22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Toweliee #15636 Gusztustalan. -
tutyimutyi2 #15635 Úgy imádom amikor amcsi hordozónak nincsen jobb dolga annál minthogy a 6 vagy 7 repülőből álló vadász századát a hosho-m közelében tartsa és amint valamivel felszállnék egyből le szedje, miközben egyetlen egy csapattárs sem képes oda jönni hogy leszedje... -
#15634 Yamato, kicsit... másmilyen kinézettel. A játékáról nem mondok semmit, nincs ilyen hajóm.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Darun #15633 Ma (is) egy kicsit ratyi volt az MM xD Ez a stock Lexi valami rettenet. Még soha nem szenvedtem ennyit új hajóval. Gondolom Wargayingék viccesnek találják, hogy a hetes repcsikkel kell tizes hajókra vadásznom. És mi az hogy az ellenfél vadászai képesek megszakitani a manual fire-t? Ez mióta van? Mert nekem még egyszer se sikerült.
Gondoltam ha már ezzel nem megy, talán a Rjudzsóval. xD Áhhh... Az ellenfélnél 3 Belfast volt meg 2 Cleve. Remélem WG-ék leszopnak pár lovat, de azt aki kitalálta az MM-t, szivesen lereszelném. Nálunk volt Myoko, Leander, Shchors... szóval csupa kiváló légvédelemmel felszerelt hajó. Nem azt mondom hogy a WG egy f*szra való, pénzéhes hulladék banda, de azért néha gondolok rá. -
Darun #15632 Közben rájöttem én is, hogy teljesen mindegy, egyrészt Iron Duke-ig kapásból meg lesznek a BB-k, másrészt ahogy az összes többi ágat, úgy ezt is húzni fogom. Inkább rákoncentrálok a normál eventekre. Úgy is hétvége van, sok lesz a "munka". -
carp3tm0nster #15631 A Critical Error-t meg kell nézni a Windows eseménynaplóban. Ott van bővebb infó, talán arra már keresni is lehet. -
#15630 Hát én csak az 5 győzelmet vittem végig teszt szerveren. Annyira nem érdekelnek ezek a nagy, de legfőképpen drága vasak.
Prince23: Launcer sarkában fogaskerék, abban valahol repair vagy valami ilyesmi. Megsérülhetett a játékban valami. Elvileg javítás után jó lesz. Ja és persze MOD nélkül teszteld. -
#15629 Nekem Critical Errorral kifagy a játék meccs keresés közben... Valaki tipp??
Checkolom a file-okat, nem tehetek mást....
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.08.18. 15:53:26 -
Darun #15628 Beléptem a teszt szeróra, erre bedobta hogy kaptam egy kérdőivet. Ezeket mindig kitöltöm, hátha tényleg tesznek valamit azért, hogy jobb legyen a játék. Első kérdés: mennyi idő alatt töltötte be a kérdőivet. Következő oldalon a második kérdés: mennyi idő alatt töltötte be ezt az oldalt xD Köszi WG. Egyébként teszt szerón küldetésbe meg lehet szerezni 3 prém hajót, köztük a Lion-t is. Bár úgy rémlik már minden T9-es BB-t próbáltam, egy Lion teszt körért azért még egyszer bevállalom a nagyvasakat :D -
#15627 A német rombolóknak nagyon jó ágyújuk van, ha valaki az oldalát mutatja mehet neki az AP simán. -
Darun #15626 A Gaede 150-es ágyújának He lőszere bevitte a Rjudzsót citadellre xD És ezt úgy, hogy majdnem teljesen háttal állt. Mondjuk gondolom nem az a 2200 sebzés hatotta meg, de azért nah... Kösz WG xD -
Darun #15625 Az, hogy nekem bőven elég az, hogy az ARP hajókon ezt látni. Azokon jól néz ki, de a normál hajókon... A fő problémám már régen is az volt vele, hogy a robbanási effectek 2D-ben vannak megcsinálva. Ráadásul abszolút semmi realisztikus hatást nem keltenek.
Ami a szuper gravitációs ágyút illeti... nos, a poén az, hogy pont ma néztem meg az egyik ARP Myoko wiki leirását. Idézném:
-Does not come with overwhelming firepower, speed, submergence, Klein field, or super-graviton cannons of Myoko in Ars Nova.
xD -
#15624 Mi a baj a Corrosive robbanásokkal?
