22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Scharnhorst #16116 Én sem szerzek meg minden nap két dobozt, mert ha nincs kedvem játszani 1 hétig akkor nem játszom.
Viszont ha valamilyen motiváció van akkor szerintem a napi 12,5k xp szorzókkal nem elérhetetlen. Az is bele van számítva, hogy vannak elvetemültebbek akik minden nap kiszedik a 3 dobozt meg az is aki napi 1-et.
Azt is hozzá kell tenni, hogy a klán tagjaitól függően vannak tök értelmetlen fejlesztések. Nekem pl: teljesen értelmetlen lenne a T5-T8-ig tartó ár csökkentő fejlesztő. Pont a lényeg a T9 és T10 nincs benne ahol tényleg fontos lehet 1-2 millió :D :)
A másik a nemzetenkénti 3% plusz xp. Na bumm ki vagyok vele segítve.
Az igazi lényeg szerintem a 10%-os javítási költség a különböző hajókra. Az meg sarkítva de fele az összes fejlesztésnek szóval nem lehetetlen.
Nyilván lesz pénzért vehető olajoshordó vagy doboz. Tutira lesznek türelmetlenek akiknek minden egyből kell és fizetnek érte. -
Darun #16115 :D A gold noobok! :D
Azért a napi 2 konténer talán kicsit merész. Legalább is az alapján, hogy páran (saját bevallásuk szerint) heti 1-2 alkalommal játszanak csak. Ennek ellenére én sem tartanám annyira vészesnek a helyzetet, bár azt még nem tudni, az eventek alatt mennyi olajat lehet majd bányászni. -
#16114 Úgy legyen. Nekem a hozzászólásokban az tetszett, hogy egyből megkérdezték olyan WG mentalitásos módra, Hogy ugye lehet majd pénzért is venni olaj tárolókat? Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb lehet... doublonért. Mert az jó. Nos, nem a játékosoknak, de ne akadjunk meg apró részleteken. -
Scharnhorst #16113 A klán bővítését leszámítva 5000 olaj a legnagyobb. Ha úgy számolsz, hogy 30 fős klán minden tagja átlagosan napi 2 dobozt tud nyitni akkor a napi 600 olaj megvan. Az azért nem olyan rossz szerintem. Plusz ha még jönnek ehhez eventek akkor nem gáz. Nyilván nem 1 hónapra kreálták ezt a bázisépítést. -
Darun #16112 Nem akarok okoskodni, meg "én megmondtam", de sejthető volt, hogy a tagoknak keményen meg kell majd dolgozni minden egyes fejlesztésért. És a fejlesztői oldalról ez érthető is, hiszen több nyersanyag szükséglet => nagyobb klán létszám => több játékidő => több valós pénz. -
#16111 Mondjuk a fjlesztési árak azért ott vannak a szeren. Ha egy ládát nyitok naponta, az 10 olaj. Csatahajók dokkja (-10 szervíz költség) 5 ezer! olaj.
A kedvencem... a klán alap létszáma 30 fő. ha szeretnénk, hogy a klány 40 fős lehessen, 20 ezer olajat kell letenni az asztalra. További 10 fő létszám emelésért még 100 ezer!! (ezek hülyék) olajat kell össze gyűjteni. -
#16110 Úgy látom, hamarosan érkezik a klán kikötő. Akinek még kedve van közös helyre gyújtögetni az olajat, az még időben csatlakozzon egy klánhoz.
Clan bases
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.18. 17:02:48 -
Darun #16109 Ma rögtön az első (bukó) csatára meg lett a 2k-s konténer. Úgy gondoltam, mivel az event miatt bőven meg van a napi három, az első mindig Try Luck lesz. Rögtön be is adta az SC-t, 50k free xp volt benne. Ennek kifejezetten örültem. A másik két SC-t valamelyik kampányos task adta, az elsőben 25 Red Dragon signal, a másodikban 100 égés elleni signal volt. Csak én emlékszem rosszul, vagy sima signalból régen tényleg többet adott az SC? -
ikarus44 #16108 Én kis butus, mondjuk inventory-t nem néztem. Igazából úgy is lényegtelen, mert nem viszek DD ágat amúgy sem (és nem is mostanában tervezem) De azért megtartom hátha egyszer lesz Z-23-mam. -
Darun #16107 Ha nem kaptál semmit, akkor sztem irj a supportnak, mivel a jutalmakat rögtön oda is adja, amint meg van a kollekció. -
#16106 Értelek. valami kínai évfordulós eseményre igazították anno, ha jól emlékszem.
Közben meg is találtam. Hold új év ünnepére lehetett megszerezni.
Link -
Scharnhorst #16105 Az S.Dragont a kínai holdújévkor levő eventben lehetett megszerezni, nincs animés kötődése.
