World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondoltam ha már ezzel nem megy, talán a Rjudzsóval. xD Áhhh... Az ellenfélnél 3 Belfast volt meg 2 Cleve. Remélem WG-ék leszopnak pár lovat, de azt aki kitalálta az MM-t, szivesen lereszelném. Nálunk volt Myoko, Leander, Shchors... szóval csupa kiváló légvédelemmel felszerelt hajó. Nem azt mondom hogy a WG egy f*szra való, pénzéhes hulladék banda, de azért néha gondolok rá.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Prince23: Launcer sarkában fogaskerék, abban valahol repair vagy valami ilyesmi. Megsérülhetett a játékban valami. Elvileg javítás után jó lesz. Ja és persze MOD nélkül teszteld.
Checkolom a file-okat, nem tehetek mást....
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.08.18. 15:53:26
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ami a szuper gravitációs ágyút illeti... nos, a poén az, hogy pont ma néztem meg az egyik ARP Myoko wiki leirását. Idézném:
-Does not come with overwhelming firepower, speed, submergence, Klein field, or super-graviton cannons of Myoko in Ars Nova.
xD
Inkább örüljünk neki, hogy nincs benne játékban a szuper gravitációs ágyú például.
Amúgy, amit letöltöttem skin pack-ot, minden nagyobb kaliber Corrosive robbanást produkál. Kicsit leterheli a grafikát. Majd leszedem, ha nagyon zavar.
Amúgy az anime-t egyszer érdemes megnézni, aki még nem látta.
Ettől csatahajó, hogy átütő erővel rendelkezzen, mert így semmi más csak rengeteg HP, amit le lehet égetni, meg torpedózni...
Az orosz cirkálókat azonnal támadni kell, mert minden lövése gyújt és igen, ha kell 18km-ről.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Csatahajó ellen lehet úgy fordulni, hogy keveset sebezzenek, de HE spam ellen csak az van, hogy minél előbb kilőni a pics...ba.
Cirkálókon belül is elsődleges célpont az orosz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
WG Universe: Invitation Code for WG Universe
One account. An war chest. One game universe. Code Info
Wargaming.net offers a unique world of epic online battles and ultimate struggle for global domination. With this code, you get bonuses and benefits for the most exciting games of wargaming, including:
World of Tanks: PZ. Kpfw. T 15 + 50% +Crew Level
World of Warships: Ship Emden + Port / Garage Slot
7 Days Premium
500 Doubloons
exclusive Lootboy Flag
This is an invite code - this code can be only redeemed when you are creating an account
Code Info:
Az ugyan itt nem látszik de a felvétel oldalán viszont igen, hogy mennyire komoly százaléka a találatoknak átütés vagy lepattanó.
Konkrétan 67 találatból 19!! overpen, 22 lapattanó, és csak 23 az átütő találat. Ha megnézed a találatoknak még az 50 %-t sem éri el. Piszkosul idegesítő dolognak tartom. A WG-nél nyilván rombolózni, meg cirkálózni szeretnek, a csatahajókat meg útálják. Más különben nehezen hiszem el, hogy nem tűnik fel a fejlesztők közül senkinek, hogy az amúgy is lassan töltő, a szórásképbe mindenhová hordó, csak a célt el nem találó elsődleges fegyver alaplőszerének ilyen magas százaléka nem okoz érdemben sérülést. Tudom, írták már számtalanszor, használjak HE-t. Jahh persze. Eleve fele akkora sérülést okoz, a váltás a két lőszertípus között azért nem olyan egyszerű mint a cirkálóknál és persze ugyanúgy mellé lő, mint az AP lőszer. Nekem az a gyanúm, hogy a cirkálók citadella elhelyezkedésével, illetve annak találatával vannak gondok. Nehezen hiszem el, hogy ennyi csatahajós játékos, mint amennyi panaszkodik, mind rendszeresen "mellé lő" a citadellának. Ha a százalékot nézzük, gyakorlatilag fele találata mellé megy... mármint a hajót eltalálja, de "véletlenül" a citadellát egy paraszt hajszállal elkerüli. Érdekes finoman fogalmazva.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Chaten az első két bejegyzés az övé volt.
1. magyar? - valószínűleg ez volt nála a köszönés
2. heil hitler!
Na ezzel megalapozott számos reportot.
Gondolom az 1999 a születési éve lehetett, azaz 18 éves. Gratulálok neki.
Az overpen rate arány kiborít, inkább sörözök
Szerencsére van visszajátszás is: Replay

Megnéztem a kupont, de csak annyit ir hogy Tournament coupon. Meg azt irja "any purches above 30 EUR in the PS" Szóval elvileg bármelyik játékhoz vehetek bármit és a logikus az lenne, hogy az 1M-t is oda adja. De hát a WG meg a logika...
