22410
A Wargaming új MMO játéka
-
carp3tm0nster #15716 Az Amagival szerencsém volt, mert pont akkor volt egy T8 Ranked season és ott ki is maxoltam az Izumoig :) -
GeoTrasher #15715 Én gyakorlatilag már a béta alatt is imádtam a japán BB ágat, jelenleg a Nagatonál tartok és imádom őket.
A Myogi és a Kongo igazi Battlecruiser életérzés, a Fuso baszó full salvo master a Nagato meg bár papír, ha jól navigálsz 15+-on is hatalmas citadellákat tud osztani BB-nek is. -
#15714 Nohát! Szerintem így kellett volna kezdeni a dolgot!
WG: Bocsi, elszúrtuk! -
carp3tm0nster #15713 A Kongo nagyon jó hajó, a Fuso is, a Nagato-t csak snipernek hívják:) Az Amagi is jó, az Izumo halál... -
#15712 Én gyorsan leszoktam azzal a hajóval a tolatásról. Nagyon jó, mozgékony hajó. Kár lenne helyben maradásra kárhoztatni. IFHE kifejlesztve és úgy megyek vele mint egy cirkálóval. -
Darun #15711 Érdekes módon ez a tolatás valahogy a társaknak/ellenfeleknek mindig jobban megy. Én a Dánkörkkel próbáltam, mivel a tulajok 99%-a ezt a taktikát alkalmazza, de gyanitom hogy én túl közel megyek az ellenfélhez, ott meg már késő. Az Izumo meg ha jól sejtem még gyengébben lassul. -
#15710 Nekem az Amagi nagyon jól működött, de az Izumóval sincsen különösebb bajom, másodlagos lövegek már 10,6 km körül működnek,
próbálok nem magamra maradni, újabban kíváncsiságból próbálgatom a "tolatós" használatot, bár ez nem igazán az én stílusom. -
Darun #15709 Akkor te vagy nem a WoT-al játszol, vagy nem a WoWs-al. -
#15708 Ettől félek én is.
Érdekes, mikor a Kongo környékén jártam a fejlesztéssel, nagyon nem kedveltem. Most meg azt veszem észre, hogy a meglévő három ARP Kongo-m rendszeresen elő van véve és megyek velük néhány kört, több-kevesebb sikerrel.
-
#15707 Köszi! Nem lesz egy sima dolog, azt érzem :) Én még csak most vettem meg a Fusot, ezzel azért már picit jobban megy. A Kongot viszont inkább látni sem szeretném többé :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.08.26. 15:57:08 -
#15706 A tankost már a béta óta játszom :D Abban viszont gyorsabb a fejlődés valamivel. -
BigaC #15705 Pedig az Amagi egy csoda az Izumo-hoz képest :) -
#15704 Kitartást kívánok hozzá! Nekem a Yamato fejesztésébe beletört a bicskám. Már a tier VIII-nál. Nem rossz az Amagi, csak valahogy nem sikerül vele megtanulni játszani.
A community-s szakember-re meg elég sokan halgatnak. Ha azt látja, hogy valami emberes átvágás készül, legalább ő időben szólt. Igaz, kicsit más hangnemben is tehette volna. Értette volna úgy is, akit érint a dolog. -
Darun #15703 Ugye? Pedig itt még xp-t is kapsz a csatákért. A tankost akkor ki se próbáld.
