World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mondjuk vissza is kaptam az arcomba, amikor egy Langley zubó-raj fullHP-ről atomjaira tépte a Murmanszkot.
Megyek előre a Bismarck-al ahogy kell, másodlagosok mint a géppuska, mindenki lő rám de jól be voltam forgatva. Ellenfél Shokaku-ja rámküldi a repülőit folyamatosan, lelőttem 16-t majd egyetlen torpedója betalál.
50k hp-nak annyi, detonation. Most komolyan melyik rühes fasszopó disznóbaszó találta ki ezt az "engaging gameplay mechanic"-ot? És miért maradt a játékban? Minden dd-en ott a zászló, csomó cruiseren is most tényleg a bb-re is rá kell már rakni? Fuck. This. Shit.
Fusoval jártam egyszer úgy hogy két sziget közé bekempelt csatahajó elé úsztam be, ami ott várta az arra úszókat. Ő rám lőtt de csak egy találatot sikerült elérnie. Aztán én következte. Kb 5-6 kilométerről az álló célpontot ha akartam se hibázhattam volna el. Mind a 12 lövedék betalált, és ebből 4 volt a citadella. A majdnem FullHP-s csatahajó azonnal felrobbant.
Azóta sem sikerült 4 citadellát lőni egyszerre.
Megint tele van az aktuális küldi hordozókkal...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kár volt a teljes oldalát mutatnia 7 km-ről egy Kurfürstnek <#hehe>#hehe>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
tesztelni kéne
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Meg az amikor lövöldözés helyett játékidő nagy részét azzal tölti flotta hogy egyáltalán célba tudják venni egymásra a rengeteg magas sziget miatt.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Egyébként elképesztően nehéz egy ilyen hajómodellt csinálni, nekem amatőrnek legalábbis biztosan az. Egy ilyen 3D hajó modell nagyon sok apró bizbasszal van tele. Én csak egy kicsi rombolónak kezdtem neki (a World of Warship hatására), de még alig tartok valahol. Azt meg el sem merem mondani, hogy hány munkaórám van már ebben a hajóban így is.
Itt tartok most: SMS Tátra
Viszont a feltevéssel egyetértek, plána, hogy ha már kínai újév akkor miért pont a gyűlölt japánok hajóját festik át. Arról nem is beszélve, hogy ha már a Kakas éve lesz miért pont sárkányos a festés.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Kongo: van a japán aztán ott az ARPG Kongo, Kirishima, Haruna, Hiei.
Myoko: van a japán + ARPG Myoko, Haguro, Ashigara, Nachi + Takao(ez egy atago ami meg egy myoko variáns)
Szóval ja, legalább 5 db van, most az extended tech tree modot fölrakva látom van még egy Eastern Dragon nevű is Southern mellé. Csak azt nem értem ha már nem akarunk új modellt csinálni az ajándék nem-prém hajóknak akkor is miért ua. a hajót kell sokadjára újraszínezni?
Fórumban ez volt.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.01.20. 19:49:17
Szerintem úgy szar ahogy van.
ok már megvan ingame😊
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2017.01.20. 15:50:23
T5-10 hajókkal.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.01.20. 15:13:18
A +1 CF nekem totál feleslegesnek tűnik. Alapból 6 percig van fenn, a legtöbb hajón alapból 3 v 4 van. Ha többet akarod használni, először úgy is lecseréled prémre, a gyorsabb cd miatt, viszont a prém rögtön ad +1 charge-ot is. Akkor már inkább legyen Superintendent.
Ez az Evasive Maneuver is érdekes. +HP meg csökkentett észlelhetőség a visszatérő gépeknek, viszont -30% sebesség. A +75% HP mennyire kompenzálja a -30% sebességet. Pl ha a raj átrepül egy hadihajó felett, túlélőképesebb lesz a csökkent sebesség ellenére?