Megkaptad a camot ott van az inventorydban, ha nincs meg a Z-23 akkor másképp nem látod. -
ikarus44 #16104 Azt hiszem kicsit félreértettük egymást :) azt tudom hogy a HSF egy anime (az egyik kedvencem) én az S. Dragon-ra gondoltam :)
Másik: Most tulajdonképpen mit lehet nyerni az évfordulós Collectionon nyerni? Mert én is kigyüjtöttem a Z-23 camot, de semmit sem kaptam. -
Darun #16103 Az ARP hajókat még anno küldiből lehetett megszerezni. Az S. Dragon-t is. A HSF hajók egyelőre csak prém shopban vásárolhatók, ráadásul ezekkel nem is teljesithető az event. Az acsi viszont a normál (nem ARP) hajókra is vonatkozik, tehát sima tech tree Kongo és Myoko is játszik, illetve a prém shoppos Atago.
Nekem is erős a gyanúm, hogy 0 pontnál is rögtön vége, ui. pár órája volt egy meccsünk, ahol az ellenfél kb 600 ponton állt, mi 30 környékén és a kövi halálnál vége lett a meccsnek (az időből több mint 5 perc volt még hátra és 3 foglalós volt)
#16093 Én is pár napja fedeztem fel, azóta minden hajóhoz hozzá igazitom a hangot. Egyel alatta be lehet állitani az APR-s lányok illetve Sztivün Kemál hangját is. Illetve van dinamikus "zene", ha jól rmélik, ezek a kettővel ez előtti peccsben kerültek be.
Az acsik egyébként valamilyen peccshez/játékbeli fejlesztéshez kapcsolódnak. Az acsikat minden csatában megadja, kitűzőt viszont naponta egyféléből csak egyet ad. Kettő duplikát beváltható egy tetszőlegesre. Tegnap meg is lett a Z-23-as camo, ma meg tudnám venni a többit is, de a Bismarck/japó dd/angol cruiser még hátha meg lesz, inkább nem váltom be őket. (már csak ez a három hiányzik) -
#16102 Megjavult a statisztikai oldal végre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#16101 Igen.
ikarus44 #16100 Így már tiszta. Ez is anime alapú volt? -
#16099 Így:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ikarus44 #16098 És ezt hogy lehetett megszerezni? Meg mi az alapja? (Mármint a HSF hajóknak, meg az ARP hajóknak ugye az anime, de ennek?) -
Scharnhorst #16097 Ha valamelyik csapat pontja lecsökken 0-ra vagy az alá akkor is vége van. -
#16096 vége a csatának ha: valamelyik csapat eléri az 1000 pontot,elfoglalod a bázisát,kilövöd az összes ellenséget vagy lejár a csata ideje :)
itt valószínűleg lejárt a 20 perc,és ilyenkor nem döntetlen lesz hanem nyer a csapat akinek több pontja volt -
Kronos79 #16095 Kösz! Én eggyel feljebb kerestem -
#16094 A kérdésed második felére egyszerü a válasz. Az első felére nem tudom, nem láttam mi történt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kronos79 #16093 Pont az előbb voltunk egy csatában.
Lenne pár kérdésem mindenkihez. Párszor nyertünk úgy, hogy több elfoglalandó pont volt, de nem érte el a pontunk az ezret. Úgy is nyerünk, ha az ellenfél pontja nulla lesz? Ha nem, akkor nem értem mitől nyertünk. Maradt még hajó az ellenfélnél is.
A másik. Egy streamet néztem és a srácnak minden nemzetnél a saját nyelven szólaltak meg az egyes legénységi tagok, mint a WoT-ban. Ezt be lehet valahol kapcsolni, vagy csak moddal? -
#16092 Ő lenne az.
pajer_csaba #16091 Nem rád gondoltam a velős megfogalmazással. Én mentem egy kört a Bellerophonnal, és az előző meccsből még HE-n maradt a löveg... gondoltam, úgy is ajnározva vannak a brit gyújtóképességek, hát azzal vittem végig a csatát.... amíg ki nem lőttek. Ja, és összesen volt 3 gyújtásom. :-) -
ikarus44 #16090 Gondoltam, én is hogy biztos van köze hozzá, ez azért túl nagy véletlen lett volna
"Bár az vicces, hogy a küldit csak ARP és S. Dragon hajókkal lehet megcsinálni (a csaj melletti sárkány az S. Dragon)"
Nekem még egy kicsit kusza ez a 2nd anniversary kollection, hogy még azt sem tudom hogy lettek meg, meg azt sem hogy mit lehet velük nyerni (Bár ezt gondolom duplication-ből vehettem, mert nincs ARP hajóm, mivel még nem játszottam sajna akkor mikor lehetett azokat nyerni.)
