22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Trucker39
    Megjelent az Aslain"s MOD csomag frissítése. Ebben már benne vannak az eddig összegyűjtött klán logo-k. Így, aki használja a MOD ezen részét, az láthatja a saját (ha már le adta) és a többi klán logo-ját is. Előbb-utóbb hátha felébred a WG és ezt is beépíti gyárilag a játékba, mint olyan sok, korábban csak MOD-ban elérhető fejlesztést. A csomagban a képen jelzett részt kell bepipálni, hogy láthatóak legyenek.

• whiskeyman
  • Tono34
    Missouri bevétel:
  • Darun
    19.-én a hivatalos hirek szerint.

Mentem még két kört, még egyet a dd-vel illetve kipróbáltam a bb-t (ami nem Bismarck, hanem Torpitz). A második csatában dd-vel 450k sebzés, bb-vel 780k felett, szóval az egymillió nem olyan nagy cucc.
    Azért vannak vicces dolgok. A fő löveg 8km-re lő el, a másodlagosokat fel lehet húzni 7.6-ra. Érdemes megnézni a sebzéseket/sebződéseket, csak hogy legyen némi fogalom az arányokról.
  • Prof William
    Mikor indul az Event?
  • Darun
    Megnéztem az eventes hajók képességeit... nagyon beteg! A dd speed boost + heal, a ca rof gyorsitás + heal. A bb-k mozgó heal zónák (saját maguk körül, 750m sugarú körben tudnak gyógyitani) de a legdurvább a cv. Az egyik képessége kikapcsolja 15 sec-re az összes ellenfél meghajtását és fegyverzetét, a másik minden szövetséges hajón gyógyit egy keveset. Mondjuk ez (is) csapatmunkát kiván, de azért elég jól hangzik igy elsőre.
  • Darun
    Egy átalakitott Lexi van benne. Idén T8-as átalakitott hajókat kapunk. Egyébként csak a Rasputinnak 200k élete van, de ő ugye csak egy átalakitott Nikolai. Az ellefél cv-je meg egy átalakitott Shokaku lesz. Mentem egy próbakört, rögtön az elején kicsaptak, de igy is lett több mint 100k sebzésem. Mondjuk érdekes fogyók voltak a hajón, lehet ma kipróbálom őket. Ha jól láttam, területi repair van (a Bismarcknak legalább is) ami azt jelentené, hogy csoportokban lehet egymást healelni. A portálból egyébként szivárog egy fura szmötyi is (kvázi vihar) abban kell megölni 30 ellenfelet. Viszont elég nehéz spottolni benne. Jaj, van egy olyan modul a dd-n, hogy ha bekapcsolod, nem tudnak rád lőni main gunnal. Kb ennyit sikerült kivennem a játékból xD

Ha pénz kellene (van 100M a számlámon, szóval anyagi problémáim még mindig nem a közeljövőben lesznek) inkább mennék a Torpitz-el vagy a Kutuzovval. Lehet ha majd egyszer meg lesz a Monti, eladom az Iowa-t és behúzom a Mo-t, de egyelőre még a T10 is messze van, és nem is cél.
  • Caliph
    no láthattuk a halloween eventet,konkrétan a tavalyi folytatása,ahol a transilvania hajót kellett steampunk gőzösökkel bekísérni a portálba.
    Idén a portál túloldalán várjuk a Transylvaniat,és az üldöző boj feltartása a feladat miközben 3 obeliszket kell védeni hogy azok bezárják a portált.
    Két boss hajó jön,és rakás kíséret is,idén ha jól láttam cvt is be lehet vinni ide.
    Flamu 1 milla damage fölött zárt az egyik videójában ezen az eventen :)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.10.13. 15:03:47
  • Tono34
    Mindenképpen ajánlanám a Missouri megvételét, sokkal több kreditet hoz, szerintem hamar rá lehet érezni a játékra vele.
    Célszerű sokszor elfelejteni, hogy van hátul is löveg.
  • Darun
    Nekem tegnap lett meg a Nelsonra való. Erősen gondolkodok rajta, mivel Iowa már van, annyira nem jött be és ezen nem hinném hogy pont a radar segitene. A QE viszont hozza azt, amire számitottam. A hajó maga fostalicska, de legalább az MM is szar. Érzésem szerint az sem fog sokat javitani rajta, ha teljesen fullos lesz. Ez a toronyforgás annyira gyilkos, hogy tegnap nem birtam rálőni a 3 km-re lévő Edinburgh-re, mert nem fordult rá a torony. Ő meg persze széttorpedózott. Nagyon várom már hogy vége legyen. Ez kicsit a Nelsontól is elvette a kedvem, főleg hogy hatalmas citadellje van, és ugye azon a fejlesztett rp sem segit.

