22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#15956 Kár, hogy még klán zászlót nem tettek bele a játékba. Nem lenne nagy ördöngősség a dolog. Készítettem egyet, igaz csak MOD segítségével látszik. Dunkerque zászlót kicsit átalakítottam. Elég jól sikerült első neki futásra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#15955 Mivel láthatóan gyakran használnád:
-
#15954 újabb superkonténer,100 db india xray flag :D
-
#15953 Ne felejtsd el, hogy a patch után nem csak a szakaszozásról szól majd a klán. El kell kezdeni gyűjteni az olajat, ilyen-olyan dolgokért cserébe.
A szakaszozásos dologgal egyet értek. Nehéz időpontot összeegyeztetni, ez még inkább igaz a felnőtt, családos emberekre. Gondolom, erre más is rájött már, így újat nem mondtam. Viszont, ha úgy esik, ha van fenn a játékban olyan, aki játszana szakaszban, nem ellenkezem, de nem ez a fő cél, hanem a gyűjtögetés.
Olyan klánba, meg úgy sem lehet bekerülni, ahol sokan vannak, és hamar gyűlik a nyers anyag. Ott mindig teltház lesz és túl jelentkezés. Ezzel együtt gondolom magasabbak lesznek az elvárások is a játékosokkal szemben.
Tehát mégegyszer. Van egy - egyenlőre - üres klán, minimális elvárásokkal. A célja: a patch utáni fejlesztések és az abból származó előnyök használata. Ha van benn csapattárs és annak van is kedve szakaszoszni, akkor csinálják. Nagyjából ennyi egyenlőre. -
Darun #15952 Én a múlt héten csak azért tettem szóvá a klán dolgot, mert nekem is van szakasztársam, de mivel csak irásban tudunk kommunikálni, sokszor nem tudjuk összehangolni a játékunkat (talán belátható, hogy a csata hevében nem mindig van időm irogatni) Mivel nincsenek szakaszos acsik, ez sem motiválhatja az embereket a szakaszra. Attól hogy valaki belép egy klánba, még semmi sem garantálja, hogy ha éppen van ideje játszani, bárkit talál. (abba is gondoljatok bele, hogy még ha az időpont meg is felel, lehet hogy a másiknak nincs olyan szintű hajója, vagy épp valami küldit/scenariot/stb csinálna. Ha tényleg csak azért kéne valaki, hogy ne egyedül hajókázzon az ember, logikusabbnak tűnik egy fészbúk vagy akár egy játékon belüli csoport.
Ezzel nem lebeszélni szeretnék bárkit is, de anno WoT-ban sokat szakaszoztam, megfordultam pár klánban is, van némi reális rálátásom a dologra. Nyilván a te klánoddal azt csinálsz, amit akarsz, de azért majd 1-2 hónap múlva rákérdezek majd, hogy hány tag van és a tagoknak hányszor sikerül összehozniuk szakaszt. (és nem azért hogy gúnyolódjak rajta, hanem mert tényleg kiváncsi vagyok) -
#15951 A fejlesztésekre való tekintettel, készítettem egy klánt. Egyenlőre harminc főig szívesen látok bárkit. Nincsenek különösebben nagy céljaim vele, hiszen nem is vagyok valami jó játékos. Ha egyszer valami csoda folytán majd lehet zászlót is használni, már arra is van tervem.
Minimális szabályok vannak, lesznek. A képen látható.
Jelentkezni a játékban lehet, ha jól tudom.
-
Darun #15950 A hétvégén asszem teszt szerón engem is bedobott erre a pályára többször is. Első alkalommal kérdezte valaki, hogy más is észre vette e a kaput. Az hogy tavaly Hw-kor láttam már nem ugrott be, pedig nem kevés alkalommal mentem neki a dolognak. Örülök hogy idén is lesz, bár ez egyrészt spórolás is a WG részéről, hiszen meg van a heti event :D -
#15949 :) nemsokára halloween,kipróbálhatod :D
-
#15948 Caliph: Köszi! Ez nekem kimaradt.
Közben nyitottam egy SC-t. Jól ki lettem vele fizetve.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.11. 11:17:23 -
#15947 mintha egy steampunkos event befejező kapuja lenne ahol hajókat kellett kísérni,katapultok és hajók jöttek ellened és a végén jött egy nagy hajó ebből a kapuból... :D
Közben meg is lett,a halloween event kapuja volt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.11. 09:02:19 -
#15946 Pár napja fotóztam, csak elfelejtettem megosztani. Tud róla valaki többet, Mi lehet ez?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
carp3tm0nster #15945 Ma próbáltam minden tierben kb 9 bukott meccs után abbahagytam...
