22427
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Trucker39
    Hát nem tudom. Nekem úgy tűnik, hogy a "Nincs T10-s hajód? Adunk bérbe!" Akció épp azokat célozza meg elsősorban, ami a címeben is szerepel. igaz, egyenlőre csak az első szezonról van szó. No majd meglátjuk.

"Ship renting will help those players who don't have Tier X ships take part in the First Season of Clan Battles. For those players who have already purchased the top ships, the ship rent system will let them test new ships and make a reasonable decision on which top ships to research next."
  • Darun
    Mindannyian tudjuk, hogy a WG szándékosan ráfizetésesre alakitja a top tier csatákat. Közkeletű tévedés, hogy a játékosok szórakoztatása a cél. A WG célja a profit.
    Másrészt nekünk játékosoknak sem érdekünk, hogy minden Pistike még Béluka ott ügyeskedjen a cw-n, a nulla skilljével meg játék ismeretével. Azért is rakták T10-es szintre a cw-t, mert egyrészt ez már feltételez némi kitartást a játékostól, másrészt egy tizes hajó kihúzásáig meg van lehetősége arra, hogy megismerje a pályákat, a játék mechanikát és a hajókat. A Ranked pl miért tier limites? Miért nincs T1-es Ranked? Nincs igy is elég gold noob a Random csatákban, akikpár száz csata után vesznek egy T8-as prém hajót, aztán többet akadályozzák a csapatot, mint amennyi hasznuk van. Sokszor még a több csatás, tapasztalt játékosok között is sok a használhatatlan, mi lenne ha oda is beszabadulnának a noobok? És a tankban a cw tétje tudtommal arany. Vagyis ott már keményen pénzre megy a játék. ha nem akarsz tizesezni, ott a Ranked, vagy a "század". A cw nem kötelező.
  • Trucker39
    Értelek. Viszont a kölcsön tier 10 hajókkal szerinted milyen tudás halmozódhatott fel a játékosokban?
    Ha meg a WG is elismeri (nekem úgy tűnt), hogy talán nincs elegendő játékosnak megfelelő szintű hajója. Ezért is lehet bérelni, akkor miért nem kezdi a kláncsatározásokat mondjuk alacsonyabb szinten? Nem hiszem, hogy nagyon megharagudna a játékos közösség emiatt.
  • Darun
    A kéán csaták mindig is T10-ben zajlottak. Nem véletlen hirdetnek úgy a komoly cw-s klánok, hogy felvétel csak tizes járgányokkal.
  • Trucker39
    Jó látni, ahogy más klánoknak is időnként feltűnik a logo-ja a játékban. Ebben a nagy klán fejlesztős, kikötőépítős, tier 10 hajót kölcsönadós, rögtön tier10-ben kláncsatázós nagy felhajtásban gondolhatnának lassan a fejlesztők arra is, hogy a klán logo-k és a (remélhetőleg) klánzászlók gyárilag is bekerüljenek a játékba.
  • BigaC
    Ezeket úgy kell felfogni, hogy pénzjutalmak. A raktárból el tudod adni, 6-700e körüli kreditért. Ha az összeg lenne kiírva, jobban nézne ki, sima pénzes konténerekből lehet összeszedni 50-75ezret.
  • Darun
    Az angol cirkálóra nem is éri meg. 6 helyett 7 másodpercig tudsz füstölni? Kösz nem. Viszont hamarabb eloszlik. Még a tavasszal kaptam egyet én is SC-ből, meg egyet asszem valami küldetésből, de meg van mindegyik. (mivel pénzem van elég, nem adtam el)
  • pajer_csaba
    Hosszú, nagyon hosszú idő után, tegnap előtt végre kaptam egy SC-t. És mi volt benne? Füstgenerátor. Nekem meg se rombolóm, se angol cirkálóm... Köszi, WG!
  • Tono34
    Sok sikert hozzá, az egyik kedvenc hajóm. Lassú, de nagyon megérzi aki találkozik vele.
  • Darun
    Több mint 2 éve hajózok, de nekem még egy ilyent se adott, szóval böcsüld meg magad :D
  • dimre
    Másnak is legyen kedve csónakázni, ne csak nekem :)
  • ikarus44
    És a König után a pontosság is megszűnik létezni, a Bayernen, és a Gneisén. De a legnagyobb gond tényleg az overpen.