Inkább örüljünk neki, hogy nincs benne játékban a szuper gravitációs ágyú például.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy, amit letöltöttem skin pack-ot, minden nagyobb kaliber Corrosive robbanást produkál. Kicsit leterheli a grafikát. Majd leszedem, ha nagyon zavar.
Amúgy az anime-t egyszer érdemes megnézni, aki még nem látta. -
Darun #15623 Van egy jó hirem azoknak, akiknek elegük van a nulla sebzős hit-ekből. A patch után is benn maradnak a játékban, cserébe új animációt kapnak a lövegek tüzelés közben illetve a becsapódások. Most már mindegyik hajón olyan ronda lesz, mint az ARP hajókon. Mondjuk a vizbe csapódó lövedékek talán kicsit szebben néznek majd ki. -
carp3tm0nster #15622 Mert a torp spam meg a HE spam az olyan dolog ami ellen aztán nagyon lehet védekezni. Most lőttem egy Edinburgh oldalába full salvo-t 7!!!!! overpen. Bezzeg neki minden lövése 2k Hp minusz, az persze totál rendben van. Az 5 másodpercenként 3-4-5k HE sebzések is rendben vannak, a minden lövés kigyújt az is rendben van...
Ettől csatahajó, hogy átütő erővel rendelkezzen, mert így semmi más csak rengeteg HP, amit le lehet égetni, meg torpedózni...
Az orosz cirkálókat azonnal támadni kell, mert minden lövése gyújt és igen, ha kell 18km-ről. -
#15621 Számomra csatahajóval azért az elsődleges célpont a cirkáló, mert gyorsan lőnek, sokat és folyamatos HE spam mellett állandóan gyújtanak.
Csatahajó ellen lehet úgy fordulni, hogy keveset sebezzenek, de HE spam ellen csak az van, hogy minél előbb kilőni a pics...ba.
Cirkálókon belül is elsődleges célpont az orosz. -
gseldon #15620 A játékban abszolút csatahajó meta van. A legtöbb játékos azzal játszik és a legtöbb 8-10-es csatahajó szimplán OP. Elhiszem, hogy panaszkodsz és elhiszem hogy idegesítő az overpen (én is tapasztalom, minden hajótípussal játszom én is), de képzeld csak el mi lenne, ha a csatahajók még pontosabbak lennének tényleges átütő erővel. Cirkálókkal már most sem lehet normálisan játszani, mert MINDEN ellenséges csatahajó téged fókuszál amint csak megjelensz a látómezőben. Ha van 4 baráti csatahajó és te 5-iknek ott vagy egy cirkálóval a teljes ellenséges flotta téged lő még akkor is, ha a csatahajók közelebb vannak hozzájuk. Voltam olyan csatában, hogy egy Kurfürst 18 km-re inkább engem lőtt cirkálóban mint a tőle 5km-re szemben lévő baráti Montanat. A cirkálók már így is csak kétféleképpen tudnak érvényesülni, vagy füstből lövöldöznek, vagy szigetek mögül. Egyszerűen nem lehet cirkálóval játszani a nyílt vízen kihasználva a manőverezést, mert egyetlen full kamu BB lövedék elég arra, hogy fél életed lemenjen. Nincs ellene orvosság, nem tudsz szöget zárva beállni orral, mert simán átüti az orrpáncélon keresztül is a citadellát. Elhiszem, hogy nagyon idegesítő a sok overpen, de gondolj bele, hogy elég egyetlen egy lövés, ami citadelt talál és hopp 15k... Annyi sok a bullshit full kamu lövés amit bekapok cirkálóval a 20km-ről lövöldöző BB-ktől, hogy az elkeserítő. -
#15619 9 csatából 6 győzelem, eddig nem olyan rossz és 1-2 csatát leszámítva elég jók is voltak. -
#15618 Lett közben egy másik is: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Your personal code
2FTN-U32EM-AMW32 -
#15617 Nekem is van ilyen Invite kódom új játékosok részére. Sajnos hajót nem nyertem, de ezt megosztom, hátha kell valakinek.
