World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja de akkor mikor is lesz ,mert ma még nem frissített nekem😞
Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A S. Carolina hogy tud szemből 8k-kat sebezni a Kuma-ba?
Az addig oké, de olyan helyzetben sem használja, amikor nem tudnak rá lőni, illetve amikor ellőtték a két tornyát és már alig volt élete, akkor sztem azért nem nagyon volt mire várnia.
Caliph
battleshipnek nagy a hpja,egy tűzfészekre én sem szoktam eltolni a javítást csak ha életet ment

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tono34
Eddig amit láttam tőle a tűznél nem mindig használja el a a javítást.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Van valami különösebb oka annak, hogy nem használja a javitást? A második meccs végén a Fuso ellövi mind a két elülső tornyát illetve az első két gyújtást sem oltotta el, megvárta mig végig ég. De legalább megnyugodtam, hogy egy olyan játékos mint ő sem tud mit kezdeni ezekkel a szórásokkal. (kevesebb mint 10 km-ről egy találat?)
Tono34

Tono34
Texas, élvezetes kis kör lett:

Replay

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

voivod32
Pedig jók a Myoko hajók, csak rá kell érezni. Brutális citadellákat lehet vele osztani. Nem ritka a meccsenkénti 3-4 citadella vele, de volt már 6 -7 is vele.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Count Adyn
Hát azok vannak végülis de az mind myoko ami 7es ugye😊Nem igazán fekszik nekem az😊 Bismarckot már annyira éreztem, fullos kapitánnyal mindennel felszerelve, erre jön hogy t7 ehhh...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

voivod32
Igazad lesz, én is sima Myokoval, meg Pensacolával csináltam meg. Azért tartott rohadt sokáig! 😄

Emlékeim szerint a hetes ARP hajókhoz hetes vagy nagyobb hajók kellettek. Talán csak az első ARP Myo volt kivétel. Gondolom közben ők is rájöttek hogy igy egyszerűbb a játékosoknak szintet lépni, mint kihúzni egy tech tree hajót.
voivod32
Arp hajóid sincsenek?

Count Adyn
Na fasza nincs egy T7em se😄 Most találjam ki mivel szeretnék rankedezni😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Shchors-ra gondoltam, mint úszó lángszóró

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Meglett ez is 😊 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Tono34
T7-esekről beszéltünk.
T8 oroszt majd megveszem ha akciôs lesz.

Akkor a Gnei lesz, bár lehet visszaveszem a Nagato-t is😊
Minden orosz hajó gyújtogató 😊

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Tono34
Gneisenau 😊
Azt hiszem az orosz gyújtogatót sem adom el 😊

Ha minden igaz, az új peccsel megint lesznek Ranked csaták és T7 lesz, ha jól olvastam. Kérdés: Nagato vagy Gneisenau? 😊 Nagato tetszett, Gneisenau kedvenc, csak idegesít a sok overpen vele.

Köszi
Tono34
Hajó szűrőknél be kell kapcsolni, hogy a Dragon hajó is látszódjon.

Szia hol találtad meg? Súgjál légyszi nekem nincs. 😊
whiskeyman
Kezdem megszeretni ezeket a hülye angolok - angol hülyéket <#smile>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Tono34
A kezdeti borzalmak után kezdjük megtalálni az összhangot:

Replay

a végén kapsz valami bónuszt, nézd meg final task leírását.

A kampányban mi értelme van annak hogy a feladatok adnak arany háromszöget és abból valamennyit összekell szednem ha úgyis mindet meg kell csinálnom ahhoz hogy tovább léphessek?
Caliph
lehet rárakni olyan extrát ami battleshipeken van és javít

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

A Danae(brit 4es) hogyan tudja regenerálni az életét?
Tono34
Befejeztem ezt a Lunaros küldit és nehezen, de megtaláltam a hajót is ..

Az pont nem a hajókkal való ütközés lekerülésére van.
A 2 lövéssel 10k feletti sebzést meg citadellának hivják és nem fogják kivenni a játékból.
PrasCo
Ez lesz az:

Tudtommal a waypointos irányításon kívül ez az egyetlen dolog, ami cseszegetheti a kormányt.
Hát semmi hasonlót nem találok, habár még ha be is van kapcsolva hajókkal való ütközéstől nem véd szigettel való ütközésre meg pont hogy rásegít.