(kicsit ugyan off, de nincs itt olyan, aki esetleg repked is? Ez a 2.0 valami rettenet, és még tutorial sincs hozzá)
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.10.13. 14:49:31
  • Malachit
    Izumót letudtam. Ritkán volt vele élvezetes kör :/ Annyira szerették napalmmal locsolni, hogy a kapitányának kiraktam a 4-es sor ellene lévő skilljét. Persze így is volt, hogy az egyel csökkentett maximális számú helyen égtem vele. Ágyúja pontos, csak ne lenne olyan harakiri a toronyelrendezése... A Nelson tetszetősebbnek és használhatóbbank tűnik (nincs meg).

Az meg, hogy milyen meccseket bukok én is egy vicc. Pár példa tegnapról, Angol BB-vel mentem:

Az utolsó kört foglaló sebesült DD elől elfut egy angol cirkáló és egy amcsi zombi módon játszó csatahajó.
    Elindulok jobbra egyedül, mindenki más balra. A bázisunk mellet afk Fusónk pecázik. Kicsapom az átjövő cirkálót, amire a Fusó felébred. Elkezdem kergetni a Fusóval a másik cirkálót aki mögötte jött másik cirkálót. Közben a bal oldalon szinte minden hajónk megdöglött a nagy semmibe...

Ezt nyertük, de a gyereket szöges hegymászó csizmával tapostam volna szájba: Végig üvöltözött, hogy BOT ez, BOT az, meg én is BOT vagyok és hurrá, hogy megdöglöttem. Persze, hogy megdöglök, ha egyedül kell védenem az egyetlen általam befoglalt körünket egy Kamikaze ellen, akinek ráadásul légi felderítése is van ellenem (szigettel próbáltam fedezni magam). Így is kikerültem vagy 5 salvóját, mire beszívatott. Az meg már mellékes, hogy Quennel 18 repülőt szedtem le közben, mivel a CV is engem támadott folyamat. Meccs eredménytábláján persze második lettem a csapatban az ugató gyerek előtt, aki az új prém kínai, vagy milyen csatahajóban vergődött .

Más is Missourit ajánlja. Nálam már csak kb. 200K hiányzik hozzá. A következő 200% event alatt szerintem össze is fog jönni. Veszek 1 nap prémet és még az utolsó evezős csónakot is teleaggatom free xp zászlókkal. :)
  • Trucker39
    Az Aslain"s MOD csomag készítője szeretné, ha minél több klán, így az újonnan alakultak is elkészítenék a saját klán logo-jukat és elküldenék neki. Van külön fórum topic erre a célra, vagy esetleg PM-ben. Gondolom, amíg a WG befejezi a pénz számolgatást és esetleg csinál egy központi adatbázist, hogy oda tudják feltölteni a klánok, addig jó lesz egy kiegészítő MOD-ban is. Le írja, hogy milyen formátumban és méretben kell elkészíteni, valamint elegendő a klán rövidítését mellé írni.

