22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • ikarus44
    Én is megpróbáltam volna megszerezni, a Revolotion Oktober-t, de erre nem meghalt a gépem.... Annyit meg nem tudok játszani, hogy visszatudnám hozni az elvesztett napokat. Na mindegy, valszeg úgysem játszottam volna sokat vele.
  • Prof William
    Tegnap a Gnewyvel volt egy remek csatám. Elfoglaltam egy pontot és megvédtem egy Fubuki ellen. Majd jókora mázlival másfél kilométerről -az egyetlen mód hogy Orosz Destrókkal képes hatásosan torpedózni tudj - mind a 6 halacskát beleengedtem egy csatahajó oldalába. El is süllyedt.
    Majd alig 30 másodperccel később megadtam a kegyelemdöfést egy alig 500 HP-s Akatsukinak.

És még a csatát is túléltem. Rögtön az első csatából megvolt a láda. :)
  • Tono34
    Mai 2. győzelem (8csatából):
    Replay

• Trucker39
    Épp a Bismrck-l nem szoktam megilyedni, ha T10-be tesz. Bizsony hogy sebzi rendesen azokat is. természetesen kísérőhajó szerepkörben kell menni. magyarán kinézed a környékeden a legnagyobb hajót, lehetőleg olyat aki még klántag is és még szakaszban is tolja. Az biztosan nem fog egyedül császkálni. melléjük szegődsz és ütöd azt aki túl közel jön.
  • Scharnhorst
    A Yamamoto-s küldi váltásoknál csak nagy tierű feladatok vannak és nyilván a gyorsabb elkészülésük miatt aki teheti T10-be megy. Így ilyenkor garantáltan el kell feledni a T8-at mert mindig T10 lesz. Mással kell menni ennyire egyszerű.
  • GeoTrasher
    Én a Bismarckal szinte csak T10-be kerülök. Top hajóként olyan 5/1 lehet az arány. Kibaszott szörnyű, már átálltam HE-re mert egyszerűen semmi esély...
    Pedig mennyire örültem, hogy sikerült megszerezni.
  • Darun
    Szerintem én kicsit korábban kezdtem a Brayent, és engem elsőre T8 ellen dobott be, szóval neked mákod lehetett. Mondjuk idén ez az összes új hajómra igaz, az első öt csatából legalább a fele T+2 volt.
    Elvileg némi javulás lehet év elejéhez képest, mert szoktam nézegetni a tier összetételt és volt olyan, hogy a csata elején úgy indultunk 3 tier hátránnyal, hogy nem volt szakasz (tehát nem jöttek be trollok) Vagyis az alap MM-be még belfért a 3 tier hátrány, ami ugye már alapból pofátlanság, de hát nah. Egy ideje viszont csak T2 különbséget látok, nyilván a troll szakaszok kivételek.
    Én egyedüli T5-ös voltam csatában, talán képem is van róla, bár abból az elmúlt több mint két évben készült pár ezer, nem fogom most kikeresni.
    Érdekes egyébként, hogy azt rögtön szóvá tették a cseten, hogy troll szakasz, meg ötös hajó (pedig ugye a Kongo gyors, a lőtávja pedig meghaladja a 7-es BB-két is) de az senkinek nem szúrt szemet, hogy két hetes dd-t rakott be ellenem.
    A csatát egyébként megnyertük, szerencsére a cv ügyes volt és spottolt/fedezett. Viszont a képen is látszik, hogy középre indultam, de senki nem jött támogatni, ezért inkább C-re mentem. Ez ugye azt jelenti, hogy az ellenfél rögtön két pontot tudott foglalni, mi meg csak egyet. Már rég befoglaltam, a gyökerek még mindig jöttek C-re. A poén egyébként, hogy az ellenféltől egy Torpitz és egy Carolina bekempelte magát B-re, a sziget mögé. A Carolina meg is állt. Akkor még szoros volt a kűzdelem, úgy gondoltam egy full HP-s bb-t megérek, ezért rárássoltam. Hat torpedó kellett hogy megmakkanjon, én meg épp csak, de túléltem. Egyébként csapatelső lettem, nyilván ez inkább a szerencsének köszönhető, mivel nem vagyok egy nagy dd-s, de azért még is, hatos rombolóval nyócasok ellen...
  • ikarus44
    Az biztos, hogy módosítva lett, mert amikor Május-Júniusban a Königet, és a Bayernt húztam akkor az esetek 75-80%-ban vagy saját vagy +1 tieresek voltak. Ellenben mind a Gneisével, mind a Myokoval is rendszeresen mentem T5-ös hajók ellen. Igaz T9-is rakott fel elég sűrűn.
    Ellenben a Bismarck eddigi 8 csatájából mind T10-ben volt. Bár elég vicces volt egy Montanába 35k-t, és 2 cit.-et belelőni 1 salvobol. Gondolom nem is akarta elhinni, hogy egy 8-as hajó lőtte meg.
  • Tono34
    Volt oly csatám egyedüli T6 hajóval T8-ban :)