-
#15944 Az már igaz. Sok türelem, vagy sok bogyó nem árthat melléjük. Nekem a Mogami-nál elfogyott a lelkesedés. Olyan az a cirkáló mint az egyszeri k***a, mindenki ott b****a meg, ahol csak tudja. Nem is nagyon szeretem csatába vinni. idegnyugtatónak alacsony tier-ben érdemes trollkodni. -
carp3tm0nster #15943 leszavaztam az iowa-t egyelőre, mert úgy éreztem, hogy amerre a játékmenet megy, felesleges idegtépősnek lennem, megint egy T9 BB miatt. Ott a csodás Izumo, meg a Friedrich amivel kitéphetem a hajam... -
Darun #15942 A Kutuzov is az. És valahogy jobban kézre áll nekem mint pl az Iowa. -
#15941 A Missouri egy hatalmas pénznyomda, szerintem kár lenne kihagyni. -
Darun #15940 Most mondjam azt, hogy nekem meg az a kedvencem, amikor valaki megkérdi egy társaságban, hogy mit ajánlanak, aztán függetlenül az elhangzottaktól hoz döntést? Ilyenkor felmerülhet, hogy akkor minek megkérdezni? De nem mondom és nem is kérdezem meg, csak hangosan gondolkodtam ;) -
carp3tm0nster #15939 Anyagi okokból az Ibuki lett. :) -
Darun #15938 Nekem valamiért nagyon nem fekszik az Iowa. A NC is sokáig szenvedős volt, nehezen állt rá a kezem a lassú lövedékeire, és ugye ahogy nő a lőtáv, ez egyre csak rosszabb lesz. A Montira én sem vágyok annyira, hogy erőltessem a hajót és reálisabb célnak tűnik a Nelson, plusz mivel fullos az Iowa, nem érzem szükségét a Mo-nak. -
BigaC #15937 ez egy jó kérdés, mert az Iowa egyértelműen nagyobb élmény, ugyanakkor a Mogamin át vezet az út a Zao-ig :)
az Iowa után meg csak a Montana van, ami ugyan nem rossz, de nem a legvágyottabb csatahajó tier X-ben...
(én most gyűjtok a Missouri-ra, ahhoz viszont nem árt az Iowa tapasztalat) -
carp3tm0nster #15936 Mogaminál megtapasztaltam, hogyha oldalba kapnak, akkor insta-delete a hajó... -
#15935 Ibu nekem bejön, de nagyon vigyázni kell kinek mutatod az oldalát. -
#15934 Iowa :) -
carp3tm0nster #15933 Nap kérdése: Ibukit vegyek vagy Iowa-t? :)
Mogamit nem nagyon kedveltem, NC-t viszont annál inkább. -
#15932 superkonténer,14 nap prem,pont jókor most van időm játszani :) -
#15931 Sok sikert hozzá! Majd kitapasztalod, hogy a legjobb számodra. 112 csatám van eddig vele, nem sok, de élmény vele menni. Végre el van látva löveggel rendesen. Nem úgy mint az elődei. Sok próbálkozás után a kisebbik kaliberű ágyúknál maradtam. Valahogy jobban megy azokkal. Kell bele egy 19 pontos kapitány és csodákra képes a hajó. Mondjuk még nem tudom, hogy az angol csatahajók mennyire rontják az esélyeit. Túl sokkal nemfutottam eddig össze. -
#15930 Első T10 hajóm.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Darun #15929 De ad. :) -
#15928 az operation 5 csillagos teljesítése már nem ad prem napot? -
#15927 Szerintem meg sem lepődnék rajta. Ez egy ilyen cég. -
Prof William #15926 Készülj hogy most vagy két hétig egy csatát se nyersz és minden téged eltaláló lövedék vagy Citadell, vagy Detonation lesz. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.09.09. 00:24:27 -
#15925 Még jó, hogy bot kezem van a rombolókhoz. Úgy rám ijesztettek, hogy ez lett a vége.
Replay -
Darun #15924 nekem rögtön az első két kérdés nagyon tetszett. Melyik új ficsör tetszett. A klán kikötőn kivül volt új ficsör a játékban, mert én nem vettem észre. De legalább egyszer kifagytam.