Itt lehet róla olvasni bővebben: Collecting Clan Icons
  • Caliph
    ha bb akkor amagi izumo yamato :D ezt a vonalat viszem én is,izumonál járok épp,én is nagyon vártam,elvagyok vele,de nagyon papír,de már zárt béta óta izomoval akartam játszani:D na meg ottvan a yamato a sor végén :)
    Gnei is megvan,azon a vonalon a kurfürst a cél,bismarcot nem hinném hogy megtartom mert ott a torpitz mint prém.
    Myoko jó gyújtogató,de nagyon papír,tanulni kell vele játszani mint ahogy a többi japó cruiserrel is,de ott is a zaoért megéri,jelenleg a legjobb t10 gyújtó+faja torpedók.
    Német cruiser vonalat meg kb annyira ismerem hogy állítólag a legjobb t10es cruiser most a hindenburg
  • pajer_csaba
    Érzésre a Yorick a legutolsó a sorban. Az Amagi is csak azért előzi meg, mert utána ott az Izumo, amit nagyon szeretnék. A Myoko-ban vonz a sok ágyú és a jobb képességek az Aoba-hoz képest. A Gneisenau-ra meg a róla szóló elalélások és persze az utána jövő Bismarck miatt költenék. Ez az érzelmi alapú érvelésem. :/
  • Trucker39
    Jó a kérdés. Én úgy dönteném el, hogy melyik nemzet, melyik típusú hajója tetszik leginkább. Illetve még az befolyásolná a döntésemet, hogy hová szeretnék a későbbiekben eljutni.
  • pajer_csaba
    Van tíz millió kreditem. Szerintetek melyikbe lenne érdemesebb befektetnem?

Gneisenau, Myoko, Yorick vagy Amagi
  • pajer_csaba
    Úgy legyen, ámen! :)
  • Caliph
    hát a kezdetektől fogva free xps,doublonért nem vehető,azt hogy meddig tartják bent nem tudom,remélem örökké mert akkor valamikor pár év múlva nekem is meglesz :D
  • pajer_csaba
    Megnéztem a Missouri árát... á, csak cirka 750 000 freeXP, mi az... sz@ré-hugyé utánavágják az embernek... :D

Annyi kérdésem azért óvatosan volna, hogy ez állandó, vagy csak időszakos akció dublon helyett?
  • Kronos79
    Kösz! Akkor itt is a T8 a pénznyomda.
  • Caliph
    Missouri ver mindent,free xpből megvehető,azután t8 prémek,és igy lefelé
  • Kronos79
    WG-ék jobban nyomják itt, mint a WoT-ban. Ott egy kemény 10%-os kupont kaptam a Löwéhez 15k csatára, itt meg alig 600-ra megdob egy 30%-os kuponnal bármire. Ó és ez utóbbi egy hétig használható, a Löwés egy napos volt.

Mindjárt pár kérdés is. Melyik hajóval, hajókkal lehet jól keresni? Itt is a T8-as prémek a legjobban keresők?
    Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2017.10.12. 15:52:20
  • Darun
    Tegnap a második csatám, T6 stock angol bb és T8-as cv!
  • Tono34
    T7 angol BB, T8 csata, és kib....tt T9 cv ........ Miért??????

• Darun
    Én tegnap úgy kezdtem, hogy 2 vereség. Elfogytak a reportok, gyorsan kiléptem. Éjfél után még egy próba, 2-2. És olyan meccseket buktunk el, hogy pl Gnevy-vel rámentem rögtön a meccs elején az ellenfélnél a foglaló 2 dd-re. First blood, a másikat is leszedtem egy kicsit, de persze őket támogatta egy harmadik dd, 2 ca meg 3 BB.

Kb elsőként haltam meg, 12k sebzés szóval nem voltam valami epic, még is második lettem. Ilyenkor jön a szokásos kérdés: mit csináltak azok, akik a meccs végéig nem haltak meg?
    A másik remek csata Edinburgh-el volt. Igaz, ott top tier voltam, viszont amikor meghaltam (kb a 12. percben) két killünk volt, az a kettő amit én csináltam. Lesebeztem egy Farragut, akit a csapat a meccs végéig nem volt képes megölni. Ráadásul az egész csapat a térfelünkön kempelt, tehát még azt sem lehet mondani, hogy idiótán lerássultuk az ellenfelet, mert nem. Jah, egyébként másodiknak haltam meg, de ebben a meccsben is kb első vagy második lettem. (mit csinált közben a csapat?)
  • Malachit
    Pont ezért rakták be már elsőnek a sorban
  • Tono34
    Este én sem álltam a helyzet magaslatán, de a csapataim sem.. 10 meccs 2 győzelem. Nehéz szülés lesz az 5 győzelem megszerzése.
  • pajer_csaba
    :D :D :D :'D

