World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos ez továbbra sem csapat játék, legalább is a Random csata semmiképp. Vagy bejön a lemming taktika, vagy szépen felmorzsol az ellenfél. Egyébként meg WG játék, a játékosok zöme a WoT-ból jött át, nem kell csodálkozni azon, ha a csaták döntő többségében semmi segitségre nem számithatsz. Sőt! Jellemző hogy az embernek a második után már elfogy a daily report limit.
ebben a játékban játszik az összes szellemi fogyatékos retard akit a világ valaha PC elé engedett játszani
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Tegnap mentem 3 csatát.
Három marha jó win lett,abba is hagytam gyorsan.
New mexicoval szinte nem tudtam mellé lőni.Destroyert 12 kilóméterről is hazavágta 1 sorozattal.Repülők meg nem találtak el se bombával se torpedóval.
Lehet pár hónap kihagyás kell két csata közt és akkor mindig nyerek.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Én sem fizetek érte, de néha már túlzásba viszi a "játék" az ellenfelek körül megjelenő vízoszlopokat, miközben magát az ellenséges hajót egy találat sem éri -> ilyen a p2w! (...és igen, érzem a különbséget, mert "érdekesmód" az ellenfélé néha kis "csomagban" jön, mind az összes lövedéke és sokkal nagyobb arányban sebeznek, mint én -> ez is egy válasz lehet a "síkhülye" csapattársakra...)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ettől függetlenül láttam ma egy "remek" célérzékkel rendelkező csapattársat. Fél HP-s cirkálóval 12 kilométerről szúrt ki egy anyahajót. Folyamatosan tüzelve közeledett fel és közben egyszer sem találta el. A végén már 3! kilométerről sorozata de csak 1-2 lövedék talált be. És végül az anyahajó kilőtte.
Azt hittem elaludtam játék közben és álmodok de nem...
A Bismarcknak sztem majd az lesz a kontrája, hogy a T4-es CV automatikusan megtorpedózza és instant kormánylapát, amit javitani sem lehet. Viszont csak akkor hal meg, ha az ellenfél csapata rálemmingel.
NC meccs
A Bismarck mindig egy lövéssel lövi ki a Hoodot de cserébe következő csatában mindenképpen elsüllyed. 😊
Amúgy ha itt a Kaga akkor idővel jöhet majd az Akagi is. Mégis csak két ikonikus hajóról van szó.
A Hood meglepett, én már fél éve a Vanguardot várom tier 8 premiumnak.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.03.26. 12:28:56
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Itt meg lehet nézni, aki akarja, mákom is volt természetesen.Ranked 14-es..
Szerk.: Valami infót is írjak. Úgy tűnik, érkezni fog prémként a japán Kaga rep.géphordozó.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2017.03.20. 22:22:49
Eleinte nem szerettem a Pensát amúgy.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.18. 17:31:04
Egyébként egy hajóról baromi könnyen el lehet dönteni, hogy halad-e, és hogy merre: van felszálló füst a kéményeiből, vagy nincs?
Az meg, hogy a hajó irányít téged, csak irónia volt.
De igazad van, a hajó irányít engem... lol?
emiatt jött is a dislike tüled 😊) nem gondolod hogy ez kicsit..... fura? A többiek akkor miért nem szólnak meg emiatt, amit te láttál bennem?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.18. 16:51:40
Pont megörökítettem az uccsó csatámat vele, hála a Shadow playnek.... Pensacola citadella hits
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kotomicuki: az RNG/MM miatt már most is egyenlőtlen a harc 😉
De, nem kell sírni, ez is wg-termék, itt sincs másként: ha fizetsz, akkor "jobb" vagy - fussa a zászlóerdőre, meg a jóféle festésre...!
Ha meg BB vs. BB csaták lennének, akkor az RNG(/MM) miatt lenne egyenlőtlen a harc...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve saját véleményem szerint részben emiatt hozzák be a francia cirkálókat előbb mint az angol BB-ket.
Mentem két kört a Fuso-val. Az elsőben 5, a másodikban 4 citadellát lőttem. Vagy forditva. Az elsőt elvesztettük, T7-ben első lettem, majdnem 100k sebzéssel, a másodikban T8, kicsit kevesebb sebzéssel, de az első háromba igy is sikerült bekerülni. Ennek hála meg lett végre a Nagato. Tudom pofátlanság, de rögtön be is vittem a stock hajót Rankedre. Azért a prém fogyót meg a signalokat megkapta. Persze rögtön egy Hiryu-t dobott ellenfélnek, mert a stock BB-k szeretik a japó CV-ket, meg amúgy is, WG MM. (a második csatában a CV is 8-as volt a Fusonál) Szerencsére a Saipanunk értette a dolgát, a torpedóvetők nem értek el. A Scharnhorstunk a csata végén éledt csak fel, szóval kicsit létszámhátrányból indultunk. Az ellenfél Fiji-je rögtön 3 salvo-val inditott, ami szerény 13k életembe került. Azért kemény, hogy a 152 milis majdnem annyit sebez, mint a BB overpen. Csak két toronnyal tudtam rálőni, ráadásul a hajó már tolatott vissza a sziget mögé, szóval félig vakon lőttem. Egy lövedék találta el, Citadell, ammoreccs. Szóval egy majd 34k-s lövéssel indult a Nagato-m pályafutása. Asszem ez kezdésnek nem is rossz. Sajnos én is kaptam 2 cit-et az ellenfél Nagatojától, el is búcsúztam az életem felétől. Végül az alap Nagato-val igy is jó voltam egy második helyre.
Ami az overpeneket illeti, ez sztem az új páncélrendszernek köszönhető. Az oké hogy BB-vel keresztül lövi az ember a papir cirkálókat, de hogy a másik BB-re is folyton ezt adja be, az azért necces. Bár viccesebb, amikor az angol cirkálóról lepattan a 380 milis lövedék.