Hááát... azért egy community-s ember ne szidja a saját játékát. Persze pont ezért nem adok arra, hogy a fejlesztők/kiadók mit "hazudnak" össze a saját játékukkal kapcsolatban, mert nyilván fikázni nem fogják és a hibákat sem sorolják fel De az már épp úgy az üzlet része, mint a figyelemfelkeltő műbalhék, a reklámok vagy a promó bemutatók. -
#15702 Én is ezt néztem ki magamnak a Yamatoval együtt, de ebben a játékban haladni valami iszonyat. Nagyon unalmas, lassú játékmenete van, plusz ott vannak a repülőgéphordozók is, amik széttorpedóznak a legtöbb esetben. Egyszóval szenvedés. -
#15701 Rosszat mondtál a termékemre? Ki vagy rúgva!!! WG-féle probléma megoldás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Darun #15700 Megnéztem a videót. Már amikor csekkoltam a hajó statisztikáját, feltűnt, hogy: a légvédelme épp csak közepes, a repcsik, semmi extra. A másodlagosok... mi az a 7,5 km alap lőtáv? OMFG! Ugyanakkor T8-ban, ahol már az oroszok is 8 km-re torpedóznak, mennyire van ennek értelme? AP bomba. Azt irja rombolók és cirkálók ellen igazából nem túl hatásos. De ha megnézzük hogy maguk a Stukák sem túl erősek, T8 felett meg már szinte mindenek komoly légvédelme van, akkor megint mi értelme az AP-nek? Jó, felejtsük is el, HE. Mondjuk ha nem néz videót az ember, akkor a dp nem derül ki. A HE-nél az a kör elég táposnak néz ki azért, de.... megint a de! Néha a hajam égnek áll attól, hogy ezek a WG-sek mennyire idióták. A bombázóknál a manual dp akkora, hogy kb lefed egy rombolót. Ez azt jelenti, hogy álló helyzetben simán szét kéne bombáznia. Ezzel szemben mi a valóság? Rámegyek a Gnei-re (Lexi dive bomberek) a dp harmada a hajó méretének, elvileg az összes bombának el kéne találnia, ha tényleg a dp területén szóródnának szét a bombák... ehhez képest egy sem találja el. Az mi a f*sz? Akkor minek van dp? Igazából a rombolók is sztem csak azért sebződnek, mert közvetlen a hajó mellé esik a bomba, vagy nem tudom, és a robbanási sugár kigyújtja őket. Mondhatnám a sebzést is, de ugyan ez. Egyébként ha nem lenne elég látványos a dolog, ott a Saipan, a bombázói alapból manual dp-t doban, tehát egy hossztengely mentén vetett bombázás simán 100%-os találati arányt kéne hogy jelentsen egy BB esetén. Ehhez képest van hogy a nyolcból nulla bomba talál be! Az AP Stukák dp-je meg tényleg egy vicc. És a videó láttán lehetne mondani, hogy fikázza a hajót, de még is második lett. Pár megjegyzés ehhez is: az ellenfél Lexijéről messziről süt hogy noob, top tier is volt, ami ha megveszed a hajót kb minden tizedik csatában fog bekövetkezni, egyébként mehetsz a 10-es hajók ellen. Ráadásul nagyon AA hajót nem is láttam. És sztem a Lexi is... nem is tudom hogy lőtte el a def AA-t. Nekem még A hull van a Lexin, de meglepődtem hogy milyen sokáig aktiv a def AA. Itt meg minimális szünettel támadtak a Stukák és az utolsó rajnál már nem volt aktiv a def AA. Pár napja engem is bekóstolt az ellenfél cv-je, de mire oda ért hozzám, alig maradt támadó gépe, pedig még egyszer mondom, ez még A hull, tehát alap légvédelem vaj rajta. Itt meg még az 5 Stukából is max 2-t tudott lelőni a drop előtt. Egyébként a 10 sec-es kormány kitéritést nem emlitette, ami ebben a tierben sztem már nem rossz, de az igaz hogy a 32 csomó tényleg kevés. -
Darun #15699 Már a Big E-nél irták, hogy kezdő játékosok számára nem ajánlott. Persze a sok gold noob gyökér nem olvas wiki-t, csak azt látja hogy a cv-k milyen könnyen kilövik őket, és ráadásul ez nyócas prém cv, akkor biztos op. Én csak azért megyek Lexi-vel, hátha végre összeakadok egy Zeppelinnel, de nem adja. Ellenben volt tegnap egy meccs, ahol 4(!) Hiryu volt. Ilyen magas tierben nem sűrűn dob be négy cv-t, azonos tierüt végképp nem, olyat meg még egyszer sem láttam hogy négy ugyanolyat. Ellenben tegnap az Independence-t is előkaptam és ellenfélnek bedobott egy fighter Rjudzsót. A játékos szintén valami noob lehetett, mert Clear Sky-al végeztem, mig ők 8 gépemet lőtte le, bár igy vereség lett, mert a végén egyedül maradtam ellene meg egy Texas ellen és az idő is lejárt. És a poén hogy alap deck-el mentem ellene, tehát egy vadász rajom volt az ő három raja ellenében. Csórit úgy beszopattam, ahogy engem szoktak a prok. -
#15698 Én tegnap végre megvettem. Tetszik :) -
Malachit #15697 Tegnap sikerült végre megoldanom a problémát és rákattintani a term use-ra. Mivel fenébe idegesített, hogy nem tudok játszani addig kergettem míg meglett a probléma forrása.
