22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#16356 Az nem gond. Updates mappát kitörlöm rendszeresen és nincs gond vele. -
Darun #16355 Akkor azzal ne is. Viszont kb fél évente érdemes lehet újra rakni a játékot. Nemrég apámnak is gondja volt vele, újra fel kellett raknia és rögtön 3 gigával kisebb is lett a játék. Ugye a peccselésnél nem szed le minden szart a telepitő, mert hát a játékosok vinyójával könnyű nagyvonalúan bánni. -
#16354 Most ezért nem szedem le újra. Mobil netem van. -
Zoli105 #16353 Újra kell telepíteni és HD klienst válaszd :) -
#16352 Nálam is lecsökkent a választható hangok száma.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Darun #16351 Hát nem tudom. Én alapból a HD-t raktam fel, megnéztem, most Ultra van, de igy se láttam a beállitható hangok között. -
Zoli105 #16350 nem szóltam újra kellett tenni a játékot mert nem a HD kliens volt hanem az SD :O Érdekes hogy mennyit számít , bár eddig HD volt nem tudom miért került át SD a kliens :O -
Darun #16349 Az alap angol tudtommal az amerikai. Egyébként azt be lehet állitani, hogy fixen más nemzet nyelvnén szóljon. Illetve van angol angol is, meg kalóz angol. Én ez utóbbit használtam miután bejöttek a választható nyelvek, de most dinamikusra lett állitva. Egyébként ha bug, akkor nálam is bugos. -
Zoli105 #16348 Érdekes mert havernak meg megvannak :( Valaki észlelt amúgy ilyen hibát/bug-os vagy mi a franc ez :O mert az alap angol valami rémes ! Meg ne keljen már ezért modot használnom , amúgy sem használtam modot soha a WOWS-hez !
Csináltam egy ellenőrzést hátha valamit nem szedett le a játék , de semmi hibát nem talált ! -
Darun #16347 Gondolom kivették és mind csak saját magánál elérhető. Tehát akinek nincs ARP hajója meg Segal kapitánya, az nem hallhatja őket. Viszont ha jól látom, most már automatikusan beállitja nemzet szerint a hangot, nem kell minden csata előtt manuálisan. Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy a letölthető modok között elérhető lesz majd az egyéni kapitány hang is. -
Zoli105 #16346 Sziasztok
Srácok másnál is eltűntek az ARP-s csajok , valamint Steven Seagal választható "voiceover modification" ??? Ez a reggeli patch óta van :(
-
#16345 Ja agreed-és abban a sebzésben tuti összejonne egy-két citadella is, máris más lenne a csata képe. remény -
#16344 Sajnos nem. Úgy tűnik ezt a dolgot nem jól kommunikálta a játékosok felé a WG. Nagyon sokszor látni olyat, hogy pánik szerüen menekül a játékosok egy része, pusztán csak azért, mert látszólag vesztes a csata, és így próbálják a költségeket csökkenteni. Sajnos nem sikerül megértenie a játékosok jelentős hányadának, hogy MUSZÁLY sebzést osztani, foglalni, stb, mert ezek nélkül komoly veszteségeket halmoz fel az adott hajó, amit csatába vittek. -
#16343 Semmi köze a szerverekhez, a pénz nem ott folyik, a WG szemszögéből próbáld nézni. Ha egy régi játékos átmehetne, a Steamen keresztül utalná a kis pénzét, amiből a Steam levonja saját jutalékát, ha nem megy (engedik) akkor közvetlenül tisztán folyik be a lóvé a WG-nek. -
#16342 Nem max., hanem A szervízdíj. Már jóideje, talán egy éve egységesített és elszenvedett sérüléstől független az "adózás", hogy a hülyegyerek ne féljen már annyira összekarcolni a drága csatahajóján a festéket és legyen már szíves kicsit közelebb menni húsz kilométernél,
...de egyelőre még nem működik tökéletesen az ötlet, -
Toweliee #16341 Igen, ez a legfontosabb.. -
pajer_csaba #16340 Picit meglepődtem, mikor az Amagi-m első meccse után nem kaptam vissza a hajót, mondván, még 39e kredit hiányzik... Azóta kicsit utánajártam a dolgoknak. Ha valakit érdekel, íme egy lista a BB-k max szervíz-, és javítási költségekről:
Tier III: 3000
Tier IV: 5000
Tier V: 11500
Tier VI: 23000
Tier VII: 42000
Tier VIII: 75000
Tier IX: 120000
Tier X: 180000
Az összegek "credit/csata" értelemben értendők, és a muníció költségeit nem tartalmazzák! -
Scharnhorst #16339 Már miért tűnne el? Most vezették be azt a rakás szart.
