World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
De a te szenvedésed, megkímélt tőle engem! 😄 Így nem volt hiábavaló az áldozatod! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Én sem tudok, szóval én is elszórakoztam egy időt vele <#smile>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.05. 11:11:06
voivod32
Köszönöm a gyors segítséget, sikerült. Az volt a gond, hogy két szót nem tudok németül! 😄
<#worship>

E-Mail-ben jön majd, egy másik kód. Azt kell majd beírni.
voivod32
Köszi, java részére rájöttem, beillesztem a kódot, mellette lévő mezőbe az E-mail cimemet, alatta llévő szürke gombra katt, aztán ezt írja ki: "Zum Spam-Schutz kann man den Mail-Versand nur alle 30 Minuten wiederholen.". Ez jó? És , ha igen, akkor ugyanazt a kódot kell megadni a WG oldalán, vagy az e-mail címre jön egy másik? (meg sem néztem, 😄)

Tono34
Itt leírja:
How to get that stuff:

1. go to buffed.de/codes (menj erre az oldalra)
1.5 capcha, nem vagyok robot.
2. select "Bonus-Code: World of Warships, Ausgabe Sondeheft 2" from the first dropdown (note: check that you did this, as the default option is invite code and the code in #3 doesn't work with invite code, only with bonus code) (válaszd a bonus-code, ne az invite-code-ot, legördülő menü)
3. enter the code F399733-6E82163-7644183 ("deine code" beírod a kódot, ctrl c+v)
4. enter your email adress (mail címed, ide küldik)
5. get code (bonus code jetz ...)
6. activate code like any other via WG website (WG oldalán aktiválod)

Ennyi, ha gond van szólj.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.05.05. 11:03:07

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

voivod32
Köszi, de nem látom, hol kell aktiválni. Az oldalt megtaláltam, (http://www.buffed.de/codes/) de azon belül nem tudok tovább menni. Tudnál segíteni? Köszönöm.

whiskeyman
Én nagyon szerettem az Izumot. Nincs vele semmi baj szerintem. Yamato persze brutál, de olyan lassú az ágyúk forgása, hogy addig kapok 2 sorozatot.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Tono34
Izumo megvan, nekem szerencsere nem tunik rossznak 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Előtte át kell izzadnod magad az Izumo-n, ami minden idők legszarabb hajója mindenki szerint 😞
Vagy átugrod free xp-ből.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Tono34
Az este teszt szerveren kipróbáltam pár T10-es hajót, azt hiszem a Yamato mindenképpen kelleni fog 😊
Első csatára majdnem 200k sebzés 4 kill + még túl is éltem, ha van még 1-2 perc.. pont megtaláltam a cv-t (utolsó ellen volt).

Köszi! 😊 Őket egyébként érdemes figyelni, a WoT-hoz is szoktak kódot adni, illetve más játékokhoz is. (emlékszem, mikor fater még kinn dolgozott, mázsaszám hordta az újság mellé adott kódokat 😄 )
köszi! 😊

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

PrasCo
Használjátok egészséggel!
Köszi! 😊
Tono34
Köszi 😉

PrasCo
Ingyen cuccok, közte port slot itt.
Totál random. Picit elkeseítő lesz az overpen arány(kb 50-60%), de ennek ellenére elég szép csapásokat lehet kiosztani az ellenfélre.

Igen ezt sajna, már én is tapasztalom hogy érdekes helyekre tudnak keveredni olykor a társaim <#smile>

"A König állat lesz😊"
Akkor már most örülök <#smile> Azt amúgy észrevettem a Nassaunál, hogy elég érdekesen működik a löveg, mármint elég random. Van amikor még a csatahajóknál is átmegy a páncélján, mikor telibe tudom lőni az övét, máskor meg a Tenryuba lőttem 2 citadellát is, (Egy sorozatból) és ez eléggé zavart. Ez a Nassau lövegénél van csak így, vagy minden csatahajónál?
Nem konkrétan rád értettem😊
Csak általános sajnos majdnem minden meccsen.
A König állat lesz😊

Nem szoktam campelni, csak szimplán nem tudok lépést tartani a csapattal, és sehova sem érek oda, ha a front mozog. De most vettem meg a königet, szóval azzal már talán jobb lesz. Lőtávja mindenesetre már van.

Már rájöttem. Félreolvastam, azért értettem félre.
Meglepő módon, ha a BB-k nem hátul kempelnek, akkor nagyon eredményes meccseket lehet menni.

