22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Malachit #15676 Lefekvés előtt még 1x újra raktam egy másik könyvtárba hátha, de kipróbálni már nem volt időm. -
Darun #15675 A poén az, hogy ez sem működött. A Win 10 kapcsán büszkén újságolták a májkrofosos fiúk, hogy végre megoldották, hogy ne fagyjon ki semmi bezárhatatlanul. Nos, nem sikerült nekik. A szentháromság működött, a Feladatkezelőre kattintva azonban egy fekete képernyőt kaptam. Ha lenyomtam a win gombot, akkor felbukkant a tálca, de hiába a jobb egér + program bezárása, nem csinált semmit. A tálcáról sem tudtam feldobni a Feladatkezelőt, tehát gyakorlatilag semmi előrelépés nem volt, vagy reset, vagy kiléptem ismét szentháromsággal és kiejelntkeztem a felhasználói fiókból. Ezzel csak az a probléma, hogy mivel már nem kell perceket várni arra hogy a winfos betöltsön, ugyan ott voltam vele, mintha kireseteltem volna. -
#15674 ja igen, a Nelson. Ha benn van az ellen oldalon és azonos szinten vagytok, akár ki is lehet lépni a játékból, míg nem kap sürgősen nerfet az a szar. valami észkombájnoknak lett kitalálva. Spam HE és kész a tudomány. Minden lövése gyújt, sebezni meg alig sebez rajta a saját hajó. Nagy kalap szar lett így azon a szinten a játék. -
#15673 Kedvelem ezt a hajót. Még ha veszítünk is, rendesen odateszi magát. Írtam már azt hiszem korábban is, ennek a hajónak egyetlen hibája van. Nem lehet vele értelmes csapatot választani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ja, lemaradt a harmadik kép. A három süllyesztett hajó: Két Montana, meg egy Hindenburg -
Malachit #15672 Az asztal felbontásának átállítása se segített :/ -
Malachit #15671 Megvolt. Hiába tabolgatok asztalra az egeret továbbra se érzékeli. Van 1 ötletem :) -
#15670 Régebben működött az Alt+Enter esetleg egy próbát megér. -
Malachit #15669 Kösz, de ezeket már tartalmazta az alap javítási kör próbám, jelenleg a monitoron mozgatom össze vissza, mert ablakban indul el, amit persze nem tudok átállítani.... -
#15668 Ctrl+Alt+Del és a feladatkezelőből kilőni. Ez szokott segíteni. -
Darun #15667 Hülye xD
Nekem néha olyat csinál, hogy a kikötőbe kilépve csak a kikötőt látom, semmi más. Nem látom se a hajó listát, se a menüt, se az infobar-t. A legutolsó Win frissitésig ez elég kellemetlen volt, mert bezárni sem tudtam a játékot, csak a reset segitett. -
carp3tm0nster #15666 Hasonló volt, amikor elpozícionálta az egeret. Pár db alt+enter után nekem összeszedte magát. -
#15665 Biztosan ez volt az egyik szuperkonténerben. -
Malachit #15664 Valaki belefutott már olyan problémába, esetleg hallott olyanról, hogy NEM LEHET RÁKATTINTANI EGYETLEN MENÜ GOMBRA SEM!!! A menü gombok és minden aktiválódik, ha ráviszem az egeret, de nem lehet rákattintani, mintha nem érzékelné a tényleges clik-et...
Konkrétan nem tudok belépni a játékba, mert az end usert sem tudom így elfogadni...
Alap köröket lefutottam már hibakeresés és javítás terén. -
#15663 Most ezt higgyük is el neked? (SC-re értve) :D
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.08.22. 18:12:47 -
Darun #15662 Tegnap én is küldtem egy 8k-s HE salvot egy szemből Yamato-ra. Már nem emlékszem hogy Bismarck vagy Iowa vot alattam. Amcsi löveggel nagyon messziről AP-vel úgy sincs értelme lőni, mert lepattan. Tegnap egyébként meglepően jó győzelmi arányom volt... ki is használtam, minden fontosabb hajót leszorzóztam. Mondjuk későn jutott eszembe hogy free xp-t is farmolhattam volna.