  • Darun
    Akinek esetleg vannak még kétségei a fair MM-el kapcsolatban, annak itt van ez, elrettentésül (avagy, amikor hatos dd-ként kapsz ellenfélnek két hetest, kösz WG):
  • Zoli105
    De tessék ha saját tierbe kerülök :D (történelmi pillanat a héten az első hogy saját tierbe kerültem :D )
    Amúgy régen nem így volt ! Kongoval szinte csak tier5-ben voltam (még mikor kijött az első ARP-s küldi sorozat ), mikor módosítottak az mm-en ennyit !???? azt tudom hogy a Tier 8 az esetek 80%-ban tier 10 :(
  • PrasCo
    Az MM-tábla miatt van ez, a T4 még prot. mm-ben játszik +-1, így az öt beszopja a harci péniszt. A hét jellemzően elvegetál, a nyolcas megint sűrűn be van húzva T10-be. Ez ilyen.
  • Trucker39
    Napok óta ez van nálam is. Mondjuk t10 hajóval nem mentem, mert addigra elfogyott vagy az idő, vagy a kedv. Alacsonyabb szinten viszont dzinte mindig a +2 tier büntetésben kellett játszanom.
  • Zoli105
    Üdv mindenkinek :)
    Lenne egy kérdésem : mi történt a tier 5ös hajókkal ? :O folyton tier 7-et kapok :( (Kongo-val annyira nem gond , viszont a Marblehead-nek valahogy nem valami jó ! főleg úgy folyton hogy az ellenél van Balfaszt meg Fiji :( ) saját tier-be ritkán kerül csak a +2 tier van :( jó tudom hogy ott a HE és gyújtsak , de lő táv nagyon nincsen és bárhonnét felspotolják :( és az 14%-os gyújtás sem az igazi :( ) valamint légvédelme egyáltalán nincs ! Páncélt hírből sem ismeri bárhonnét bekapja a citát :( vagy menjek inkább AI-k ellen ? :O
  • Trucker39
    Van egy szabad helyünk a klánban. Sajnos egyik csapattárs meggondolta magát és kilépett.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [STW] Steel Wolves néven keressen rá a játékban, akit érdekel a dolog. Ott is lehet jelentkezni.
  • dimre
    Mint kis óvodás kezdő, egy hónap alatt összejött egy T7 CA-m, most a tesztszerón "élvezkedek", és néha sírni akarok, a sok .... Inkább a BB ág felé hajlok, bár nem vagyok egy nagy tehetség, megnyugtató érzés egy nagy páncélteknőben. Élmény volt kipróbálni ezeket a nagy ágyúkat, a lő-távról annyit, hogy hiába látsz el a Yamatoval 26 km-re, mire odaér a lövedék régen kitérnek előle, kb. első hat lövésem a halakat sebezte. Jó szokásomhoz híven mindig egyedül maradok a lecsóban, a környezetvédő csapat, mint általában mindig, befoglal egy területet, és kempingeznek, én naiv hülye, meg egyedül a háborús övezetben pukkantgatok, közben húzom a belem a vörös hadsereg elöl. A nagy Yapo azért elég sokáig bírta a tengernyi áldást. Mentem pár kört a Deutschland über ásszal a gokuval is, benyeltem vele egy sorozat citet elég messziről, fél hp-m leolvadt < 50k sebzés, és erősen néztem ki a fejemből, ez ellenére brutális szörnyeteg. Eddig német, japán csatahajókkal ismerkedtem, a kevés tapasztalatom ellenére erősen érzem, hogy a Bismarck a légütősebb az összes közül (nekem legalábbis). Egy álomhajó, rendkívül jól kezelhető, belesimul az ember kezébe (egerébe), fordulékony, gyors, tuti ágyúi vannak, 11,1! km a másodlagos hatótávja (skill, up..), ha egy romboló próbál közel osonni tuti lángba borítja, macska-egér játékra tökéletes, van esély a mini terminátor ellen, és a szonár se utolsó. Szeretek játszadozni a dd-kel, bármelyik csathajóval vagyok, mindegy, ez olyan stikli nálam, mert nekem kell mindig vadásznom rájuk, az alkalmasabb hajók meg kempelnek hátul, de nem bánom, azt sem ha süllyedek, mert ezek a legélvezetesebb csaták. Általában nem az hajt, hogy nyerjünk, maga a játékélmény, csak sajnos ritkán jön össze egy olyan csapat akik megértik egymást szavak nélkül is, és élvezet velük csatázni, akár nyerünk, akár veszítünk.
    Egy példa a hülyeségemre, négyen voltunk kettő ellen dd, ca, egyedül fordultam vissza bázist védeni, a többi három azt hitte, hogy ők gyorsabban elfoglalják az ellenfélét, mégse jött össze, teljesítményem zéró, tudom, a két plecsni adott némi önbizalmat, nem jöhet össze mindig minden.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Néha sikerülhet valami..

