22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#16076 Szivesen látok mindenkit, amíg van szabad hely. Keress rá a klán nevére a játékban (felső menü-neved- legördülő menü- clans: itt keresés...[STW] ha megvan, jelentkezel és felveszünk.
Követelmények a klán ablakának tetején láthatóak. -
atee73 #16075 Hali
ha meg beferek a klanba kaphatnek egy invet :-)
bar nagyreszt csak hetvegen erek ra :-( ,de az operation fele kuldikre szivesen mennek csapatban...
nem tudom van e kovetelmeny, itt a statom
-
BigaC #16074 Valamelyik Flamu v Notser videóban hallottam, hogy említették, hogy az álló hajóval valami bug lehet. Ők nem is lőnek álló hajóra, csak ha elindult valamerre. De ez valamiért csak a fennakadt hajókra vonatkozik, a nyílt vízen/füstben álló hajókat lehet alázni. -
#16073 Amíg van hely, addig nyugodtan vedd fel azt a játékost, akit úgy gondolod, hogy érdemes lenne.
Az FB csoporton este már gondolkodtam, ma reggel elkészítettem (legfeljebb nem lesz használva). örülök, hogy neked is eszedbe jutott az ötlet.
Az alábbi linken érhető el a csoport: [STW] Steel Wolves FB csoport
Zárt csoportnak szánom. Képeket, teljesítményeket, visszajátszásokat, meghirdetett eseményeket szeretném ha itt megosztanátok. persze a felmerülő kérdéseket is itt meglehet válaszolna, ha máshol nem szeretné valaki feltenni.
Kezdőknek és haladóknak is szeretnék valami információ halmazt összehozni. Az azonosításhoz készítek egy felhasználói névsort, majd írja mellé mindenki a nevét, hogy tudjuk, ki kicsoda. -
#16072 Nem nagy durranás, de evvel a hajóval össze lehet zavarni az ellenfeleket, elfelejtik merre akarnak menni.
Öröm volt kergetni a hajókat, bal egérgombra ráfeküdve, karcolás nélkül megúsztam. A Nassau-t megsütöttem mint a szalonnát.
Kis kaliberű pokoltűz: Kolberg
Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.09.17. 05:35:50 -
Darun #16071 Ma elővettem ismét a Nagato-t. Még valamikor tavaly kezdhettem talán, vagy az év elején. A lényeg hogy lehetett menni hetes Rankedre és bizony keményen oda tette magát a hajó. Azóta kissé el is hanyagoltam. Ma: amire lőttem, kb mind mellé ment. Lőttem német cirkálót, overpen. Volt olyan hogy 5 lövésem találta el, mind az 5 overpen. Spee. 1 találat, overpen. Amikor már 7 perce játszol, előttél kb 9 salvo-t és még mindig csak 7 találatod van, ami összesen még a 7k-t sem éri el, akkor azért beleöklöznék egy fejlesztő arcába. És ez még semmi! Felspottolodik egy S Dragon, aki ráadásul állva kempel. Rálövök és semmi. A 8 lövedékből egy sem volt képes eltalálni egy álló hajót! Ott azért kicsit már ideges lettem. (a következő salvo-nál még mindig állt a Dragon és tuti nem volt AFK, mert láttam hogy lő, addigra az RNG is megkönyörült rajtam és beadott 2 citadell-t) Ezek után pár hónapig megint nem lesz kedvem elővenni szegényt. Az acsik miatt 2 ARP hajót is elő vettem, de 50k sebzésnek még a közelébe sem jutottam. Harmadszorra én is előkaptam az S Dragon-t. Szépen elindulok arra, amerre senki nem jön, spott, szemben az ellenfél csapatának a fele. Lövök, torpedó, kutyafüle. Kb 4,5 percig éltem a csatában és 62k sebzést reccsintettem össze, ebből csak 1 torpedó találat volt. Ráadásul resteltem is, kb 0,1 másodpercen múlt, hogy nem én lettem az elő halott (hanem egy csapattárs) ehhez képest még is az első ötben végeztem.
