22427
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Prince23
    Hát de ezt hogy képzelik? Hiszen amikor elindítod a játékot, egyből a login abalk jön be , nemde? Na oda beírjuk a régi emailt, amit használunk mindig is, azt kész... nem?
  • Scharnhorst
    Akkor bukod az eddig elérteket, mivel olyan okosan oldották meg, hogy az account nem átvihető szóval ha steamen akarsz játszani akkor új account és újból kezded az egészet.
  • Prince23
    Ez most WTF téma kb:

Steamen is játszható lesz a WoWs

NOVEMBER 15

Megyek uninstalállom a klienst és a játékot is, viszlát Wargaming Game Center :D
  • Hell Girl #16330
    Üdv !
    Van kedve valakinek együtt hajókázni ?! :D
    Még csak 4-es hajóim vannak, Hell_hun néven megtalál benn.
  • Trucker39
    Én nem igazán írok magyarul a játékban. Azt a keveset meg angolul próbálom. Ha valaki pöffeszkedik magyarul, hogy ő milyen fasza gyerek, akkor el szoktam némítani, vagyis kikapcsolom az írásait.

Azt feledik el sajna a játékosok, hogy ez játék és nem a való élet.

Teszt szerveren volt egy olyan csatánk - a klános küldetés során - hogy magam is meglepődtem. Az ellenfélnél volt három T10 romboló, én meg biztos voltam benne, hogy ennek a csatának annyi részünkről. Simán bedarálnak. Nos nem így történt. Már induláskor az egyik romboló azonnal kicsapta a másik rombolót. Indoklás: utálja a mocskos orosz pofáját. Kiderült az ürge meg amerikai idióta. Erre a másik belelőtt, vagy hasonló, nem derült ki. A lényeg, hogy kölcsönösen elsüllyesztették egymást. Mire a csatahajó alattam felgyorsult, vége lett a csatának. Egyetlen lövést sem adtunk, le, mert nem volt kire. A történethez az is hozzá tartozik, hogy tesztszerveren is klán csatában, csak azonos klán tagságú, divizióba szerveződött játékosok mehettek. Most őszintén, ez korábban nem derült ki, míg egymást összeválogatták csapatba?
  • Pluskast
    Mások hülyesége miatt nem hiszem, hogy neked kellene szégyenkezned. Frusztrált emberekkel meg nem kell foglalkozni.
  • pajer_csaba
    Tisztában vagyok a történelem-értelmezéseink különbözőségével. De úgy gondolom, ez azért túl kis szelete a létezésnek ahhoz, hogy egy szimpla online játékban kölcsönösen elküldje egymást a jó édes anyjába a két fél, mindezt englishül, kidomborítva, hogy "de bezzeg az ő népe" az aztán tuti... Nekem meg leég a pofámról a bőr. Mert magyar vagyok, nem hiszek se a szkíta-párthus-magyar Lyézusban, se a dákó-román übrmenschben, és kurvára szégyenlem, hogy az ilyenekről ítélik meg a magyar (és román) játékosokat a többiek. (Mondjuk, jóféle kiskádárista házmesterként reportoltam mindkettőt...)
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2017.10.31. 13:32:45
  • ikarus44
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Történelem, barátom történelem ez az amit ők sosem fognak megérteni a jelenlegi gondolkodásmódjukkal. (Nem tartom magam román gyűlölőnek, de a történelem az csak történelem marad)
  • pajer_csaba
    Sosem fogom megérteni, hogy a magyarok és a románok miért gyűlölik egymást oly' engesztelhetetlenül. Több közös van bennük, mint hinnék: például egyformán állat módjára tudnak viselkedni csata közben a csetben... :(
  • Zoli105
    Végre meglett :D
  • dimre
    Putyint állítólag felápolták egy kicsit. A tesztszerón könnyebb volt, ott az oszlopból is csak egynek kellett állva maradni.
  • Caliph
    hát én 2x mentem eddig kicsaptak gyorsan,de mindkettő az én hibám volt,először ddvel heroztam,másodszorra meg szvetozárral a rasputyin spawn mellé sikerült hajókáznom. de nem egyszerű,valóban
  • Master91
    mi voltunk bénák, vagy tényleg marha nehéz a Halloweeni pálya ?
  • pajer_csaba
    Nagato-val volt ma egy olyan köröm, hogy ihaj... Szinte majd' minden salvo citadell + detonation... Szerettek is nagyon. :D
  • Darun
    Elvileg akár végtelen nagy sebzést is el lehet érni. Elsőre én is dd-vel mentem, rárássoltam a Raszputyinra, kapott 2 salvo torpedót. Kb 4 km-re lehettem tőle, kicsapott mint a szart. Levittem az életét kb 40k-ra. Sajnos a csapat többi tagja nem foglalkozott vele, az egyik bb a Dragon-t ölte, a többiek meg a második torony körül próbálták visszaverni a minionokat. Hiába pörgött még neki a flooding, a köd gyorsabban regózott rajta, mint ahogy a flooding sebezte. Mire a Dragonos bb mellé ért, már majdnem ismét full életen volt. A bb is kicsit balf@sz volt, mert tett körülötte egy 3/4 kört, de a másik oldali torpedókkal nem fordult rá. Végül az utolsó pillanatban egy jól sikerült sorozattal kivégezte, a második torony meg egy pillanattal az után omlott le, hogy lejárt az idő. Igy sikerült első próbálkozásra lehozni 5 csillaggal. A jutalom konténerek egyikében Igor camo volt a St. Louis-ra, gyorsan vissza is vásároltam, mint első kedvenc hajót és felpattintottam rá.
  • pajer_csaba
    Köszi. Közbe én is rájöttem, hogy vak vagyok.
  • BigaC
    Scenario küldetésre máshogy ad.
  • pajer_csaba
    A creditet értem (szerviz-költség, "váltsáprémumra", kutyafasza, stb...), az xp-t nem értem. Nekem jóval kisebb damage mellett is adott már több xp-t. Pedig prémium se vagyok már mióta.
  • whiskeyman
    Az első 5 csillagos csata után, 1 millió dmg mellett :D

