World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem egyelőre nagyon bejön a Nagato. Nagyon jók a lövegek (végre, a német lövegektől hajhullásom lett). Nem ritka, hogy kezdésnél az ellenfélnek beköszönök egy 20k-s sortűzzel még 22 kilométerről, amikor csak kezdődött a csata.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Tono34
Szombaton hasonló tapasztalatok voltak, így jobbnak láttam nem erőltetni a hétvégén a játékot.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mai gyöngyszem. Ranked csata, rögtön az elején tisztázzuk hogy B. Erre kissé bizonytalanul két részre válik a csapat, majd nekiállunk anyázni, mire próbálják összekapni magukat. A Colo persze elindul A-ra és rögtön ki is szedik. A csata felénél beirja csetre, a csapatunk ilyen rossz vagy az ellenfél szuper? Ehhez jön még hogy az ellenfél folyamatosan küldött fel repcsiket, tőlünk nem volt egy se. Persze leradiroztak minket a térképről. Legalább éjjel ne játszanának az ilyen hétvégi foteladmirálisok.
Mentem egy kört Fuso-val. Az ellenfélnél volt egy Nagato. Kb 8 salvo-t lőttem rá, ebből 7 találta el és hatszor lőttem neki kormánylapátot. A Nagato lesz az első olyan BB, amire rá kell tenni az SGM-et? Mert ez nevetséges. Ennél már csak az "viccesebb", hogy a Furutaka-nak 13 lövéssel lőttem 12k sebzést? Ez még akkor is röhej lenne, ha mind overpen lett volna.
Naná, hogy Gneisenau...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Most estem vissza 17-re.... Gneisenau hozza a 60-70% overpen formáját... szánalmas.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Count Adyn
Én végülis megpróbálok CV zni ebben a szezonban, csak a Hiryu van t7be amit szeretek😊 eddig még a várakozási idő se volt tul gáz

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tono34
Lvl16-ról nagy nehezen felmentem lvl15-re...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Caliph
na húsz millát összekapartam modulokból,csak az értelmesebb zászlókat hagytam meg,főleg kredit és xp növelőket

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tono34
Valentin napi akciós hajók és festés is vehető 4 napig.

Tono34
Én még csak a 8-ast nyüstölöm, vagyis csak időnként ránézek, hogy megvan-e még 😄

Megnéztem, de nem adtam el még semmi modult. Van egy hajónyira valóm kb. Viszont a 9-es amcsi cirkáló továbbra is kukának tűnik :/

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

PrasCo
2038 - az év, melyben egy szuperkonténerből végre kibontok egy hajót!
...ééés az egy Krasny Krim.
Tono34
kb 12 milla bevétel az eladott modulokból 😊

Még csak csütörtök van, de már három ammoracket kaptam a héten. Úgy, hogy nem is játszottam olyan sokat. Lehet a hét további részére be kéne signaloznom magam?
Zászlókból már a legénységnek ruhát lehetne készíttetni annyi van. A szuper konténerek persze mindig a sose használtakat adták eddig 😞

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

az RNGesus itt sem kedvez nekünk 😄

Kb nekem is. Kaptam már pár szuperkonténert de pénz még nem esett belőle.
Nekem már egy 50 konténer lement, de max zászló, meg egyebek. Pénz sehol 😞

Nem lenne rossz ha nekem is esne egy. 😊 De kiegyeznék egy 50 millió kredites szuperkonténerrel is. 😊
whiskeyman
Adom. 4 milliót árultam ki, igazán jól jön 😄

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Caliph
modul eladás jól jön teli vagyok zászlóval meg minden szarral ami helyett jobban jönne a kredit 😄
aztán ilyen 20 milla kredites szuperkonténer nekem baszik esni 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

hülye oroszok 😊 45 perce még az volt kiírva hogy feb 8, most meg feb 9 <#conf>
Na ja de akkor mikor is lesz ,mert ma még nem frissített nekem😞
Tono34

A S. Carolina hogy tud szemből 8k-kat sebezni a Kuma-ba?
Az addig oké, de olyan helyzetben sem használja, amikor nem tudnak rá lőni, illetve amikor ellőtték a két tornyát és már alig volt élete, akkor sztem azért nem nagyon volt mire várnia.
Caliph
battleshipnek nagy a hpja,egy tűzfészekre én sem szoktam eltolni a javítást csak ha életet ment

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tono34
Eddig amit láttam tőle a tűznél nem mindig használja el a a javítást.

Van valami különösebb oka annak, hogy nem használja a javitást? A második meccs végén a Fuso ellövi mind a két elülső tornyát illetve az első két gyújtást sem oltotta el, megvárta mig végig ég. De legalább megnyugodtam, hogy egy olyan játékos mint ő sem tud mit kezdeni ezekkel a szórásokkal. (kevesebb mint 10 km-ről egy találat?)
Tono34

Tono34
Texas, élvezetes kis kör lett:

Replay

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

voivod32
Pedig jók a Myoko hajók, csak rá kell érezni. Brutális citadellákat lehet vele osztani. Nem ritka a meccsenkénti 3-4 citadella vele, de volt már 6 -7 is vele.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Count Adyn
Hát azok vannak végülis de az mind myoko ami 7es ugye😊Nem igazán fekszik nekem az😊 Bismarckot már annyira éreztem, fullos kapitánnyal mindennel felszerelve, erre jön hogy t7 ehhh...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

voivod32
Igazad lesz, én is sima Myokoval, meg Pensacolával csináltam meg. Azért tartott rohadt sokáig! 😄

Emlékeim szerint a hetes ARP hajókhoz hetes vagy nagyobb hajók kellettek. Talán csak az első ARP Myo volt kivétel. Gondolom közben ők is rájöttek hogy igy egyszerűbb a játékosoknak szintet lépni, mint kihúzni egy tech tree hajót.
voivod32
Arp hajóid sincsenek?

Count Adyn
Na fasza nincs egy T7em se😄 Most találjam ki mivel szeretnék rankedezni😊

Shchors-ra gondoltam, mint úszó lángszóró

Meglett ez is 😊 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Tono34
T7-esekről beszéltünk.
T8 oroszt majd megveszem ha akciôs lesz.

Akkor a Gnei lesz, bár lehet visszaveszem a Nagato-t is😊
Minden orosz hajó gyújtogató 😊

Tono34
Gneisenau 😊
Azt hiszem az orosz gyújtogatót sem adom el 😊

Ha minden igaz, az új peccsel megint lesznek Ranked csaták és T7 lesz, ha jól olvastam. Kérdés: Nagato vagy Gneisenau? 😊 Nagato tetszett, Gneisenau kedvenc, csak idegesít a sok overpen vele.

Köszi
Tono34
Hajó szűrőknél be kell kapcsolni, hogy a Dragon hajó is látszódjon.

Szia hol találtad meg? Súgjál légyszi nekem nincs. 😊
whiskeyman
Kezdem megszeretni ezeket a hülye angolok - angol hülyéket <#smile>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Tono34
A kezdeti borzalmak után kezdjük megtalálni az összhangot:

Replay

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a végén kapsz valami bónuszt, nézd meg final task leírását.