Trucker, utólagos engedelmeddel felvettem a klánba a szakasztársam, ma eszméletlen köröket ment Colo-val, én is csak pislogtam. (többször lett csapatelső)
A klántagoknak itt is szólnék, de holnap (ma) a csetre is többször be fogom irni, hogy 18:00 tájékán megpróbálkoznék egy operation-el, aki csatlakozni szeretne, nyugodtan jelezze cseten (klán vagy privát) illetve akár itt is.
Illetve szeretnék érdeklődni, hogy van e igény fészbúkos WoWs klán csoportra. Ha a tagok többsége ott könnyebben elérhető, akkor lehetne ott infókat megosztani. Ha van rá igény, lehetne hétvégente fix időpontban operation, összeszoktató vagy gyakorló szakaszozás, ilyesmi. -
#16070 Nem a játékból kell indítani a visszajátszást. Letöltöd valahová és társítod a wows.exe-vel. Utána már csak kattintani kell a letöltött file-ra és elindítja játékot, abban meg automatikusan a visszajátszás indul el. -
ikarus44 #16069 Sajna valamiért nem tudok visszajátszást indítani a játékból (a saját csatáimat sem) de a harci kedvemet szerencsére nem kell visszajátszásokkal szítani, mert jön az magától is, ha nem vagyok kiégve (és még nem vagyok )
Nem akarok az ággal leállni, ahhoz kissé sok időt öltem bele, és ha tényleg sikerült valamit találnom, és nem csak szerencse volt az a 98k-s kör, amit említettem korábban, akkor pláne nem fogok vele leállni. -
#16068 Azért csak próbálkozz! Mutatom miért. A visszajátszást javaslom megnézni, ugyanis abból látszik igazán, hogy miért érdemes kiizzadni a Bismarck-t. Előbbi csatám, premium már elfogyott, 200%-s csata volt. Kraken is el lett eresztve, aminek külön örülök, de ebben a csatában nem is ez a lényeg. Azt érdemes figyelni, hogy gyakorlatilag az első perctől kezdve kipécézte magának az ellenfél csapata a hajómat és (még nem néztem vissza) míg el nem süllyedtem, gyakorlatilag folyamatosan lőtt, torpedózott, bombázott, köpködött, átkokat szórt és még ki tudja mit művelt még (jah igen wudu baba).
A csatahajó bírta a gyűrődést, forgolódott, mert folyamatosan cseszegetett az ellenfél CV-je, rombolója tolta a torpedó falat, stb, de nem részletezem. Meg kell nézni a visszajátszást. Minden benne van, ami miatt ez a hajó szerethető.
Ha ettől a csatától sem jön meg a kedved, akkor szerintem tényleg nem kell erőltetni ezt az ágat.
Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ikarus44 #16067 Na kipróbáltam egy-két dolgot a Gneisével, és az egyetlen olyan csatában ahol kivételesen nem égettek porig pillanatok alatt, (ill. a löveg is hajlandó volt a 2(!!!) km felüli célpontot is eltalálni...) egyből lett majd 100k dmg-em. Talán mégis lesz ebből valami. Bár annak tényleg örülnék, hogy amikor az ellen full broadside-ot mutat, és becélzom a vízvonalat akkor találja is már el, ha egyszer 10 km-ről lövöm, mert a hajam égnek áll már az ilyenektől. (amikor mentem egy kört agyvíz hűtés céljából a Königgel, akkor egy 14,5 km-re levő Königsberget 3/4 hp-ról, egy salvoból kiszedtem. Tehát nem én felejtettem el ezek szerint célozni...)
Hajrá, hajrá jó lesz az! -
#16066 Végre sikerélmény random csatában nem lőttek sz@..., biztos szimpatikus vagyok mert mindig engem találnak meg.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.09.16. 20:46:41 -
#16065 Valami miatt nem frissül nálam a már korábban belinkelt stat oldal. Néhány nappal ezelőtti adatokat mutat.
itt egy másik: Klán statisztika
Ha nem így néz ki nálatok, mint a képen, akkor egy scriptet kell feltelepíteni a böngészőbe.
