World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#15553 Ez volt az oka hogy idén még alig 1-2 csatát mentem csak vele. Sztem maga a hajó már egy éve is meg van, anno én is fontolgattam hogy eladom a rákba, de végül nem tettem. Talán most kap még egy esélyt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Távolabb kempelt valami csatahajó is, de ő lőtávon kivül volt, amúgy is inkább a Yorck-okat lőttem AP-vel, mert kellett a citadell a küldihez. Az Algerie-nk AFK volt. Igazából az egész csapatot reportálhattam volna, mivel senkitől se kaptam compliment, holott kevesebb mint 200 ponttal maradtam el a győztes csapat első helyezettjétől (akit szintén én szedtem ki) és majd kétszer annyi pontom lett mint az utánam következő csapattársnak. Mondjuk a cv-t sem értettem egészen, 2 vadász 2 torpedó felállásban nyomta, az ellenfél Rangere meg full támadóba, még se ment rá a Rangerre. Szerencséjére az is zokni volt, mert a Saipan kb 5-6 km-re volt az egyik New York-tól és a Ranger még is arra ment rá. Amatőrök.
Ibukit jó lett volna megvenni óccóért...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Jahh, hogy te kommersz hajóra gondoltál leárazással? Az sajnos elfogyott. 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A fenntartási költség igen magas, de biztosan emlékeztek rá, hogy már régebben módosítottak a levonáson. Vagyis, mindegy, hogy hátul lopakszik valaki és a festékre is vigyáz, vagy elöl van és ütik vágják, a karbantartási költség nem változik. Ezért lenne fontos, hogy minél több kárt csináljunk az ellenséges hajókban, mert csak azzal lehet ellensúlyozni a magas kiadásokat. Valahol írva vagyon, hogy minimum a saját hajónk HP-ját sebezni. Tier 10-ben már ez is kevés szerintem. Ha sok az overpen, akkor HE-vel, de muszály sebzést osztani, mindennek, ami mozog és piros.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
de mivel 1-3 talál, abból 2 biztos hogy overpen, a maradék minimális 2k dmg.
Igazából rengeteg csatajelentésem van lementve, de nem foglalkoztam azzal hogy statisztikát készitsek belőlük. Egyébként is, az anyagi részénél jobban érdekelne az, hogy milyenek a találat/sebzés arányok, páncélhasználat, stb.
Best farming ship???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És ez csak egy T7-es meccs volt Gallant-al. Igaz hogy ritka jó kört mentem, de prém nélkül tisztán igy is 200k-t kerestem. És erre még signal se volt rakva. Kutuzovval a jobb körök prémmel 500k felett vannak, illetve ne felejtsük a heti küldetés negyedik részét, amiért 1M-t dob a játék. (és akkor még emlithetném a -10% javitási költség signalt, amit a +20% credittel kombinálva már is rentábilis szintre ki lehet hozni egy T7-8-as meccset.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.08.10. 16:24:25
Csaták kb így néztek ki: egyik oldalt 2-4 hajóval próbáljuk tartani az ellen 2/3 hajóhadát 5 dd-ből 4 ezen az oldalon, majd mire egy kis levegőhöz jutok azt veszem észre, hogy egyedül vagyok ( az egyiket kilőtték, a maradék meg fut v közben döglik meg), természetesen a csapat még befoglalni sem tudja a másik pontot, mert ott van pár hajó amit lendületből simán lenyomhatnának.....
Jah, meg tegnap elsőre megpróbáltam az operésünt is. Egy hajót nem sikerült kiszednünk a második wave-ből, igy a prém napot buktuk, a többi viszont meg lett és csak két hajót vesztettünk. Első lettem, de mondjuk Leanderrel mentem, azzal nem nehéz elsőnek lenni. Egyébként azt tapasztaltam, hogy az angol AP nem sebzi a parti erődöket 10km-ről, csak olyan 7-8 körül hatásos ellenük. Csak hogy ne pazarolhatok rájuk fölöslegesen lőszert.
Alig várom, hogy eljussak oda. 😊
szánalmasan sz@r az a hajó...
nem fordul, lomha és a ha van CV akkor tutti top priority target vagyok. még 180k xp kell a yamato-hoz vele, de minden egyes csata olyan, mintha a fogam húznák.
a sebzés meg... alig több a sebzésem vele átlagban, mint egy König-gel...
lehet, hogy igazad van, zöld-szürke sáv nélkül is ugyanúgy nem találnék 😄
szerintem a lövegekhez való aim assist túl könnyűvé tenné a játékot, így legalább van kihívás.
én inkább az RNG-n javítanék, szerintem túl szélsőséges: sok citadella és sok lepattanó, overpen, kevés átlagos találat, utóbbiból több kéne legyen.
(egyébként a torpedós aim assist is felhasználható, ha olyan cirkával, csatahajóval vagy, amin van torpedó, lövés előtt egy kicsit torpedóra átkapcsolva adhat némi infót a cél haladásáról, ha esetleg vizuálisan nehéz megállapítani)
amúgy annyira nem rossz hajó, szépen tud sebezni, de tipikusan szakaszhajó, kell melléd valaki, egyedül hamar halott hajó.
valahogy az Iowával sokkal élvezetesebb volt a Montanáig eljutni, észre se vettem, itt meg állandóan számolgatom, hogy úristen még hány csata.
a free XP-t meg sajna elköltöttem másra...
Komolyan nem értem, hogy mi van!