World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még anno a zárt bétában volt Cleveland-em, de csak arra emlékeztem, hogy annyira nem szerettem. Most megint megvettem és vicces, hogy bármire célzok, előbb az égbe lő a főtüzérség és kb. a fél csata lemegy, mire az első sorozatom le tetszik potyogni az égből. 😊 Pláne, hogy főként cirkálókkal játszom és a többi hajómnál azért nem egészen ez van. Cleveland előtt át kell állítani az agyamat.
A légvédelme viszont elég hatékony maradt. Volt, hogy két komplett rám támadó torpedórajt szedtem le vele. 😊
Ennek ellenére még mindig nem vagyunk cimborák a Cleveland-el.
Egyébként ma megint, két csata, két vereség. Mi a f*sz van kérem? Már vége a hétvégének!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De könyörgöm egy játékban miért kell behúzott farokkal menekülni a harc elől? Ma is a csatahajók felhúztak a képernyő sarkába és onnan lövöldöztek néha-néha kb 20km -es távolságból miközben az Atagom körül szinte forrt a víz a becsapódó lövedékektől.
Múlt héten játszottam alacsonyabb tierbe is, mivel mentem pár kört szakaszban. A Kuma-nk 10 km-ről inditgatta a torpedóig a szigetek között felbukkanó dd-kre, sajnos még is nekünk kellett kerülgetni őket. Már eleve úgy lépett be a csatába hogy lila volt. Ezek után nem is értettem, miért. A harmadik salvo után visszafordultam és megtorpedóztam. Erre a szakasztársam kilopta előlem 😞 A csetből az derült ki, hogy nem értette miért öltük meg. Szóval... jah, a nyúl ürege nagyon mély 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
@malachit: vázz, igazad van! 😄
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Vajon van ennek köze ahhoz, hogy vettem egy havi prémet? 😄
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Csak sajna prém lesz mindkettő 😮
Ez viszont érdekes lesz hozzá 😄
Notice.
HSF Harezake (Kagero-Class) have 3 gun options
- 12.7cm x2 Japan Gun
- 10cm x2 Akizuki-class Gun
- 5''/54 x1 American Gun
All 3 gun option in just one single ship.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Más: A 0.6.4. új prémesportja (szárazdokkok) egész babán fog kinézni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2017.04.07. 16:06:42
Annyi félkegyelmű és eleve gyáva van, hogy nekik nem lehet olyat csinálni, amiben sikeresek lehetnének!
Pedig, eccerű lenne a "játék" - most már, hogy annyira levitték a színvonalat wg-ék is - : csordába verődni és sok lúd disznót győz alapon körbemenni a pályán, ahogy a wot-ban is - pedig, az sem így indult...
Egy kicsit sok benne az rng és a p2w, de ez van...; a wg-nek megfelel és itt is sokan éltetik ezt a rendszert, mert már megvették a helyüket benne.
Sz'al, nem a történelmi hűséggel, vagy annak hiányával volna az elsődleges probléma...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Valószínűleg ugyanolyan hajóbuzi(már bocs 😊 ) vagyok mint Te, ha itt van a szekrényben a fél japán flotta 1/700-as vagy 1/350-es maketthajói elkészítésre várva 😊
Ha itt a hajósban csinálnának hasonlókat a sérülés modellekkel, lőtávokkal, átütés és páncélzattal, javítási metódusokkal, jópáran igencsak besírnának tőle 😄 Realisztikus játék módnak elmenne, de szerintem elég hamar csak a fanatikusok kis tábora használná. 😞
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
És hogy őszinte legyek, toyok rá, ha egy DD eltűnik magától, amíg ilyen igényesen elkészített hajós játékkal játszhatok totál ingyen!
De én csak egy hajómániás alak vagyok, akit WG a szépen megrajzolt modellekkel levett a lábáról.
Véleményem tehát szigorúan szubjektív 😊
Valamit fel kell áldozni.
Nyilván sok mindent meg lehetne jobban is oldani, de én tudom ezt a játékot is élvezni, akkor is ha nem nyerek 😊
A wg olyan, mint a politikus: mond vmit, csak nem azt/azzá teszi...
Azt ugye tudod, hogy hogyan indult ez a játék?
Próbálták lemodellezni a valóságot - kb. mint a wártündér - , de az nagyon nem tetszett az egyorrú közönségnek, aztán lett ilyen semmilyen a játék: a nevek megmaradtak (páncélzat, átütés, stb.), de már tartalom nélkül!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A valóságból kiindulva: minden, ellenséges DD-t, CL-t és CV-t eltaláló BB-lövedéknek alapból overpen-nek kéne, hogy legyen - ha meg nem az (mer' HE), akkor a DD instakill, a CL vagy félholt, vagy instakill (a citadellája már működésre tudja bírni az AP-ket, azon belül meg már egy is kipucolja a kazánházakat..., de a lőszerraktárak elérése sem lehetetlen számára, ami nagy valószínűséggel láncreakciót elindítva begyújtja az összes többit is), a CV meg égő fáklyaként úszkálna, minden repülőtevékenység lehetősége nélkül - pár órácskára mindenképp - (a repülőbenzin (kb. 130 oktán) nagyon gyúlékony és amúgy is tömve van bombákkal, torpedókkal és mindenféle lőszerrel a hajó és szép nagy terek vannak benne, amik nemigazán állítják meg a robbanásokat és a tüzeket sem).
A torpedók azért jóval nagyobb lyukakat vágtak - amiken mindenképp betört a víz is, míg egy felépítményen átmenő lövedék akár károsodást sem okozott (a lyukon és némi repeszhatáson kívül) - , amiket jóval nehezebb, vagy egyenesen lehetetlen volt befoltozni a helyszínen. Ezzel szemben egy legfeljebb egyméteres átmérőjű sérülést sokkal könnyebb betömni - és nem is szakít fel egyszerre több rekeszt, max. a vonalban a külső tereket lezárják, ahol éppen befoltozták a lyukat -> sokkal kevesebb a kár, akár 8x-ozva is, mint egy torpedótalálatnál.
Tehát, amíg a játéknak köze sincs a valósághoz, addig ilyesmiken fölösleges is vitatkozni!
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.04.04. 13:07:19
Érdemes lenne elolvasniuk a Musashi végső csatáját az acélmonstrum oldalon,hogy rájöjjenek,hogy működik egy BB és hogy mit áll ki...
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2017.04.04. 08:57:13
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
overpen gondolatok 😊
Ha meg bukó, akkor már eleve rossz szájízzel indulok neki a többinek.
Ha nekimennének, akkor tudna a csapat "hősies" másik oldala kill-hegyeket előállítani a már jól megtépett ellenfél kárára - csak ezt nagyon nem szokták díjazni, még a játékmotor sem...! ...és ezen "hősies" eredményeket mindenki magának tulajdonítaná, pedig az érdem a társaké volna!
Amúgy, a foglalásoknál is bejöhet a lamming train, mert úgy nagyobb a túlerő és sokkal kevesebb kárt tud okozni 1-1 ellenfél. Kivéve, ha a gyávákat feltartja 1-2 romboló és közben a másik oldalt tönkreveri a túlerő - ebben a formában semmit sem ér a csordaösztön.
Sajnos, el kell tudnunk fogadni, hogy a wot-tal egyetemben, ezt is "közösségi játékká" züllesztette le a wg: most már nem nagyon lehet egyedül hősködni benne és ha nem tart veled a megfelelő számú "kíséret" az adott oldalra, akkor te is jobban teszed, ha beállsz a kondába és velük együtt röfögsz.