-
Darun #16064 A Division a Warship szakasza. Itt ismerősökkel hajókázhatsz együtt. Igazából azon kivül hogy ez az egyetlen garantált esély arra, hogy egy csatába rakjon be és hogy külön kommunikálhatsz a társadal semmi extrát nem ad, tekintve hogy még nincsenek Diviziós acsik.
#16055 Van pár hajó, amin nincs másodlagos tüzérség. Az Omaha is ilyen. cserébe rengeteg elsődleges ágyúja van plusz van rajta torpedó.
Én a mai napig imádom a cirkálókat, bár most már inkább a csatahajók a favorit. De azért T7-ig meg van az összes cirkáló is. (igaz hogy japóból csak ARP Myokom van) A cirkálók feladata a csatahajók kisérete, támogatása, a rombolók leküzdése, illetve pl az amerikaiaknál a légvédelem biztositása is.
A botok elleni csatát (Co-op) én is ajánlom mindenkinek, aki még kezdő. Itt megismerhetőek a térképek illetve a hajók, az ellenfelek nem túl ügyesek, de ahogy magasabb tierbe léptek, ez egyre kevésbé érezhető. Viszont most hogy 200%-os napi bónusz van, inkább menjetek Random csatát, ne pazaroljátok el a napit botokra. A szülinapi acsik miatt tegnap 3 kört mentem én is botok ellen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyen az, amikor egy tapasztaltabb játékos, skilles kapitánnyal bemegy botok ellen és még szerencséje is van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez meg egy Kamikázés/torpedós, majdnem ugyan az, amit Trucker csinált múltkor, csak nekem elöl cirkáló, hátul csatahajó és én tényleg füstöltem közben (mint kiderült tök feleslegesen, mert a BB igy is látott, nem is maradt túl sok életem)
Tegnap egyébként nagyon adta, kb 10 csatából volt 2 vereségem, ráadásul akkora köröket mentem! (Kutuzov T10 ellen, 126k sebzés kill nélkül, Bismarck szintén T10, 128k sebzés, dupla citadella egy Yamato oldalába, Dupla ölés Algerie-vel, a végén egyetlen salvo-val csúsztam le a krákenről) Ma biztos jó napom lesz :D Sajnos az angolokkal bárhogy próbálkoztam, nem jött össze az 50k, pedig mindet kipróbáltam, sajnos a MM mindent el is követett hogy ne sikerüljön.
-
ChuckYeager #16063 Ok. ezek a Division-ok mik?mi az elöny? -
#16062 Mint kezdő a másik kezdőnek, tanulni, tapasztalatot szerezni a Coop csatákban érdemesebb, a sikerélményed is nagyobb. Kevesebb "játékos", kevesebb xp meg egyebek, de megismerni a hajókat jó környezet.
Itt van egy visszajátszás, a torpedókkal süllyesztettem el az ellenfeleket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(feltöltöttem a videót, és képeket, de a youtube-ra nem rakta fel, van valami trükkje, hogyan kellene?)
Karlsruhe Archipelago
Köszönöm a bizalmat, igyekszek sokat játszani. -
messerharcos3 #16061 átképzés után viszed tovább. Itt elég sok infót megtalálsz, játékmachanizmustól kezdve egyes hajók és nemzetek tulajdonságáig warships wiki -
ChuckYeager #16060 Nagyon szépen köszönöm a hasznos infokat!
A kapitány ha új hajót veszek tudom hozzni tovább vagy minden hajónak új kapitány lesz?
Mondjuk a Phoenix-el megszerzett XP-t hogy tudom tovább vinni az új Omaha-ra?