Azt vettem észre, hogy taszk váltáskor, majd reinstall után indításkor is, mikor ablakban bejött a program, volt körülötte egy zöld keret, amit nem tudtam mire vélni. Persze a netet túrva rengeteg hülyeségbe botlottam (ablak keret átszínezésétől kezdve az indítsd el az XBOX alkalmazás kapcsolgatásán át az elvakult szerkeszd a regitry-t oldalakon át ig.) A problémna forrása sokkal egyszerűbb volt. Kedves tűzfal a frissítést követően bevágta a programot a sandbox-ba (biztos új cuccnak nézte), amit meg persze elég kevés program tud csak értelmesen elviselni hibajelenségek nélkül tapasztalatom szerint. Amúgy nem tudom mikor kapcsolódott be a hülye sandbox a tűzfalon, gondolom valamelyik frissítéssel, mert jó régen kikapcsoltam ugyan ezen okok miatt (nem a kattintás lehetetlensége, hanem meghülyültek tőle a programok). Úgy jöttem rá, hogy mi okozza, hogy a kereső kidobta a zöld keret program körül keresésre az általam használt tűzfal nevét is + a sandbox szót. Ekkor éreztem az erőt és jött a megoldás :)
Amúgy eléggé kuka meccsek voltak egy kivételével. 4 kör 5-os japán anyahajóval, no chance a nyerésre. A csapat kihalt mellőlem, volt hogy a rám támadó hajók közül kitorpedóztam 2 rombolót, 1 csatahajó és egy cirkálót, de az is kevés volt... Más hajókkal szintén ez volt a helyzet, kivéve a Bismarkot. Az epic lett :) -
#15696 Jó kezekben félelmetes ez a hajó. Próbáltam korábban ezt skill leosztást, de olyan hamar szétszedtek a túloldalról, hogy nagyon gyorsan vissza skilleztem secondary-ra. Innen is látszik, ki a lila játékos és ki a sárga játékos.
#15695 A másik lemaradt:
#15694 Úgy látom, nem csak a brit csatahajók miatt lesz (van) balé a WG háza táján:
ikarus44 #15693 Értem! Annyira én sem vagyok otthon ezekben. -
#15692 De az E3 a világ legnagyobb játék kiállítása, a GC "csak" második. Viszont Eu-ban első. -
#15691 Graf Zeppelint megvette valaki? Nagyon szidják. Mondjuk elég nagy szemétség, hogy egy darab torpedóvetős gépe sincs. -
pajer_csaba #15690 Oh, I see... Köszi. :) -
ikarus44 #15689 Egy nagy játékipari, és játékostalálkozó, ahol a játék cégek állítanak ki. Olyasmi mint az autóiparban a Detroiti autoshow. -
Darun #15688 Egy elég komoly gémer rendezvény. Ezért vannak most mindenfelé hatalmas akciók, meg miegymás. Ha elinditod a játék kliensét, még a játkba belépés előtt láthatod hogy minden második hir erről szól -
pajer_csaba #15687 gamescom - ez mi ez? :o -
Darun #15686 Értem én hogy a gamescom alkalmával mindenki büntetlenül kipróbálhatja a Nelson-t, de komolyan, mi értelme van ennek? Épp most voltam egy csapatban egy WG_gamescom nevű Nelsonnal, aki annyit csinált, hogy berássolt a sűrűbe és meghalt. Úgy hogy ráadásul top tier volt. Vagy azt akarta kipróbálni hogy milyen gyorsan ég el a hajó? Az ilyenekkel úgy szeretnék a saját accountján ellenségként találkozni! -
Malachit #15685 A nem tudok rákattintani semmire problémám még mindig fenn áll. Írtam tiketet a supp-nak, Remélem értelmes választ is kapok a minden helyen megszokott sablon maszlag helyett. -
Darun #15684 A német bb-k is op-k voltak, amikor bekerültek. És akkor az oroszok még nem is hallattak magukról? Ők majd radart kapnak meg füstöt, vagy mi?