• Caliph
    1 milla közeli dmget is meg lehet csinálni pár próbálkozás után cruiserrel :)
    +lose kör,arra is sokat levon
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.10.26. 14:30:42
  • pajer_csaba
    Aaaztaqrva.. és erre csak ennyi xp-t adott???? :o
  • whiskeyman
    503k :DDDDD

• BigaC
    Taskhent-Khabarovsk-ra lehet rakni javítót, én használom is :)
  • Caliph
    na tegnap meguntam a sorozatos loset,ugye aki a végére hagyja az okt. rev. küldisort az szívja is meg. 1600 xp viszonylag könnyen megvolt ddvel,de a legyek 5 legjobban és még win is,az nehezen....nem beszélve arról hogy az okt. rev. hajóval az 1 win is vagy 6 kör alatt lett meg...tegnap este mondom már megvan minden,nem hajt senki,van 1 órám megcsinálom az izumoval meg a yugomoval a napi wint(kb 6 k xp kell shimáig,de nem sietek) meg kiszedem a napi 1 vagy max két konténert.

hát ahogy gondoltam...3. losenál adtam fel,amikor a 2 shimánk az 1 gearing meg 1 fletcher 4 perc alatt vérzett el úgy hogy egy torpedótalálatot sem sikerült bevinniük,erre egy roon ragequitolt,erre én ragesalvo a roonba(már lőtte az ellen,allig volt 10k élete)persze citadel,süllyedt én meg belilultam...most sztem hétvégéig elő sem veszem a játékot.
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.10.26. 08:50:17
  • Malachit
    Csatahajóval AP-val lepattanót lőni rombolóra best shot :D (képet nem mentettem el persze)
  • pajer_csaba
    Megsúgom: last battle Bayern-el, 66 találatból 14 rendes találat, a többi overpen, vagy ritochet.

Ja, ami egyben azt is jelenti, hogy meg van a Gneisenau. :-) Első kör: 16k sebzés, és két ütközés egy Iowa-val (elöl-hátul megnyomtam... XD ). Hát, van még hova fejlődni (Bayern-el a végén már lazán ment a 40-70k). :-)
  • Prof William
    Például berobban a betöltött löveg. Volt már rá pár példa a történelemben. Minden tüzelésnél X% esély, hogy felrobbanjon valamelyik löveged és X% hogy a robbanás átterjed a lőszerraktárra és detonation. :)

Mekkora buli lenne már!
  • Darun
    A citadellát semennyire nem lehet javitani. Viszont... 5 citadell? Az 16k sebzés javithatatlanul. A Neptune-nak van 44,9k élete. Mellesleg, én is láttam már olyat, hogy eltűnt egy Mino 2k élettel, mire legközelebb láttam, már volt neki 30k. De velem is volt ilyen, teszt szerón bekaptam 3 torpedót, alig éltem túl. Betoltam egy heal-t, már is volt fél életem.
    A rombolóknak én is adnék healt. Szerintem nem fair, hogy 20km-ről csak 15 torpedót tudnak inditani, 6 km-ről már spottolódik a hajó, nem találod el, de ha még is, kb 1k-s átlag sebzést kapnak találatonként. Nem is értem, hogy lehet igy szopatni a dd-ket.
  • carp3tm0nster
    Vajon meddig lehet még szopatni a BBs játékosokat? 80-90% overpen arány? Vagy mi lesz a következő?
  • pajer_csaba
    Én mint szintén BB kapitány mondom: ez baromság. A DD-ket így is piszok nehéz kiszedni, főleg, ha a dilettáns CA-tulajok inkább napalmozzák a BB-ket, ahelyett, hogy a dolgukat végeznék...
  • whiskeyman
    DD-kre jó ötlet lenne, de pl. a brit CA-kon így is túlzó (mint Minotaur tulajként mondom). Az egyik számomra érdekes eset az volt, hogy egy Neptune-nak 5 citát szórtam ki, 3 salvóból (mert a füstbe lőttem) több, mint 53k dmg után sem robbant. Ja és mire újra láttam, 12k hp-ja volt...
  • silverchain
    Igazán adhatnának a DD-knek meg a CA-knak már healt állandóra, és ezt mint BB kapitány mondom. Citadellt úgysem javítja vissza teljesen.
  • carp3tm0nster
    azt jól olvastam a dev blogon, hogy változik a tűz időtartama? Az alap 1 percről lecsökken 30mp-re, de csak a cirkáló/romboló ágon. BB esetén marad a 60 sec....
  • Master91
    nem néztem utána, mit ad?

szerk: ja most már látom, camokat
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2017.10.22. 13:20:04
  • mijki
    Akinek van kedve a halloween-i eventet csapatban játszani, írjon privit ingame, mijki néven megtaláltok :))
    Ketten vagyunk és TS is van :))
  • Darun
    Szerintem az a folytatása lesz majd. Szerintem.
  • Caliph
    na most megkaptuk a tavaly halloweent egy az egyben? és az újat nem is látom sehol
  • Zoli105
    Rombival :) méghozzá az Udaloijal :D
  • Tono34
    Rombolóval talán a legkönnyebb, foglalás + néhány torpedó találat.
  • Malachit
    A base XP-t mivel csináltátok meg hozzá? (első harmad küldetés)