22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Prince23
    Úgy hogy, fizess kétszer :D Sajnos csak a wows nick változik meg.

Más:
    16. percben volt egy érdekes lövésem :D Nagyon meglepődtem

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.23. 14:59:53
  • Toweliee
    Az hogy lehet, hogy nick-et változtattam, a WOWS-nál megváltozott, a WOT-nál nem?
  • whiskeyman
    Köszi! 2 konténer 10k free xp és 3x4 zászló
  • bedy68
    Thx 2 csomagot legalábbis nekem
  • Tono34
    SHIPMASDAYS1712 ha még működik. Sajna pontosan nem tudom mit ad.
  • Scharnhorst
    Január 18-at láttam határidőnek.
  • Plata
    Rég játszottam már,gondoltam megyek egy csatát.
  • Prince23
    Angoloknál én is ezt tapasztalaom. Nagyon átlag sebzésre mennek, nem lehet kihozni full salvot vagy citadella lovést.... most valahogy ilyen max 5-6 ezer sebzást hozok ki low tieren brit BB-vel. Pediig mindig mondom magamba ha már nem full salvo, na most akkor ott a citadella figyu... ááá de nem :D
  • Toweliee
    Köszi!!
  • DantesHUN
    Hosszú szünet után léptem be újra. Mi van ezekkel az angol hajókkal? Bellerophon szóval pontatlan, de ha talál is, nem történik semmi Lövök AP-vel. Semmi. Lövök HE-vel. semmi. Három sortűz HE-vel, talált is de NULLA sebzés. Vissza AP-ra, semmi. Most nem volt szerencsém, hülye vagyok, vagy valami külön trükkje van az angoloknak? Mivel lőjjek, és hova hogy?
  • Prince23
    Szerintem nagyon sokáig benne lesz a 2 uj kampány. Legalábbis 2 hónapig biztos, de csak megérzés :)
  • Toweliee
    Srácok, ezeknek az új misszióknak (Battle of North the Cape és és a New Year Raid) van határideje?
  • Caliph
    én csak zászlót és nem prem camot a két ingyenes ládából... :D
  • Prof William
    Én kb 8 millió kreditet kaptam. Már nagyon kellett. :)
  • Caliph
    nos,nem tudom másnak is feltűnt e,hogy az ap bombereket nem kicsit baszták el :D elég op
  • Prince23
    Na a WG Mikulás adott egy Gallantot, commanderrel, 10 sp-tal
  • Tono34
    Most én is visszatértem picit .... kellene az a T55A ....... borzasztó...
  • voivod32
    Ma, kb, egy év kihagyás után, játszottam egy fél órát a WOT-al. Ugyanakkora rakás fos, mint volt. Nehéz harckocsiban "ülve" (Type 4 Heavy) , 7 találatból 6 "gold" volt. Azt hiszem újabb egy év kihagyás következik. Kár érte, pedig régebben, marha jó játék volt. Ha itt is felbukkan valami hasonló, akkor ennek is vége.
  • Sendrov
    Köszi, működik a kód.
  • Tono34
    WOWS15A7R73ELL8

Face-en valami játékban ez a kód, még nem próbáltam, hogy mit ad.

1 konténer (3x4 zászlót adott)
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.12.13. 14:17:29
  • Malachit
    Én az utolsó résszel vagyok még el. Kicsit lassan megy, mert az angol cirkálós küldetést is csinálom.
  • tbundy
    sztem az egyik legkönnyebben teljesíthető küldi volt :)
  • Tono34
    Vampire küldi letudva. Kill és a győzelmi része nem kicsit szopatós.
  • Tono34
    Ez a Shenyang alattomos egy kis dög :) 9 meccs 1 vereség, ezzel csináltam meg a 15 győzelmes küldit.
    Utolsó csata:
  • Caliph
    én sztem maradok a szokásos karácsonyi cherry on the topnál,pár nap múlva hogy benne legyen a karácsonyi uborkaszezon,még a tavalyiból is van 2k dublon :D aztán ha teli a belem bejglivel legalább prem accon tudom lemozogni a hullámok hátán :D
  • Trucker39
    Az értelmesebb leárazások magában a játékban vannak. Ha megnézed a premium hajókat, elég sok le van közöttük árazva, csak goldot kell venni hozzá.
  • whiskeyman
    Black Friday :D

