22427
A Wargaming új MMO játéka
-
szaboz80 #16453 Sziasztok!
WoWs-ban friss húsnak számítok, hisz a játékot szombaton "élesítettem"... Érdeklődöm, hogy van-e olyan személy/csoport, akik a kezdőknek segítene egy kicsit, laikusnak tűnő kérdésekre válaszol. Ts-em van, használni tudom, illetve a WoT-t már régebb óta használom. Segítséget előre is köszönöm! -
Toweliee #16452 Ezt a sok emblémát meg minden mást mire lehet használni? -
Darun #16451 Ismerős. Nekem a sima kampányban is volt hogy hetekig ott kuksolt a Dreadnought acsis task. Persze vagy meghaltam, vagy nem sebződtem. Aztán elegem lett és kivettem, beraktam egy másikat. Még aznap lett egy Dreadnought-om. Mondjuk tegnap meg hogy vége lett a Scharn eventnek, visszaraktam a Witherer-t mert azt is elég ritkán adja be. Erre rögtön az első csatában meg is lett. Köszi Kutuzov!
Egyébként... most van ez a... asszem sebezz 50k-t meg legyen egy killed és nyerd meg a csatát. Sajnos ez a kill dolog nagyon necces, volt már magas tierben 20k sebzéssel 3 killem, máskor meg a 100k-ra nincs egy se. -
Gaben764 #16450 Oké-oké. Ezzel én is tisztában vagyok, hogy "jól szerepeltem", a második voltam, nem sok xp-vel lemaradva az elsőtől, csak tényleg kicsit frusztráló volt, hogy már készültem a következő salvo-ra és a kill-re, erre benéztem, 4x is. Zárójelesen megjegyzem amilyen mázlista vagyok, amikor majd a TOP3-ban kell lenni, akkor majd az nem fog összejönni.... de hát ilyen ez a popszakma :) -
GeoTrasher #16449 Így igaz, mondjuk én annyira mákos vagyok, hogy mindhárom küldi uccsó feladatát egy csatával rendeztem le és asszem 2000 HP maradt a végére a Bismarckomon...:D
Kegyetlen napjaim vannak az öreg némettel.:) -
#16448 Nem a kill a lényeg. Kitettél magadért és a csapatért is top DMG ügyben. ez a lényeg
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.01.20. 21:20:27 -
Gaben764 #16447 Az érzés amikor célfeladat 70.000 DMG elérése, valamint megsemmisíteni 1 hajót és te viszonylag könnyedén el is érsz 100.000 DMG-t, 4 hajót is pár ezer HP köré lősz, de a Queen Elizabeth-ed túl lassan tölt újra, ezért a társaid mind a 4-et kiszedik előled és 1 nyamvadt killt sem sikerül abszolválni ..... NA AZ MEGFIZETHETETLEN ! Minden másra ott a MasterCard!!!! :) -
#16446 Az lemaradt, hogy érdemes megnézni kik vannak még az OMNI klánban. Illetve, azt is ki volt. Én bizony ott látom, az általad említett flambass-t, valamint a log-ban benne van, hogy Flamu is tagja volt egy ideig a klánnak. Link -
#16445 farazelleth EU szerveren játszik, nem is akárhogyan. Link -
#16444 aki nézeget youtube videókat,pl flamu,flambass,jingles,nektek is feltűnt,hogy európai playerek ,mégis szinte mindenki North america szerón játszanak? miért lehet ez? ennyivel gyengébb playerek lehetnek az amcsik?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.01.15. 12:57:49 -
#16443 -
#16442 Köszi ez elvileg megoldotta a bejelentkezést:) -
Kronos79 #16441 Semmi gond, csak beleolvastam a hsz-okba és gondoltam én is megosztom a talált dolgokat. -
#16440 Nem próbáltam, csak láttam, hogy felmerült a kérdés. Gondoltam utána nézek. -
Kronos79 #16439 Így van. Steamhez tartozó fájlt "tűntetsz" el. Viszont a linkelt steam fórum topikban le van írva az is, hogy ezzel játékbeli funkciókat vesztesz el.
