22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • messerharcos3
    Nem pite, ennyi csatád van? Én sem értem pontosan, miért tartasz meg mindent, jó kapitányt nem tudsz mindegyikbe tenni.
  • Deviome
    Hali. Hogy lehet gyűjteni a Yamamoto ládát? Mert nekem még 1 db-t sem adott. :D
  • Trucker39
    Szeretem ezeket a videókat. Megint készült egy.
  • Darun
    Én meg azt felejtette el, hogy hol az inventory :D Hát nah, nem sűrűn látogattam én se. Egyszer amikor ki "kellett" próbálni, aztán meg pár hónapra rá meg akartam nézni valamit. Ha jól emlékszem a smokeos modul árát. Bár annyira nem volt fontos, csak kiváncsi voltam, mennyire van egy kategóriában a credittel, amit egyébként dobhatna.
  • RatBaG #15792
    ja tényleg, jó hogy mondod. egyszer benéztem az inventoryba, aztán el is felejtettem.
  • Darun
    Nah annak spec én se örülnék. Bár igy utólag a 250 (vagy mennyi volt?) prém DCP sem tűnik jó bontásnak. Am inventoriból a signalokat is el lehet adni, nem?
  • RatBaG #15790
    valamikor hét elején adta be az első super containert nekem, 100 db -5% consumable reload time zászló... azbeszt.
  • Trucker39
    Sikerült az egyik szerverről letölteni (880 mega) TV-n jobb lesz megnézni.
  • Darun
    T1-ből csak az Orlan van, arra az esetre ha egy kezdővel kéne hajókázni. Meg asszem még a kapitánya is meg van (Kutuzovról ment rá 500k xp). T2-ből a prémeken kivül csak a Jurien van, gondolom azért nem adtam még el, mert nem voltam port slot szűkében. Hármasból már van pár, sőt! Vissza kéne venni a St. Louis-t, egyik kedvenc hajóm volt, de T4 alatt nem nagyon hajózok a küldik miatt. T4 felett meg csak az Emerald és a Danae nincs meg (küldiből meg lett a Leander), a Minekaze-t eladtam, mert van Kamikaze-m, a Wyo, mert van Arkansas-om, a Phoenix meg... azt se vettem vissza. Bár igazából a New York-ot is eladhatnám, mivel van Texasom, viszont nincs Phoenix-em sem.
  • Trucker39
    Azért nem kell minden ócskavasat megtartani a kikötőben.
  • Darun
    116 hajó és 4 üres, plusz a BB-k miatt megvettem a Caledon-t, de ugye a küldiből meg lett a Belle, igy ha nagyon akarom eladom azt is meg az Orlan-t is. Ráadásul a 7-es flottám épp mostanában lett fullos, tehát már "csak" a nyócas tesókat kell kihúznom, ami azt jelenti hogy az ősszel már nem sok üres port slot lesz kihasználva.
  • Trucker39
    Majd adok kölcsön port slot-ot (44 hajó, 6 üres) .
  • Darun
    Lehet, csak sokat kell rá várni. De én a WoWp-ben már megszoktam a 3-5 perces sorban állás, itt még igy is alig kellett 2 percnél többet várnom. Ráadásul a poén az, hogy 300 BB állt sorba, aztán amikor elindult a csata, volt 5-5 BB, ebből 2-2 volt Iron Duke, a többi nem is angol volt. Mivel az angolok tetves lassan fordulnak és a légvédelmük is harmatos, sokan most hoznak be cv-t, meg inkább rombolóznak. De pl a Hood-al is berakott 9-es cirkálók közé.

Azért az az 50 prém camo... xD Én mondjuk örülnék ilyen bontásnak (inkább mint a credit vagy a smoke modul). Tegnap egyébként a sikertelen Try to Luck-ra dobott egy port slotot. Aminek viszont nagyon örültem, spórolt nekem a random 150 dublont. Ilyet adhatna gyakrabban is :D
  • Trucker39
    Azt hiszem kinyitottam az idei első szuperkonténeremet. Mondjuk nem erőltette meg magát, aki ezt belerakta, de a semminél több.

