World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérem kapcsolja ki <#idiota>#idiota>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
meg amúgyis csak 2 citadellát lőttél egy 20 perces csata alatt,én be se linkeltem volna ezt az eredményt...<#banplz>#banplz>
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
hordozónál működik az Alt-billentyűzet nektek?
lehet valami gond van a bill kiosztással mert a page up/down se megy amivel zoomolni szoktam
CommanDos23
AS&DE meg némi dobókocka-mák megoldja. 😊
Tegnap megvettem az Aobát, szóval még az is forralni fogja az agyvizemet, mert állítólog ugyanolyan ramaty mint a Furutaka, amit viszont vicces mód kezdem megszeretni, miután meglett a C test rá <#smile>#smile>
Tegnap a heti küldetésben okozz 100k sebzést orosz hajókba, végül hordozóval csináltam meg. Egy csatában lett vagy 45k-nyi. Az első cirkálót full HP-ról durrantottam el torpedókkal, a másodikat meg fél HP-ról. Hordozóval sokkal jobban lehet specifikusan sebezni, így. A következő 125k sebzés és legyél legalább 2. helyezett a csapatban a második körben meg is lett. Kicsit túl is teljesítettem a Bismarck-al. 150k+ sebzés és 3 süllyesztéssel 😊 Az utolsóval viszont megint szenvedek. 2 csathajó kill és légy legalább 2. helyezett. 1 kill meg tenger sebzés általában összejött, de a 2. kill-t mindig ellopta valaki 😞 Lehet megint bepróbálom anyahajóval.
Azért kicsit pislogtam, mikor a teljes VI.-os amcsi vadászrajomat közelharcban lenyomta a japán V-ös raj 2x is...
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Mentem pár normál csatát is. Most épp egy 2v2-es csatát a Königgel, ami úgy kezdődött hogy a csapattárs dd afk volt. Megbeszéltük hogy középen találkozunk. Szerencsémre az ellenség T-22-ese partra futott, egy salvo-val lekaptam róla 7k-t, a másodikat már nem élte túl. A New York-ot átengedtem, megbeszéltük hogy kiszedheti az afk rombolót, csak a másodlagosaink tüzeltek. Mire látótávba került, feléledt az addig afk romboló is és kiszedte a N Yorkot. De legalább meg lett a Bayern.
Kevés előnyei közé tartozik, hogy nagyon jól fordul és nagyon hamar fékez, így viszonylag jól kerülhetők vele a torpedók.
Előnye még a rengeteg másodlagos fegyverzet. Sajnos ezek lőtávja csak 3km, de ha valaki ezen belül téved, az garantáltan ementálivá lesz lyuggatva!
Úgy szoktam vele játszani, mint egy motorhibás rombolóval. Elbújok a szigetek közt és ha egy-két ellenfél cirkáló bukkan elém a sziklák mögül, közéjük rontok és letorp.... akarom mondani felszántom őket a másodlagosokkal. Nem túl hatékony taktika. 10-ből max 1x jön csak be, de akkor nagyon látványos a tűzijáték 😊
Kár, hogy az összes többi meccs szívás vele.
Mit nem adnék, ha 5 vagy 6km lenne a másodlagosok lőtávja...kedvenc T2 hajóm lenne a Mikasa.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
De ez a táblázat is jól mutatja, hogy azért van különbség a 2 hajó közt sebzésben.

Hát ja, ha belegondolok hogy maga a csata is 112 éve volt, és a Mikasa még ettől is öregebb... Kész csoda hogy még mindig úszik. Már csak a II. vh-s pusztítások után is
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.24. 19:31:18
Nagyon kezdem a Bayernt megutálni... Ez csak alapon ilyen ramaty, vagy cak nekem nem akaródzik menni? Még szögbe állítva is állandóan kapom a magas sebzést, Lövegei nem akarnak szinte semmit sem sebezni 3-4000 dmg fölött, pontatlanok is sokszor. A Königet szerettem, de ez nagyon megakarja velem utáltatni magát, kb. ma a Furutakával is jobb köreim voltak eddig. Még az 50-szer találjam el az enemyt küldi sem akar összejönni, pedig a Königgel röhögve megcsináltam.. Mondjuk az is érdekes hogy Königben ülve sem féltem a Bayernektől...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ha meg van az összes eventes kitűző, akkor is azt dob a ládákból. 10k creditet ér darabja. A fent látható többi zárt collectibles meg gondolom a későbbi eventeknek van, mint ahogy látod a zárt profil szintes állomásokat is. A mostani "csak" ezt az egyet tudja. (ami ugye 2 camo-t ad)
Tegnap nem sok időm volt menni, gondoltam rombolózok kicsit. 3 körre volt időm, abból 1 nyert 2 bukó volt. Persze a 2k sebzéses kört nyertem... A másik kettőben 50+ és 98+ om volt. Lett volna több is, csak mindig akkor lett vége mikor a torpedó salvóm 1-2 hajóhossznyira volt már csak az ellenséges 10-es full hp-s csatahajóktól 😞
Ha már megvan a bismark, a végén az árát adja KP-ben? Még csak a 3. állomás elejét gyűröm.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.22. 19:49:31
A cv-k főleg attack konfignál néha úgy csinálják, hogy lebombáznak, megvárják mig eloltod a tüzet, aztán jön a következő bombázó vagy a torpedóvetők. De gondolom a szemfülesebbek figyelnek arra, hogy a csapattársak ki gyújtanak ki, és akkor nem kell csali bombázó se.
A másik hordozóval jól eggyütműködtünk, a vadászaink folyton együtt voltak, így az amcsi vadászok sem okoztak gondot. (2 Hosho-1 Hosho, 1 Langley volt a felállás)

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.22. 17:30:40
Tegnapelőtt eldobtam az 5 citadelles task-ot, mert akárhogy próbáltam 4 volt a max. Erre tegnap az első csatában, bejön az Iowa elé két Mo. Az első 3 citadelltől megmakkant, a második kapott kettőt, aztán rám fordult és leütközött 😄 Most már csak azért se veszem vissza.
"Itt semmilyen modul nem kompatibilis. Pl ha megnézed, a japánoknál is elég sok ugyan olyan torpedóvető van, még sem kompatibilisek egymással. Ugyan ez igaz a lövegekre, stb. Szóval ezen nem fogsz tudni spórolni."
Sejtettem 😞
Itt semmilyen modul nem kompatibilis. Pl ha megnézed, a japánoknál is elég sok ugyan olyan torpedóvető van, még sem kompatibilisek egymással. Ugyan ez igaz a lövegekre, stb. Szóval ezen nem fogsz tudni spórolni.
Anno mikor megvettem az első japó cv-t, én is PvE-be vittem kipróbálni, de a cvk használatát úgy is éles helyzetekben fogod majd megtanulni. Mindig figyeld az ellenséget, sokat lehet tőlük tanulni.
A Furutakát egyáltalán nem bírtam leszorzózni... Már a tököm kivan vele, szóval az is forralta az agyvizemet.
De legalább a Bayern meglett.
Itt nincs olyan a moduloknál, hogy az egyik hajón kihúzottat, lehet a másik hajón is használni? Mert a Bayern radarjánál feltűnt hogy a fejlesztett lőtáv is ugyanúgy 16.5 km, mint a Königen, tehát lehet, hogy ugyanaz a kettő, és azért nem szívesen fizetnék ki még egyszer több százezer creditet.