World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
A német CV-vel találkozott már valaki? Most nézem az adatait... 5 squad, 5 gép squadonként. 7,5km-es secindary lőtáv xD A légvédelme def AA nélkül elég gyengusnak tűnik. Legalább is a Lexihez képest. Az hogy nincs torpedóvetője, annyira nem zavar, a Saipant is 99%-ban vadászokkal használom. Viszont figyelembe véve hogy a HE se igazán képes átütni még a rombolók páncélját se, a feltüntetett max sebzés egy génél sem mérvadó. Viszont az AP meg ha jól sejtem nem okoz tüzet. És azért 3 dive bomber squaddal már lehet gyújtogatni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ebben az esetben én Halálcsillaggal szeretnék lenni.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Ja, lemaradt a harmadik kép. A három süllyesztett hajó: Két Montana, meg egy Hindenburg
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nekem néha olyat csinál, hogy a kikötőbe kilépve csak a kikötőt látom, semmi más. Nem látom se a hajó listát, se a menüt, se az infobar-t. A legutolsó Win frissitésig ez elég kellemetlen volt, mert bezárni sem tudtam a játékot, csak a reset segitett.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Konkrétan nem tudok belépni a játékba, mert az end usert sem tudom így elfogadni...
Alap köröket lefutottam már hibakeresés és javítás terén.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.08.22. 18:12:47
Van egyébként valami infó arról, hogy mikor jön a Yamato kollekció? Mert a hirek között csak azt láttam, hogy 18.-a óta lehet venni hozzá konténert, de hogy az event mikor kezdődik...
A heti 150k sebzést nem tudom, hogy akarom-e ma kiszenvedni :/
Mentem egy kört Iowa-val... utolsó lettem, rögtön a csata elején kiszedtek, olyan focust kaptam hogy... És csak kétszer gyújtottak ki, de ez elég volt hogy leégjek. Az egész csapat balra indult, én meg a jobb oldalon kezdtem, tehát kvázi egyedül voltam. Nem is ez a lényeg. Volt 4 klántag a játékban, 2-2-es capatokban és az MM persze egymás ellen rakta be őket. Valaki meg is jegyezte cseten, hogy full BB-vel nem túl esélyes hogy összerakja őket. Erre következő csata: egyedül voltam BB, meg volt kb 2 dd, az összes többi cirkáló xD Mondom mi a rák? Elfogytak a BB-k? Szegény Königemet a T7-es cirkálók úgy szétcincálták... jah, meg volt 7-es CV is, el ne felejtsem. Ehhez kis adalék: az egyik d-t a csata elején sikerült kiszedni. A másikat egyszer láttuk, aztán se, mert a Rangerünk úgy döntött, ő bizony nem fog spottolni. Persze mivel ő is top tier volt, meg a Kaga se mert vele kikezdeni, ezért csoport elsőként végezte, de azért dobtam neki egy reportot. Ha már egy csapatjátékban rambózik.
Az utolsó körre előkerült a Dánkörk is, olyan jó kört mentem, hogy meg lett az Anvil küldi, a napi utolsó konténer (amire sajnos nem adta be az SC-t, pedig az lett volna a hab a tortán) és még egy Arsonist/Fireproof is összejött.
Az angol BB-s küldetésre a Flag meg -szintén stilusosan- a Belfast teszt körével lett meg. Gyalázat hogy ez a HE mennyire nem sebez és még gyújtani sem igazán sikerült vele. Viszont ez a smoke-radar-hydro elég durva kombó lett, nem lennék meglepve ha hamarosan csinálnának vele valamit.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.08.21. 22:58:23
Nem néztem vissza a felvételt, de úgy rémlik, volt némi pofozkodás a végén. Azt reméltem, sikerül az ellenfél hordozóját meglepnem, de volt nagy meglepetés, mikor beszáguldottam három cirkáló közé. Nem pont erre számítottam. A csata ettől függetlenül izgalmas volt. Az a féle, mikor csata után enyhén remeg a kezed.