Van egyébként valami infó arról, hogy mikor jön a Yamato kollekció? Mert a hirek között csak azt láttam, hogy 18.-a óta lehet venni hozzá konténert, de hogy az event mikor kezdődik... -
#15661 Biztosan van, mert idén nem kaptam SC-t, pedig már augusztus vége van. Yamato meg az Yamato. Csak ne akarjanak vele egyedül hősködni, mert akkor leégetik igen hamar. Sokszor látom, hogy lekesen mászkál egyedül vele a delikvens. -
Malachit #15660 Tegnap 1k dublon SC-ből. Múlt héten meg 2 hét prém. Biztos valami baj van a rendszerrel :D Yama HE-je azért a másik Yama-ba szemből 8k-t üt :) Az ütegek hangjai meg élvezetesek, mikor lőnek :) Bamm :D A 32 km-er max lőtávval repcsinvel olyan mintha a holdról nézne az ember.
A heti 150k sebzést nem tudom, hogy akarom-e ma kiszenvedni :/ -
Darun #15659 Ez változó. Magamról is tudom, hogy sok tényezőtől függ. Ha top tier vagyok, néha én se foglalkozom a kicsikkel, máskor meg én is úgy vagyok, hátha őket könnyebb kiszedni.
Mentem egy kört Iowa-val... utolsó lettem, rögtön a csata elején kiszedtek, olyan focust kaptam hogy... És csak kétszer gyújtottak ki, de ez elég volt hogy leégjek. Az egész csapat balra indult, én meg a jobb oldalon kezdtem, tehát kvázi egyedül voltam. Nem is ez a lényeg. Volt 4 klántag a játékban, 2-2-es capatokban és az MM persze egymás ellen rakta be őket. Valaki meg is jegyezte cseten, hogy full BB-vel nem túl esélyes hogy összerakja őket. Erre következő csata: egyedül voltam BB, meg volt kb 2 dd, az összes többi cirkáló xD Mondom mi a rák? Elfogytak a BB-k? Szegény Königemet a T7-es cirkálók úgy szétcincálták... jah, meg volt 7-es CV is, el ne felejtsem. Ehhez kis adalék: az egyik d-t a csata elején sikerült kiszedni. A másikat egyszer láttuk, aztán se, mert a Rangerünk úgy döntött, ő bizony nem fog spottolni. Persze mivel ő is top tier volt, meg a Kaga se mert vele kikezdeni, ezért csoport elsőként végezte, de azért dobtam neki egy reportot. Ha már egy csapatjátékban rambózik.
Az utolsó körre előkerült a Dánkörk is, olyan jó kört mentem, hogy meg lett az Anvil küldi, a napi utolsó konténer (amire sajnos nem adta be az SC-t, pedig az lett volna a hab a tortán) és még egy Arsonist/Fireproof is összejött.
Az angol BB-s küldetésre a Flag meg -szintén stilusosan- a Belfast teszt körével lett meg. Gyalázat hogy ez a HE mennyire nem sebez és még gyújtani sem igazán sikerült vele. Viszont ez a smoke-radar-hydro elég durva kombó lett, nem lennék meglepve ha hamarosan csinálnának vele valamit.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.08.21. 22:58:23 -
#15658 Így már érthető volt a dolog számomra. Én inkább azt tapasztaltam, hogy igyekeznek a kissebb tier-től minél hamarabb megszabadulni az ellenfelek. Ahogy meglátnak, azonnal aki él és mozog, ja és lőtávolban van, a gyors, ingyen frag-t látja bennem.
Nem néztem vissza a felvételt, de úgy rémlik, volt némi pofozkodás a végén. Azt reméltem, sikerül az ellenfél hordozóját meglepnem, de volt nagy meglepetés, mikor beszáguldottam három cirkáló közé. Nem pont erre számítottam. A csata ettől függetlenül izgalmas volt. Az a féle, mikor csata után enyhén remeg a kezed.
A csata - elvileg - innen visszanézhető: Replay -
Darun #15657 T8-as meccsben már bőven 10 km körül lövöldöznek a dd-k (torpedót, és nem csak a japók) És nekem az a tapasztalatom, hogy sokan ha van két célpont, akkor nem a kisebb szintűt lövik, mert azt gondolják az kevésbé veszélyes. Tudom, mert emlékszem az első pár csatámra Brájennel, amik T8-ban voltak. Volt hogy egy karcolás nélkül megúsztam, pedig ugye az ő lőtávja kb megegyezik a 8-as cirkálókével, szóval kempelni nem sok esély van. Egyébként, mivel nem láttam a meccset, ezért nem tudhatom, hogy lőtted össze az eredményt, csak sejtem, ne is vedd magadra, csak a jelentés kapcsán leirtam a gondolataim, szóval tényleg nem azért irtam, hogy lehúzzalak. Csapatelsőnek lenni mindig jó dolog, szinttől függetlenül, az ember pedig büszkébb rá, ha nem is volt top tier. A 2000 körüli xp-ért meg tényleg meg kell dolgozni, szóval tényleg grat.