Üdítő érzés, ha kiscsoportos hajóval játszok, mindenki hajt, belead apai-anyait a játékába, és nem áll le hátul kempelni egy rombolóval.
    Ebben a játékban minden megtörténhet, nagyfiúknál, kezdésnél az egyik dd elindult hátra a sarokba, ketten ráírtak a chaten, de mindhiába, a kis papírhajó beállt a sarokba (biztos büntit kapott), és nem mozdult, a beírások tartalma miatt (hová mész?, eltévedtél?, ott nincs senki...), valahogy humorosan jött ki az egész, végigröhögtem az egész csatát, pedig inkább szánalmas volt a dd cselekedete.
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.10.06. 06:19:43
  • Darun
    Pláne úgy, hogy minden szezonban másik hajót adnak majd.
    Na de viccet félretéve... a tizes hajókon olyan sokat már nem kell fejleszteni. Ha jól értettem a teszt szerós leirást, akkor a kapitányt a szezon végén megkapjuk, a hajóval szerzett xp-t pedig jóvá irják valamilyen formában. A teszt szerver meg eleve azért van, hogy kipróbálhasd a tizes hajókat, akkor is ha még fényévekre vagy tőlük. T10-es hajókkal -ha más nem, ellenfélként- már T8-ban is találkozhatsz. Persze akinek eleve van tizes hajója, annak valószinűleg a kapitánya sem alap, sőt! Felteszem a bérelt kapitánynál is kicsit skillesebb. Tudom, minden hajónak meg van a maga játék stilusa, de azért aki játszott már német BB-vel, annak valószinű nem fog sok újat mutatni a GK sem. 2-3000 csatával már össze lehet szedni annyi magas tierű tapasztalatot, hogy az ember ne elsőbálozóként lépjen be a kláncsaták világába.

