World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Bár a karácsonyi 1 eurós csomagból nyertem a Texast.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Mint mondtam, nekem se esett hónapokig semmi, most meg kb 2 hét alatt három is. Én is ilyen megszállot statisztika hivő vagyok. Arra lennék kiváncsi, nektek hány %-ban esik. (megnéztem, nekem eddig 566 konténerem van, ebből volt 6 vagy 7 SC, ami még mindig épp csak 1% felett van)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.07.31. 22:01:55
Csatahajóval kempelés/tolatás: a map Shards volt, három foglalós, felülről kezdtünk. A jobb felső pontot csupa olyan sziget veszi körül, ami mögül kb semmilyen hajóval nem tudsz kilőni. De a nem lapos szigetek mögül am is szinte csak japán csatahajóval lehetne. Én is számtalanszor láttam már tolató hajókat, a Dánkörknél és az Izumonál ezt nevezhetjük egy játéktechnikai sajátosságnak. Néha én is élek vele, bár megjegyzem, teljes sebességről nem egyszerű megállitani és tolatásba kapcsolni őket. Viszont amikor 3-4 magasabb szintű BB lővonalában vagytok, akkor sztem ti sem szivesen forgolódtok, felkinálva a hajó oldalát néhány full salvo-nak. Mondjuk a Dánkörknek még elég jó a lőtávja, de pl egy Stock Brayennel sztem ti sem mennétek be egy T8-as darálóba. Vagy ha igen, nem kell ecsetelnem hogy mi lesz a vége. Én se támogatom a kempelést, számomra a játékban az a legnagyobb élvezet, amikor pár kilóméterről kerülgetjük egymást az ellenfél csatahajójával. Aztán égjen a hajó, szakadjon a páncél, záporozzanak a lövések és pusztuljanak a modulok. Az harc! Az elmúlt negyed évben talán egyszer volt benne részem, miután full HP-ről kiszedtem az ellenfelet, megköszöntem neki a táncot és kapott tőlem egy Complimentet, mert az tényleg élveztem. Csakhogy amit most én szóvá tettem, ott konkrétan szánt szándékkal olyan helyre vonult egy kivételével az ÖSSZES BB, ahonnan esélyük sem volt lőni. Az egy kivétel is egy Bismarck volt, aki mögöttem jött, feltételeztem hogy azért, hogy ne lephessen meg az ellenfél cv-je, illetve ne tudjon spottolni a romboló. Ráadásul a többi BB végig a külső iven ment, tehát ha az ellenfél elkezdte volna foglalni az utolsó pontunkat, még resetelni sem tudtak volna.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
De az hagyján hogy Dunkerque-el ezt a tolatós szart csinálják, de tier 7-ben és afelett is ez megy. A Yamatok 85% is tolat. Meg általában mindennel ezt csinálják aminek 2 triplás tornya van elől. Aminek nincs tehát kb a német BB-k +Nagato és Amagi, azzokkal meg a szigetek mögött nézegetnek meg maximális lőtávról lövölöznek. Mert ők "supportálják" a többieket akik 8-10 km-rel arrébb 10-12 km-ről harcolnak. Aha hát hogyne, semmit nem csinálnak.
Ez a gyáváskodás igen megy minden kategóriában. Úgy csinálnak mintha a saját életük lenne a tét nem egy rakás szaros pixelhalmazé. Az egyik csatánkban egy Kiev foglalt be egy B pontot. Utána egyenesen mehetett volna segíteni két 8 km-re lévő cirkálónak, de nem inkább megkerülte a B pont melletti hegyet hajókázva ezzel 20 km-t a semmiben, addig persze egy ellenséges Shimakaze befoglalta a B-t, a Kiev visszament B-re, blokkolta a pontot, de amint kispottolta a Shima, elmenekült, ezzel faszán el is vesztette nekünk a csatát mert lejárt az idő és pontokban nyert az ellenfél. Az ilyen minek megy be csatába? Nézegesse a hajót a kikötőben meg játszon coop módban.