A felnem tett kérdésre (miért nem csatahajózom), a válasz: nem lehet csatahajóval belépni a játékba. Kapja be a WG az ilyen idióta akcióival a ... no, kicsit bosszús vagyok.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.01. 22:13:29
  • Darun
    Csak az angoloknál. Összehasonlitottam a németekkel, mivel eddig ők voltak az op csatahajók. Az angolok ilyen 15%-al jobban gyújtanak, és hiába tölt gyorsabban 2-4 seccel a német, ezt akkor sem tudja ellensúlyozni. Ráadásul az angol HE nek jóval nagyobb az átütése, mint a többi nemzetnél, igy az átlag sebzést is ki lehet hozni nagyobbra, mint a többi hajónál. És ugye akkor még nem is került szóba a modulsebzés.
  • ikarus44
    A HE tényleg ennyire jó a csatahajókra, vagy csak az angol BB-ken?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megvan a holnapi program
  • Trucker39
    Csak emlegetni kellett:

• Blacus27
    srácok a wows-ban hogyan lehet kilépni a klánbol a wotnál tudom de itt nem találom a modszert köszi
  • Darun
    Két csatát mentem Orionnal, a másodiknál az első HE salvora megint ammoreccseltem, most egy Karlsruhe volt az áldozat. Úgy látom nem sűrűn fogunk AP-t használni, a rengeteg overpen meg sebzés nélküli hit miatt, HE-vel meg simán lövök 7-8k között, ráadásul lövök, 1 találat, 1 gyújtás. Megint lövök,két találat: 1 hit, 1 scratch, 2 gyújtás.
  • Trucker39
    OFF
    Meglepő módon, nekem tetszett. Egy része (curry) az borzasztó rosz volt, de a többi fogyasztható volt. Vannak benne érdekes utalások (pl. Yamato hotel), de az is látszik, hogy ez csak az első évad, a történet valahol valamerre még folytatódik. Amúgy csak az első részben álltam értetlenül hogy a hajók lányok, utána a történet vitt magával. Komolyságban messze alul marad az ARP-hez képest. (Nagato és a "titkos " szenvedélye, itt eldobtam a távkapcsolót). A HSF-t meg még nem néztem végig (várok a fordításra), nem volna az sem rossz (itt idáig a katasztrófa volt a negatív vagy pozitív csúcspont. Érts. lányok irányította hajón elfogyik a WC papír a tenger közepén), de történet vezetésben szerintem a három anime közül az ARP messze kimagaslik. Még ha a hajók furán is néznek ki. Persze a történet vége is komolyabb hangvételű (Mushasi-t egyáltalán nem kedveltem meg, sőt)
  • Darun
    A poén az, hogy az animés kiscsajok hangját már az előző peccs óta be lehet tenni (ahogy van alternativ kalózos szinkron, meg lehet hogy Stivün Szegál is választható) Egyébként ha rémlik valakinek, már a teszt szeró próbálgatása közben is mondtam, hogy a robbanási/tűz effektek kisértetisen emlékeztetnek az ARP hajók ugyanilyen effektjeire. Megmondom őszintén, én azokkal is inkább a japán picsogás miatt játszottam, mert a Kongo nagyon nem, a Myoko meg csak mérsékelten jött be, a rajzfilmszerű effektetk meg még illettek is hozzájuk, de a normál hajókhoz nem. A tűz egyébként kicsit szebb lett, de pont az éjjel néztem egy lángoló ellenfelet, valahogy nem passzolt össze a hajó és a tűz.

#15775 Bár ez baromi jól néz ki, ha rászánnám magam egy újabb anime sorozat megnézésére, még is inkább az ARP-t választanám. Mi az hogy kislányok siklanak a vizen és torpedóval meg ágyúval lövöldöznek egymásra? Képeken még elmegy, meg oké, bejönnek az animés csajok is, de könyörgök, hajók legyenek már benne, ne kiscsajok! (illetve a csajok lehetnek kapitányok, vagy a hajó lelke, vagy bármi, de ne ők helyettesitsék már a vasladikokat!)
  • Trucker39
    Neszeneked. (hangot nem mertem betenni)
  • Malachit
    A torkolat tüzek és HE becsapódások olyan rajzfilmesre sikerültek. Már csak a japán anime csajok hangjai hiányoznak mellőlük minden alkalommal :D

Tegnap megvettem az orosz VIII-as cirkálót. Stokkon debil kapitánnyal érzésre fordulása mint egy kiterhelt óriás tankeré. Kb a föld - hold távolsága egyenlő a sugarával.... Jól el is találtak párszor emiatt. Remélem később javul majd.

