World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Csaták kb így néztek ki: egyik oldalt 2-4 hajóval próbáljuk tartani az ellen 2/3 hajóhadát 5 dd-ből 4 ezen az oldalon, majd mire egy kis levegőhöz jutok azt veszem észre, hogy egyedül vagyok ( az egyiket kilőtték, a maradék meg fut v közben döglik meg), természetesen a csapat még befoglalni sem tudja a másik pontot, mert ott van pár hajó amit lendületből simán lenyomhatnának.....
Jah, meg tegnap elsőre megpróbáltam az operésünt is. Egy hajót nem sikerült kiszednünk a második wave-ből, igy a prém napot buktuk, a többi viszont meg lett és csak két hajót vesztettünk. Első lettem, de mondjuk Leanderrel mentem, azzal nem nehéz elsőnek lenni. Egyébként azt tapasztaltam, hogy az angol AP nem sebzi a parti erődöket 10km-ről, csak olyan 7-8 körül hatásos ellenük. Csak hogy ne pazarolhatok rájuk fölöslegesen lőszert.
Alig várom, hogy eljussak oda. :)
szánalmasan sz@r az a hajó...
nem fordul, lomha és a ha van CV akkor tutti top priority target vagyok. még 180k xp kell a yamato-hoz vele, de minden egyes csata olyan, mintha a fogam húznák.
a sebzés meg... alig több a sebzésem vele átlagban, mint egy König-gel...
lehet, hogy igazad van, zöld-szürke sáv nélkül is ugyanúgy nem találnék :D
szerintem a lövegekhez való aim assist túl könnyűvé tenné a játékot, így legalább van kihívás.
én inkább az RNG-n javítanék, szerintem túl szélsőséges: sok citadella és sok lepattanó, overpen, kevés átlagos találat, utóbbiból több kéne legyen.
(egyébként a torpedós aim assist is felhasználható, ha olyan cirkával, csatahajóval vagy, amin van torpedó, lövés előtt egy kicsit torpedóra átkapcsolva adhat némi infót a cél haladásáról, ha esetleg vizuálisan nehéz megállapítani)
amúgy annyira nem rossz hajó, szépen tud sebezni, de tipikusan szakaszhajó, kell melléd valaki, egyedül hamar halott hajó.
valahogy az Iowával sokkal élvezetesebb volt a Montanáig eljutni, észre se vettem, itt meg állandóan számolgatom, hogy úristen még hány csata.
a free XP-t meg sajna elköltöttem másra...
Komolyan nem értem, hogy mi van!

Amúgy a nagyobb probléma, hogy csak akkor észleled a torpedòt amikor 50-100 méterre van tőled míg a lövéseket végig látod.
Vagy mindenkinek aim assistot vagy senkinek!
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.08.07. 19:39:17
A torpedóhoz muszáj valamilyen segédlet, így is nehéz találni vele.
Engem az illegális lövedék aim assist idegesít...
--> 145
Vagy miről beszéltek?
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2017.08.06. 19:55:30
Kb, akkor mintha azt tennék bele, hogy ködből kifelé való lövöldözésnél láthatóvá váljanak.
Vagy hogy mondjuk a BB-ken lévő 90 ill 120 cm-es keresőreflektorok működjenek...
? - Sokkal inkább arról van szó, hogy a BB class van túlsúlyban:
aug. 2-i Q&A
Q: BBs are still massively over-represented in the MM and game line-ups. What are the plans to deal with this? Surely not adding another line of BBs and nerfing smoke? Is it WarGaming’s belief that battleships are over-represented because the class is overpowered or because people just enjoy the power of commanding a battleship?
A:...High BB population has two main reasons:
Big and iconic ships. Not everyone wants to play big ships with big guns, but this really contributes.
High survival abilities with high firepower – due to IRL natural specs.
meg ami még utána van, nem idézem be az egészet.
Kicsit túl nagy méretű, de a 4 toronyban a 12 löveg azért komoly dolog ... lenne, ha nem szopatná a WG a csatahajósokat ebben az esetben is. Ötven találatból 20-25 biztosan overpen. Tudom, lőjek HE lőszerrel. Rendben, de egyrészt annak jelentősen kisebb a sebzése, másrészt meg inkább az a baj, hogy a WG nem akarja elismerni, hogy hibázott és inkább a csatahajósokat hibáztatja, pedig pontosan tudja, hogy ez is egyfajta nerfelése a csatahajónak. "Vizsgálják a problémát." Egy nagy fenét vizsgálják. Azt vizsgálják, hogy a játékosok nagy többsége milyen irányban sír és azoknak kedveznek, nehogy megcsappanjon a játékos állomány és ezzel együtt az esetleges bevétel.
