World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ugyanitt tippeket várnék Izumo-ra, mert szerintem az egész játék legsz@rabb hajója...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az AFK playerek hajóit a meccs végén felrobbantanám, mint a WoT-ban, hogy legalább a repair költség miatt szívjanak.
A csata hajó bemegy 8-10 km-es lőtávolságra és csodálkozik, ha szarrá lövik. Azt hiszi cirkáló. A cirkálóval meg azt hiszik, hogy ők egy romboló. 3 partynként legalább 1 afk hajó.
Én tuti megváltoztatnám az értékelés szabályait. A győztes csapatból az első 4, a vesztesből az első 3 kapna csillagot. Számtalanszor annyi pontot érek el vesztes csatában 2. vagy 3. helyezettként, mint a győztes csapat 3. vagy 4. helyezettje. Én tuti nem büntetném a jó játékosokat, még ha vesztes csatában van is. Ez ne mások baromságáról, hanem az ügyességről, taktikus játékról szóljon. Véleményem szerint így rá lehetne kényszerítene a játékosokat, hogy normálisan harcoljanak, mert ebben az esetben a győztes csapat utolsó 3 játékosa nem kapna semmit. A vesztes utolsó 4 játékosától vonjanak le, azt elfogadom.
Komolyan, egyszerűen elmegy a kedve az embernek az egésztől.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Tegnap a Fubukival 4! ellenséges hajót pusztítottam el egymagam. Alig akartam elhinni. 2 csatahajó egy cirkáló és egy rosszul manőverező romboló lett az áldozat. Aztán egy jl betalált salvo kivégzett. Én voltam az első veszteség. A béna csapatom képes volt veszíteni, úgy hogy az ellenfél 4 hajó hátrányban volt. Bravó.
Ha a meccs elején el tudjuk dönteni merre menjünk, egész jók az esélyek.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Történelmi "érdekesség".
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.07.02. 21:49:27
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ha tudsz angolul, akkor itt egy elég pontos lista:
WoWs camo lista
Én Leander, Fubuki kombóval <#smile>#smile>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Elindult a ranked, T6-os hajókkal, de értelmetlennek tartom, meg se mozgat 😞
Mondjuk szerencsém volt.
Volt egy Woyming, a társamat lőtte, én meg szépen megkerültem, nem is rám figyelt és 5! km-ről durrantottam szét. A végén én maradtam meg a mi hordozóink a másik csapat két hordozója ellen. Ötször ! torpedóztak meg, hatszor lebombáztak de nem tört be a víz ismét rohadt nagy mázlim volt, persze forogtam is a hajóval rendesen.
Persze a hordózóba se HE-vel se AP-vel nem akart sebezni...de a végén csak szerencsém volt, mert felgyújtottam az egyik hordozót, nem tudott több gép indulni róla.

Viszont a hajók fejlesztési ára normál lett, szóval... wtf! Vannak ugyan hatos prém hajók is, de nem az összes, amik meg vannak, azok már úgy is a kikötőmben pihennek normálon is.
És van ranked. 3 csata (2 Fuso, 1 Warspite) és mindkét Fuso-s High Caliber. A 'spittel volt egy jó kis közelharcom egy Mexicoval. Az én másodlagosaim 86 találatból sebeztek 4380-t, az övé 49-ből 4877-t.
Az utolsó SC-t még valamikor az év elején bontottam, gondoltam most már időszerű lenne ismét kapni egyet. Mivel az RNG nem igazán kedvel, gondoltam kicsit megnövelem az esélyeimet. A harmadik vagy negyedik Try to Luck-ra be is adta... még egy Engine boost modul. Még az elsőt se raktam fel, szóval... asszem maradnak megint a signalos ládák.
Ha fun angolt akarsz, akkor a Leandernél akár meg is állhastz, de nekem a Fiji is nagyon bejött és a tesztszerón tett látogatás alkalmával a Mino is meggyőzött arról, hogy az a hajó kell.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Bár nagyon élvezetes csatahajó és korrektül keresi a kreditet, mai fejjel, ha nem lenne szükségem kreditre/trénerre, nem venném meg. A matekot nem csináltam végig, de a prémesbunda a Bismarck-ra is egy opció lehet.
Amilyen rettentő szarul ment az elején a Bissy-vel a csaták(30% WR) annyire élvezem most már a csatákat vele, akkor is ha bukó.
- Steven Segal a Missouri csatahajóba rakva megkapja a titkos skill-t 19. kifejleszthető utolsó pontként az 5. sorban. "Nuklear missiie launch" (This skill activated 20 min 01 secound, after the battle started)
-Bismarck csatahajót csak a saját legénysége tudja elsüllyeszteni, ha eléri az 1 pontos értéket az életpontjainak a száma. Ekkor valamennyi fegyverzetének pontossága 100%-al romlik, kormánylapát beragad.
- Tirpitz: Bármikor vissza tud vonulni egy Fjordba (ha nincs a térképen, akkor épít magának egyet). Ekkor csak bombázókkal sebezhető, melyeknek Tally Boy-t hordoznak.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI