World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Küldi
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.07.23. 19:08:19
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
7/10-nél kezdtem az előbbi csatát, csata végén 7/10... lőttem 3 citet.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Persze remek csapatnak hiába jelzi az ember, hogy lőjjék ezeket a szarokat áááá, az összes hajó 1 dd-t keres és lő..
És ha már overpen-citadelleknél tartunk... Ma asszem Bismarck-al lőttem 2 v 3 overpent. 7k sebzés. Azt meg hogy? Máskor a sima hit-re nem ad ennyit! Vannak egyébként olyan hajók, amiknek közelről nem lehet citadellt lőni. Ha jól emlékszem, a Bismarck is ilyen. Meg talán a Yamato is. De pl a közelről rálősz valami angol cirkálóra, jó esélyed van rá hogy arra se adja be. Van most ez a Dunkörk (a hajó) küldi. Az első feladatnál az utolsó meccsen 4 citadellt lőttem. Most az a feladat hogy lőjek tizet. Sztem az event végéig egyet sem fog beadni, nem hogy tizet!
Beaver: egy jó tanács, saját tapasztalat alapján: 5 vereség zsinórban, játék off. Illetve ha három csaátból nem sikerül leszorzózni egy hajót/tankot/repcsit, akkor azt arra a napra hanyagolom. Bár mostanában már kettő után is. Illetve 3-4 vereség után lépek. (jah, kezdek én is egyre türelmetlenebb lenni)
Kedvencem mikor én 10-10km full salvo-ból 3-4k dmg, míg az ellen 20Km-ről két citadelt lő nekem. Totál hihető...
Ugyanakkor randomba... Bismarck, T9-es meccs. A végén hatan voltunk három hajóra. A csata elején belemmingeltünk, igy az ellenfél kettő, mi egy ponttal inditottunk Neighbors pályán (fentről kezdtünk és C-t foglaltuk). A Kageronk közben szépen lement A-ra és nyugisan befoglalt. A két cirkálónk befoglalta B-t... majd nem törődve a mellettük lévő, füstben álló Akizukival, ők is elindultak A-ra, amit már majdnem teljesen befoglalt a Kagero. És nem értette a két cirkáló, hogy miért kaptak reportot. Ugyanis közben az Akizuki elfoglalta C-t, majd lejött B-re. Hiába szerdük ki a Fricit, a Tirpitz túl messze volt, a két cirkáló persze meghalt. És a végén beirja az Ibuki "jah ezért?". Hát öcsém, eléggé időbe észrevetted, hogy a hátunkba engedtetek egy dd-t. Hiába öltük meg őt is, lejárt az idő és mivel az ellenfélnek volt több pontja, vesztettünk. Undoritó hajó egyébként ez az Akizuki. 3 sec alap töltési idő, 8 cső, szinte megállás nélkül lőtt rám, majdnem le is égetett. Ráadásul lelőtte a spotteremet is.
Tegnap, szintén Gallantal, olyan Rankedet mentem, hogy megöltük az összes ellenfelet és egy hajót sem vesztettünk. Sőt! Tegnap 6-8 meccset mentem, mind győztes volt.
Most pl. elkezdtük a francia ágat, sima randomban, kieresztem a torpedókat úgy is megszívja az ellen mert arra fog jönnö pontosan, és erre fel oldalt ment egy társ Karlsruhe, és SZÁNDÉKOSAN ráfordította a kormányt a torpedóim felé. + full sebességgel ment. Az ilyen emberek miért élnek a Földön? de most komolyan? rárántotta a torpedóim felé a nyavalyás hajóját... Csak néztem, baszsák meg. mi volt ez. pont haverral mentem divisionben.... szemtanúja volt ő is. Komolyan hihetetlenek az emberek.... Ebben leli az örömét hogy a WG emiatt megbüntetett? vagy mi? valaki mondja már el? és ki az a hülye aki szándékosan mondjuk csapatokat öl le?
Utoljára szerkesztette: Beaver70, 2017.07.22. 18:55:29
+ nem ártana összecsiszolódni sem.
Más is tapasztalt olyant, hogy bebugolt a 2000 base xp-s küldi? Mentem kb 2-3 csatát, fel is ment a mutató 1700-ra, direkt megnéztem háromszor a kritériumokat, mielőtt elinditottam a következő csatát. Mentem egy Ranked kört Dánkörkkel, aztán egy Randomot Gallant-al és semmi. Egyik csatában szerzett xp-t sem adta hozzá, pedig mindkét hajó T5 felett van, a kiirás szerint a Ranked és Random csata is játszik, de semmi.
Jobb légvédelem + extra képesség, gyorsabban is tölt.
Harmadikra sikerült lehozni úgy a meccset, hogy a felderitő (vadász) rajok lelövésén kivül teljesitettük az összes másodlagos feladatot. Ráadásul itt még sikerült elkapnom a ritmust is, minden torpedó elől ki tudtam térni. A Stukák kétszer is elkaptak, igy a menekültek több mint fele elhullott, de a végén kiszedtek egy nagyobb hajónkat, amiről majdnem sikerült tele szednem magam (a vége előtt belém jött egy csapattárs és kitolt). Tényleg érdekes lett, de a francia rombolóval játszókat egyszer sem láttam smoke-olni. Nem is igazán értem, miért jön be velük valaki, minden lényeges statisztikájuk gyengébb mint az angoloké.
A poén az, hogy a Gallandot is be lehetne hozni, de annak végképp nem sok értelme van, mivel szinte semmi légvédelme nincs, az ágyúja meg ugyan az mint a küldis ladiknak.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.20. 19:57:15
Eddig mindegyik sikertelen :/
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Bár az új frissítésbe csodálatosan sikerült belenyúlni azzal, hogy a gyorsüzeneteket átírták és más gombokhoz rendelték... Így is kurvaszar volt a kommunikáció, de legalább minimálisan működött. Most mindenki nyomogat össze-vissza mindent... :/
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
A 42 cm-esnek az overpenje 1350, a sima sebzése 4455, a 40,6 cm-esé 1270 és 4192, 20-30 találatnál is csak 6-7000 lenne nagyobb sebzésed, ez nem számottevő.
Ha meg már námet BB-k:
Növelik a másodlagosaik lőtávját, a tier 8-10 effektíve majdnem +1 km-t kap így 11,5 km körül lesz a lőtávjuk maxra húzva.
De javítják (végre) a 8,8 és 10,5 cm-es német másodlagos tűzgyújtási esélyét, leviszik az eddigi 7%-ról 4%-ra illetve 9%-ról 5%-ra. És 100-al csökken a sebzésük is.
A 12,8 cm-es másodlagos viszont 1 másodperccel gyorsabban tölt majd.