Egyébként ennek a bérlés dolognak szerintem szintén üzleti célja van. Klánba -logikusan- olyan emberek lépnek be, akik kicsit komolyabban veszik a játékot és szeretnének a random meg coop csatákon kivül valami mást is. Felteszem, itt is aranyra megy majd a játék, ahogy a WoT-ban, tehát a klánvezetők is érdekeltek lesznek abban, hogy megszűrjék a játékosokat, akiket fel vesznek. Ha fel is vesznek T10-es hajó nélkül, akkor is lesz nyomás a játékosokon, hogy minél előbb húzzák ki. Erre biztos hogy páran beruháznak majd prém hajókra, prém fiókra, stb. És ugye a tizes hajókat fenn is kell tartani illetve finanszirozni, tudjuk hogy az sem egy olcsó mulatság. Akinek nincs ideje előteremteni rá a creditet, az megint csak kénytelen lesz aranyat venni.
    Összességében, szerintem egy összeszokottabb csapat, aki nem ismeri annyira a t10-es hajókat inkább előnyben van azokkal szemben, akiknek ugyan van tizes hajójuk, de semmiféle taktikát nem követnek illetve nem tudnak összedolgozni. WoT-ban nem egy században részt vettem, volt olyan, hogy lila csapatot vertünk meg, csak mert nekünk jobb volt a taktikánk. (a halálom volt WoT-ban, amikor a sok gyökér azzal kezdte a csatát, hogy beirt csetre hogy "jaj, az xvm szerint 40% esélyünk van a nyerésre, mennyi itt a tomato" aztán 5-15-re lehoztuk a meccset. Persze abban az ötben benne volt a kis rinyagyökér.
    Amig dől a pénz a WG-hez, addig leszarják mind a játékosok véleményét, mind a lyuhtubereket. Szerinted a WoT-ban mi megy? Azt hiszed, most járják végig először ezt az ösvényt? Anno ment a rinya, hogy artyk igy, artyk úgy. Nerfelték az artykat. A következő peccsben visszabuffolták őket és senki nem szólt semmit. Persze ők se reklámozták, mert nem hülyék, de hát a tizenéves klikkereknek is kell valami élvezet.
    De mondok neked helyi példát is. Nézd meg a T3-as csatahajókat. A lőtávjuk ilyen 13km körül van. És a Kawa? 10 alatt. Ráadásul olyan lassú szegényem, hogy bármilyen hajóval lehagyod. Az angolok T4-ben már 15km-re lőnek. Az amcsik is kaptak lőtáv buffot, pont a múlt héten néztem rá véletlenül a New York-ra, 20km! Az mi? (jó, van rajta modul, de akkor is)
    A kláncsoportban is elmondtam, oké hogy op-k az angol BB-k, meg oké hogy Mino még náluk is dulvább, de azért a Mino sem jelenti azt, hogy csak azért megnyered a csatát, mert Mino-val vagy, vagy te ölsz meg mindenkit, mert annyira op. Aki hülye, az Mino-val is hülye marad. Mondjuk azt elsiemrem, ahhoz nem kell különösebb agyi kapacitás, hogy messziről szórd a HE-d, de amikor elkezdtem nézni a lenti Flamu videót, rögtön az jutott eszembe, amit apám szokott mondani, aki sok ilyen videót néz. Miért nem lőtt senki a srácra? Még meg is állt, op hajóval is ment, még sem lőtt rá a kutya sem. Miért? Nem az lenne a logikus, hogy az op hajót szedjük ki először? És hány olyan tizes csatába megyek be nyócas hajóval, ahol a Ranked 1-es gyerek mögöttem végez. Arról miért nem tesz fel videót a lyuhtubra? Jah, mert nem akarja lejáratni magát? Én is tudnék feltenni 5 killes, meg 100k sebzéses 4-5-ös csatát, vagy olyant, amikor egyedül hozom le a meccset, de ettől még nem leszek uniq játékos. Nekik is vannak szar meccseik, csak azt nem verik nagy dobra.
    Tegnap öt csatát mentem. Az első kettőt nyertük, aztán jöttek a szopó körök. A végén már a Königgel mentem be, mert ha jó csatát akarok, akkor rá számithatok. Betett T7-be, a bal oldalon kezdtem és az egész csapat jobbra indult. Persze egy ötös BB-vel nem értem utól őket, mire még is, addigra ők is elfogytak, engem meg kergettek a hatos-hetes cirkálók, le is égettek. Volt olyan -többször is- hogy rálőttem az alig mozgó cirkálóra, ami majdnem full oldalt állt, és a fél salvo elé esett, a másik fele meg mögé. Három perccel a halálom előtt 5000! volt a sebzésem, mert semmit nem találtam el. Végül a Königsberg befordult elém és egy másik hajóra figyelt, akkor sikerült neki végre citadelt lőnöm és meghalt. 20k sebzéssel a T7-es meccs közepén végeztem. Most akkor menjek fel én is a WG fórumra, és kezdjek el rinyálni hogy "há de mi az hogy 12km-ről nem találok el egy álló hajót?"
  • Trucker39
    Utána bocsánatot kérnek tőle és visszaveszik. Feltűnhetne már ennél a keleti (oroszos) mentalitású cégnél valakinek, hogy most már nem tehetnek meg mindent a játékos közösséggel. Egy-két hangadó (vieó megosztó), akinek a véleményére igen sokat adnak, előbb finomabban, utána már durvábban megfogalmazza a nemtetszését, az akár komolyabb bevétel csökkenést is jelenthet a cégnél.
    Erre utalnak jelek. Az egyszerű halandóknak megfizethetetlen, 20-30 ezer forintos csomagok. Már nem elég a sok kis bevétel. Gyorsan nagy pénzeket is akarnak szakítani. Pedig a sok kis pénz is pénz. Gondoljatok csak bele. Engedélyezték - nem hiszem hogy sok munka lett volna vele - a klánok létrehozását. Sokáig érdemi tartalom nélkül. Egy klán - a WoT-l ellentétben - csak 30 főt tud fogadni. Ígéret volt rá, hogy majd lesz bővítés. Lett, de nem sok köszönet van benne.
    Azért érdekesnek tartom, hogy ebben a játékban, ugyanannyi pénzért (ha jól tudom), nem lehet 100 főt fel venni, mindössze csak 30-t. Már itt is érződik azért a lehúzás szerintem.
    Menjünk tovább. Legutóbb, mikor ránéztem, az EU szerveren 439 klán volt a nyilvántartásban. Ha a klánok számát beszorozzuk a létrehozáshoz szükséges 2500 doublonnal, máris szép összeget kapunk, csak ebből. Nem kellett hozzá egyetlen darab hajót sem megtervezni és kiadni. Ez az összeg csak úgy befolyt. Ezen kívül igen jelentős összegek befolyhatnak a premium hajókból, napokból és az ilyen-olyan csomagokból. Egy biztos, nem Dasha ruháira és hajára költik.