A német CV-vel találkozott már valaki? Most nézem az adatait... 5 squad, 5 gép squadonként. 7,5km-es secindary lőtáv xD A légvédelme def AA nélkül elég gyengusnak tűnik. Legalább is a Lexihez képest. Az hogy nincs torpedóvetője, annyira nem zavar, a Saipant is 99%-ban vadászokkal használom. Viszont figyelembe véve hogy a HE se igazán képes átütni még a rombolók páncélját se, a feltüntetett max sebzés egy génél sem mérvadó. Viszont az AP meg ha jól sejtem nem okoz tüzet. És azért 3 dive bomber squaddal már lehet gyújtogatni. -
#15683 Közben megérkeztek a tesztszerveren való ténykedésért a zászlók:
#15682 A gazdasági részét értem, Csak mindig megfeledkezem arról, hogy a játék élmény sokadrangú dolog ennél a cégnél (is). -
#15681 leírtad: megvenni az aktuális prem angol bbt,megvenni a prem accot/aranyat felgyorsítani a fejlesztést hogy minél gyorsabban elérjenek az emberek a t10ig :) -
#15680 Nos, nem örülök a dolognak. merem remélni, hogy jó WG szokás szerint, ha jól kiköltekezi magát a jónép, lesz újrabalanszírozás. Értsd. nerf. Amúgy nem egészen értem, miért kell az angol hajókat agyon isteníteni. A modern kori hajózásig kedveltem a hajóikat. A második világháború idejére szerintem a nagyhatalmak közül nekik volt a legszarabb hajó flottájuk. Erre most csinálnak belőlük HE spammereket, meg HP szuper visszatöltőket. Erre ugyan mi szükség volt? -
#15679 7 menet eddig, és ebből 1 győzelem. Mi van? várjatok már, nincs hétvége... vagy valahol eu-ba tart a hosszú hétvége? vagy mi? le is álltam a gémmel. Katasztrófa a mai nap. Mondjuk kaptam egy kikötöt :))) nagyon örülök neki.... XD -
carp3tm0nster #15678 Éljen....
Ebben az esetben én Halálcsillaggal szeretnék lenni.
-
davidbog #15677 Szokj csak hozzá szépen mert két hét múlva ilyen lesz nem csak a tier 7 hanem tier 8-10 is. Eddig a német BB-knek volt a legnagyobb gyújtási esélyű HE lövedéke, de a legkisebb sebzéssel. A japánoknak pedig a legnagyobb sebzésű HE viszont a legkisebb gyújtási eséllyel. Na az angol BB-knek egyszerre lesz a legnagyobb gyújtási esélyű és a legnagyobb sebzésű HE lövedéke. Innentől kezdve nem csak a cirkálók és a rombolók spammalik majd a HE-t hanem az angol csatahajók is. Ezen felül a tier 9-10 brit BB-knek ~12 km-es láthatóságuk lesz ha rágyúrnak az álcára és az adott szintű BB-k közt a legjobban is fordulnak. Ja és megkapják a brit cirkálókon lévű HP visszatöltést is, azaz akár 30-40k HP-t is visszajavulhatnak.