd 40,6 cm-eseket rakok töltésgyorsítóval. Így 23-24 másodperc lesz az újratöltése, ez 12 csővel elég jól hangzik. Gondoltam lehet te is így használod, tudnál mondani valamit hogyan működik a gyakorlatban, de akkor nem.
Illetve kipróbáltam, hogy a másodlagos felhúzom (10.6 km), de nem sokat ért, így az Aiming System Mod 1-es upgrade kellett, csökketve 7%-kal a szórást. Ezzel már gyönyörűen osztogatja a citadellákat, Montananak néha kettesével 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Látszik, hogy saját tierben nagy kaszás tud lenni a Graf Spee.
Engem azonban inkább T7-T8 ellenfelek közé dob vele az MM. Talán mert este játszom, ha egyáltalán játszom.
Replay

Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.01.13. 11:02:33
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ritkán játszom és kicsit el vagyok veszve ezekben a modulokban és skill-ekben. Akkor feltornázom én is a Graf Spee másodlagos lőtávját. Bár ez nekem el fog tartani egy darabig.
De sebaj, szeretek a Graf Spee-vel játszani.
Azért van, aki tud vele alkotni. Igaz saját Tier-ben, de akkor is.
Graf Spee
Most meg a Santa küldiket nyomom amíg még lehet.
Tono: grath a Texas-hoz! Én még csak pár kört mentem az enyémmel, de sztem sokkal jobb mint a New York, igy azt el is adtam. Az amcsiknak am is erős a légvédelmük, de ez egy igazi vadállat. Mivel prém hajó, nagyon jól lehet vele kapitányt is húzni, cserébe alig gyengébb a New Yorknál.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Nekem még nincs meg, de nemsokára össze jön rá a küldetés xp.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Egyébként nem olyan rossz hajó. Én szeretek vele játszani, de sokat dob nagyok közé és ezért nem valami jó vele a statom. A lövegek elég jók, szórásuk is mérsékelt. AP-vel elég jól lehet citadellázni vele a cirkálókat, sőt volt, hogy csatahajónak is beadta.
Kicsit kevés a 6 löveg, és cirkálókhoz képest lassan is tölt, de cserébe pontos és ha betalál rendesen oda.asz.
Érdemes a mozgékonyságát is fejleszteni, mert kicsit lustán kanyarodik.
Amit nagyon szeretek a Graf Speen, azok a torpedók! Rombolókat alázóan nagy a a torpedóvetők kilövési szöge. A torpedók viszonylag gyorsak, 65 csomóval szelik a habokat és a többi némettel ellentétben 8km a hatótávuk. Sebzésük is tűrhető. Cserébe viszont lassú az utántöltés.
A nagy HP és a tisztességes HP utántöltés miatt messze a legstrapabíróbb az összes T6-os cirkáló közül. De csodák azért nincsenek, mert a páncélja azért elég gyenge. Ha beforgatom, elég sok lövés pattan róla és inkább csak csatahajóktól kapok citadellát, cirkálóktól ritkán. Ez annál is inkább igaz, mert a cirkálók általában HE-vel gyújtanak.
Azt tapasztalom, hogy inkább támogató szerepkörben kiváló. Támogatni a csapattárs cirkálókat vagy csatahajókat. 1vs1-ben nem szívesen állok ki vele semmilyen más hajó ellen. A cirkálók ócskavassá égetnek, mire elsüllyesztem őket, a rombolók ellen kevés a főtüzérség tűzgyorsasága és a másodlagosok hatótávja, csatahajó ellen meg túl papír.
Légvédelme is egész tűrhető T6 szinten.
Mindent összevetve a Graf Spee egy jól használható átlagos hajó.
De sajnos nem mondható fun shipnek.

Valamit valamiért elv
Am sok a differencia az AP és HE sebzése között a Grafnál?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.11. 16:51:10
gseldon
Nagyon furcsa volt, mert éppen "ránéztem", amikor lőtt és szépen egyesével pusztultam el, tehát 4 másodperc alatt mindent kicsapott. Először az első ágyúk, majd a motor és a végén robbant. Ez számomra is nagyon furcsa és biztos nem lőtt senki más. Előtte pedig egy Yamato 20 km-ről hegy mögül csapott rám ~28k sebzést. Túl sok volt ebben a csatában a véletlen...
Mellesleg én már csak hétvégén játszok. Akkor több időm van + több a XP-is. Így pont jó.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!