-
messerharcos3 #16059 ja, és személyes tipp, bár ezzel valószínű sokan vitáznak. Szerintem felesleges rohanni előre a fejlesztési fán, amíg kezdő az ember, ráér a magas tier a drága hajókkal és mecsekkel akkor, mikorra tapasztalt az ember, plusz addigra ha nem rohansz, a kapitány is baromi skilles lesz -
messerharcos3 #16058 torpedócélzásról nézz videót, mennyivel tartanak távolság függvényében az ellenséges hajó elé. A zöld sáv az, amerre a torpedók fognak menni, ha mégegyszer megnyomod a 3-as gombot, mikor torpedózól, szükebbre, vagy szélesebbre veszi a sávot, amerre a halacskák menni fognak. Általában minden hajónak van másodlagos fegyverzete, kiskaliberű gyorstüzelők, amik automatikusan tüzelnek, ha elég közel jön az ellenség, cirkálón ne nagyon foglalkozz vele. division, vagyis szakasz, mikor együtt csapatban játszanak emberek, maximum 3 főig random csatában. Ha cirkálóval játszol, mindeg mozogj ide oda, ne haladj sokáig egy vonalban ha lőnek rád, mert hamar vége lesz a hp-d nak. Ha romboló közeledik a csapattársakhoz, fókuszálj mindíg arra, a cirkáló a rombolók leghatékonyabb ellenfele. Rombolóra ha csak nem vagy tutibiztos a dolgodban, ne salvot lőjj, hanem folyamatosan nyomjad az egeret és szórd, miközben nézed, hova estek le az előző lövések és merre változtat irányt a romboló. ha csatahajót lősz, keress olyat amit már mások is kezelésbe vettek, és lőjj he-vel, had égjen. -
#16057 Nem tudtam rammolni a végén azt a kis g*cit :D
-
#16056 Üdv! Ezeket megnézegetted? Kezdő játékosoknak készítették. WG: Training Guides -
ChuckYeager #16055 Üdv.kezdő vagyok.Torpedót hogy kell célozni mik azok a zöld sugarak?az Omaha cirkálon mi a secondary fegyverzet?a Division-ok mik?jó ha cirkálóval vagyok kezdőként?milyen taktikát csináljak?
Előre is köszi -
#16054 Tessék a munka részét komolyan venni, a játék részét pedig könnyedén. -
Darun #16053 Köszönöm szépen! Bevallom, erre nem számitottam, én csak a WoT-os "megszokás" miatt irtam. Nos, igyekezni fogok! (a végén még megemberesedek :D ) -
#16052 Mind a kettőtőket felvettelek.
Darun. Recruiter státuszt kiosztottam.
Jó játékot ! -
Darun #16051 Hehe... ha már ennyit beszéltem a klántagság ellen, én is küldtem egy kérelmet. Esetleg bevállalnám a kezdők támogatását is, feltéve hogy nem öregedtem ki ebből túlságosan. -
#16050 Amíg van hely és játszani is szeretsz, addig szivesen letlek. Játékban keress rá klánra. -
Darun #16049 A mai első csatában sikerült 8k xp-re leszorzózni a Bismarck-ot, igy meg lett a Frici. Rögtön meg is kapta a 10 skillpontos Hermelin kapitányt, amit a scenario dobott. A paraméterei már most lenyűgözőek: 24 sec-es kormánylapát kitérités, 18 km-es lőtáv... a többi bb-vel ellentétben ezen asszem rajta hagyom a spottert és reménykedem hogy rögtön valami X-es cv ellen tesz be. Még azon gondolkodom, hogy a harmadik upgrade slotba MBM 3 vagy AA GM kerüljön, de mivel az eddigi tapasztalatom az, hogy nem sűrűn tesz be cv-t erre a szintre, sztem az MB lesz a befutó. -
#16048 Üdv!
Kérdésem, háromnapos szűzként van esélyem klántagságra?
Játékban jelentkeztem. -
ikarus44 #16047 Igen utána én is megnéztem, az uprgradeket, és mikor láttam az akciót én is gyorsan beszereztem egy akciós secondary upgradet a Gneisére.