Szánalmas ez a játék, komolyan szánalmas...
És ha már overpen... Iowa, jön szembe a Monti. Látom HE-vel lő, mondom ez biztos valami noob. Fordul ki, rálövök, full oldalt áll, 8k. Én is fordulok, mert a csapat megint egyedül hagyott, rám lő, 40k. Miaf*sz? Az előtte lévő csatában N. Carolina. Lövöm mind a kettőt meg a Scharnhorstot is. Semmi. Overpenek meg nulla sebzéses hit. Fordultam ki, nem volt rajtam spott, mert mindenhol füst volt, de ilyen távolságba már 14 sec a lőtáv, gondolom akkor lőtt rám amikor még spott volt rajtam. Betalál, 36k egy salvo-ból. Lehet már itt ki kellett volna lépnem.
Én nem kaptam kupont.
Ha a kepkezelo.com engedné fel is töltöttem volna a képet.
Tegnap mentem egyet a Shchors-al. Nagyon szoros meccs volt, top tier voltam. Az ellenfélnél volt egy ARP Myoko. Többször is rálőttem a csata folyamán, mire a végén megint lőtávba került. Az első salvo HE elvitte az egyik tornyát, az egyik torpedóvetőjét és két légvédelmet. A második salvo megint egy tornyot. Azért a japó cirkálók nincsenek olyan szarul páncélozva mint pl az angolok, ezért eléggé meglepett a dolog, gyanitom nem volt a hajón se MAM modul, se PM skill a kapitánynak.
A poén hogy a japó küldi végül az Atagoval lett meg és azzal a csatával szerezte meg a Kagero kapitánya a negyedik skill pontját, amivel meg lett neki Concealment Expert. Ezzel az Atago észlelhetősége is 10 km alá esett, ami jelenti hogy vele is tudok láthatatlanul torpedózni xD

Én beraktam Seagalt, úgyhogy kaptam 2-3mp lövedékcsere időt és gyorsabb toronyforgást. Messziről gyújtogatás, aztán közelharcban sok AP. Aki először mutatja az oldalát, annak vége, ezekkel a hajókkal erre rá is kell játszani, előre néz 6 cső, és közelről hatalmas citadellákat tud lőni a 9-es és 10-es is.
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2017.08.15. 13:05:13
Kicsit off:
Tegnap visszaugrottam tankozni, mivel haver megkért segítsek neki egy küldetésben ahol 8000-et kell lőni szakaszban mednek. 2 td-vel beálltunk hozzá. Rájöttem, miben hasonlít a két játék egymásra. Itt a hajók mozgása olyan mintha csirizben úszkálnának. Ha egy pillanatra leveszed a full gázt, a hajó még akkor is tovább lassul, ha egyből visszaraktad és hiába mész nyíl egyenesen... Ott meg az ágyúk csinálják ugyan ezt a célzásnál. Célra húzom, de valójában még nincs is ott (nem lagg). Szűkülést várom, de teljes beszűkülésnél is rá kell várjak még, mert valójában a szerver szerint még nem történt meg (késleltetés :/ ). Nem baj, az utolsó kör kárpótolt ott az addigi szenvedésért. 5900+ sebzést kidobtam és a küldetés is meglett neki végre, mivel mikor elsőre megcsináltuk, persze elfelejtette bekapcsolni 😄
On:
A Nelson olyannak tűnik mint egy mini Izumó, csak jobb toronyelrendezéssel (a C löveg nem idiótán hátrafelé néz...).
Amúgy ez a free XP-ért hajó, jó lehúzás. A Tipitz-ben 600k+ Murmanskban 200k+ van nekem, majd váltsam be jó sok dodóért mi, hogy legyen meg az áhított hajó 😄 Most meg még ez is 375k-ért.... 😛
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Tegnap kb 12 csatát mentem, 2 vereség. Ma is kb 12 csatát mentem, 3 győzelem. Igy születnek az 50 körüli wr-ek. Az utolsó meccsen, a meccs első negyedében kiszedtem az ellenség egyetlen rombolóját. Végig spottoltam az ellenfelek 3/4-t. És mindenki meghalt. De akkor miért spottolok? Tudjátok mennyi lett a spot dmg? 75k. Magyarul, annak ellenére hogy végig spottoltam az egész meccset, a csapatom nem csinált semmit. Mmint azon kivül hogy mind meghaltak. Szerencséjükre már az előző meccsen elfogyott a reportom, mondjuk az egész csapatnak igy sem jutott volna. Az ilyeneknek szivesen a fejébe húznám a monitort. Csak hogy lássák, mit spottoltam nekik.