World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha 80-100 ezret összehozol az is csoda kb
Egyébként hogy mennyire hülyék a WG-s fiúk a saját játékukhoz... Egy átlagos játékosnak hány csata kell 500k sebzés összelövéséhez? 4 meccs alatt kétszer csináltam meg a modulsebzős küldit. 4 meccs alatt hányszor sebeztek 500k-t? És mind a kettő 1 pines feladat. De ugyen ez volt a 400 hit vs 50k tűzsebzés. Nem kell T10-es hajó, hogy egy meccs alatt leégess valakiről ennyit, de még Atlantával sem tudok egy kör alatt 400 találatot bevinni. Mondjuk az 5 kill és a 10 torpedó elgondolkodtatott, főleg az után hogy rögtön az első meccsen Zuiho-val 10 találat és 3 kill. De az is igaz, hogy Krakenem a béta óta csak egy volt, tehát a matematikai valószinűsége annak, hogy egy meccsen 5 killt csináljak, jóval kisebb mint a 10 torpedónak.
A modulsebzést egyébként azzal kezdtem, hogy a vadi új festésű Fuso-t beküldtem két meccsre és már meg is volt. HE-vel elég csúnyán osztja (a rombolóknál még közvetlen találat sem kell) még akkor is ha a lövések egyébként nem sebeznek.
Erre már én is gondoltam, de sajnos szerintem ezt már tesztelték. Mivel a WG fejlesztőknek nincs agya (vagy ha van is, semmilyen létfontosságú funkciót nem lát el) ezért simán ráfoghatják hogy ennek 0 a sebzése és még csak nem is tévednek.
inkább azt, hogy egy 9milissel átlövöd, hogy legyen kimeneti seb is és azt mondod, "overpen" :D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Egy Arizon épp most lőtt át szemből. Ez még oké, van ilyen. De 6 lövése talált be. Milyen szórása van, hogy szemből minden lövése eltalál? Egyébként ezt a sebzés dolgot egyszer szivesen leszimulálnám a WG fejlesztőin. Jól pofán b*szkodnám őket és minden második ütésre azt mondanám, hogy ez igazából nem fájhatott nekik, mert 0 sebzése volt.
Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Megkaptam a 3. SC-t is, ebből kétszer 250 DCP esett. Hát nah... Most már tényleg nem lesz belőle hiányom.
Valaki elárulná hogy a Kutuzov orrában milyen létfontosságú rész van? Mondjuk éppen lassitottam, lehet hogy a citadella a nagy lendülettől előre csúszott.
Inkább holnap ha nem gond, most belevetettem magam egy 1/35-ös Panzer I festésébe :) Lényegesen nagyobb fun :D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Tono34
Küldj meghívót, pár kör talán belefér még nekem ma.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Egyszerűen nem megy. Azt hittem,hogyha meglesz a B hull talán jobb lesz de nem. Távolra mint a fing a szélben, úgy szállnak a lövedékek, közelre hasonló. BB-nek még nem tudtam citadelt lőni vele, ellenben én gyakorlatilag minden meccsen kapok egy-kettőt. A legnagyobb baj, hogy elfogyott a motivációm a hajóval kapcsolatban? Majd jobb lesz? Mitől lenne jobb? Talán az RNGesus mellette lesz? Mitől lenne mellette? Másodlagosok lehet,hogy jók,de b@sszák meg, egy BB-nek nem a másodlagos a fő fegyverzete... És akkor jön egy 10k HP-es kis suttyó(DD) aki a ködből vígan hülyére spammel HE-vel és minden lövése gyújt...
Gyakorlatilag ott tartok, hogy eladom a rákba és hagyon a fenébe a további német BB ágat.

Tono34
Még nem tartok a Bismarcknál, de már nagyon kíváncsi vagyok.

nálam is kuka a Bismarck....a gyönyörű másodlagos speciális effekten kívül nem tud semmit!
mentem 4 kört Bismarck-al, mind a 4 vereség.
majd egy kis hipper, az 6 vereség lett
volt egy kör mogamival az is vereség.
itt nem adtam több esélyt, ehhez nekem nincs idegrendszerem

Tono34
Mivel mész?

jól van 11-ből 11 bukó... igazi fun...

ez a kettő főleg
de ma nagyon adja. 8 meccsből 8 bukó

Prince23
Mivel szoktad tolni, mármint osztályok? CA, BB?