Csak a poén kedvéért: az Iron Duke 282 HP-t tölt vissza ID signallal. A Minotaur és a Neptun is 1000 felett másodpercenként :D Ugye érzitek a különbséget? -
#15923 Hatalmas német hétvége..... azért most már akciózhatnák a T8-10-et is! -
#15922 Jól kitöltöttem a tesztszerver utáni kérdőívet. Szerintem nem fognak neki örülni. Bár inkább el sem fogják olvasni. Ha már megkérdezték, bizony, hogy leírtam, mi nem tetszik. ( AP lőszer szart sem ér szinte, HE spammerek hegyekben, füstből lövöldözik boldog, boldogtalan és sok más hasonló kellemes téma) -
Darun #15921 Ez is egy nézőpont. De mint mondtam, mindenkinek mások a szempontjai. Nekem pl az összes hatos hajó meg van, tehát az alatta lévő bónuszok nem érintenek. A legtöbb hetes is meg van, igy engem a shipyard nyócas szintje érdekelne. (anyagilag egyébként is az lenne a logikus választás, mivel ott spórolod a legtöbbet) Mivel a legtöbb csatám csatahajóval és cirkálóval van, a docknak először ezt a két elemét fejleszteném. (egészen pontosan BB-CA-DD-CV sorrendben). Mivel minden nemzetet párhuzamosan húzok, igy a RC-nél egy pillanatra gondolkodóba esnék. Mivel most a brit ág mindenek előtt prioritást élvez, ez lenne az első logikus választás, másodikra talán a német, mivel több ág is van rajta és relativ sokat játszok azokkal is. Az oroszokat és a franciákat biztos hogy a végére hagynám, mivel franciáknál csak egy ág van, az oroszoknál meg csak a cirkálók érdekelnek, de prioritásban az is hátul szerepel. Viszont aligha találnál itt még valakit, aki hasonló elven fejlesztene. Mint mondtam, nehéz úgy tervezni, hogy mindenkinek jó legyen. -
Meg kell gondolni az elején, hogy merre az arra.
Ugye vannak a nemzetek szerinti +3% XP csatánként, a hajó típusonkénti szervíz költség csökkentés (-10%), végül a tier-enkéti fejlesztési költség csökkentés (-10). Ez utóbbi nem érint minden tier-t, csak V-VIII-ig.
Jelenleg úgy csinálnám, hogy a hajó típusonkénti szervíz költséget csökkenteném először, mivel minden típusra vonatkozna és mindig kell csatába menni valamivel. Ha ezek meg vannak, akkor talán a nemzetenkénti +3% XP-t fejleszteném ki és a legvégére hagynám a tier fejlesztés csökkentés bónuszt. A nemzeti elég nagy területet érint. Nagyobbat, mint az V-VIII-ig terjedő tartomány. -
#15919 Úgy látom ez a klános probléma nem újkeletű dolog. érdemes bele olvasni a hozzászólásokba.
Clans not working
Biztosan igazad van, de azért már ez is több, mint ami eddig volt. Már ha majd egyszer sikerül működésre bírniuk.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.08. 15:52:22 -
Darun #15918 Nem is feltétlen erre gondoltam, de aki tényleg csak heti pár csatát tud menni, annak érdemesebb inkább szakaszba menni. Legyünk gyakorlatiasak, aki heti pár csatát megy, az kb 3-4 naponta megy 2-3 csatát. Na most összeegyeztetni azt, hogy kinek mikor jó egy héten az az 1 óra, nem olyan könnyű. Ráadásul van egy érzésem, hogy sokan nem is mindig ugyan abban az időpontban érnek rá. Egyszerűbb az ismerős listáról meghivni valakit pár körre. Jó hogy teszt szerón ennek a kipróbálására is van mód, de én azért kiváncsi lennék arra is, hogy fog működni ez a valóságban, mivel most rengeteg olajat ad, a fejlesztések meg olcsóak. Viszont azt se felejtsd el, hogy külön vannak fejlesztések hajóosztályra, nemzetre és hajó szintre is. Mindenki mással játszik, más nemzet, más osztály, más szint. Mivel az éles szerón biztos hogy sokkal lassabb lesz a fejlesztés üteme, nem sok tag fog részesülni az előnyökből. -
#15917 Igen, mert most akciós. Klán tagság meg patch után nem lesz buta gondolat. Minden klántag hozzá tesz annyit, amennyit tud a klán Olaj készletéhez és élvezi a fejlesztések hasznák. Mindegy, hogy heti két csatán, de akkor is. Nem kell szerintem az ilyen gyűjtő klán teljesítményét a profikéhoz hasonlítani és akkor nincs is semmi probléma.
Éles szerveren már kreáltam volna gyorsan egyet, de most nem elérhető a klán szerver.