Mi az az S. Dragon? -
Darun #16089 A britek azért tudnak HE-vel nagyobbat sebezni, mert a HE lövedékeiknek nagyobb a penje mint a többi nemzetnél. Tegnap Iron Duke-al lőttem citadellt egy Yübari oldalába. HE-vel. De már emlitettem pár napja, hogy én is simán belecsapok 6-7k-t egy bb-be meg még ugye 1-2 tűz, mig ők AP-val visszasebeznek 3-4k-t. -
#16088 Szerintem ennyire azért nem rossz a helyzet.
A kapitányi skillek nálam most így vannak beállitva: Captain skill
A modulok pedig:
1. Main Armament modification 1
2. Secondary Battery Modification 2
3. Damage Control System Modification 1
4. Damage Control System Modification 2
5. Concealment System Modification 1
Az utolsó felszerelés azért van fenn nálam is, hogy az unatkozó ellenséges cirkálók ne rajtam gyakoroljanak. meglepő módon hasznos holmi. Igaz, csak akkor működik, mikor nem használom az elsődleges fegyvereket, de a gyakorlat mégis azt mutatja, hogy bevált és érdemes felszerelni.
Darun #16087 Bár az vicces, hogy a küldit csak ARP és S. Dragon hajókkal lehet megcsinálni (a csaj melletti sárkány az S. Dragon). Azt viszont meg kell hagyni, az éjszakai Szentpétervár előtt ringatózó ARP hajók nagyon vagányul néznek ki. Örülök neki hogy indokot adtak elővenni őket, szeretem a csajok szinkronját :D
#16084 Még ha csak HE spam lenne! De amikor betesz 45 dd-t, és a Shima egymaga 15 torpedót tud lőni 20km-re, nah az... A T8-as bb-vel különösen igaz, de a többi hajónál se tévedhetsz nagyot ha: állj be a top tier hajók közé, soha ne legyél egyedül, ne legyél elöl se. Ha focus-t kapsz, nyúlcipő.
#16074 a poén hogy ő nem futott partra. Two Brothers-en áll a két sziget közötti csatorna bejáratánál. (déli oldal) A földnyelv jó ideig takarta, de végül spottolódott. Ez a beragadás engem is baromira zavar, mivel hajlamos vagyok sűrűn eltrafálni a szigeteket és nem egyszer fennakadtam úgy, hogy nem birtam lejönni, pedig próbálkoztam mindennel. :/
-
#16086 még egy sc,smoke screem mod 1 :D -
#16085 Rá gondoltál? Igen ő az. Hivatalból kell szeretniük, hiszen van valami szerződés féle. Azért van benn a két HSF hajó a játékban.
messerharcos3 #16084 tegnap óta próbálgatom a Bismarckot, volt remek 150 ezrer sebzéses köröm is, de alapvetően tier8 tól borzalmassá válik a játék a csatahajók számára, úgyérzem. Sose éreztem ilyen elviselhetetlennek és kivédhetetlennek a he spammot mint eddig, főleg tier 9-10 ben. Pedig nem lehet mondani hogy nem igyekszem védekezni, modullnak a gyors kormánykitérítést tettem rá, és állandóan kacsázok, ahogy csak tudok. Azt szokták mondani wotban, így gondolom itt is, hogy tier8tól kezdődik az igazi játék. Ha ez az igazi játék, akkor inkább elkezdem húzni az orosz romboló/angol cirkáló ágat, és köpködök mindenkit én is a füstből... -
ikarus44 #16083 Működött köszönöm.
Ui.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak szerintem hasonlít, ezen a badgen (vagy akármicsoda ) a csaj Wilheminára a HSF-ből (Graf Spee első tisztje) ha igen akkor úgy tűnik a WG-nél is szeretik az animéket
-
#16082 Felvettelek.
Tettem fel olvasni valót az FB csoportba. Nézegessétek. Ha még futja energiából délután még összeállítok egyet. -
#16081 félreértés ne essék,ap vel lőttem,csak a briteket nem a szokásos vizvonali citadellára kell célozni csapattárs szerint és igaza is volt :) -
pajer_csaba #16080 Jelentkeztem a klánba és beléptem az FB csoportba is. :-)
A mai nap tanulsága: aki csatahajóban ülve HE-vel lövöldöz, az rövid úton megdöglik. :-) -
#16079 közben pont mérgelődtem hogy egy t7es nelson 8k t ver belém + tűz,én meg 1250 lövök bele izumoval
egyik csapattárs szólt hogy brit bbket magasabban kell lőni apvel,és láss csodát,jöttek a szép találatok
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.17. 11:46:11 -
#16078 na esett megint 14 nap prem :) végre kicsit favorizál az rngesus,még volt 8 nap a régiből is :D eddig csak modulopkk meg zászlók jöttek csak szinte scből
bár most egy 10 millás creditesnek is örültem volna,de majd húzom a torpitzet creditért :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.17. 11:42:20 -
atee73 #16077 Kuldtem, koszonom :-)