World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kezdtem el a játékot, (Már az OB kijövetelekor letöltöttem, de akkor ott valami nem működött, és most pedig már jól fut a játék) És azt szeretném megkérdezni, hogy merre lehet (ha lehet, persze <#smile>#smile>) beállítani zt hogy a képernyő 2 szélén mutassa a csapatársak/ellenfelek listáját, úgy mint a WOT-nál? Kerestem ilyen opciót a beállításokban, de mivel nem túl jó az angolom gondolom valahogy átfutottam felette.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sajnos, a románok gyártják, így az átlagosnál több a probléma vele, de egy rápislantást mindenképp megér a III + Grey Wolves mod és tán az V-ös is.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ha egyszer volna majd tengeralattjárós ,na az érdekelne még.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2017.04.30. 10:44:45
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.29. 23:01:15
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Akkor is inkább alacsony tierben. Ott nem annyira idegesítőek a játék hiányosságai. Célozni, manőverezni, meg ott is kell. 😊 Csak a bosszankodás kevesebb.
Jellemző rám, hogy a top hajóm is csak egy vacak Tier 2-es: Sendrov Best ships
Sajnos, ez a topik is ugyanazokat a köröket futja hónapok óta, bár ez a zsánerre jellemző, úgy néz ki.
Egyébként erre a polgárpukkasztás dologra visszatérve, én ezt inkább parasztvakitásnak nevezném. Mert az hogy le van irva hogy egy hajó x km-ről spottolódik és ez nagyjából működik is, az oké. De az ágyúkhoz minek van odairva hogy x% gyújtási esély, ha az soha nem annyi? A torpedókhoz miért nincs flooding chance? És a bombázók lőszeréhez? És ha már bombázók, a t9-es amcsi gépek max sebzése 10k felett van. Még a közelében sem sebeztem soha, pedig megnézném hogy egy 1000 fontos (450 kilós) bomba mekkora kárt tesz pl egy rombolóban. Olvastam cikket az angolok próbálkozásairól a német csatahajók ellen. 250 fontos bombákat vittek magukkal, ami még a fedélzeti páncélt se vitte volna át. De azt ne akarják már nekem bemesélni, hogy egy könnyű cirkáló (a rombolóról nem is beszélve) "levesz mellre" egy 450 kilós bombát! Főleg úgy hogy az angol cirkálók oldalát a rombolók 127 milis HE lövedéke átviszi citadellre!És a fedélzetet a bomba vetés irányára még beforgatni sem tudod
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A Skorsz számomra pofás, amennyire a Kirovval nem bírtam az istennek se dűlőre jutni, fölötte már annyira korrektek. Persze, csatahajónak egyszalvósak (bár ez nem akadályozza meg a BBébiket a siránkozásban, ha két teljes sortűzzel törölnek csak ki egy random "OP" cirkálót egy helyett), de rendesen harapnak, különösen IFHE-vel.
Mondjuk valahogy a könnyűcirkálók általában kézreállóbbak nekem, a Mogamit is a 155-ösökkel használtam eddig is, a toronyforgási sebesség buff óta meg pláne. Valahogy nem érzem a nehézcirkálók mögött azt az alfát, ami kompenzálná a tűzgyorsaságot.
Anno mikor bejöttek az orosz cirkálók, nem igazán értettem hogy t5 fölött mi bennük a poén. Egyre kisebb lőtáv és az egyre magasabb tierben a 152-es lövegek egyre kevesebbet érnek. Aztán a téli eventből meglett a Budy és igazából tetszik. Most már közeledek a "Sors"-hoz és... Lassabban forognak az ágyúi, cserébe viszont kisebb a lőtávja és nagyobb a szórása. Ez mi a f*sz? Az oroszok visszafelé fejlesztik a cirkálóikat? PErsze az életük több lesz, hogy a csatahajók/rombolók/akárki többet tudjon sebezni rajtuk. Van itt baj, nem kevés.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A 12 csatában 11 ellenfelet öltem meg, a sebzésem viszont átlag 32,5k, ami azért T7-es ellenfelek ellen annyira nem rossz. A találati arányom is hozza az átlagom (33%) viszont 4 ellenfelet torpedóval szedtem ki. Ne felejtsük el, igaz hogy csak 2*3 vetőcső, viszont az Emil már 9km-re lövi a torpedót, ami nem csak minden más cirkálót magasan ver ebben a tierben (kivéve ugye a japót) de még a dd-k is megirigyelhetik. A töltési ideje tényleg horror, a 12 sec miközben a többiek ugyan ezzel a kaliberrel ilyen 7 sec alatt töltenek... A páncélja tényleg papir, de ezt az angoloknál már megszokhattuk, kb ezekkel is úgy kell játszani. Nekem konkrétan 1 túlélt csatám van vele, de ki érdekel, ha ez az ára annak hogy t7-ben is benne legyek az első háromban?
A La Galissonniere már talán jobb lesz, de ettől se várok sokat. Magasabb szinten a 8"-es lövegeikkel talán jobbak lesznek. Eddig nekem maximum a hajók kinézete az ami pozitívum, ja meg a kényelmes padok a hajók tatjain...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.04.23. 14:35:52
Egy hulladék papír mind.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2017.04.22. 08:19:25
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Ha azóta változtattak ezen és az ajánló is kap Texast, úgy megkövetem magam. ....na meg dupla kib"szás ez azoknak, akik pénzért megvették anno.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.04.19. 19:03:37
Köszi
https://playtogether.worldofwarships.com/
most nézem hogy lehet meghívót kreálni elvileg ezen az oldalon
eu
https://playtogether.worldofwarships.eu/
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.04.19. 09:45:40
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.