Még próbálkozok vele, biztosan, ár csak a rengeteg beleölt idő miatt is, meg ha a Bismarck érezhetően másabb akkor is folytatom már csak azért is. (Meg nehezemre is esik elhinni, hogy ennyire béna vagyok vele, mert biztos nem véletlenül dicsérik oly sokan)
Köszönöm a tippet, igyekszem megfogadni Bár ezzel meg az szokott a baj lenni, hogy semmit sem találok el vele ami 10 km-re felül van... (A kedvencem mikor még az alatt se...) Ha meg közelebb megyek meg jön a HE zuhany... -
Darun #16046 Szerintem az az upgrades-re vonatkozik, mert azok tényleg féláron kaphatók. Bár a leirás alapján én is a modulokra következtettem. Ami meg a Gnei-t és a Bismarckot illeti, sztem kellően nagy különbség van köztük ahhoz, hogy az egyik alapján ne lehessen megitélni a másikat. A Gnei-t én se szerettem (annak ellenére sem, hogy nem ment olyan rosszul) a Bismarckot ellenben imádom. Még ha sűrűn tesz be T10 ellen, akkor is. Ennek ellenére nem akarlak rábeszélni, tényleg inkább hagyd, ha nem megy. -
messerharcos3 #16045 Először én is utáltam, a Bayernnél 1-el kevesebb tornya miatt. Aztán rákaptam az ízére. Másodlagosra húztam mindent, és nagyon élvezem a vele való játékot. Amíg az idő és a helyzet nem jött el, a sebességem segítségével szórom közepes-nagy távról az ellent, aztán mikor valahol látok egy kiszolgáltatottabb, egyedól maradó hajót, rányomulok, ráállítom a manual firet és az arcába mászok teljesen. Én most vettem meg az akció keretén belül a Bismarckot, nagyon jól jött ez az akció, ígyis upgradekkel együtt a pénzem negyedét elköltöttem rá. Én ellenben a New Mexikóval nem barátkozom meg, ami úgyérzem, előrevetiti, hogy semmilyen magas szintű nem német bb-t nem fogok szeretni. Úgy nyeli a lövéseket mint kacsa a nokedlit.
Utoljára szerkesztette: messerharcos3, 2017.09.15. 19:35:08 -
ikarus44 #16044 Nem hinném, hogy lenne értelme tovább mennem, mert szerintem a Bismarck sem fog menni, ha a Gneise játékstílusa sem megy. -
#16043 Kár érte, mert a Bismarck az megéri a szenvedést. -
ikarus44 #16042 Asszem nem erőltetem tovább a Német BB ágat, ha a Gneise nem megy akkor semmi sem fog felette sem... Csak sajnálom a bele ölt időt.
Ez az "50% Credit discount on ship modernisations" akció ez mi? mert először azt hittem a modulokra van, de nem.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.09.15. 19:07:26 -
#16041 Működik a tesztszerver. Előbb sikerült belépni. -
Darun #16040 Tegnap csak a szülinapi acsik, kollekció került be. A hétvégi küldik mindig pénteken jönnek.
Jók ezek az akciók, mondjuk az Edinburgh-re talán végre meg lesz a B hull. Ez a szülinapi camo viszont... :D Oké hogy biztos jól néz ki, de ez egy Type 6 camo. Ennél még a hetente gyűjthető BH camo is jobb. Szóval megint nem erőltették meg magukat. Ezen kivül nem látom hogy szülinapi konténert lehetne szerezni küldiből, csak venni tudok. Érdekes módon a többi küldinél volt lehetőség küldivel is konténert szerezni (még ha prém hajót is kellett hozzá venni).
A szülinapi acsikat egyébként minden csatában megadja, a gyűjthető vackot viszont csak napi egyszer. És ahogy elnéztem a feltételeket, megint rendesen beszopattak minket. (Pl csak Shino-val teljesithető acsi) -
#16039 Meglepi kiárusítás van :) Yamamotót meg is vettem gyorsan :) Maradt is felszerelni :)
T8 30%
T9-10 15%
Szülinapi -
wlakos1 #16038 Az a baj a CV-kel ha elveszti a csapat főleg az elején akkor bukta van. -
#16037 Mondjuk a tesztszerver nem frissített nálam és el sem indul.