Szerintem magas ívben tesznek arra, hogy valaki csatahajóval kívánna jó csatákat menni, ha a nagy többség inkább rombolóval meg cirkálóval szeretne pufogtatni. Hogyan is nézne ki a dolog, ha apuci pici fiának legörbülne a szája, mert a csúnya csatahajó kilőtte az -apuci pénzén vásárolt- drága premium cirkálót, rombolót? Lenne sértődés, meg a pénzcsap elzáródás. WG-nél meg lecsökkenne az aranyozott kalasnyikovok havi szintű vásárlásának a darabszáma.
Na mivel holnap úgyis 50% kedvezmény lesz az 5-ös hajókra azt hiszem megveszem a Myoko mellett a Kongo-t is, és kipróbálom a Japán BB ágat, hátha azzal jobb lesz, mert ez a Gneise nem az én világom, és így lehet hogy a Német BB-k sem nekem valók.
Nekem az a bajom a stock hajókkal, hogy rendszeresen két tierrel nagyobb csatákba dob be. Ha most belegondolsz hogy stock hajóval megyek, az gyakorlatilag már 3 tier hátrány. A legjobb példám erre talán pont a Brayen, egyrészt szerencsém volt vele, mivel sokszor az ellenfél nem foglalkozott velem, mivel csak T6 voltam és kevésbé tartottak veszélyesnek mint pl egy Carolinát vagy Bismarckot. Viszont már a cirkálóknak is nagyobb a lőtávja mint a stock Brayennek, lassú is, tehát utolérni sincs esélyed őket, ráadásul nagyobb esélyük van kigyújtani is, mint a saját tieredben lévő cirkálóknak. Ráadásul az alap hajónak a légvédelme is elég szar, és persze kit talál meg ilyenkor a nyócas cv? Engem. De ugyanezt mondhatnám pl a Kagero-ra, vagy most a Bismarckra. Most hogy van a Dánkörkös event, mind a két ágon viszem. A hajósat már megcsináltam, de a T8-as küldit is szeretném befejezni, ehhez használom a német BB-t. Az elmúlt egy hétben legalább 15 csatát mentem vele, ebből 3(!!!) olyan csata volt, amiben nem volt T10, kettőben voltam top tier. Ez milyen arány? És a Bismarck már stock. Bár teljesen mindegy, mert amikor az volt, akkor is kb ilyen volt az arány. Annyi "szerencsém" volt, hogy már az első csatában fullos kapitány ült benne. Félreértés ne essék, nem is prémhajó ellenes vagyok, sőt! De pl kapitány átképzéshez minden nemzetből kell tartani legalább egy prém hajót.
A prém fióknál igazad van, de itt azért kevésbé van szerintem az ember meglőve, ha stock hajót használ. Nekem a kapitány átképzési ideje alatt levő elvesző képességek zavarnak. Ezekre is tartogatom a +50% kapitányi xp-s zászlókat. Egyedül akkor szoktam használni ezeket.
Érdemes visszanézni a felvételt is. Mozgás közben látszik mire is alkalmas ez a csatahajónak besorolt, de inkább csak nehézcirkáló.
Replay

Trucker, mekkora felbontással játszol? Elég sok mindent kitakar nálad a térkép és a többi. Nekem meg pont az a bajom, hogy a 4K-ból vissza kellett vennem a felbontást Fhd-ra, mert hiába toltam max méretre a térképet, még mindig kicsi volt. és alig láttam valamit rajta :/ Ha lenne esetleg rá valami térkép nagyító és betűméret növelő mod, azt használnám csak, a többi nem nagyon érdekel.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Nálam most ezek vannak a kikötőben. Gyakorlatilag mind kis hajó. Ezek közül a két scenario romboló hamarosan költözik.
A Saipan-t, a Dunkerque-t, Murmansk-ot, Ishizuchi-t vettem leértékelésekkor.
A Smith, Campeltown, Kamikaze R, Graf Spee-t küldetések teljesítésével kaptam. Az Arkansas B kilóg a sorból, mert beta teszt-ért kaptam azt hiszem.
Nincs sajnos egyetlen ládás hajóm sem.