WG Universe: Invitation Code for WG Universe
One account. An war chest. One game universe. Code Info
Wargaming.net offers a unique world of epic online battles and ultimate struggle for global domination. With this code, you get bonuses and benefits for the most exciting games of wargaming, including:
World of Tanks: PZ. Kpfw. T 15 + 50% +Crew Level
World of Warships: Ship Emden + Port / Garage Slot
7 Days Premium
500 Doubloons
exclusive Lootboy Flag
This is an invite code - this code can be only redeemed when you are creating an account
Code Info:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2FTG-97ECM-KE9VF -
#15616 Háááát, ha egy csatahajó "kill-t lop" egy cirkáló elől, ott már akkor baj van. Majdnem félperces töltési idővel nem merném ezt a hajót kill lopónak leírni. Meg ugye alapszabály, hogy azt a hajót lődd, akinek a legkevesebb a HP-ja, mert még 1k HP-val is ugyan annyit tud vissza lőni, mint ha full HP-n lenne. Az meg egy másik kérdés, hogy egy ekkora hajónak már igen komoly másodlagos tűzereje van. Ha megnézed, 250 feletti találat van másodlagossal.
Az ugyan itt nem látszik de a felvétel oldalán viszont igen, hogy mennyire komoly százaléka a találatoknak átütés vagy lepattanó.
Konkrétan 67 találatból 19!! overpen, 22 lapattanó, és csak 23 az átütő találat. Ha megnézed a találatoknak még az 50 %-t sem éri el. Piszkosul idegesítő dolognak tartom. A WG-nél nyilván rombolózni, meg cirkálózni szeretnek, a csatahajókat meg útálják. Más különben nehezen hiszem el, hogy nem tűnik fel a fejlesztők közül senkinek, hogy az amúgy is lassan töltő, a szórásképbe mindenhová hordó, csak a célt el nem találó elsődleges fegyver alaplőszerének ilyen magas százaléka nem okoz érdemben sérülést. Tudom, írták már számtalanszor, használjak HE-t. Jahh persze. Eleve fele akkora sérülést okoz, a váltás a két lőszertípus között azért nem olyan egyszerű mint a cirkálóknál és persze ugyanúgy mellé lő, mint az AP lőszer. Nekem az a gyanúm, hogy a cirkálók citadella elhelyezkedésével, illetve annak találatával vannak gondok. Nehezen hiszem el, hogy ennyi csatahajós játékos, mint amennyi panaszkodik, mind rendszeresen "mellé lő" a citadellának. Ha a százalékot nézzük, gyakorlatilag fele találata mellé megy... mármint a hajót eltalálja, de "véletlenül" a citadellát egy paraszt hajszállal elkerüli. Érdekes finoman fogalmazva. -
Malachit #15615 Aha 10k HP-s hajókat lopkodtál el -
Darun #15614 Ma első meccs Kagero-val, ammorack. Lehet még is csak feldobom a signal-t. Mondjuk ma legalább nem a meccs elején haltam.
-
Beaver70 #15613 Sikerült este összefussak hazánk egyik IQ-bajnok fiával. A neve armageddon1999.
Chaten az első két bejegyzés az övé volt.
1. magyar? - valószínűleg ez volt nála a köszönés
2. heil hitler!
Na ezzel megalapozott számos reportot.
Gondolom az 1999 a születési éve lehetett, azaz 18 éves. Gratulálok neki. -
carp3tm0nster #15612 Nem, egyszerűen nem tudom megcsinálni a 2kill/100k HP-t
Az overpen rate arány kiborít, inkább sörözök -
#15611 Jó csata, jó hajó és a Kraken megint el lett eresztve. Nem is emlékszem, hogy volt-e nekem 7 kill-s csatám valaha.
Szerencsére van visszajátszás is: Replay
-
ikarus44 #15610 -
#15609 Kicsit szórakoztam az egyik skin pack-al. Érdekesen néznek ki a hajók ilyen festéssel. Egyik-másik még tetszik is. Az biztos, hogy valakik, rengeteg időt áldoznak ilyen festések elkészítésébe.