Most kíváncsian várom magam is a Klán tartalmat. Ma este elvileg a tesztszerveren már lehet belőle látni valamit. Nincsenek nagy elvárásaim, hiszen a kláncsata egész embert kíván és nekem már nincs hozzá elég időm, türelmem, hajszálam, egészségem, stb. Inkább arra leszek kíváncsi, hogy a játék kedvéért játszóknak tartalmaz-e valami értéket ez a fejlesztés. Azt azért észre kell venni, hogy a játékosok egy szűk rétege engedheti meg naponta a sok órás játékidőt. A többiek örülnek annak is, ha le tudnak este ülni néhány csatára.
    Kíváncsi leszek a bérelt hajók kapitányainak teljesítményére is. Ez szerintem egy nem jól átgondolt dolog. Ha nincs egy hajó kifejlesztve, ahoz nem is fogok érteni. Ha kapok egyet kölcsön, de azzal csak éles helyzetben, (értsd. kláncsata) tudok tapasztalatot gyűjteni, akkor legfeljebb arra leszek alkalmas, hogy céltábla legyek az ellenfélnek, aki rendelkezik ilyen hajóval és már alaposan kiismerte. Szerintem az ilyen bérelt hajók kapitányai (játékosok) nagyon hamar rá fognak únni a céltábla szerepre és visszatérnek a saját játékukhoz.
  • ikarus44
    Abszolút igaza van. És az a legszánalmasabb hogy a WG nem hogy kezelné ezt, meg a társait (füst+napalmeső pl.) hanem mintha szándékosan rátenne mindig egy lapáttal. És ez az egész angol BB ág a "legszínvonalasabb" példa erre...
    Csak nehogy aztán Flamut is kitegyék, úgy mint Notsert, mert rossz véleményt mert mondani...
  • Tono34
    Teljesen mértékben igaza van.
  • Caliph
    Flamu ideges :D és igaza is van :D

• Darun
    Ha szerencséd van, SC-ből eshet 50k free. Nekem egy hónap alatt kettőt is adott. Meg a +100 vagy +200%-os hétvégéken érdemes feltenni a +free xp-t adó signalt a Torpitz-re.
  • ikarus44
    Azon vagyok, de még csak 102k xp-m van szóval, ha egyáltalán lesz is az nem most lesz :(
  • Tono34
    Pénzkeresőnek a legjobb a Missouri. :) Próbáld elérni, ha még nincsen.
  • ikarus44
    Mert most még csak egy prémet akartam venni, és a VIII-as jobb pénzkeresésből mint a VI-os (De már sokszor nézegettem a HSF hajókat is)
  • Darun
    Miért nem vetted meg a HSF Spee-t? Gyakorlatilag ugyan az, mint az alap, csak adtak mellé egy alternativ HSF festést meg egy HSF kapitányt (hasonló az ARP-s kapitányokhoz, ami érdekesség hogy azokat az ARP hajókhoz adták, de úgy vettem észre most már engedi őket normál kapitányként is használni) ami ráadásul még skilles is volt. Gyanitom hogy egyszer lesz majd német fleet pack is (japán már volt, amcsi most van)
  • ikarus44
    Ahogy mondod. Eredetileg azért vártam vele, mert mert kíváncsi voltam, hogy lesz-e a Japán, és az Amerikai után esetleg Német fleet package-e, mert hátha akkor több olyan hajót is meg lehetne venni, amit "kinéztem" (Mert mind a Scharnhorst, mind a Graf Spee vonz, de azért bőven elég ez az egy prém is ) De mikor megláttam ezt nem tudtam neki ellenállni.
  • Darun
    ha már pénzt áldozunk erre a játékra, akkor próbáljuk meg a lehető legtöbbet kihozni belőle. A WG-t amúgy sem kell félteni, hogy csődbe mennének, dől hozzájuk a zsé. Prém hajót ilyen bundlikban érdemes venni, mert ilyenkor a normál áráért megkapod a hajót és mellé dobnak még pár dolgot, igy a játékos is jobban jár. Remélem neked legalább akkora élmény lesz vele hajózni, mint nekem volt!
  • ikarus44
    Jó ötlet volt még várni a prém hajóra. Ezt az újraegyesítéses ajánlattal jó kis vételt tudtam csinálni
    Köszönöm mindenkinek a tanácsokat