Pl. nem tudod eladni a nem használt alkatrészeket. -
#16438 Ha jól láttam, steam file-t módosít, bár magam nem próbáltam ki a dolgot. -
#16437 Bannolni nem fog a WG, amiért file módosítást használnak? -
#16436 Meg még ezt találtam:
-
#16435 Ezt olvastátok? Link
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.01.06. 16:28:30 -
Plata #16434 Nekem closed beta tester accom van.
Nem csak WoWs de már a WoT is az volt.Legalább 7 éves az accom.
Szóval semmiképp nem kezdeném újra. -
#16433 Csak steam fiok kell, automatikusan beregisztrál majd. Nem kell reg am, ccsak régiot kell megadnod meg egy nevet játékon belül.
Ha most kezdted el a gémet, mindenképpen steamen folytasd, mert ide érkeznek majd exklu camok, zászlók is a meglévők mellé. -
Plata #16432 Annyit nem ér. -
Kronos79 #16431 Jól gondolod. Ezt már nem tudták/akarták megcsinálni. Csak új fiókkal lehet a steames verziót nyomni.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2018.01.06. 14:57:09 -
Plata #16430 Erről nem tudtam,de gondolom meglévő fiókkal már nem megy. -
#16429 De attól nem lesz steames játék. lemarad a steam achievmentekről, és az exkluzív Steam camouflagekről, és a Steam zászlóról is.
Steam verzió letöltése: Steam Wows
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.01.06. 14:48:35 -
Plata #16428 Steamen van az hogy nem steames játék hozzáadása.Vagy valami hasonló. -
#16427 akkor a nem steames verziót hogy veszem arra rá hogy steames legyen?:) -
#16426 A steames verziónál nem kér szerverjelszót csak regiót -
Plata #16425 Fordítva válaszolok ha nem gond,a nem steames verziómat steamről szoktam indítani.
Akkor talán fordítva is megy.Végül is az acc neved meg a jelszavad kell. -
#16424 Srácok kérdés rá tudom venni a steames verziót arra hogy a nem steames verzióm bejelentkezőjét használja?
most felraktam steamről a játékot és meglepődtem hogy nem kért felhasználói jelszót csak szerverhelyet -
#16423 Én meg játékosokat keresek, akik még nem csatlakoztak egyik klánhoz sem, de esetleg érdekli őket a dolog. Van egy-két játékosunk, akik hosszabb ideje nem játszottak már. Helyükre szívesen felvennék jelentkezőket. Kezdőt is szívesen látok. A kikötőben minden ki van fejlesztve, csak a létszám korlátozott 30 főben. TS-t nem kötelező használni, inkább csak olyan szabadidős, hajósok vagyunk. Egy feltételt azért nem árt betartani: kultúrált viselkedés a chat-n. Aki klán-ban játszik és "nyilatkozik" az nem csak maga nevében beszél, hanem a klánját is szégyenbe hozza. Ha érdekel valakit a dolog, játékon belül [STW] klánt keresse és kérjen befogadást. -
Beaver70 #16422 Esetleg ha érdekel valakit, akkor van egy eladó wows account. Privátban szívesen egyezkedek. :D -
#16421 Arra nagyjából épp emiatt nem tértem ki, T4-en klikkfeszt, ahol nagyjából annyit kell tudni, hogy lehetőség szerint saját (de minimum ne ellenséges) AA fölött kösse le a vadászokat. T5-ön ugyanez, csak rosszabb napjain T6-os fókaverőgépekkel találkozhat már az ember, akik kutyakajává sztréfelik, T6-tól pedig hirtelen van egy komoly ugrás a manuális célzással, amit ha nem tanul meg az ember, esélye se lesz, pláne, amikortól megjönnek a teljesen elcseszett Saipan-ok, pláne, ha eszenciális trollként AS-t használnak.
