World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.05. 11:11:06
<#worship>#worship>
How to get that stuff:
1. go to buffed.de/codes (menj erre az oldalra)
1.5 capcha, nem vagyok robot.
2. select "Bonus-Code: World of Warships, Ausgabe Sondeheft 2" from the first dropdown (note: check that you did this, as the default option is invite code and the code in #3 doesn't work with invite code, only with bonus code) (válaszd a bonus-code, ne az invite-code-ot, legördülő menü)
3. enter the code F399733-6E82163-7644183 ("deine code" beírod a kódot, ctrl c+v)
4. enter your email adress (mail címed, ide küldik)
5. get code (bonus code jetz ...)
6. activate code like any other via WG website (WG oldalán aktiválod)
Ennyi, ha gond van szólj.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.05.05. 11:03:07
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Vagy átugrod free xp-ből.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Első csatára majdnem 200k sebzés 4 kill + még túl is éltem, ha van még 1-2 perc.. pont megtaláltam a cv-t (utolsó ellen volt).
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
"A König állat lesz😊"
Akkor már most örülök <#smile>#smile> Azt amúgy észrevettem a Nassaunál, hogy elég érdekesen működik a löveg, mármint elég random. Van amikor még a csatahajóknál is átmegy a páncélján, mikor telibe tudom lőni az övét, máskor meg a Tenryuba lőttem 2 citadellát is, (Egy sorozatból) és ez eléggé zavart. Ez a Nassau lövegénél van csak így, vagy minden csatahajónál?
Csak általános sajnos majdnem minden meccsen.
A König állat lesz😊
Már rájöttem. Félreolvastam, azért értettem félre.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.03. 10:19:07
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.02. 21:35:39
A másik dolog, ilyen van magas tierben is, de ilyenkor azért a győztes csapatnak is ferdén áll majd a szája az "elszámolásnál", mivel alig fog xp-t kapni. Ugyanis ha az ellenfél kevés xp-t szerez, akkor ti is kevesebbet kaptok tőlük. A legjobb csaták mindig azok, amikor 1-2 hajó marad csak a végére.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Másik: A Nassau tényleg ennyire játszatatlan vagy csak én vagyok vele béna?
Most néztem a kövi patch note-ot, az Emile sebességét 35-ről 39-re emelik 😄 Igy végképp semmi értelme a nagyobb hajókon az engine boostnak, vagyis értelme van, csak nevetséges hogy egy t5-ös hajó lehagyja őket. Még boost-al sem fogják tudni hozni az Emile mostani sebességét. Alapból 31 csomó? Még a t8-as csatahajókat sem tudod vele lerázni 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Konkrétan a Kuma osztályból alakítottak át 3 hajót (Kitakami, Ooi, Kiso) azért vannak, ugyanolyan jellemzői, mint a Kumának.
De konkrétan ki is vették teljesen a játékból, a Kitakamit? Azoktól is elvették akiknek volt?
magasabb szinten kb a shimakaze van elszállva torpedóügyleg,3x5 t10ben a yamatok és grosser wurstok világában kellemetlen tud lenni.
Cserébe bármelyik másik romboló megeszi reggelire
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.05.02. 08:52:28
Tele volt vele mindig random csata,ész nélkül torpedóztak mint a hülyék,én meg csatahajóval szerettem játszani,aztán mikor csapattársad tőled pár kilométerre elereszti azt a sok szart próbálj meg egy lomha szarral kifordulni előle.Három négy ilyen csata után elment a kedvem tőle.
Amikor majd zsinórban idióta csapattársak megölnek mert nem figyelnek semmire sem csak okádják a torpedókat ész nélkül akkor meg utálod.Zárt béta óta játszom vele,vagy még alfában?Franc tudja,azt tudom elsők közt kaptam meghívót,jó is volt,de amikor megjelent és bárkinek elérhető lett már nem volt olyan jó,T7-ig jutottam.Eddig bírtam idegekkel a csapattársakat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.01. 20:17:27
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
randomtól kicsit tartok na de az a játék lényege,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Botok ellen lehet gyakorolni.
Random több xp-t és pénzt ad.