World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Megnéztem a kupont, de csak annyit ir hogy Tournament coupon. Meg azt irja "any purches above 30 EUR in the PS" Szóval elvileg bármelyik játékhoz vehetek bármit és a logikus az lenne, hogy az 1M-t is oda adja. De hát a WG meg a logika...
Szánalmas ez a játék, komolyan szánalmas...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
És ha már overpen... Iowa, jön szembe a Monti. Látom HE-vel lő, mondom ez biztos valami noob. Fordul ki, rálövök, full oldalt áll, 8k. Én is fordulok, mert a csapat megint egyedül hagyott, rám lő, 40k. Miaf*sz? Az előtte lévő csatában N. Carolina. Lövöm mind a kettőt meg a Scharnhorstot is. Semmi. Overpenek meg nulla sebzéses hit. Fordultam ki, nem volt rajtam spott, mert mindenhol füst volt, de ilyen távolságba már 14 sec a lőtáv, gondolom akkor lőtt rám amikor még spott volt rajtam. Betalál, 36k egy salvo-ból. Lehet már itt ki kellett volna lépnem.
Én nem kaptam kupont.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha a kepkezelo.com engedné fel is töltöttem volna a képet.
Tegnap mentem egyet a Shchors-al. Nagyon szoros meccs volt, top tier voltam. Az ellenfélnél volt egy ARP Myoko. Többször is rálőttem a csata folyamán, mire a végén megint lőtávba került. Az első salvo HE elvitte az egyik tornyát, az egyik torpedóvetőjét és két légvédelmet. A második salvo megint egy tornyot. Azért a japó cirkálók nincsenek olyan szarul páncélozva mint pl az angolok, ezért eléggé meglepett a dolog, gyanitom nem volt a hajón se MAM modul, se PM skill a kapitánynak.
A poén hogy a japó küldi végül az Atagoval lett meg és azzal a csatával szerezte meg a Kagero kapitánya a negyedik skill pontját, amivel meg lett neki Concealment Expert. Ezzel az Atago észlelhetősége is 10 km alá esett, ami jelenti hogy vele is tudok láthatatlanul torpedózni xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én beraktam Seagalt, úgyhogy kaptam 2-3mp lövedékcsere időt és gyorsabb toronyforgást. Messziről gyújtogatás, aztán közelharcban sok AP. Aki először mutatja az oldalát, annak vége, ezekkel a hajókkal erre rá is kell játszani, előre néz 6 cső, és közelről hatalmas citadellákat tud lőni a 9-es és 10-es is.
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2017.08.15. 13:05:13
Kicsit off:
Tegnap visszaugrottam tankozni, mivel haver megkért segítsek neki egy küldetésben ahol 8000-et kell lőni szakaszban mednek. 2 td-vel beálltunk hozzá. Rájöttem, miben hasonlít a két játék egymásra. Itt a hajók mozgása olyan mintha csirizben úszkálnának. Ha egy pillanatra leveszed a full gázt, a hajó még akkor is tovább lassul, ha egyből visszaraktad és hiába mész nyíl egyenesen... Ott meg az ágyúk csinálják ugyan ezt a célzásnál. Célra húzom, de valójában még nincs is ott (nem lagg). Szűkülést várom, de teljes beszűkülésnél is rá kell várjak még, mert valójában a szerver szerint még nem történt meg (késleltetés :/ ). Nem baj, az utolsó kör kárpótolt ott az addigi szenvedésért. 5900+ sebzést kidobtam és a küldetés is meglett neki végre, mivel mikor elsőre megcsináltuk, persze elfelejtette bekapcsolni 😄
On:
A Nelson olyannak tűnik mint egy mini Izumó, csak jobb toronyelrendezéssel (a C löveg nem idiótán hátrafelé néz...).
Amúgy ez a free XP-ért hajó, jó lehúzás. A Tipitz-ben 600k+ Murmanskban 200k+ van nekem, majd váltsam be jó sok dodóért mi, hogy legyen meg az áhított hajó 😄 Most meg még ez is 375k-ért.... 😛
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Tegnap kb 12 csatát mentem, 2 vereség. Ma is kb 12 csatát mentem, 3 győzelem. Igy születnek az 50 körüli wr-ek. Az utolsó meccsen, a meccs első negyedében kiszedtem az ellenség egyetlen rombolóját. Végig spottoltam az ellenfelek 3/4-t. És mindenki meghalt. De akkor miért spottolok? Tudjátok mennyi lett a spot dmg? 75k. Magyarul, annak ellenére hogy végig spottoltam az egész meccset, a csapatom nem csinált semmit. Mmint azon kivül hogy mind meghaltak. Szerencséjükre már az előző meccsen elfogyott a reportom, mondjuk az egész csapatnak igy sem jutott volna. Az ilyeneknek szivesen a fejébe húznám a monitort. Csak hogy lássák, mit spottoltam nekik.