Caliph
" de ha nem kell futni az ellenség után, akkor a Nassau nagyon tud" elég egyértelműen fogalmaz.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Vagy úgy...
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.03. 10:19:07
Pont nem így értette....
18 csomós végsebességgel, tudsz üldözni <#wow1> Akkor tényleg van még mit tanulnom... <#sir>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.02. 21:35:39
Szerintem az egyik legjobb t3-as ladik. Nemrég megint elővettem, mert a szakasztársam is elkezdte a BB-ket húzni. Nem mentünk túl sokat, de ha nem kell futni az ellenség után, akkor a Nassau nagyon tud.
A másik dolog, ilyen van magas tierben is, de ilyenkor azért a győztes csapatnak is ferdén áll majd a szája az "elszámolásnál", mivel alig fog xp-t kapni. Ugyanis ha az ellenfél kevés xp-t szerez, akkor ti is kevesebbet kaptok tőlük. A legjobb csaták mindig azok, amikor 1-2 hajó marad csak a végére.
Gondolom jól jegyezzem meg ezt a pillanatot, mert nem sok ilyen csatával fogok találkozni, ahol én vagyok a jó oldalon <#smile>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Másik: A Nassau tényleg ennyire játszatatlan vagy csak én vagyok vele béna?
Az aranyat sztem visszaadták volna. Egyébként ez még a bétában volt, nem? Anno én is néztem, de csak azért venni egy t4-es hajót, hogy sok torpedóval mehessek t8-ba hülyeségnek tartottam.
Most néztem a kövi patch note-ot, az Emile sebességét 35-ről 39-re emelik 😄 Igy végképp semmi értelme a nagyobb hajókon az engine boostnak, vagyis értelme van, csak nevetséges hogy egy t5-ös hajó lehagyja őket. Még boost-al sem fogják tudni hozni az Emile mostani sebességét. Alapból 31 csomó? Még a t8-as csatahajókat sem tudod vele lerázni 😄
Caliph
én a wotban csak és kizárólag a prem lőszereket utálom. Ritkán játszom már,de pl most ez az arty újragonolása is bejön.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Vagy úgy, így már világos. Furcsa is lett volna, ha nem kapnak helyette semmit sem.
Én nem utáltam meg,csak a WoT nyugisabb,a WoW-ot is szeretem,de ott átlag havi pár csatám van csak.

Caliph
atago jött helyette , elvileg akinek volt kapott egy atagot

Pluskast
Szerintem meg pont fordítva 😊 Én a WOT-ot utáltam meg egy életre.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

"de lényegében a kumára épül"

Konkrétan a Kuma osztályból alakítottak át 3 hajót (Kitakami, Ooi, Kiso) azért vannak, ugyanolyan jellemzői, mint a Kumának.
De konkrétan ki is vették teljesen a játékból, a Kitakamit? Azoktól is elvették akiknek volt?
Caliph
Néztem róla anno videókat,nem egy élmény vele játszani,tier 8as hajó,de lényegében a kumára épül,10 km torpedó táv,de szar concailment,ágyúi semmit nem értek,a későbbi játékban már tényleg csak arra volt jó hogy csapattársad torpedózd meg,az ellen már annyira számított a torpedó szőnyegre hogy csak figyelmetlenségből kaptál be tőle halacskát.

Igen a Kitakamiről én is hallottam <#smile>
Nem tudtam hogy kivették,de emlékszem volt olyan csata amikor 2-3 rózsaszín gyökér is volt mindkét oldalon.

Caliph
kitakami 😊 már kivették,fél éve nem láttam olyan hajót.
magasabb szinten kb a shimakaze van elszállva torpedóügyleg,3x5 t10ben a yamatok és grosser wurstok világában kellemetlen tud lenni.
Cserébe bármelyik másik romboló megeszi reggelire
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.05.02. 08:52:28

Nekem akkor lett elegem amikor bejött az a japó prém hajó ami egyszerre vagy 20 torpedót tudott kidobálni.
Tele volt vele mindig random csata,ész nélkül torpedóztak mint a hülyék,én meg csatahajóval szerettem játszani,aztán mikor csapattársad tőled pár kilométerre elereszti azt a sok szart próbálj meg egy lomha szarral kifordulni előle.Három négy ilyen csata után elment a kedvem tőle.

Igen ilyenből már én is kaptam, pedig csak 2 napja játszom, és csak T3-ban vagyok még. Szándékos torpedózás.
WoT nyugisabb.<#banplz>
Amikor majd zsinórban idióta csapattársak megölnek mert nem figyelnek semmire sem csak okádják a torpedókat ész nélkül akkor meg utálod.Zárt béta óta játszom vele,vagy még alfában?Franc tudja,azt tudom elsők közt kaptam meghívót,jó is volt,de amikor megjelent és bárkinek elérhető lett már nem volt olyan jó,T7-ig jutottam.Eddig bírtam idegekkel a csapattársakat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.01. 20:17:27

tigrincses
4. csata is random volt persze.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

tigrincses
mostanság nincs szükségem rá de amúgyis csak ritkán nyomom a wow- ot, majd kiderül megszeretem -e vagy sem.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Co-op könnyű és egyszerű,de ha oda jársz soha nem lesz t10 hajód mert lószart kapsz ott.

tigrincses
4. csata Carolina , elsőnek kiszedtem egy teljes sorozattal egy Friant 3 -ast, egy szinten voltunk. Jött is be pár érem.

tigrincses
hasonló, igen, maga a csata, hmm a hát nekem egy nagy célom lehet itt , Pl: egyszer nyerni vagy 3 játékos ellen, üldözős- támadós, kivárós, izgalmas 20 perc lenne ,de ehhez az kell hogy egyedül maradjak a csapatóból és még meg is kéne nyernem azt.

tigrincses
igaz is, így hogy tudom már nem megyek ott, max tesztelni...
randomtól kicsit tartok na de az a játék lényege,

Kb. ilyesmi nem? A végén volt egy izgalmas 1vs1 párbaj az ellen csatahajójával. Mellesleg az első BB csatám is ez volt. <#smile>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Co-op módban semmi kihívás nincs.
Botok ellen lehet gyakorolni.
Random több xp-t és pénzt ad.