World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébkénét tegnap főleg csatahajóztam a küldik miatt, a cv-t csak a spottolós task miatt vetem elő. Volt egy csata ahol szintén ilyen 40k körül sebeztem, jó gyorsan meghaltam (asszem Tirpitz kör volt) azt ott is kiderült hogy a T9-esek semmit nem csináltak, pontban első lettem.
Volt viszont egy vicces csatám Bismarckkal. Top tier voltam, 6-os cv-k voltak. Az egész csapatom a jobb oldalra illetve középen ment. Balról jött egy Bismarck és kiszúrta az Independence-ünket. El is kezdte lőni, mire gyorsan felé fordultam és magamra vontam a tüzet. Egész kellemes kis közelharc lett a dologból, közben két társam még támogatott, gyorsan kivégeztük a magányos támadót. Közben a megmaradt hajóink elkezdték foglalni a bázist, de a jobb oldalon mondanom sem kell átjött egy Tirpitz meg egy Eugen (mert ugye a lemmingtrain mindig halni megy) Az ellenséges cv megnyuvasztotta a foglaló hajóinkat, a mi anyánk meg pont belefutott a német párosba. Erre vissza fordultam, mondom ha már egyszer megvédtem az anyát, megvédem még egyszer. Foglalni úgy se értem volna be. A végén a két ellenséges német is megmakkant, a cv-nk meg túlélte, büszke is voltam magamra, hogy rajtam kivül csak az az egy hajó élte túl, akit védtem. Az ellenfélnek is kettő maradt, viszont 6 ponttal ők vezettek és lejárt az idő. Ez volt az első olyan csata ahol mindkét csapatban csak compliment-et osztottam. (meg miután megöltük a Bismrackot, neki is megköszöntem, mert rég nem volt már részem normális közelharcban) Tegnap egyébként sikerült 2 Krakent is összelőnöm, büszke is voltam magamra, az 5 citadell viszont sehogy nem akart összejönni.
Én és az RNG:
Königgel Buddy ellen. első salvo, 1 hit, 1200 sebzés. Második salvo, 1 hit, 1200 sebzés. Harmadik salvo, 1 hit, 1200 sebzés. Ekkor kapott egy másik hajótól is, maradt neki 1000 élete. Mondom bekaphatod kötsög rng, most már úgy is meg lesz. Negyedik salvo, 1 hit, citadell. Persze amikor már csak 1000 élete van és a sima hit is megölné, akkor beadja a citadellt. És ilyen már nagyon sokszor előfordult.
A másik kraken Texassal lett, csóri cv nem láthatott még Texast, mert egyesével küldte rám a gépeit.
Mentünk Königgel is egy szakasz kört, betett egy majdnem full T5-ös meccsbe. Az ellenség egyik közel full HP-s New York-ja ammorack-et kapott a cv első torpedójától. Gondolom az instant 40+ sebzés kicsit megdobta a pontjait, mert a végén első lett.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A hétvégén az utolsó csatámban 2 Kaga harcolt egymás ellen, meg volt nálunk egy Hood is. (ugye ez még a pöccs előtt volt)
Ha már Hood, nem úgy volt hogy 3-4 féle csomagban is lehet majd kapni? A 30k-t kicsit sokallom érte.
A Bismarck bármikor egy lövéssel detonationt tud okozni a Hoodnak, de cserébe ezt követően javíthatatlanul tönkremegy a kormánylapátja és a következő csatájában mindenképpen elsüllyed. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.05.19. 15:44:43
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Kipróbálnám ezt a saját zene hallgatást, de a res-ben megcsinálva a userMusic mappát és bemásolva a fájlokat nem történik semmi.
Mit tolhattam el? Nálatok megy ez?
Amúgy tegnap közvetlen a Nürnberg megszerzése előtt mentem egy 99 500-as kört a Königsberggel, 3 killel, 8 gyújtással meg vagy 150 találattal. Nagyon nem is tudtam magamhoz térni, mert eddig szinte folyamatosan lőtték a citadelláimat a papír mögött, de most végszóra ez fasza lett. Kiváncsi vagyok a Nürnbergre!
Amúgy így tartják életben a low tier csatákat,mert ahhoz hogy legyen credited t10ben játszani ahhoz bizony prem fiók , prem hajó,vagy kisebb tierben farmolás kell
pont mint a tankosnál
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.05.18. 12:44:04
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Múltkori Yugumo-s kör jó lenne 😄
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.05.17. 20:16:34
Csatahajóval szeretek leginkább játszani 😊
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.05.16. 12:15:57
(Ne vedd bántásnak! 😊 )
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
De tény. A legjobb mikor mondjuk 2 vs 3 az arány, és nálunk az a kettő elmegy egy pontra...
Bár múltkor jól elszórakoztam egy Mutsuki-val, mert pont sikerült mindig kifordulni a torpedói elöl, ert annyira közel jött, hogy felspottolódott, mindig. Végül 2 sorozat HE, meg a másodlagosaim kicsapták. Utána be is írta a chatbe, hogy nem így tervezte <#smile>#smile>
Az előbb pl nálunk 4 DD (3 shima, 1 benson) vs 5 DD (1 gearing, 1 khaba, 2 shima, 1 kagero)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Bő 200 munkaóra van a Tátrában, mert nem igazán értek a 3D-hez és egy csomó idő ráment arra, hogy kikísérletezzem, hogy mit miként lehet megrajzolni. A Budapestnél már nem kell ilyenekkel foglalkoznom, de ez meg már sokkal nagyobb hajó és így sokkal több apró biz-baszt kell lemodellezni 😊
Bocs az off topikért
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
<#smile>#smile>
Ha az időm engedi, ebből pedig egyszer a Budapest partvédő csatahajó lesz: SMS Budapest
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.05.10. 19:15:40
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Elég érdekes, hogy még 100 csatám sem volt, és az első T5-ös ladikot is most vettem meg de már próbálkoznak ilyennel. Ilyet még a WOT-ban sem láttam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.10. 15:21:43
Ha van WoT accod akkor már van WoW és WoWP is.WoWP-vel még az arany és az xp is közös.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.10. 14:31:20
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