World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 12 csatában 11 ellenfelet öltem meg, a sebzésem viszont átlag 32,5k, ami azért T7-es ellenfelek ellen annyira nem rossz. A találati arányom is hozza az átlagom (33%) viszont 4 ellenfelet torpedóval szedtem ki. Ne felejtsük el, igaz hogy csak 2*3 vetőcső, viszont az Emil már 9km-re lövi a torpedót, ami nem csak minden más cirkálót magasan ver ebben a tierben (kivéve ugye a japót) de még a dd-k is megirigyelhetik. A töltési ideje tényleg horror, a 12 sec miközben a többiek ugyan ezzel a kaliberrel ilyen 7 sec alatt töltenek... A páncélja tényleg papir, de ezt az angoloknál már megszokhattuk, kb ezekkel is úgy kell játszani. Nekem konkrétan 1 túlélt csatám van vele, de ki érdekel, ha ez az ára annak hogy t7-ben is benne legyek az első háromban?
A La Galissonniere már talán jobb lesz, de ettől se várok sokat. Magasabb szinten a 8"-es lövegeikkel talán jobbak lesznek. Eddig nekem maximum a hajók kinézete az ami pozitívum, ja meg a kényelmes padok a hajók tatjain...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.04.23. 14:35:52
Egy hulladék papír mind.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2017.04.22. 08:19:25
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha azóta változtattak ezen és az ajánló is kap Texast, úgy megkövetem magam. ....na meg dupla kib"szás ez azoknak, akik pénzért megvették anno.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.04.19. 19:03:37
Köszi
https://playtogether.worldofwarships.com/
most nézem hogy lehet meghívót kreálni elvileg ezen az oldalon
eu
https://playtogether.worldofwarships.eu/
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.04.19. 09:45:40
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Még anno a zárt bétában volt Cleveland-em, de csak arra emlékeztem, hogy annyira nem szerettem. Most megint megvettem és vicces, hogy bármire célzok, előbb az égbe lő a főtüzérség és kb. a fél csata lemegy, mire az első sorozatom le tetszik potyogni az égből. 😊 Pláne, hogy főként cirkálókkal játszom és a többi hajómnál azért nem egészen ez van. Cleveland előtt át kell állítani az agyamat.
A légvédelme viszont elég hatékony maradt. Volt, hogy két komplett rám támadó torpedórajt szedtem le vele. 😊
Ennek ellenére még mindig nem vagyunk cimborák a Cleveland-el.
Egyébként ma megint, két csata, két vereség. Mi a f*sz van kérem? Már vége a hétvégének!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De könyörgöm egy játékban miért kell behúzott farokkal menekülni a harc elől? Ma is a csatahajók felhúztak a képernyő sarkába és onnan lövöldöztek néha-néha kb 20km -es távolságból miközben az Atagom körül szinte forrt a víz a becsapódó lövedékektől.
Múlt héten játszottam alacsonyabb tierbe is, mivel mentem pár kört szakaszban. A Kuma-nk 10 km-ről inditgatta a torpedóig a szigetek között felbukkanó dd-kre, sajnos még is nekünk kellett kerülgetni őket. Már eleve úgy lépett be a csatába hogy lila volt. Ezek után nem is értettem, miért. A harmadik salvo után visszafordultam és megtorpedóztam. Erre a szakasztársam kilopta előlem 😞 A csetből az derült ki, hogy nem értette miért öltük meg. Szóval... jah, a nyúl ürege nagyon mély 😊
@malachit: vázz, igazad van! 😄
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Vajon van ennek köze ahhoz, hogy vettem egy havi prémet? 😄
Csak sajna prém lesz mindkettő 😮
Ez viszont érdekes lesz hozzá 😄
Notice.
HSF Harezake (Kagero-Class) have 3 gun options
- 12.7cm x2 Japan Gun
- 10cm x2 Akizuki-class Gun
- 5''/54 x1 American Gun
All 3 gun option in just one single ship.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Más: A 0.6.4. új prémesportja (szárazdokkok) egész babán fog kinézni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2017.04.07. 16:06:42
Annyi félkegyelmű és eleve gyáva van, hogy nekik nem lehet olyat csinálni, amiben sikeresek lehetnének!
Pedig, eccerű lenne a "játék" - most már, hogy annyira levitték a színvonalat wg-ék is - : csordába verődni és sok lúd disznót győz alapon körbemenni a pályán, ahogy a wot-ban is - pedig, az sem így indult...
Egy kicsit sok benne az rng és a p2w, de ez van...; a wg-nek megfelel és itt is sokan éltetik ezt a rendszert, mert már megvették a helyüket benne.
Sz'al, nem a történelmi hűséggel, vagy annak hiányával volna az elsődleges probléma...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Valószínűleg ugyanolyan hajóbuzi(már bocs 😊 ) vagyok mint Te, ha itt van a szekrényben a fél japán flotta 1/700-as vagy 1/350-es maketthajói elkészítésre várva 😊
Ha itt a hajósban csinálnának hasonlókat a sérülés modellekkel, lőtávokkal, átütés és páncélzattal, javítási metódusokkal, jópáran igencsak besírnának tőle 😄 Realisztikus játék módnak elmenne, de szerintem elég hamar csak a fanatikusok kis tábora használná. 😞
És hogy őszinte legyek, toyok rá, ha egy DD eltűnik magától, amíg ilyen igényesen elkészített hajós játékkal játszhatok totál ingyen!
De én csak egy hajómániás alak vagyok, akit WG a szépen megrajzolt modellekkel levett a lábáról.
Véleményem tehát szigorúan szubjektív 😊
Valamit fel kell áldozni.
Nyilván sok mindent meg lehetne jobban is oldani, de én tudom ezt a játékot is élvezni, akkor is ha nem nyerek 😊