(az előbb hajóztam ki Fijivel, top tier voltam. Az elsők között haltam, még is első lettem a csapatban, A Gneiünk meg tett egy félkört a pályán, aztán átment AFK-ba, a Clevenk bot volt, a dd-k meg meghaltak a meccs elején)
Pensacolaval is mentem egyet, T8-as meccs, már az elején levitték a fél életem, de azért lesebeztem a dd-t, kiszedtem két cirkálót, égettem a BB-ket, a végén a Bismarck kiszedett, pont 2 másodperccel az előtt hogy az utolsó salvom megölte volna a Myoko-t (de Flesh woundot nem kaptam) Persze vesztettünk, mert lemming csapat volt megint, de figyelembe véve hogy mennyire utáltam a Pensacola-t, ez egy kifejezetten jó meccs volt. -
#15656 A válaszod rám vonatkozó részét nem egészen értettem. Kifejtenéd kicsit bővebben? -
Darun #15655 Mai első csata, Bismarck, T10, 5 romboló, ebből 4 T10 xD Sounds fun. -
Darun #15654 Nem az érdemeidet szeretném kisebbiteni, de azért te is belátod, mák hogy csak 1 dd volt. Az se top tier. A Carolniáról meg annyit, ha már egy csata, tegnapelőtt 1:1-ben megettem egyet Fijivel, úgy hogy csak spott segitséget kaptam. Mondjuk ez még adja az előző füstös témához is. Nyilván ha nem lett volna spottom, akkor beszivtam volna, bár felém jött, szóval a hydro am is bejelezte volna. -
#15653 Ha már nem tierIX ellen kell menni, hanem csak tierVIII ellen, mindjárt más a helyzet. Bele sem merek gondolni, mi lenne, ha top tierként mehetnék vele pár csatát.
-
#15652 Nagyon nem megy nekem azzal a hajóval. Ötlet adónak esetleg javaslom nézdmeg eme videót:
A videó elején láthatóak a beállítások. -
#15651 North Caroliná kapitányára milyen skilleket tudnátok ajánlani? Azt tudom, hogy magas tierben már az amcsi BB-k légvédelemben jók, szemben a német BB-k sec. gunerjeivel.
Adrenalin Rush-t mennyire preferáljátok? ez a második sorban található a skill, igen hamar megszerezhető.
Egyébként én a tűzoltást (ide tartozik a süllyedés elleni skillek is persze) preferálom, az van ki-skillezve most jelenleg.
Egyébként német és japán ágakra is szívesen várok tippeket, hogy Tier X-re mik legyenek kifejlesztve a parancsnokon. -
Darun #15650 Asszem Algirrel mentem tegnap az utolsó köröm. A csapatban volt egy Belfast, kétszer is összefutottam vele. Benyomta a smoke-ot, közben oda talált még egy König is, meg akkor már én is beálltam. Hydro on, catapult fighter up és már is láttunk mindent :D Csatahajóként én is sokszor találkoztam már ezzel a jelenséggel, hogy oké hogy a dd előre megy, de ha beül a smoke-ba, mi sem tudunk lőni semmire. Rankeden 1-1 smoke a csata kimenetelét is eldöntheti, ott faszán lehet "gyakorolni". Bár én se szeretem a dd-ket, azért azt hozzátenném, hogy a dd sokszor azért füstöl be, hogy az ellenfél rombolója ne kapja szét. Elvileg a gyorsabb cirkálók feladata lenne hogy támogassák és ha befüstöl, nekik még ott a catapult fighter, amivel szintén lehet spottolni, sajnos ezt nagyon sokan elfelejtik. A mostani Ranked szezonban nem egy olyan vereségem volt, amit nem is a dd-k döntöttek el, hanem az, hogy az ellenség cirkálói spottoltak minket repcsivel. Azért sem értem a spórolást, mert ha nincs cv, akkor tényleg csak arra való hogy spottoljon, arra viszont kiválóan alkalmas, hiszen belát a szigetek mögé is, észleli a torpedókat, stb, stb. A második alkalommal már alig volt életem az Algirrel,, de mielőtt meghaltam, pont betöltött a cf és fel is küldtem, hátha. Mondjuk igy is kikaptunk.