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.10.04. 11:12:40
  • Caliph
    de ez a klán csatát is komolyan gondolják? csak t10(lehet bérelni ha nincs:D ),7v7 , carrier nuku és oldalanként csak 1 bb :D
  • Darun
    Sztem max klán csatákban lehet majd szerezni. A WG se az az érdeke, hogy gyorsan kihúzzuk az épületeket, inkább gyakran ad keveset, igy minden nap játszatja a tömeget az olaj miatt. (én még azt is lehetségesnek tartom, hogy drágitani fogják az épületeket, hiszen egy ember max napi 40 olajat tud szerezni, az egy 30 fős klánban 1200 naponta, 8400 hetente. Jelenleg 5000 egység a legdrágább fejlesztés, vagyis pár hét alatt fullra húzható egy klán kikötő)
  • Prof William
    Kicsit kiszíneztem persze. 3 csatára volt időm. :)

Olajat csak a ládák és napi küldetés ad? Vagy odővel lesz majd olaj jutalom is nagyobb küldetéskeért?
  • Darun
    A torpedónál még ok, de lövedéknél hol látod hogy hova csapódott be, ha rögtön felrobbansz?
    Ebből kifolyólag én csak azt tudtam megfigyelni, hogy torpedó hol okoz amoreccset. (nemrég Iron Duke-al is lőttem valakinek, de kapás lövés volt, eleresztettem a salvo-t, aztán nem is foglalkoztam vele, egyszer csak odaértek a lövedékek és hopp, dev. strike)

#16202 azért ilyenkor rendesen agyfaszt kapok tőletek. Nem sűrűn van olyan nap, hogy szinte csak győzelem van, de ha még is, biztos nem hagynám abba 3 után. Egyre gyakrabban érzem úgy, hogy ti szeretitek saját magatokat szopatni. Bezzeg vereségből letoltok zsinórban 7-8-t, csak hogy tuti legyen a hatás.
  • Caliph
    elég ha gyenge a fedélzeti páncél egy lövedék meg jó irányba jókor jó helyen érkezik a valóságban,ahogy a hood is kapta

játékban meg ott az rng ami akár akkor is detonálhat az árbócról lőtte le a prem zászlódat :D
  • Prof William
    Tegnap fél óra alatt 3 győzelem + olaj és egy 150 000-es láda.

Ettől úgy megijedtem, hogy gyorsan kiléptem, amíg nyerésben voltam. :)

Ma a Nagatoval az ütközet első sortüzéből az egyetlen egy betalált lövedék Detonationt okozott nekem. Véletlen? :)

Amúgy pontosan milyen találat okoz detonationt? Ha a ágyúkat éri a találat? A valóságban ilyenkor ha nem volt megfelelő az ágyúk védelme a robbanás átterjedhetett lőszerraktárra.
  • Malachit
    tegnap Fiji-vel letorpedóztam egy DD-t :D
  • ikarus44
    Kezd tetszeni a Bismarck: 32k-t lőttem 1 salvo-ból egy Montanába (2 citadell-lel)
  • wlakos1
    csapa 12 kilométeres radarjával a sziget túloldaláról, na ott DD-z.
  • pajer_csaba
    A dd-ket eddig se nagyon lehetett letorpedózni, de ettől függetlenül tényleg a murva anyját a WG-nek... :/
  • Caliph
    ééééééés a wg újabb agymenése: deep water torps,azaz mélyebb merülésű torpedók: nehezebb észrevenni,cserébe a kisebb merülésű hajók alatt gond nélkül átmegy. tehát ddt nem lehet vele irtani.
    szivassuk még a bb playereket kicsit :D