Plusz előbb-utóbb (bár inkább utóbb, mivel ezt már tavalyra ígérték...) a WG átalakítja a hordozó és AA játékelemet, úgyhogy a franc tudja, meddig aktuális a kurrens tapasztalatunk. -
#16420 Azért ne feledkezzetek el a hordozóról sem. Jó játékos kezében igen komoly harcéréke van. Nem véletlen, hogy csatákba maximum kettő kerül és csak tier 4 szinttől fejleszthető. Más típusú játék szemléletet igényel. Nagyon sok munka és tapasztalat kell hozzá, hogy valaki jól és hasznosan játszon vele. Inkább azt mondanám, magasabb szinten, már haladó játékosnak való. Addigra ismerni kell az összes többi hajótípus erősségeit és gyengeségeit egyaránt. Tier 4-5 szinten viszont jól el lehet velük lenni. -
#16419 Rendben, köszönöm! Igazából a csatahajók a prioritás, de azért majd lehet bele-bele kóstolgatok majd a rombolókba/cirkálókba. Nyilván érezni a különbségeket adott osztályok között, mert azért ha mást nem az elején ugye muszáj cirkálóval (ha jól emlékszem) menni. Így valamennyire minden országnál azokkal kezdek. Majd kialakul. Akkor elég rugalmas ez a játék, hál'istennek. -
#16418 "Van valami jelentősége, hogy a rombolókkal és cirkálókkal játszom-e?" - Elméletileg semmi. Gyakorlatilag, de szerencsére viszonylag csak ritkán, előfordulhat, hogy egy-egy adott küldetést nem tudsz teljesíteni, mert pl. cirkálókat kér a leírás, vagy mondjuk fedélzetről indított torpedók használatát (utóbbit mondjuk be lehet húzni német géppel, de csak két prémium típussal). Ettől eltekintve egy életet le lehet élni csak német csatahajóban (az EU szerver jelentős hányada kb. ezt is csinálja, népszerű és az angolok bejöveteléig a leghülyebiztosabb ág is volt), ami a leglátványosabb hátrány, hogy közülük szoktak jönni pattogni az EU fórumra az "HE spam cirkálók" meg az "OP hordozók" meg a "láthatatlan rombolók" (értsd: mindenki más) miatt úgy, hogy esetenként egyetlen meccsük sincs ilyen hajóban, nemhogy magasabb tier-ben. Ezzel szemben, ha például rombol (is) az ember, legalább egy halvány elképzelése lesz arról, hogy az ellenfél hogyan gondolkodik, hol fog felbukkanni, hogy fog reagálni, hogyan támadható, mik a gyengéi, épp mivel van elfoglalva.
Ezen túlmenően csak apróbb, életminőséget érintő hozadékai lehetnek a több ág húzásának, például a cirkálók operation-ökhöz, ha értesz hozzájuk, a magasabb effektív DPM és mobilitás miatt jellemzően jobb választások, mint a csatahajók, illetve több (6-os, 7-es szintű) hajó birtokában egy meccs végeztével lehet menni ismét azonnal operation-re egy másikkal anélkül, hogy fizetni kellene a feloldásáért.
Végül, a csatahajók csatánkénti költségvonzata valamivel magasabb, mint a kisebb méretű egységeké, de nem túlságosan látványosan, főleg alsóbb tier-ekben nem.