További képeket találtok az albumban. Nem akartam egyesével feltöltögetni ide. Album -
Darun #15608 Ha elolvasod valamelyik előző hozzászólásom, pont ezt irtam :D De tegnap olyan is volt, hogy jött szembe a Gnei, 4 ÁTÜTŐ találat és 0 dmg! Az oké hogy néha becsúszik egy-egy hit, ami nem sebez, bár már ezért is alanyi jogon járna a WG-nek a szájbaszex, de 4!? Az hogy a rákos f*szba? Főleg úgy, hogy az overpen meg néha 4k-t sebez. -
pajer_csaba #15607 Am, és azt hogyan értékelje az ember, hogy rálő a célpontra, rendes találat (nem overpen, vagy más), 0 sebzés? Velem párszor előfordult, de pl az angol BB-k tesztvideójánál konkrétan láttam, hogy egy hajó full salvo-t kapott be közelről, 0 dmg... WTF? -
Darun #15606 A Biasmarck-os csatában kapásból utána lőttem egy rombolónak. Elég messze volt, be is smoke-olt, el is tűnt. De két lövés betalált, le is rántottam róla rögtön valami 5k életet. Pedig ugye nem az a jellemző hogy lövésenként 1k felett sebzünk. Szemből minden hajót nehezebb eltalálni, de úgy vettem észre, ha még is betalál a lövedék, az nagyobb eséllyel sebez, mint a full oldal, illetve kisebb eséllyel lesz overpen (ezért is kommenteltem a minap Prince streamjére azt, amit. És ez gyakorlati tapasztalat. Persze attól én is agyfaszt kapok, mikor rálövök valamire és overpen, aztán amikor én vagyok azzal a hajóval, akkor meg beadja a sebzést, ne adj isten rögtön citadell-t is kapok. -
carp3tm0nster #15605 Bármibe képes vagyok, most épp Roon-nal Mogami teli oldalába. Bezzeg ha Mogamival vagyok, azonnal halál...
-
Darun #15604 Azért amikor a Yamato-ba overpent lősz, az már jelent valamit xD
Megnéztem a kupont, de csak annyit ir hogy Tournament coupon. Meg azt irja "any purches above 30 EUR in the PS" Szóval elvileg bármelyik játékhoz vehetek bármit és a logikus az lenne, hogy az 1M-t is oda adja. De hát a WG meg a logika... -
carp3tm0nster #15603 Izumo, 27hit, 18 overpen... de áltag 60% overpen. Előbb full salvo yamato oldalába 12km-rő, 5 hit 5 overpen.
Szánalmas ez a játék, komolyan szánalmas... -
Darun #15602 Négy csatát mentem, 2 vereség Iowa-val, egy győzelem Bismarck-al. Mondom végre kipróbálom, milyen a full stealt Kagero. Frankon fel is spottoltam az ellenség rombolóit, akik viszont le is rássoltak. A német öt lövést adott le rám, az ötödik ammorack. Nekem nem ér anyit az a 3 konténer meg az 1M hogy egész este ezzel bohóckodjak. Inkább kiléptem.
És ha már overpen... Iowa, jön szembe a Monti. Látom HE-vel lő, mondom ez biztos valami noob. Fordul ki, rálövök, full oldalt áll, 8k. Én is fordulok, mert a csapat megint egyedül hagyott, rám lő, 40k. Miaf*sz? Az előtte lévő csatában N. Carolina. Lövöm mind a kettőt meg a Scharnhorstot is. Semmi. Overpenek meg nulla sebzéses hit. Fordultam ki, nem volt rajtam spott, mert mindenhol füst volt, de ilyen távolságba már 14 sec a lőtáv, gondolom akkor lőtt rám amikor még spott volt rajtam. Betalál, 36k egy salvo-ból. Lehet már itt ki kellett volna lépnem. -
#15601 Chapa 144k sebzés ebből 67 tűz által (hiába ma sok volt a HE spam, törleszteni kellett) és vereség...
Én nem kaptam kupont. -
carp3tm0nster #15600 Megbassza a qrva anyját a WG is az állandó overpenjükkel... -
Darun #15599 Ha jól sejtem, ti is kaptatok kupont, 30 eurós bármilyen befizetés után 1M credited ad. Felteszem ezt oda fogja adni, amelyik részen a vásárlást végrehajtod... ami tök jó, mert a tankba nem akarnék venni semmit, de kéne a credit, a hajóba lenne mit, oda viszont nagyon nem kell a pénz. (a repcsisbe meg pénz se kell és venni se akarok semmit :D ) -
#15598 Megoldva másképpen.
Replay + képek -
#15597 Missouri, 161k sebzés 1162500 kredit bevétel :)
Ha a kepkezelo.com engedné fel is töltöttem volna a képet.