Látom még mindig jelen van az a jelenség hogy enemy belém lő 10-20k-t 1-2 lövedékkel én meg max 3k-t egy sorozattal.
Ma négy meccsből nyertem 3-at. Abbahagytam, mert tudom,hogy innen csak lefele van az út. Minden esetre érdekes azt látni,hogy más is addig kűzd egy hajóval, míg leszorzózza. Nem pedig, hogy még menjen utána vele x kört...

PrasCo
Nincs bekapcsolva véletlenül az automata ütközéskerülő rendszer? (Automatic Collision Evasion, vagy valami hasonló lehet az options-ben, nem emlékszem, nagyjából az első dolgom volt kikapcsolni, amikor elkezdtem, azóta nem nyúltam hozzá.)
Miért van az hogy megyek egyenesen nem nyomok meg semmit erre a hajóm gondol egyet és elkezd kanyarodni, természetesen a sziget irányába és amíg nem fordul egy 45fokot vagy szigetnek nem megy addig nem is hajlandó abbahagyni bármit is nyomok <#falbav>
voivod32
A végére felment 11 vereség, egy győzelemre, aztán kiléptem.
Mondanom sem kell, hogy az az egy győzelem, számomra 550xp-t hozott, ugyanis volt egy mikrolaggom, és mire újra visszakaptam az irányítást, már partra futottam, ahol egy New Mexico egy sorozattal hazavágott.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2017.01.29. 15:27:43

Nem értelek. A Kamikaze-val négyet mentél mire összejött a győzelem. Pofon egyszerű, a többivel is négy kört kell menni. Nincs itt semmi probléma. 😄 😛

Persze értem én, nálam is hasonló a ráta... :/
voivod32
Rég volt ilyen kibaszott "jó" napom!

Caliph
mi ez az új "never ending" fire? nem számol vissza meddig tart,repair party leszedi de kaptam is a következőt ibukitól

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

5 meccs a spee-vel, 5 bukó... azt se tudom minek indítom el ezt a szart...

Count Adyn
Hát igen randomba átlagos, rankedbe super unicum vagyok😄

itt egy ranked link:
ranked
itt pedig egy random:
random

Nekem kb. akkor volt 75% a wr-em, amikor még a Béta hétvégén az első 4 meccsből 3-at nyertem. Na, azóta meg sem közelítem a 75%-ot 😊
Bocs, ha kicsit off topik, de újabb fontos alkatrésszel bővült az Osztrák-Magyar Tátra romboló modellje. Íme a főtüzérség 3D-ben.: Skoda 10cmL/50
Trucker39
Neki egy kicsit alatta van, de nem sokat nézelődtem. Igaz, nem is tőlem kérdezted.

Link

Erről tehetnél fel képet, vagy adhatnál egy nevet hogy kinek van 80% felett wr-e, mert érdekelne.
Tono34
Létezik itt is olyan mint wotban az xvm?

Minden esetre nekem furi. Az viszont szerintem már érdekesebb,hogy vannak playerek konstans 80-85%-os winrate-ekkel. Én elhiszem,hogy vannak nagyon penge játékosok, de ekkora arányú W/L-t nem tudom, hogy lehet összehozni. Persze, szakaszban lehet tolni és úgy nagyobb az esély, de minden esetre érdekes szerintem.

Nem hinném hogy lenne összefüggés. Ha még is, akkor 75% felett kéne lennie a win rate-emnek. És főleg nem lenne szabad olyan napi statot produkálnom, mint amiről a képet is felraktam. Tudod, ez is olyan mint a szolgáltatás előfizetés. Amig új vagy, addig minden a szarral megpróbálnak beetetni. Amint fizettél, le vagy tojva, hiszen tőled már beszedték a pénzt, ha nem tetszik valami, reklamálj, őket nem érdekli. (pl tök jó hogy havonta-két havonta küldenek egy kérdőivet, kár hogy sztem ennek is az a sorsa, mint a reportnak => send to Lomtár)