1. eléggé fényesre van már nyalva az oroszok segge....
2. nincs még elég DD a játékban?
3.ja és a legsunyibb, legtetvesebb hajótípus

Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2017.01.16. 20:36:46

Prince23
De miért?

game uninstalled succesfully....

Tono34
Ha valakinek nem lenne elég a rombolókból: új szovjet rombolók

Caliph
rombolóval csak annyit tudsz taktikázni hogy nem küldöd el az összes csövet egyszerre ,hanem második hullámot küldesz,hogy ha eltolja a repairt akkor a második hullám ellen már ne tudjon védekezni
persze igy sem könnyű...

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Bennem is ez a kérdés merült fel. Szerintem ezt a WG megint nem gondolta át. (de ugye mi ebben a meglepő?) CV-vel sikerül valamelyik nap kb 10k-t összeszednem, mert megtorpedóztam egy afk cirkálót xD Kár hogy a küldit csak rombolóval lehet teljesiteni.
Ugyan megszoktam hogy nem tudom végigcsinálni a heti missionokat a korlátozások miatt(pl. nem játszok carrierrel) de valakinek megy ez a 50k flooding damage? Ha valakit elkapok egy sorozattal az vagy hassal fölfele hajózik tovább vagy benyomja a repair gombot. Több 100k torp sebzés után most tartok 3,5k floodingnál.

Gneisenaunál ha lélekben túl tudsz lépni,hogy 50-60% overpen akkor egy nagyon jó hajó, fun vele tolni:)

Én még a Gneisenaunál tartok, de a bétában minden német BB-vel toltam pár kört, Bismarckkal is. persze pár körből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, az is lehet hogy csak szerencsém volt, de nekem tetszett mindegyik hajót.
Amagit kimaxoltam Rankedben egészez az Izumoig. Nem a legjobb T8 BB, de nagyon ráéreztem a játékmenetre vele. Az NC-t totál jól tudom játszani, már stock kora óta(az én szintemhez képest jól). De ez a Bismarck... Ez tragédia mennyire nem megy.

Gondolom mert azokat már tudod hogy kell használni. A Carolinával én is sokat szenvedtem, aztán veretlenül végigtoltam vele a legutóbbi Ranked szezont. Nem egy meccset konkrétan én nyertem meg és harmadiknál rosszabb helyet nem értem el vele, de inkább első voltam. És nem azért, mert én hű de milyen pro vagyok, hanem mert addigra már ráéreztem a hajóra. Tegnap megint előszedtem (a Ranked szezon óta kb 2-3 csatám volt vele) és gyalázatosan ment, mert azóta már az Iowa-ra próbálok hangolódni. Mellesleg, az ugyan ez, mint amit te leirtál, sztem minden bb igy van a "rászokási" időben. Az is érdekes, hogy ha rombolót lövök, teljesen mindegy hogy milyen messze van, 90% hogy legalább egy lövésem eltalálja. Mig a csathajókra leadott salvok fele egyáltalán el sem találja a célt. Lehet hogy itt forditott tömegvonzás van és minél könnyebb a hajó, annál jobban vonzza a lövedékeket?
Az viszont már a hajóé, hogy távolról szinte alig talál el valamit, ha igen, akkor vagy overpen, vagy minimális sebzés, vagy 0dmg sebzés. Közelről hasonló eredmény. A cirkálók szénné égetnek álllandóan, gyakorlatilag nem vagyok egy értékes tagja a csapatnak. North Cal vagy Amagi százszor jobban megy.

Szerintem az nem a hajó hibája hogy szar az MM.