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.09.24. 18:42:56
  • Darun
    A német lövegek am is majdnem minden tierben gyorsabban töltenek, mint a többi nemzet. Cserébe kisebb kaliberű az ágyú, bár sebzésben sztem a rof fontosabb mint maga a lőszer max sebzése. Az overpen arányod úgy sem lesz jobb.
  • ikarus44
    A Nassaun nem 305, hanem csak 280mm-es lövegek vannak. (meg mivel 2 oldalt vannak lövegtornyok, lehet azt csinálta, hogy amíg az egyik oldal töltött átfordult)
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.09.24. 18:21:45
  • tutyimutyi2
    Hogy van az hogy én vagyok Wyoming-al és fél percenként lövök míg a velem szemben álló nassau meg majdnem 3 sorozatot lead rám míg én töltök?
  • Trucker39
    Van már ilyen is. Remélem egyszer a játékban is megcsinálják majd normális módon.

ikarus44: Jó kis hajó. Még mindig meglepődnek az ellenfelek, mikor a kis nyikhaj cirkálóval oldalba lövöm őket AP salvoval. Persze vigyázni kell, hogy csatahajó legyen, mert cirkálóknál overpen lesz a dologból, úgy mintha csatahajóval lőttem volna rá. Tegnap egy Bismarck-t lőttem oldalba vele. Olyan dühös lett, hogy a csata végéig mást sem csinált, mint a kis cirkálómat levadászni. Hiba volt, mert a tűzerejét rám pazarolta (nem sikerült kilőnie), a helyett, hogy Tier8-s hajókat lőtt volna. Így a csapattársak leamortizálták a csapatát és gyakorlatilag egyedül maradt és még vesztettek is.
  • ikarus44
    Nálam megnyílik, nem tudom mi lehet a baj. De legalább semmit sem vesztesz Mondjuk a szerencsejátékokban amúgy sem hiszek. Ide is csak azért "jelentkeztem" mert kíváncsi vagyok a Spee-re.
  • Trucker39
    Nálam meg sem nyílik az oldal. Szerencsére van egy már a kikötőben.
  • ikarus44
    Graf Speet lehet elvileg nyeni.
  • Prof William
    Pont a második megnyert csata után dobott le a szerver. Azóta vissza sem tudtam lépni. Remélem mind2 győzelmet elszámolta mert akkor megvan megint az olaj. :)
  • Darun
    Mondjuk a kisebb szórással vitába szállnék, amikor a BB-t manual droppal egyetlen bomba sem találja el, akkor felmerül bennem a kérdés, hogy mennyire használhatóak azok a bombavetők. (ez igazából az amcsikra vonatkozik, bár az tényleg idegesitő hogy egy 7 repcsis raj egy tagja sem képes eltalálni egy csatahajót, a japók pontosabbak, viszont csak 4-5 bombázójuk van rajonként, ami általában 3-4-re csökken, mire le tudod dobni a bombákat)
    Az ellenséges cv ellen annyiban jobb a bombavető, hogy skill nélkül, lángoló fedélzetről nem tud repcsiket inditani, mig a süllyedő hajó az tud. Én Saipannal a 3-1 (tehát AA) configot szoktam felrakni, mert a Skyraider brutál pontos (bár ők is tudnak mellé dobni, volt már pár dd-s first blood-om vele)
    A Manual drop T6-os cv-knél van először.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.09.23. 14:18:54
  • tutyimutyi2
    És hanyas hordozónál oldódik fel a manuális célzás?
  • Adjunktus
    Kisebb a szórása,ezáltal elviekben pontosabb. Gyorsabbak a gépek és magasabban repülnek.Kigyújtja a célpontot.De kevesebbet is sebez.Igazából ha torpedóvetőkkel,beviszel egy izmosabb droppot,akkor nagyobbat ütsz és még ott a flooding is.
    Manuális célzás mellett,ha jól csinálod akkor a torpedóvetők halálosabbak.De azokat könnyebben le is szedi a légvédelem meg a vadászok.Van aki a bombázókat szereti van aki a torpedó vetőket.Ízlés és stílus kérdése.
  • GeoTrasher
    Nem tudom, nekem a Bismarcknál már nagyon kevésnek tűnt ez a 19,3-as stock lőtáv, itt meg ez a max.
    8-as fölött már 20 km környékén kezdődnek a bulik.