Kicsit röhejes hogy rögtön T1-ben 3 CV skill is helyet kapott. Mondjuk a másik kettőnek még látom is értelmét. Az Adrenalin Rush viszont érdekes lett. Nincs rá irva semmi korlátozás, egy hajó 50% HP-val már 10% töltési időt nyer, ami pl egy BB-nél azért nem kevés. A Jack of is eléggé leértékelődött. Nem csodálom, én még csak nem is gondolkodtam soha rajta, hogy felvegyem 5-ös skillnek annyira nincs értelme. A Torp Acc-t használta valaki régen? Mert úgy látom az egy az egyben megmaradt, én viszont eleve csak az oroszoknál illetve a nagy hatótávolságú japó torpedók esetén gondolkodnék el. Előbbinél azért, mert a 4km-en az a 20% már nem sokat ront (más kérdés hogy gyorsitani mennyire kell őket) utóbbinál meg vannak azok a 20km-es torpedók, amik skillel még mindig 16 viszont 67 csomó lesz a sebességük. Viszont a skillek számát elnézve most sem erőltették meg magukat túlzottan. Ez inkább csak átvariálás volt, semmint tényleges csere.
A másodlagos fegyverzetet meg kinyírták teljesen. Első beállás Izuval másodlagosra volt kihegyezve, de leszedtem/átraktam, miután egy Missouri-val vívott közelharc végén megdöglöttem és a számolt másodlagos 74 találatból 5,5k sebzés jött be, pedig elmentünk egymás mellet fél hajószélesség távolságra. Konkrétan a hajószemélyzetek lepacsizhattak volna egymással.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Egyelőre én nem használnám 180mm fölött, de a véleményem még erősen képlékeny.
Véleményeket várnék a kapitányi képzettség kiosztással kapcsolatban.
2 citadell: aoba, molotov (HE)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szted?

Ez a Graf meg elég érdekes. Olyan igazi nehéz cirkáló szerű a mozgása (páncél azért valahova le lett spórolva) Tegnap előtt egy Fuso-t nem tudtam leelőzni , csak követni teljes sebességgel. A HE-ről meg átszoktam vele az AP-ra. Hiába a nagy kaliber alig akar gyújtogatni legújabban, a sebzés meg nyudli így :/ A legvicesebb, mikor a papír amcsi Norca-kat citadellezgetem vele 😊 A rombolók meg kerülendő státuszba vannak, mert lomha és lassan tölt egy cirkálóhoz képest.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Előtte Scharnhorst, T8, sima 2 bázisos Shards. Alulról kezdtünk, mindenki el balra le, én törtem át egyedül középen, legyalultam egy Colo-t, aztán közelharcban lenyomtam egy Fuso-t, miközben két dd lőtt még. A Carolinank 3/4 HP-val köröz a kezdőn, mire megkérdem mit csinál, azt mondja floodingja van. Jah mondom bocs, engem csak három hajó lőtt, 5 percen keresztül égtem folyamatosan 2 helyen és meghaltam. Persze a Fuso-t azért lelopta előlem. 140k sebzést összepattintottam, és volt rá 1 killem. Jah, meg elszenvedtem 257 találatot, miközben a másodlagosaim 299 lövést adtak le. Még szerencse hogy én egy kemper köcsög vagyok! Ezt tegnap vágta a fejemhez egy f@szfej, aki legyávázott, mikor Iowa-val nem mentem segiteni neki foglalni egy pontot. Persze ott volt 3 T9-es BB meg a kiséret, ők meg odamentek 2 cirkáló meg egy romboló. Persze amint meglátták az ellenséget, pucoltak ők is, engem ott hagytak volna hogy addig se őket lőjék, és az ilyen semmiérők kempereznek le. Néha én is kedvet kapok ahhoz, amit Jay és Néma Bob csinált! Felkerekdnék és minden ilyen kötsögnek átformálnám kicsit a koponyáját egy szivlapáttal. Aztán ők is reportálgathatnak majd engem.