dimre:
Teljesen mindegy hol költesz egy szerveren fog játszani mindkét brigád. A steamesek nem kapnak külön szervert. Szóval nem értem a logikád, mivel az átlag játékos inkább nem megy át steamre, hogy újra kezdje tehát nem tejel. Az új játékos meg mindegy, hogy a steamen vagy a Game Center-en keresztül játszva fizet valamiért. -
#16338 Minden a pénzről szól, most elvileg ha valami extrát veszel a játékhoz, az ára közvetlen a WG feneketlen zsebébe folyik be. Mekkora bevétel kiesés lenne, ha pár ezer régi játékos átmegy, és közvetve a Steam-en keresztül vásárol, amiből a gőzös fiúk leszedik a saját kis sápjukat. Árat nem fognak emelni, abból lázadás lenne, így is gusztustalanul nagy összegeket kérnek (magyar szemszögből) egy-egy extra cuccért. Ez a fő motiváció amiért nem lehet az acc-ot átvinni, az új játékosok meg hadd tejeljenek szépen. -
#16337 Akkor ez így egyértelmuen pénzre megy ki. Gondolják vegyél Prém hajot steamen is,
te kis steamgay :D
De legalább a Game Center eltunik???
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.11.04. 23:24:19 -
Scharnhorst #16336 A steames indításnál szerintem automatán megkreálja az accountot a steames accounthoz párosítva és nincs login ablak hanem alapból belépsz már a dokkba az indítás után.
Hiába ugyanaz az email cím. Ilyen "okosak" voltak a WG-nél.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2017.11.04. 21:49:09 -
#16335 Hát de nekem a steam ahhoz az eamilhez van addolva, amit WOWS-ba is használok. Akkor enm fogok tudni bejelentkezni. Gondolom a first start akkor Regisztrációs ablakkal fog kezdődni, nem lehet alul kiválasztani a login-t. -
Scharnhorst #16334 Nem, mert nem az emailedhez lesz kötve a steames WoWs account hanem a steam bejelentkező cuccodhoz.
Hiába, hogy képzelik meg minden, a fórumon hiába hőbörögnek sokan. Ezt adták basztak plusz munkát végezni, hogy megoldott legyen a dolog. -
#16333 Hát de ezt hogy képzelik? Hiszen amikor elindítod a játékot, egyből a login abalk jön be , nemde? Na oda beírjuk a régi emailt, amit használunk mindig is, azt kész... nem? -
Scharnhorst #16332 Akkor bukod az eddig elérteket, mivel olyan okosan oldották meg, hogy az account nem átvihető szóval ha steamen akarsz játszani akkor új account és újból kezded az egészet. -
#16331 Ez most WTF téma kb:
Steamen is játszható lesz a WoWs
NOVEMBER 15
Megyek uninstalállom a klienst és a játékot is, viszlát Wargaming Game Center :D -
#16330 Üdv !
Van kedve valakinek együtt hajókázni ?! :D
Még csak 4-es hajóim vannak, Hell_hun néven megtalál benn. -
#16329 Én nem igazán írok magyarul a játékban. Azt a keveset meg angolul próbálom. Ha valaki pöffeszkedik magyarul, hogy ő milyen fasza gyerek, akkor el szoktam némítani, vagyis kikapcsolom az írásait.
Azt feledik el sajna a játékosok, hogy ez játék és nem a való élet.