XD
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2017.10.11. 18:42:18
  • pajer_csaba
    "Egyébként igy lehet jól elbaszni a winrate-t" - hát én, kérlek szépen, biztos, hogy nem baszom el a winrate-met, mivelhogy nem érdekel. A csata kimenetele csapatmunka, amit tudok megteszek, aztán vagy győzünk, vagy nem. Kár rajta rugózni. :)
  • pajer_csaba
    Bayern-nel várom a catakezdést, beköszönök, good luck, stb, közbe a mellettem álló Leander belém ereszt egy full salvot. Kérdem wtf, avagy kissé illedelmesebben "ez mi vót?" - no válasz, jön a second sorozat. Mondom, tegyük már helyre kicsit a dolgokat, HE, félsortűz, barátunk kétszáz méterről csaknem nullázódik, de azért egy utolsót ráröffent, mire detonationnal kimúlik. Ja, amúgy a csatát fölényesen nyertük.
  • Darun
    Nekem hétfőn sikerült kb 8 v 9 meccsből 2 győztes csatát kihozni. Igazából a negyedik meccs végén már kiléptem volna, mert egyrészt elfogyott a napi report, másrészt zsinórban 3 lose után rögtön ki kell lépni, de a német feladatot meg akartam csinálni. Kinomban már lementem T4-be, de ott is lose volt. A két győztes csatát a Frici és végül a Bismarck hozta. Egyébként igy lehet jól elbaszni a winrate-t, mikor szopó ágon vagytok, akkor azért 8-10 meccsen keresztül szopatjátok magatokat, ha meg nyertek, 3 meccs után kiléptek azzal a szar dumával, hogy a csúcson kell abbahagyni.
  • Prof William
    Én már a felénél feladtam volna. :)
  • BigaC
    ilyen se volt még, hogy csak vereséget menjek, de tegnap sikerült, kb 10-12 csata és mind bukó...
  • Master91
    figyelembe vettem amiket írtatok, vettem is cuccost a hajóra meg 1 pontot még elszortam kapitányra
    ugyan úgy aláz 1v1-be a másik langley figheter

az egész köcsög játék 1 mocsok random. fej/írás, és megvan ki szop a körbe

wot 2
  • Trucker39
    Biztos, hogy jól van minden beállítva?
    Nemrégiben vissza is vásároltam, alacsonyszintű CV-s küldetések miatt. Nem tűnik olyan rossznak most sem. Bombázni hajó hosszában, Torpedózni, meg kicsit elé állítani az automatát. Sok mindent nem lehet vele csinálni, hiszen se strafe, se manuális dobás nincs szegényen. Olyan lehet, hogy az ellenfél kapitányának a+1 repülőgép ki van húzva. Így már biztosan létszámfölénybe kerül veled szemben

Én ezekkel a beállításokkal használom:

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.10.10. 19:31:44
  • Darun
    Biztos akarsz szenvedni cv-vel?
  • pajer_csaba
    Túl kell élni... én feladtam a random-csatát a Langley-vel... Inkább co-op-battle-ban nyomtam, így lett meg a Bouge. Azzal már néha lehet jó köröket kifogni randomban is.
  • Master91
    Van 1f.sszopó langleyem, és undorító

a bombázással 0 sebzés majdnem mindig. hajó mellé esnek a malacok, röhej
    a fighterek kihúzva a modulba. kapitánynál skill "dogfighting expert"
    és az ellenfél langley fighterei alázták az enyémeket
    fél hp-val simán megúszta, nekem az osztagom oda

hogy?
  • carp3tm0nster
    Ma mentem 3 csatát, mind a hármat nyertük. Ilyenkor szoktam abbahagyni, de fülembe csengtek Darun szavai, hogy nyomik vagyunk, ha ilyenkor abbahagyjuk. Így hát mentem még négyet-ötöt és b@szki, mindet megnyertük. 100% winrate mára :D
  • Darun
    Nem igazán értem, mire gondolsz. A küldik hetente jönnek, de az első sort három hétig lehet csinálni. A hétvégén nekem is alig volt időm játszani, de két nap alatt meg lett az első heti küldisor. Szóval nem igazán tudom elképzelni, mit nem lehet ezen behozni. A másodikat még be se rakták.