Citadella: egyfajta "páncéldoboz", ami a kétoldai páncélövből, egy (vagy több) fedélzeti páncélból, és ritkán a fenék-páncélzatból áll. Az elejét és a végét páncélozott kereszt-válaszfalakkal zárják le. Általában az első lövegtoronytól a hátsó lövegtoronyig tart (magában foglalva azok barbettáit is). A citadellában vannak a tornyok lőszerraktárai és a gépházak is.
Egyébként én is átálltam a Try to Luck-ra. Igaz hogy kevesebb a drop, de ad prém camo-t (már kétszer esett Ocean Soul a múlt héten) és legalább hat 750 free xp-s is volt.
#15579 Nem csak az orosz. Asszem múlt héten vettem meg én is a Shchors-t, szóval most a japókat leszámitva már minden nemzetnél meg van a hetes cirkáló. Tegnap a Yorck-ot próbáltam leszorzózni. Top tier voltam, négy foglalós pálya. Elindulok a legközelebbi felé... Arra jön az ellenséges flotta több mint fele. Azért mi is voltunk páran, de gondoltam egy cirkálóval nem kéne a tűzvonalba menni, pláne hogy a rombolónk lerássolta az egyik bb-t és persze meghalt. Fordulok ki, rám lő a König. Egyetlen lövés talált el, persze mi volt? Citadell. Végül egy Pensacola-val kivégeztük egymást.
Ha már Pensacola, mi az hogy 4.2 km a 128-asok légvédelmi lőtávja? A Clevem max légvédelme 7.2km, ez meg kapitányi skill nélkül 5(!!!) És persze a poén, több cirkálóra is felraktam a Def AA-t. Az Aoba-ra nem. Ki ellen rak be CV-t? Hát naná. Ráadásul T8 ellen, 7-es cv, és még nem volt meg a GFCS sem, szóval 13km-re lövöldözhettem. Az érzés, amikor a romboló messzebb ellő, mint én a cirkálóval... prájszlessz!
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.08.14. 13:42:00
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ha az új küldetés sorozathoz magas CV kell, akkor nekem full bukta. 5-ös és 6-os van :/ Már az elsőt se tudom csinálni, mert épp nincs 8-9-es cirkálóm. 10-essel meg tegnap 1 kör után feladtam, miután a 3. percben kaptam 2 cickót és még pár szórványt és kirobbantam a pályáról... Inkább mentem vissza húzni az orosz 7-est.
Amúgy az orosz 7-es is tud furákat. 3 egymás utáni csatában 2 esetben kaptam full hp-ról ammo-t. Egy időre fel is raktam az ellene való zászlót.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.08.13. 22:57:25
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Úgy érzem ezek nem állnak túl jóé ésszel.
Bár ez csak három foglalós volt, tegnap elmentem foglalni dd-vel az egyik pontot. Szerencsére a játék elején az összehasonlitás nem dinamikusan mutatja a hajók értékeit, igy ott még nekem volt a legjobb camo-m, ennek ellenére az ellenséges dd még is előbb spottolt (thx WG) Rálőttem, erre eliszkolt. A cv-k Rjudzsok voltak. Az ellenfélé természetesen attacker formációval. Ugyan befüstöltem, de elszámoltam magam és kicsúsztam a füstből, mire megállt a hajó. Persze az ellenségnek az egyetlen vadász köteléke ott volt felettem és spottolt, igy a cirkálók/csatahajók szétlőttek. Aztán megláttam hogy a saját cv-nk vadász konfiggal jött. Már röppent is neki a 2 report.
Ugyanakkor pár meccsel előtte megkaptam ugyanennek az ellenkezőjét is. A cv-nk a foglalás végéig fölöttem tartotta a vadászait, spottolta az ellenséges dd-ket és távol tartotta tőlem az ellenséges vadászokat. Pedig nem is kértem rá, tudta a dolgát magától.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.08.13. 15:17:58
1. az ellenfélnek MINDIG több DD-je van foglaláshoz, és be is foglalja velük a pontokat. Saját DD-ink ilyenkor automatikusan elszaladnak.
2. Ha CA/CL hajóval vagy és mész segíteni a saját DD-nek, akkor az ellen CA,BB kombója leradíroz.
3. Ha BB-vel mész, akkor szénné égetnek/torpedóznak azok az ellenséges hajók, amik a pontokat védik.
4. A saját BB hajóitok, MINDIG lőtáv széléről lövöldöznek.
Kihagytam valamit?
Egyébként megkérnélek hogy használj vesszőket a mondataidban, mert még a WG-s cikk elolvasása után is csak harmadszorra sikerült értelmeznem amit irtál. (bár gyanitom hiába)