Teszt szerveren volt egy olyan csatánk - a klános küldetés során - hogy magam is meglepődtem. Az ellenfélnél volt három T10 romboló, én meg biztos voltam benne, hogy ennek a csatának annyi részünkről. Simán bedarálnak. Nos nem így történt. Már induláskor az egyik romboló azonnal kicsapta a másik rombolót. Indoklás: utálja a mocskos orosz pofáját. Kiderült az ürge meg amerikai idióta. Erre a másik belelőtt, vagy hasonló, nem derült ki. A lényeg, hogy kölcsönösen elsüllyesztették egymást. Mire a csatahajó alattam felgyorsult, vége lett a csatának. Egyetlen lövést sem adtunk, le, mert nem volt kire. A történethez az is hozzá tartozik, hogy tesztszerveren is klán csatában, csak azonos klán tagságú, divizióba szerveződött játékosok mehettek. Most őszintén, ez korábban nem derült ki, míg egymást összeválogatták csapatba? -
#16328 Mások hülyesége miatt nem hiszem, hogy neked kellene szégyenkezned. Frusztrált emberekkel meg nem kell foglalkozni. -
pajer_csaba #16327 Tisztában vagyok a történelem-értelmezéseink különbözőségével. De úgy gondolom, ez azért túl kis szelete a létezésnek ahhoz, hogy egy szimpla online játékban kölcsönösen elküldje egymást a jó édes anyjába a két fél, mindezt englishül, kidomborítva, hogy "de bezzeg az ő népe" az aztán tuti... Nekem meg leég a pofámról a bőr. Mert magyar vagyok, nem hiszek se a szkíta-párthus-magyar Lyézusban, se a dákó-román übrmenschben, és kurvára szégyenlem, hogy az ilyenekről ítélik meg a magyar (és román) játékosokat a többiek. (Mondjuk, jóféle kiskádárista házmesterként reportoltam mindkettőt...)
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2017.10.31. 13:32:45 -
ikarus44 #16326 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Történelem, barátom történelem ez az amit ők sosem fognak megérteni a jelenlegi gondolkodásmódjukkal. (Nem tartom magam román gyűlölőnek, de a történelem az csak történelem marad) -
pajer_csaba #16325 Sosem fogom megérteni, hogy a magyarok és a románok miért gyűlölik egymást oly' engesztelhetetlenül. Több közös van bennük, mint hinnék: például egyformán állat módjára tudnak viselkedni csata közben a csetben... :( -
Zoli105 #16324 Végre meglett :D
-
#16323 Putyint állítólag felápolták egy kicsit. A tesztszerón könnyebb volt, ott az oszlopból is csak egynek kellett állva maradni. -
#16322 hát én 2x mentem eddig kicsaptak gyorsan,de mindkettő az én hibám volt,először ddvel heroztam,másodszorra meg szvetozárral a rasputyin spawn mellé sikerült hajókáznom. de nem egyszerű,valóban -
#16321 mi voltunk bénák, vagy tényleg marha nehéz a Halloweeni pálya ? -
pajer_csaba #16320 Nagato-val volt ma egy olyan köröm, hogy ihaj... Szinte majd' minden salvo citadell + detonation... Szerettek is nagyon. :D -
Darun #16319 Elvileg akár végtelen nagy sebzést is el lehet érni. Elsőre én is dd-vel mentem, rárássoltam a Raszputyinra, kapott 2 salvo torpedót. Kb 4 km-re lehettem tőle, kicsapott mint a szart. Levittem az életét kb 40k-ra. Sajnos a csapat többi tagja nem foglalkozott vele, az egyik bb a Dragon-t ölte, a többiek meg a második torony körül próbálták visszaverni a minionokat. Hiába pörgött még neki a flooding, a köd gyorsabban regózott rajta, mint ahogy a flooding sebezte. Mire a Dragonos bb mellé ért, már majdnem ismét full életen volt. A bb is kicsit balf@sz volt, mert tett körülötte egy 3/4 kört, de a másik oldali torpedókkal nem fordult rá. Végül az utolsó pillanatban egy jól sikerült sorozattal kivégezte, a második torony meg egy pillanattal az után omlott le, hogy lejárt az idő. Igy sikerült első próbálkozásra lehozni 5 csillaggal. A jutalom konténerek egyikében Igor camo volt a St. Louis-ra, gyorsan vissza is vásároltam, mint első kedvenc hajót és felpattintottam rá. -
pajer_csaba #16318 Köszi. Közbe én is rájöttem, hogy vak vagyok. -
BigaC #16317 Scenario küldetésre máshogy ad.