Nelsonhoz nekem kb. 70k kéne, viszont amcsi IX-es nincs meg.
  • carp3tm0nster
    Toronyforgás kanyarodás közben? Lol :D
    Lassítanom kellett, hogy lövegek utoljérjék az ellen hajóját.
    Csatlakozom, a torkolattűz írdatlan gagyi.
  • Darun
    Iron Duke, első csata, HE-vel ammoreccset lőttem egy Furutakának. Ide se fog kelleni az IFHE.
  • Darun
    300 BB várakozott T3-ban xD A szakasztársamnak nem volt türelme hozzá, de egyedül azért bementem.
    Nos, a robbanás/tűz effektek pont olyan rondák, mint a teszt szerón voltak. A felcsapódó viz baromi jól néz ki, kár hogy rögtön az első meccsen úgy körbelőttünk egy dd-t, hogy nem tudtam rálőni, mert a sok vizoszloptól nem látszott. Illetve zavaró az is, hogy a hülye prém shoppot betették már a kliensbe is. Legalább ki lehetne kapcsolni! Viszont ami hasznos "újitás", hogy végre az is látszik, hogy a fekete listások közül ki aktiv.
    Szóval kipróbáltam a Belle-t, rögtön az első csatában (full stock hajó, skill nélküli kapitány) 69k sebzés, ebből 14k tűz. Minden salvo gyújt. Ahogy néztem, az ágyúk lőtávja igen jó (alapból 2km előnye van a fullos Nassauval szemben) viszont ez a lőtáv T6-ig alig változik valamit. A HE lőszer többet sebez mint az AP, a másodlagosok szarok, viszont gyorsabb a Nassaunál, a légvédelem meg T6-ig olyan átlagosnak tűnik. És azok a toronyforgások! Édes istenem! Már tudom, miért nem hajóztam ki idén a Spitivel. Ez valami rettenet. Egyébként úgy döntöttem, hogy a 3-as és 4-es hajóba új kapitányt veszek, a Duke megkapja a Caledonét (nem volt elosztva a skillpontja) az Örzsébet meg a György király meg majd osztoznak a Spiti és a Hood kapitányán. Nelsonom sajnos még egy darabig nem lesz, mert cirka 175k xp hiányzik, bár még van 195 bontatlan konténerem, abból pár ezer free xp talán fog esni.
  • Adjunktus
    Vele lenni szenvedés,ellene meg idegesítő.Egyébként kezd mostmár nem kicsit bosszantani ez a gyújtogatósdi.Néha olyan érzésem van,mintha egy nagy szalmabálás szekéren utaznék,ami le van locsolva petróleummal.Már ha odafingik egy DD 1 db 20mm gépágyúval,attól is gyulladok.Ha 30 db tűzoltó készlet lenne a hajón és 10 másodpercenként újratöltődne,az is kevés lenne.Kezd elfajulni ez szerintem.
  • Tono34
    Ez az Iron Duke... ami HE-vel eltalál az szinte mindig fel is gyújt. Toronyforgás, nevezhetjük-e annak? Tűzerővel eddig elégedett vagyok.
    Sebesség az iszonyatos, ha a csiga tudna úszni biztosan gyorsabb lenne.
  • RatBaG #15768
    ja, ez a legjobb verzió, ami bejöhetett. :)
  • Trucker39
    Szerintem így is jól jártál. Már csak tier 6-tól kell fejleszteni. Persze nem most, mert boldog-boldogtalan csatahajózni akar gondolom.
  • RatBaG #15766
    nekem is beadott tegnap egy zászlót, nem is figyeltem mi az, erre ma egy iron duke fogadott.
    utólag kiderült, hogy egész augusztusban kellett volna tolni, hogy mindhármat megadja, én csak kb egy hete jöttem vissza majdnem 2 év után...
  • Trucker39
    Szerintem zászló miatt kaphattad. Nálam 3 brit csatahajó ácsorog a kikötőben III-V-ig. Szintén zászló dolog miatt.
  • carp3tm0nster
    Jó rondán néznek ki...
    Oriont mindenki kapott, vagy csak valami zászló miatt kaptam?
  • Prince23
    Na, az összes csatahajóknak nagy a torkolattüze, nem csak briteknek...
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.08.31. 18:45:48
  • Darun
    Öcsém is sokat IL-2-esezett anno, ezért próbálta ki még a bétában a WoWp-t. És nem is játszott vele, azóta se. Ez egy teljesen árkád repcsizés. Nekem az utolsó "repszim" még az F-19 volt C64-re xD Az a nyóc bites sivitó hajtómű!