Az meg hogy fix a szervizdij oké, de miért kell fieztni a 0 javitásra? Ami van közös cset, úgy is be fogja irni a csapat ,hogy öljétek meg az xy játékost aki a pálya szélét védi. Mellesleg aki nem csinál semmit, az xp-t/pénzt se kap. A gyökerek meg úgy is azon lesznek, hogy inkább kifizetik a minimális javitást, ami még mindig kevesebb mintha elsüllyed a hajó.
PrasCo
Már hónapok óta fix az adott hajókra (tier / típus) a szervizdíj.
A WG-ötlet az, hogy így az emberek elkezdenek mást is csinálni a határvonal-ölelgetésen kívül.
Bismarck minden meccs bukó. Hihetetlen,hogy mennyire fos az a hajó...

Eleinte naponta egyet bontottam, hogy legyen acsi meg utánpótlás, de pl most a téli küldinél nagyon jól jött, amikor x ládát kellett kinyitni és arra adott acsit. Mivel elég sok fogyó eszközöm van, igy nem vagyok rászorulva hogy kinyissam őket. Ki tudja mikor jönnek még jól? (am is én ilyen gyűjtögetős tipus vagyok)
hu bazz 70 láda, 100 ig gyűjtöd? :)
Nah, kit szopat ma az MM? <#falbav>

Full bot csapatok a hétvégére
már hónapokkal ezelőtt szóvá tetem én is a Carolina-nál, hogy egyetlen lepattanó lövést szenvedtem el, még is levont javitásra, Szerintem ez is ilyen WG logika, mint a tömegvonzás nem léte, a szopó MM vagy az átütő de nem sebző lövedékek.
voivod32
Semmit nem használtam időm sem volt rá. és az álca pedig az alap Graf Spee volt. Megnéztem a következő csatát és ott is pontosan ugyanennyit vont le , bár ott volt 3-4 ezer HP veszteségem, Úgy tűnik, hogy állapottól függetlenül mindig levon ennyit. Azt hittem úgy van, mint a WOT ban, ahol az ár , a sérülés mértékétől függ.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Caliph
fogyóeszköz,credites cammo is lehet

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
egy ilyet el tudnék fogadni én is,de még superkonténert is csak 2t láttam,zászlósat...

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

voivod32
Ezt, nemigen értem. Semmiféle sérülést nem szenvedtem, akkor mire vont le 21800 credit szervízdíjat?!

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2017.01.15. 15:04:35

voivod32
Nicsak, mit találtam! De most mit kezdjek 64 millió kredittel? :D

voivod32
Volt nekem is hasonló csatám. Myokoval mindjárt az elején beszedtem két citadellát, maradt talán 2-300 HP-m mérgemben kimentem rágyújtani, aztán mire visszamentem, még mindig éltem és elkezdtem játszani. A végére összeszedtem 60k+ sebzést , süllyesztésem nem volt, de igen jó xp és credit hozam volt, és nyertünk is.

Akatsukival remek csatám volt.

Az elején foglalás közben meglepett egy Gnewy és egy Minekaze. Szépen lelőtték rólam HP-t annyira hogy csak 145HP-m maradt.

De ezt követően mindkettő beleszaladt az elterelésként kilőtt torpedóimba szóval rögtön az elején jött két süllyesztés.

De már ők is elengedték a torpedóikat. Két torpedó hullámot is az utolsó pillanatban manővereztem ki. Alig hittem el hogy sikerült.

Aztán besegítettem szénné égetni egy Fuso-t meg egy anyahajót.

A végén egy ARP Kongo másodlagos tüzérsége kilőtt de a torpedóim még így tenger fenekére küldték. És ráadásul még nyertünk is.

Jó csata volt, főleg azért volt izgalmas mert az idő 90%-ban elég lett volna nekem egy találat is. :)
voivod32
Egész jó kis credittermelő hajó ez a Graf Spee! Mindenféle creditmódosító, zászló, stb. nélkül.

Iowa-val He pen egy rombolón és nem sebzett :D Miért kell szopatni a BB-ket? :(
Talán eddigi legizgalmasabb csatám ,nem 1 nagy szám de akkor is :)
Replay

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2017.01.15. 11:59:02
És mire véget ért (volna a reklám), már nézted is... :D
Caliph
na ki nézi az úszó erődöt? :D első reklámnál már töltöttem is le :D

Eddig legjobb csatám a Nagato-val. A négy süllyesztésből 3 csatahajó, akiket én húztam le full hp-ről, a negyedik egy romboló.