World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez a táblázat is jól mutatja, hogy azért van különbség a 2 hajó közt sebzésben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hát ja, ha belegondolok hogy maga a csata is 112 éve volt, és a Mikasa még ettől is öregebb... Kész csoda hogy még mindig úszik. Már csak a II. vh-s pusztítások után is
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.24. 19:31:18
Nagyon kezdem a Bayernt megutálni... Ez csak alapon ilyen ramaty, vagy cak nekem nem akaródzik menni? Még szögbe állítva is állandóan kapom a magas sebzést, Lövegei nem akarnak szinte semmit sem sebezni 3-4000 dmg fölött, pontatlanok is sokszor. A Königet szerettem, de ez nagyon megakarja velem utáltatni magát, kb. ma a Furutakával is jobb köreim voltak eddig. Még az 50-szer találjam el az enemyt küldi sem akar összejönni, pedig a Königgel röhögve megcsináltam.. Mondjuk az is érdekes hogy Königben ülve sem féltem a Bayernektől...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ha meg van az összes eventes kitűző, akkor is azt dob a ládákból. 10k creditet ér darabja. A fent látható többi zárt collectibles meg gondolom a későbbi eventeknek van, mint ahogy látod a zárt profil szintes állomásokat is. A mostani "csak" ezt az egyet tudja. (ami ugye 2 camo-t ad)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Tegnap nem sok időm volt menni, gondoltam rombolózok kicsit. 3 körre volt időm, abból 1 nyert 2 bukó volt. Persze a 2k sebzéses kört nyertem... A másik kettőben 50+ és 98+ om volt. Lett volna több is, csak mindig akkor lett vége mikor a torpedó salvóm 1-2 hajóhossznyira volt már csak az ellenséges 10-es full hp-s csatahajóktól 😞
Ha már megvan a bismark, a végén az árát adja KP-ben? Még csak a 3. állomás elejét gyűröm.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.22. 19:49:31
A cv-k főleg attack konfignál néha úgy csinálják, hogy lebombáznak, megvárják mig eloltod a tüzet, aztán jön a következő bombázó vagy a torpedóvetők. De gondolom a szemfülesebbek figyelnek arra, hogy a csapattársak ki gyújtanak ki, és akkor nem kell csali bombázó se.
A másik hordozóval jól eggyütműködtünk, a vadászaink folyton együtt voltak, így az amcsi vadászok sem okoztak gondot. (2 Hosho-1 Hosho, 1 Langley volt a felállás)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.22. 17:30:40
Tegnapelőtt eldobtam az 5 citadelles task-ot, mert akárhogy próbáltam 4 volt a max. Erre tegnap az első csatában, bejön az Iowa elé két Mo. Az első 3 citadelltől megmakkant, a második kapott kettőt, aztán rám fordult és leütközött 😄 Most már csak azért se veszem vissza.
"Itt semmilyen modul nem kompatibilis. Pl ha megnézed, a japánoknál is elég sok ugyan olyan torpedóvető van, még sem kompatibilisek egymással. Ugyan ez igaz a lövegekre, stb. Szóval ezen nem fogsz tudni spórolni."
Sejtettem 😞
Itt semmilyen modul nem kompatibilis. Pl ha megnézed, a japánoknál is elég sok ugyan olyan torpedóvető van, még sem kompatibilisek egymással. Ugyan ez igaz a lövegekre, stb. Szóval ezen nem fogsz tudni spórolni.
Anno mikor megvettem az első japó cv-t, én is PvE-be vittem kipróbálni, de a cvk használatát úgy is éles helyzetekben fogod majd megtanulni. Mindig figyeld az ellenséget, sokat lehet tőlük tanulni.
A Furutakát egyáltalán nem bírtam leszorzózni... Már a tököm kivan vele, szóval az is forralta az agyvizemet.
De legalább a Bayern meglett.
Itt nincs olyan a moduloknál, hogy az egyik hajón kihúzottat, lehet a másik hajón is használni? Mert a Bayern radarjánál feltűnt hogy a fejlesztett lőtáv is ugyanúgy 16.5 km, mint a Königen, tehát lehet, hogy ugyanaz a kettő, és azért nem szívesen fizetnék ki még egyszer több százezer creditet.
Egyébkénét tegnap főleg csatahajóztam a küldik miatt, a cv-t csak a spottolós task miatt vetem elő. Volt egy csata ahol szintén ilyen 40k körül sebeztem, jó gyorsan meghaltam (asszem Tirpitz kör volt) azt ott is kiderült hogy a T9-esek semmit nem csináltak, pontban első lettem.