Free xp-ből megvettem a Lexi-re a vadász configot. Elegem volt már a folyamatos szopóágból, a torpedókat eddig úgy sem tudtam használni, vadászni meg szeretek. Duplán is szerencsém volt, mert egyrészt -emlékeim szerint elsőként- top tier voltam, másrészt az ellenfél Lexije is kb olyan képességű volt mint én. Sajnos a csapatunk lemmingratyikból állt, a végére maradt 3 csatahajónk, akik ott hagytak az ellenségnek (pedig kivételesen mozogtam is, de már igy is kiszorultam a pálya szélére és a poén hogy az ellenfél még csak nem is volt túlerőben) az egyetlen megmaradt cirkáló próbált fedezni (ha jól emlékszem ő lett a csapatelső) de végül igy is leégettek. Azért elsőre igy is összehoztam egy Clear Sky-t, aminek nagyon örültem, mert rég nem sikerült.
-
Prof William #15649 Tegnap jó csata volt a kikötő védéses küldetés.
Bár colt egy hülye, aki a csatahajójával rögtön játék elején kirohant támadó egységek kellős közelébe ahelyett hogy a szigetek között lévő lövegek (és a többi hajó) védelmében tevékenykedett volna.
Így már az első 5 percben -1 csatahajó de a többiekkel jól összedolgoztunk és bár a végére egyedül maradtam a Fusoval de sikerült győzni. -
#15648 Egyetértek. Eltolja a füstöt és senki nem lát semmit. Persze a romboló sem, mert benne csücsül. Persze jön a meglepetés, mikor a - nem túl nagyra húzott - füstöt szanaszét torpedózza az ellenfél. Persze ezt sem lehet látni csak amikor már túl késő. Csatahajóval nem is nagyon használom ki az ilyen lehetőséget, legfeljebb akkor, ha már szétlőttek, de a füstben van még egy lövésre, javításra esetleg idő. -
pajer_csaba #15647 Egyetértek, baromi zavaró. Pláne, hogy originaly a füst azért volt, hogy a többi hajót elrejtse vele, nem pedig saját magát. Mivel azonban továbbra sem csapatjátékról van szó, ezért mindenki magáért küzd. :/ -
#15646 Hogy én mennyire utálom, amikor a rombolóink befüstölnek. Végre lőtávba ér az ellenfél , erre jön a füst és semmit nem látunk, nem tudjuk lőni őket. Mire eloszlik, az összes a nyakunkon van , és a cirkálók szarrá égetnek. Sajnos a füstöt használók nem jönnek rá, hogy akkor érne valamit a dolog, ha ők maguk kívül maradnának a füstön, és spotolnák az ellenfelet, míg ők nem látnának minket, és mi zavartalanul leadhatnánk néhány lövést, ami nem kis előnyt adna elvesztett HP szempontjából a csapatnak. De sajnos a füst mellé ész nem jár... -
#15645 Igen, inkább csatacirkáló. Amit használok Skin csomagot, még arra is külön odafigyeltek, hogy más színű a hajó teste A törzs esetén (kék árnyalatú) és más a szín összeállítás a fejlesztett B törzs esetén (vörös árnyalatú).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
GeoTrasher #15644 Én eddig kb. 10-15 meccset mentem vele és azt kell mondjam, hogy nagyon szeretem. Csatacirkáló, minden előnyével és persze minden hátulütőjével, de a 25 mp-es újratöltési idő, a gyorsasága és fordulékonysága nagyon kedvelhetővé teszi. Legutóbb a Kongóval mentem ilyen fasza köröket. És hát gyönyörű!:) -
#15643 Tegnap csak T9 csatákat mentem vele. Igyekeztem támogatni, valam nagyobb hajót. Az mindenképpen pozitívum, hogy tartja a nagy testvérek tempóját. Továbbra is úgy gondolom, hasonlítanak harcmodor tekintetében egymásra. A hátsó ágyúk használata sem akkora gond, mert elég gyorsan fordul és a tornyai is jelentősen gyorsabban fordulnak, mint az elődjénél.