A WoWs nyilván nem lesz olyan népszerű, mint a WoT. Igen, ennek a fő oka a lassabb játékmenet. Viszont sajnos ez a mennyiség a minőség rovására megy, rengeteg teljesen retardált vagy bot képességű játékos van a WoT-ban, amik élvezhetetlenné teszik a játékot (főleg hogy valami csoda folytán ezek többségében az én csapatomat gazdagitják és nem az ellenséget)
    Mondjuk pont jó ellenpélda az éjjeli akcióm. Még volt pár órám megcsinálni a harmadik flag-es küldit. Sejtettem hogy nem lesz könnyű dolgom ,mert azért a top 2-be kerülni nem kevés mák is. Persze elindult a szopóroller, aztán elegem lett és elővettem a Königet. Olyan szinten lettem első a T6-os meccsben, hogy még a könnyem is majdnem kicsordult. Hozzá kell tennem, pár compliment ki kellett osztanom, mert nem jöhetett volna össze néhány csapattárs nélkül, viszont megemliteném azt is, hogy a háromból egy dd-nk végig afk volt és bár az ellenfél pont azon az oldalon átjött, élve megúszta a csatát.
    Azt egyébként én is sejtettem, hogy ez a hajózós izé még csak beetetés fázis. Nyilván a WoT sem több milliós játékos bázissal kezdte. És bár oda soha nem fog felérni, azért gyanitom hogy a repcsis szintjére sem fog süllyedni. Pedig ott is van pár ficsör, amit igazán átvehetnének. Egyébként ha jól láttam, most fogják élesiteni a WG gameing centert, tehát próbálják azért valamennyire egybe kovácsolni a játékokat, még ha a három játékot soha nem is fogjuk tudni egy közös pályán nyomni.
    A vicc egyébként az, hogy az ember azt gondolná a BB-kről, hogy egy lassú, ritkán lövő fémhalom, amivel lehet ráérősen játszani. Hát pont nem. Mert amig egy csatahajóval gyakran jó előre kell gondolkodni, hiszen a hajó majd csak 10-20-30 sec múlva fog reagálni, addig egy brit cirkáló tényleg nyugger hajó, mert beállsz a füstbe és nagyjából csak annyi dolgod van, hogy elsütöd néha az ágyút. A cv-t az artyhoz hasonlitani is sztem eléggé sántit, mivel a repcsik irányitása teljes figyelmet igényel, mig egy arty nagyjából tényleg kimerül abban, hogy keresel egy kemper helyet, becélzod azt a területet ahol a heavyk gyülekeznek, vagy 100% hogy kempel valaki, és x időközönként lősz egyet. Én is próbáltam már hajszáritás közben, fél kézzel irányitva hajózni, de elárulom, nem lehet. A füstözést meg biztos hogy nem fogják kivenni, viszont egyre több lesz a radaros hajó.
  • Trucker39
    Egyet kell értsek veled abban, hogy a kor előrehaladtával már nem annyira hú de könnyű a fiatalabb játékosokkal lépést tartani. Hagyom is, rohangálják ki magukat a gyorsabb hajókkal.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha nem üt el a sárga villamos, októberben 50.
  • Adjunktus
    Én mindkettővel játszom.Van összehasonlítási alapom.A wot-al már a béta teszt óta.Azóta nagyon sok minden változott.Én kifejezetten örültem a hajó csaták lassabb játékmenetének.45 évesen már nem pörgetek ki csuklóból egy fiatal nolife net huszár legényt.Főleg mióta a wot-ban elszaporodtak az összevissza rohangáló, light tankok.gold ammoval megspékelve a leghalálosabbak.Véleményem szerint jelenlegi felállásban ez jóval több xp-t és creditet hoz a konyhára még lassabb játékmenettel és hosszabb csatákkal is.
  • carp3tm0nster
    Mert a briteknek még a torkolattűze is OP!
  • Prince23
    Miért ilyen nagyok a brit BB-k torkolat tüzei a lövés pillanatában?

Roppant vicces és zavaró számomra....
  • silverchain
    Nekem pont ez tetszik benne. WoT-ot több t10 tank után hagytam ott, mert számomra vállalhatatlan, amit a wargaming a gold ammo-val csinál. WoWs sokkal taktikusabb, lassabb, nem csiki-csuki fedezékből lövök stílusú. Bár, ha itt is bevezetik a gold ammot, akkor ezt is abbahagyom.