Volt viszont egy vicces csatám Bismarckkal. Top tier voltam, 6-os cv-k voltak. Az egész csapatom a jobb oldalra illetve középen ment. Balról jött egy Bismarck és kiszúrta az Independence-ünket. El is kezdte lőni, mire gyorsan felé fordultam és magamra vontam a tüzet. Egész kellemes kis közelharc lett a dologból, közben két társam még támogatott, gyorsan kivégeztük a magányos támadót. Közben a megmaradt hajóink elkezdték foglalni a bázist, de a jobb oldalon mondanom sem kell átjött egy Tirpitz meg egy Eugen (mert ugye a lemmingtrain mindig halni megy) Az ellenséges cv megnyuvasztotta a foglaló hajóinkat, a mi anyánk meg pont belefutott a német párosba. Erre vissza fordultam, mondom ha már egyszer megvédtem az anyát, megvédem még egyszer. Foglalni úgy se értem volna be. A végén a két ellenséges német is megmakkant, a cv-nk meg túlélte, büszke is voltam magamra, hogy rajtam kivül csak az az egy hajó élte túl, akit védtem. Az ellenfélnek is kettő maradt, viszont 6 ponttal ők vezettek és lejárt az idő. Ez volt az első olyan csata ahol mindkét csapatban csak compliment-et osztottam. (meg miután megöltük a Bismrackot, neki is megköszöntem, mert rég nem volt már részem normális közelharcban) Tegnap egyébként sikerült 2 Krakent is összelőnöm, büszke is voltam magamra, az 5 citadell viszont sehogy nem akart összejönni.
Én és az RNG:
Königgel Buddy ellen. első salvo, 1 hit, 1200 sebzés. Második salvo, 1 hit, 1200 sebzés. Harmadik salvo, 1 hit, 1200 sebzés. Ekkor kapott egy másik hajótól is, maradt neki 1000 élete. Mondom bekaphatod kötsög rng, most már úgy is meg lesz. Negyedik salvo, 1 hit, citadell. Persze amikor már csak 1000 élete van és a sima hit is megölné, akkor beadja a citadellt. És ilyen már nagyon sokszor előfordult.
A másik kraken Texassal lett, csóri cv nem láthatott még Texast, mert egyesével küldte rám a gépeit.
Mentünk Königgel is egy szakasz kört, betett egy majdnem full T5-ös meccsbe. Az ellenség egyik közel full HP-s New York-ja ammorack-et kapott a cv első torpedójától. Gondolom az instant 40+ sebzés kicsit megdobta a pontjait, mert a végén első lett.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A hétvégén az utolsó csatámban 2 Kaga harcolt egymás ellen, meg volt nálunk egy Hood is. (ugye ez még a pöccs előtt volt)
Ha már Hood, nem úgy volt hogy 3-4 féle csomagban is lehet majd kapni? A 30k-t kicsit sokallom érte.
A Bismarck bármikor egy lövéssel detonationt tud okozni a Hoodnak, de cserébe ezt követően javíthatatlanul tönkremegy a kormánylapátja és a következő csatájában mindenképpen elsüllyed. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.05.19. 15:44:43
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kipróbálnám ezt a saját zene hallgatást, de a res-ben megcsinálva a userMusic mappát és bemásolva a fájlokat nem történik semmi.
Mit tolhattam el? Nálatok megy ez?
Amúgy tegnap közvetlen a Nürnberg megszerzése előtt mentem egy 99 500-as kört a Königsberggel, 3 killel, 8 gyújtással meg vagy 150 találattal. Nagyon nem is tudtam magamhoz térni, mert eddig szinte folyamatosan lőtték a citadelláimat a papír mögött, de most végszóra ez fasza lett. Kiváncsi vagyok a Nürnbergre!
Amúgy így tartják életben a low tier csatákat,mert ahhoz hogy legyen credited t10ben játszani ahhoz bizony prem fiók , prem hajó,vagy kisebb tierben farmolás kell
pont mint a tankosnál
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.05.18. 12:44:04
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Múltkori Yugumo-s kör jó lenne 😄
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.05.17. 20:16:34
Csatahajóval szeretek leginkább játszani 😊
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.05.16. 12:15:57
(Ne vedd bántásnak! 😊 )