Meg olyan borzasztó csaták vannak. 2x4 DDs csatában (a 8 DD úgy süllyedt el, hogy a 2 szabad pontból egyet nem foglaltak be) 5 perccel a vége előtt nekem kell befoglalni két pontot Friedrich der Großéval, hogy legalább pontokban tudjunk nyerni. (Nem tett jót a 6.8 a Friedrichnek se, érezhető a másodlagos nerf: 261 találatból csak 3 gyújtás.)
Meg Hoodal olyan teljesítmény, hogy tier 10-ben is bőven szép lenne, erre egy nézegető Algerie meg egy teljesen kretén Colorado miatt elbukjuk mert ők 17 km-ről supportálnak. Aha, hát anyátok.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.07.31. 03:43:51
Megvettem a Schorch-t meg a Lexi-t. A Lexi megkapta a Bogue kapitányát, amit meg visszaraktam a Saipanba hogy gyorsabban menjen az átképzés. Erre berak t9-be. Ez még nem is lett volna baj, de a Fletcher meg a másik kilences dd megijedt egy orosz rombolótól, akit mellesleg spot alatt tartottam, erre a hülyék kimennek a saját füstjükből. A csatahajók meg mind elbújnak a szigetek mögé, nehogy véletlenül fedezni tudjanak valakit. Ráadásul én is jó nagy balf*k voltam, mert az első három vadász századom egyesével küldtem rá a Ranger vadászaira. (az első középen spottolt, a másik kettőt átvittem a szélső foglalási ponthoz, hogy legalább azt be tudja foglalni a harmadik dd-nk) Aztán ráküldtem manuálba a vadászaimat, de addigra már kivégezte az elsőt és kimanőverezett. Rárepült a másodikra, mire a harmadik kijött a manualból, már végzett a másodikkal is. Utána leszedtem én is egy vadász századát, de kénytelen voltam hátul tartani a gépeim, mert egyrészt a kemper bb-knek nem akartam légi fedezetet adni, másrészt jött a japó kilences dd. Szóval a maradék 2 reportom is gyorsan elfogyott, mára vége is a hajókázásnak (pont meg lett a 2k xp-s Dánkörkös konténer is)
Nem játszottam minden nap + néha csak 1-2 csatát.
Ilyen xp adó signalokat most már én is csak akkor dobok fel, ha nem az alap 50%-os hétvége van, esetleg valami küldihez kell. Meg persze ha stock a hajó és nem akarok sokat szenvedni a fejlesztésekkel, bár a Yorck-on meg az Algiren nem tudom van e most.
Jól néz ki ez az eventes camo a Dánkörkön, de kb ez is annyira álcázós festés, mint a többi eventes vacak. Mert nem hinném hogy a Dánkörköt éjszakai bevetésekre tervezték volna. Ettől függetlenül teccik, asszem megtartom :D
Ami a BB-vel való foglalást illeti, egyszer nekem is kellett, mert a csapat többi része elhullott/túl távol volt, de közbe tűzharcot vívtam egy Hood-dal és egy Aoba-val, és így is sikerült.
Ha jól emlékszem, tegnap volt Rankeden, hogy 4 romboló volt csapatonként, erre valamelyik okos beirja hogy all B. Az ilyen tektikai zseniknek alanyi jogon járnia kéne egy permanens Ranked bannak. Szerencsére a többi romboló sem volt hülye és 2-2 leosztásban mentünk A-ra meg B-re. Sajnos csak ezért nem osztok ki reportot, mert túl kevés van és ennél jóval nagyobb gyökerek is játszanak, kell nekik tartalékolni. Én egyébként sokszor csak addig játszok, amig van reportom, aztán gyorsan kilépek, mert tuti hogy a köv csatában olyan retardáltak közé tesz be, hogy a fél csapatnak ki lehetne osztani. (Tegnap volt egy "szokásos" csatám, T7, az első egy francia ötös cirkáló lett, a második én Dánkörkel. Kérdésem: mit csináltak a hetes hajók?)
Rankeden érdemes megcélozni a lvl15 vagy lvl10 a zászló miatt. Az egyik -5% a másik -10% javítást ad.