World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami a BB-vel való foglalást illeti, egyszer nekem is kellett, mert a csapat többi része elhullott/túl távol volt, de közbe tűzharcot vívtam egy Hood-dal és egy Aoba-val, és így is sikerült.
Ha jól emlékszem, tegnap volt Rankeden, hogy 4 romboló volt csapatonként, erre valamelyik okos beirja hogy all B. Az ilyen tektikai zseniknek alanyi jogon járnia kéne egy permanens Ranked bannak. Szerencsére a többi romboló sem volt hülye és 2-2 leosztásban mentünk A-ra meg B-re. Sajnos csak ezért nem osztok ki reportot, mert túl kevés van és ennél jóval nagyobb gyökerek is játszanak, kell nekik tartalékolni. Én egyébként sokszor csak addig játszok, amig van reportom, aztán gyorsan kilépek, mert tuti hogy a köv csatában olyan retardáltak közé tesz be, hogy a fél csapatnak ki lehetne osztani. (Tegnap volt egy "szokásos" csatám, T7, az első egy francia ötös cirkáló lett, a második én Dánkörkel. Kérdésem: mit csináltak a hetes hajók?)
A zászló meg szezon végiég marad, vagyis még... 8 napig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rankeden érdemes megcélozni a lvl15 vagy lvl10 a zászló miatt. Az egyik -5% a másik -10% javítást ad.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Úgy indultam neki, mint te, vagyis a legalacsonyabb szintről. Így is 78 csata kellett idáig eljutnom.
Van még rá ha jól láttam kilenc napod. Nézegesd meg, mit lehet nyerni bizonyos szinteken és próbálkozz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
(Sajna Zoli oldala nincs többé, pedig, szívesen olvastam <#sir>#sir>)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.07.27. 22:40:05

lammaer: Az alábbi linken látható, melyik szinten mi fog megnyílni: Account level
Amúgy már van statisztikád is: lammaer statisztikája
(ezt a "mikor vettem meg x hajót?" hol tudom megnézni?)
Már frissíti magát a teszt kliens.
Bővebben itt lehet olvasni a tesztszerverről: Public test 0.6.9

Egyre genyábban bánik a prém hajókkal a WG.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Érdekes dolog ez a bezavarás... nekem pont ekkor került minden a helyére. Mindegy, hogy közelről vagy messziről nézem a fok osztást, mindenhol ugyanannyit jelez. Ezért jó a számolásos módszer. 1x szorzóval, akkor annyi fokot kell elé tartani, amennyit a becsapódási időjelző mutat. 1,5x meg értelem szerűen ennyit. Mindez független, hogy milyen nagyításon nézem a célpontot. Van aki ösztönből a jó helyre tart előre, van aki sok gyakorlással, van aki meg jó kis előfizetős segédprogrammal, amivel a többiek játékát jól tönkre vágja. A számolásos módszer sokat segít abban, hogy kialakuljon a helyes megérzés, hová kell elé célozni az ellenfél hajójának.