World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.08.03. 16:28:04
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Try to luck konténert szoktam mindig.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ma viszont jól sikerült csatákat mentem néhány hajóval. Gondolom, holnap meglesz majd a böjtje is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.08.02. 19:59:13
Nekem az a legnagyobb baj a Gneisével, hogy nem igazán tudok vele játékstílust találni.
Egy kis ideje gondolkodom is rajta, hogy felfüggesztem az ágat, de a Bismarck túlzottan is érdekel ehhez.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.08.02. 12:22:44
Itt a jelenlegi:Acc
A csatahajós statnak meglehetősen rosszat tett a stock Gneise...
(A név miatt: nem volt ötletem mikor regisztráltam, és épp akkor olvastam egy könyvet azon bizonyos csatáról <#smile>#smile>)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Bár a karácsonyi 1 eurós csomagból nyertem a Texast.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Mint mondtam, nekem se esett hónapokig semmi, most meg kb 2 hét alatt három is. Én is ilyen megszállot statisztika hivő vagyok. Arra lennék kiváncsi, nektek hány %-ban esik. (megnéztem, nekem eddig 566 konténerem van, ebből volt 6 vagy 7 SC, ami még mindig épp csak 1% felett van)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.07.31. 22:01:55