A csata - elvileg - innen visszanézhető: Replay
(az előbb hajóztam ki Fijivel, top tier voltam. Az elsők között haltam, még is első lettem a csapatban, A Gneiünk meg tett egy félkört a pályán, aztán átment AFK-ba, a Clevenk bot volt, a dd-k meg meghaltak a meccs elején)
Pensacolaval is mentem egyet, T8-as meccs, már az elején levitték a fél életem, de azért lesebeztem a dd-t, kiszedtem két cirkálót, égettem a BB-ket, a végén a Bismarck kiszedett, pont 2 másodperccel az előtt hogy az utolsó salvom megölte volna a Myoko-t (de Flesh woundot nem kaptam) Persze vesztettünk, mert lemming csapat volt megint, de figyelembe véve hogy mennyire utáltam a Pensacola-t, ez egy kifejezetten jó meccs volt.

A videó elején láthatóak a beállítások.
Adrenalin Rush-t mennyire preferáljátok? ez a második sorban található a skill, igen hamar megszerezhető.
Egyébként én a tűzoltást (ide tartozik a süllyedés elleni skillek is persze) preferálom, az van ki-skillezve most jelenleg.
Egyébként német és japán ágakra is szívesen várok tippeket, hogy Tier X-re mik legyenek kifejlesztve a parancsnokon.
Free xp-ből megvettem a Lexi-re a vadász configot. Elegem volt már a folyamatos szopóágból, a torpedókat eddig úgy sem tudtam használni, vadászni meg szeretek. Duplán is szerencsém volt, mert egyrészt -emlékeim szerint elsőként- top tier voltam, másrészt az ellenfél Lexije is kb olyan képességű volt mint én. Sajnos a csapatunk lemmingratyikból állt, a végére maradt 3 csatahajónk, akik ott hagytak az ellenségnek (pedig kivételesen mozogtam is, de már igy is kiszorultam a pálya szélére és a poén hogy az ellenfél még csak nem is volt túlerőben) az egyetlen megmaradt cirkáló próbált fedezni (ha jól emlékszem ő lett a csapatelső) de végül igy is leégettek. Azért elsőre igy is összehoztam egy Clear Sky-t, aminek nagyon örültem, mert rég nem sikerült.
Bár colt egy hülye, aki a csatahajójával rögtön játék elején kirohant támadó egységek kellős közelébe ahelyett hogy a szigetek között lévő lövegek (és a többi hajó) védelmében tevékenykedett volna.
Így már az első 5 percben -1 csatahajó de a többiekkel jól összedolgoztunk és bár a végére egyedül maradtam a Fusoval de sikerült győzni.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Még vissza kell rázódjak, amire a hétvégi csaták nem alkalmasak. Öngyilkos csatahajók, értelmetlen és megmagyarázhatatlan kempelés, taktikailag értéktelen pontokon, ellenfél hajóit meglátva, saját flotta a szélrózsa minden irányában szétszalad, "automata"-ra állitott hajó, csak megy a semmibe egyenes vonalban és nem lő semmire, mindez saját csapatban. Talán majd hétközben jobb csaták lesznek.
Mostani szemmel nézve olyan mint egy Tirpitz, csak a mosás közben kissé össze ment, meg elhagyott pár alkatrészt.
- A főágyúi meg egyeznek, csak egy torony elmaradt.
- Másodlagos fegyverzetből is elmaradt itt-ott pár darab, de azért öröm, hogy HE lőszert lő, bosszantva a rombolókat 7,6 km- belül.
- Kicsit gyorsabb, mint a Tirpitz
- Jó az oldalpáncélzata, legalábbis papíron.
- Torpedói hasonló távolságra hordanak el, csak ebből is elmaradt pár darab valahol.
- Sajnos a bevétele meg ugye nem prémium.
Mivel gyors és jól manőverezik és még elég erős a légvédelme is, tierben megegyező hordozóknak sem nyújt könnyű célpontot.
Tirpitz-m nincs sajnos, de a játékban az élvezeti faktora hasonló lehet. Mondjuk kicsit kisebb a lőtávja, de ez megbocsátható egy tier különbség miatt.
Egyszóval jó vele játszani.
Tegnap még a CV-k előtt mentem egy kört Iowa-val. 40 találat, ebből kb 25 átütés, mind HE-vel és 1 (!!!) kigyújtásom volt. És még a Kutuzovnál sirtam a 9% miatt xD Ez kész. 😞