Még vissza kell rázódjak, amire a hétvégi csaták nem alkalmasak. Öngyilkos csatahajók, értelmetlen és megmagyarázhatatlan kempelés, taktikailag értéktelen pontokon, ellenfél hajóit meglátva, saját flotta a szélrózsa minden irányában szétszalad, "automata"-ra állitott hajó, csak megy a semmibe egyenes vonalban és nem lő semmire, mindez saját csapatban. Talán majd hétközben jobb csaták lesznek. -
Darun #15642 Bár emlékeim szerint jó a statom vele és nem is utáltam, ahogy egyik német BB-t sem, ezen az ágon még is talán ez az egyik fekete bárány (bár az igazi csalódás a Brájen volt, de az se egetrengetően nagy) Igazából vannak szempontok, amik alapján magamat is nyugodtan noob-nak nevezhetném, az egyik ilyen hogy bármi is van 95%-ban megvárom mig full salvo-t tudok lőni. A Gnei-nél mondjuk ez tök felesleges, mivel ugye hátul csak 2 cső van, tehát nem nagyon érzed meg a hiányát, de csata közben azért eléggé kijön az, hogy kevesebbet tudsz lőni mint más hajók. Ennél még a Scharn-t is jobban szeretem, még ha kisebb kaliberűek is a flintái. Ennek ellenére tényleg egy jó hajó, jól kiegyensúlyozott, de én azért a Tirpitzel nem hasonlitanám össze. A poén az, hogy mikor legutóbb megnéztem, Gnei-el sokkal több torpedó találatom volt, mint a nagy tesóval, még is bennem az maradt meg, hogy ezeket nem sűrűn használtam, mig pl Tirpitzel egyszer 1vsok-ba kiszedtem egy Grose K-t full HP-ról. Modnuk Torpitzel alap a T10-es meccs, mig Gnei-el nem rémlik hogy olyan rettentően sok T9-ben lettem volna (ennek ellenére igen) De azért a páncélzatuk eléggé különböző, illetve a másodlagosok lőtávjában is van egy szép nagy ugrás. -
#15641 Visszevettem a Gneisenau-t. Annak idején olyan gyorsan átszaladtam rajta, hogy nem hagyott maradandó emlékeket. Nem úgy mint a tier IX nagytestvére.
Mostani szemmel nézve olyan mint egy Tirpitz, csak a mosás közben kissé össze ment, meg elhagyott pár alkatrészt.
- A főágyúi meg egyeznek, csak egy torony elmaradt.
- Másodlagos fegyverzetből is elmaradt itt-ott pár darab, de azért öröm, hogy HE lőszert lő, bosszantva a rombolókat 7,6 km- belül.
- Kicsit gyorsabb, mint a Tirpitz
- Jó az oldalpáncélzata, legalábbis papíron.
- Torpedói hasonló távolságra hordanak el, csak ebből is elmaradt pár darab valahol.
- Sajnos a bevétele meg ugye nem prémium.
Mivel gyors és jól manőverezik és még elég erős a légvédelme is, tierben megegyező hordozóknak sem nyújt könnyű célpontot.
Tirpitz-m nincs sajnos, de a játékban az élvezeti faktora hasonló lehet. Mondjuk kicsit kisebb a lőtávja, de ez megbocsátható egy tier különbség miatt.
Egyszóval jó vele játszani. -
carp3tm0nster #15640 Megtalálták az Indianapolist is!
USS Indianapolis
-
Blacus27 #15639 oh megvan találtam
-
Blacus27 #15638 hali skacok hosszú idő után ismét játszom magyarítás van az aktuális verzióhoz? -
Darun #15637 Mondjuk érdekes, hogy szinte a teljes skin-t átdolgozták, kivéve a 25 mm légvédelmi állásokat. Igy elég röhejesen néz ki. Mostanában szinte csak azért megyek Iowa-val, mert tök jó lövéshangja van. Sztem ilyennek kéne lennie egy sortűz hangjának. De ez a Yamato... piong... piong... Engem az X-Wing digital sound lézerére emlékeztet, annak volt ilyen foscsi hangja.
Tegnap még a CV-k előtt mentem egy kört Iowa-val. 40 találat, ebből kb 25 átütés, mind HE-vel és 1 (!!!) kigyújtásom volt. És még a Kutuzovnál sirtam a 9% miatt xD Ez kész. :(