    Különösebben nem is szép csónak, úgyhogy én biztos inkább egy Tirpitzet vennék.
  • tutyimutyi2
    Hordozónál miben tudd jobb lenni a bombázó mint a torpedós?
  • Trucker39
    Így voltam Saipan-nal és a Dunkerque-vel. Úgy rémlik, 50%-l lehetett mind a kettőt megvenni. Persze sok más hajót is, de csak ezt a kettőt engedhettem meg magamnak.
  • Darun
    Ez igy nem feltétlen igaz. A Kutuzov pl még mindig olyan, mint amikor megvettem. Megbizható kis csónak. A Tirpitz-el mondjuk rég nem mentem, de az sem hinném hogy sokat "avult" volna, sőt! Ez inkább attól függ, kinek mi fekszik. Az Atago és a Molotov nekem nagyon nem jöttek ár. De pl a Saipant még mindig kedvelem, holott most már elég sok kellemetlen ellenfele van. És nem mellesleg, egy hajó népszerűségét még a használhatósága sem befolyásolja minden esetben. A Gallant pl nagyon tetszik, a Blyska is, de rombolók, igy nem nagyon használom őket. Az Atlanta játékstilusa is inkább egy orosz dd-re hasonlit, ami szintén nem fekszik annyira, viszont vannak küldik, amiknek a teljesitésében nagy segitséget nyújt. A Kutuzov mellett még a Texas az, amivel rendszeresen szoktam menni, pedig azzal kevéssé vagyok jó, ráadásul az mm is folyton szopat.
    Viszont a prémhajó vásárlással, meg úgy általában a prém shoppos vásárlással az a tapasztalatom, hogy célszerűbb megvárni egy későbbi akciót, mert bizonyos idő után valamilyen bundliban, az alap hajó áráért adnak még pár értékes cuccot. Én főleg a prém napos/dublonos akciókra szoktam lecsapni, mivel pénzem mint a pelyva, ezért ilyen modokra meg fogyó eszközökre nem vagyok rászorulva. A konténerek/kampányok/eventek miatt meg a signalokra sem.
  • Kotomicuki
    Addig jobb, mint a többi, amíg egy újabb nem jön a "helyére", friss bankjegyeket hozva a wg-nek...
  • Trucker39
    Akinek sok pénze van, majd meglátja milyen.
  • Darun
    Ráadásul ez egy Amagi torpedókkal, meg feltápolt nagy kaliberű AA-val.
  • Prof William
    Kösz már aktiváltam is. Holnap majd meglesem. Most nézem az új japán prémium hajót a Tier VIII -as KII-t. Annyira nem nyűgöz le hiszen ez még csak nem is létező hajó csak "planned".

• Sendrov
    worldofwarships.eu weboldalon jobb felső sarokban jelentkezz be, majd ugyanott a nevedre klikkelve előugrik egy ablak és ott klikk az ablak alján lévő "activate wargaming code" szövegre
  • Prof William
    Hova kell beírni?
  • Sendrov
    Köszönöm! Ugyanazokat kaptam, mint ti.
  • Caliph
    köszi a tippet,nekem is azt adott amit neked
  • ikarus44
    Ajánlanám azok figyelmébe akik esetleg még nem tudják: W8O45W<------ szülinapi konténert ad. (nekem 30 zászlót, 10 festést, és kollection darabot adott, de volt akinek goldot is állítólag)
  • Trucker39
    Szavazzatok!
    Legyen vagy ne legyen klán zászló a játékban.
  • Darun
    Én úgy vettem észre, hogy a jobb oldali jutalmas "láda" csak a küldis olajat mutatja, a konténert járót nem. Az éjjel megnéztem hogy zártuk az első napot, és már meg is van az első fejlesztésre való. Csak tartson ki ez a lelkesedés! :)
  • BigaC
    Hozzáadódik, a klánnál meg is tudod nézni a névsorban, hogy te mennyit adtál eddig a közösbe.
  • Prof William
    Szóval 10 olaj jár 2 nyertes csatáért és 10 jár azért is ha kinyitunk egy ládát.

Te tegnap 3 nyertes csata és egy láda után, akárhogy is néztem csak 10 olajat kaptam összesen. Az olaj amúgy azonnal hozzáadódik klánhoz, vagy nekem kell "odaadni?"