114k-ért az összes megvásárolható prémium hajó? :D
  • Trucker39
    Van egy szabad hely az [STW] klánban, ha esetleg valakit érdekelne. Játékban lehet jelentkezni. Minimális szabályok is ott olvashatók, ha rákeresel.
  • Tono34
    Próbálom a küldetéseket csinálni így elővettem a nagy hajókat:

Replay

• pajer_csaba
    Igen, a Nürnberg ilyen. Mivel sokat használtam anno a torpedókat, nem fejlesztettem ki a légvédelmi hajótestet. De nem is kellett, mert sima vagy-vagy felállás, anélkül is lehet a Yorck-ra menni.
  • Darun
    Valamelyik német cirkálón is van olyan, hogy plusz légvédelem, de elvesz oldalanként 1-1 torpedóvetőt. (ha jól emlékszem T6-ban). Illetve pl az Iowa-val én is úgy voltam, hogy nem vettem meg a B hull-t, csak a C-t, nem vennék rá mérget, de mintha a Rjudzsonál is a C hull adná a gyorsabb kormánylapát kitérést. Annál se vettem B-t.
  • Trucker39
    El lehet azokat is. Jól gondold meg azért.
  • Prof William
    Zászlót nem lehet eladni? Van egy csomó amire semmi szükségem.
  • BigaC
    Kikutatni kötelező, megvenni nem :)
    Sőt, az Inventory/Leltárban eladhatóak a köztes dolgok, ha pénzszűkében vagy.
  • pajer_csaba
    Az élet írja a legjobb WoWS csaták forgatókönyvét... vagy ha nem is a legjobbakét, de a legtöbbét... :D :D :D

Péntek tizenharmadika Guadalcanalnál
  • pajer_csaba
    Köszönöm a válaszokat! :)

"pl. az Izumo-nál a B-testet nemhogy eladtam, de eleve meg sem vettem, egyből a C került fel." - ez egy másik dolog, amire rá akartam kérdezni. nem úgy van, hogy a közvetlenül egymás alatt lévő upgrade-ket nem lehet átugorni? Jó, ez így hülyén hangzik, mert most írtad, hogy de, átlehet. :D
  • PrasCo
    Ahogy Caliph tájékoztatott, úgy van. Gyakorlatilag a C test többnyire "tartalmazza" a B testet is, tehát nyugodtan eladhatod az utóbbit, nem arról van szó, hogy pl. a B ad 20 Oerlikont, a C-n van 30, tehát ha eladod a B-t, marad 10 gépágyúd.
    Jellemzően nem szoktam azoknál a hajóknál ezzel külön szarakodni, amit tokkal-vonóval eladok aztán úgyis, de pl. az Izumo-nál a B-testet nemhogy eladtam, de eleve meg sem vettem, egyből a C került fel.
  • pajer_csaba
    Értem, köszi!
  • Caliph
    Nemtom milyen pluszra gondolsz,de ha átrakod a C hajótestet akkor a C hajótesthez irt paraméterek lesznek érvényesek a hajódra,és eladhatod a B hajótestet. viszont ha vissza akarnád rakni a B testet akkor újra meg kell venni kreditért. általában a C hajótest minden téren előrelépés,kivéve talán néhány ddnél,ahol pl egy lövegtoronnyal kevesebb lesz a C-n,igy érdemes elgondolkodni hogy felrakd e vagy sem
  • pajer_csaba
    SOS gyorskérdés: ha kifejlesztem egy hajóra a B-hajótestet, majd kifejlesztem rá a C-t, akkor eladhatom a B-t? Nem fognak elveszni az általa biztosított plusszok? :o