Összességében nem kerülsz olyan hátrányba, amit utánajárás, informálódás és türelem ne hidalhatna át. -
#16417 Köszönöm a tippeket! 12-es szintű vagyok, már meg vannak a kis zászlók és a camo is. Az első ezüstkoszorú is meg lett tegnap előtt a Nassau-val. Most vettem meg a Kaiser-t, azt szeretném fejlesztgetni a modulokkal. Nem rohanok, szeretnék minden egyes hajót "kimaxolni" a modulokkal, és utána továbblépni. Ha jól tudom úgyis csak akkor ad koszorút (elite) ha minden fejlesztés meg van az adott hajón és úgy veszem meg a következőt. No meg most elhatároztam, hogy párhuzamosan fogom vinni az országokat (Német,Amcsi,Angol), úgyhogy úgyis belassulok. Van valami jelentősége, hogy a rombolókkal és cirkálókkal játszom-e? Mert én ahogy lehet csatahajóra váltok :) Nekem ezek a monstrumok jönnek be :) Későbbiekben lesz valami jelentősége, vagy csak szimplán szimpátia alapon dönthet az ember? -
#16416 PvP több xp-t ad, illetve kiaknázhatod a bónuszokat is (napi szorzók per hajó, ill. később megnyílik - vagy már meg is nyílt - a lehetőség a profilod szintjének növekedésével a zászlók, festések stb. illetve persze a prémium idő alkalmazására). Sőt, ha pénzt feccölsz a játékba, akkor az prémium és "elite" hajóid (=minden részegység ÉS a belőle ágazó hajók kifejlesztve, ekkor az adott gép ikonja kap egy ezüstkoszorút) fennmaradó XP-jét átkonvertálhatod free XP-vé, de ez szerintem a játék általános esetben egyik legrosszabb befektetése, különösen alacsonyabb szinten. Egy lábjegyzet, amit nem kötelező megfogadni, de talán érdemes, hogy nem szükséges a természetesnél gyorsabban hajszolni az XP-t (jellemzően pl. venni egy Tirpitzet, szerencsétlenkedni vele száz meg száz körökön át, aztán XP-konverzióval felvásárolni magad T10-be), mivel az átlagjátékos jellemzően gyorsabban lép így is előbbre, semmint követni tudná az új belépő játékelemeket, aztán ekkor szokott jönni az, hogy veri az asztalt, mert még T8-ban sem érti pl. a felderítési rendszert vagy az AP mechanizmusát. :) -
#16415 3 napja kezdtem el tolni ezt a gamet, már benne van 11 órám (a héten még szabin vagyok :P). Nagyon tetszik! Mire érdemes menni majd, hogy több xp-t adjon? Egyenlőre co-op-ot játszok, mert még nagyon noob vagyok. De gondolom később majd multi több pontokat ad? Vagy a küldetések? -
Darun #16414 Egy kósza gondolat a torpedós csatahajókról. Tegnap kipróbáltam a Kii-t. Búcsúzóul kapott is kettőt egy NC. A poén az, hogy gyorsan kiléptem, mert totál győzelemre álltunk és hát kevés az idő. Erre látom hogy 1200 xp-vel lettem csapatelső. Nem is esett le rögtön hogy vesztettünk. Nah mindegy, nem ez a lényeg. Szinte a teljes csapat a bal oldalon volt, az ellenfél befoglalta a jobb oldalt és keményen betolták a ddnekt középen. Egy Scharn ráment és ki is szedte. Nekem jobbról egy Fiji volt, őt két salvoval kikaptam, mert zavaró volt, közben mentem a tolató Scharnra. Simán tudtam tolni, mert nem mert kifordulni a torpedókhoz, a Kii-nek meg nagy jók a torpedóvetési szögei. Szerencsémre egy idő után meggondolta magát és elindult felém. Az előttem lévő sziget mögött már jött neki az erősités, egy NC, egy Mutsu, meg távolabb még volt valami, talán a Mogami meg egy Gali., Az oldalamba kerülő németet ágyúval szedtem ki, aztán nem láttam értelmét menekülni és szembeszálltam a túlerővel. A Mutsu is ott hagyta a fogát, bár azt valaki kilopta előlem. A torpedók miatt én is hahlamosabb vagyok nagyon közel menni az ellenséghez. Mondjuk én amúgy sem szeretek kempelni (azért Kutuzovval pl én is szoktam) aminek a vége sokszor az, hogy én vagyok a FB. Anno a megjelenés környékén beszereztem a Torpitzet is, talán fél évvel később lett meg a Bismarck, utóbbival még is nagyobb az átlagsebzésem Ennek nyilván az egyik oka, hogy fél év alatt több tapasztalatot szereztem magas tierben, de az sem lehet elhanyagolható, hogy Bismarck-al annyira közel nem megyek mint a Torpitzzel.