22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Gaben764
    Huhhhh imádom ezt a játékot: az idei 28. konténerként dobott egy "szupert", gondoltam legalább ezt nyissuk ki. 100 db "fantasztikus" detonation-t megelőző zászló. Pont jókor, már épp venni akartam én is, vissza is teszem a bankkártyám a tárcámba ... - szarkazmus off
  • Darun
    Mondjuk valamelyik előző teszten nekem is 100% vereségem volt. Igaz hogy én csak 4-5 csatát mentem, de kinek van kedve ennyit szenvedni 3 signalért, amikor az éles szerón meg event van? Viszont kipróbálni hajókat illetve buildeket tényleg jó.
  • GeoTrasher
    Pedig fasza dolog kipróbálni a X-es hajókat meg minden, de egyszerűen érthetelen...:)
  • Darun
    Nekem a mostani Ranked szezonban van 35%-os winrate-m. Szerinted?
  • GeoTrasher
    Tesztszerveren 25 meccsből van 2(!) győzelmem. Szerinted?
  • Caliph
  • Tono34
    Amennyire nehezen ment valamelyik nap.. tegnap este simán meglett a lvl10. Csak győztes csatám volt, tovább nem is biztos, hogy fogom erőltetni.
  • Toweliee
    :))))
  • bedy68
    Dicsértessék
  • Toweliee
    Nem neked írtam, hogy szidod, azt akartam érzékeltetni, hogy a JÉKA-at :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    JóÉdesKurvaAnnyjukat
  • Caliph
    hát igen,én is néztem korábban aa test videókat training módban,pl yamato 10 ryjuo ellen,kirpóbáltam volna én is hasonló összeállítást..
    haveokkal is lehetne ökörködni,10v10 dd,only torpedó :D lehet rágni a wg fülét hátha .. :D
  • whiskeyman
    Tegnap 5-ször voltam 1 csillagra az 1-es ranktól. Természetesen sosem jött össze az utolsó győzelem, vissza is estem. Most megint 3-ra vagyok, de gyanítom ugyanaz lesz, mint tegnap.
  • PrasCo
    A training room valójában már időtlen idők óta a játékban volt, csak a konfig fájlban egy true-false átírást kellett tenni hozzá.
    A WG erre most kicsit átdolgozta és publikussá tette, de cserébe kivették a 20 fős csapatokat, és az aktív(mozgó) és/vagy élő fegyverzettel bíró botokat, plusz maximálták a CV-ket asszem' háromban.
    Úgyhogy ja, most már mindenki tréningelhet (eddig is tehette, ha utánanézett picit), viszont cserébe ugrottak az 1 Mikasza vs. 20 Orlan-kaliberű baromkodások vagy az AA vs. hat támadó AI hordozó - tesztek.
    Klasszikus WG tehát. Egyik kezével adott, kettővel meg elvett.
  • Tono34
    7 ranked csata, 1 győzelem és csak 1 csillagot buktam.... még ennek is örülni kell.
  • Tono34
    Nem szidtam, csak egy kicsit vicces... el tudnék képzelni ennél fontosabb dolgokat is a játékba.
  • Darun
    Azok után, hogy a WoT egyik frissitése arról (is) szólt, hogy az egyik pályára beraktak 4 madarat, én már bármilyen f*szságot kinézek a WG-ből. Bár ez a badge sztem nem rossz dolog, csak épp nem sok értelme van. Viszont annak örülök, hogy ennyi év után végre sikerült nekik leprogramozni a gyakorló opciót. Jár a keksz.
  • Toweliee
    Én nem szoktam szidni azt, amivel kikapcsolódom, de most iszok egy pohár vizet és kétszer beleverem a fejemet a falba.
  • Tono34
    Bizony, van ám itt sok kemény fejlesztés :D
  • Toweliee
    Úúúúúúúúristen.. Hát köszi, de ez most lesokkolt. Nem tudtam mi hiányzik nekem a játékból eddig. Mostmár úgy érzem a fejlesztés jó irányban halad. Talán ha még 1-2 delfinrajt is raknának bele és madárhangokat, az lenne csak a jó.
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2018.01.24. 20:01:42
  • Tono34
    Volt végre egy jó köröm Yamával. Replayt feltöltöttem, most látom, hogy lett belőle videó :)

Yama
  • Trucker39
    Itt is kérdezhetsz. Ha meg csoportot keresel, nálunk megtalálod a helyed. Abszlolút kezdőket is szívesen látunk. Ha majd az Account szinted engedi, csatlakozhatsz klánhoz. Akár hozzánk is. STW tag-t keress majd.
  • Caliph
    kérdezz itt is nyugodtan,még senkit nem kergettünk el... még ... :D
  • Caliph
    különböző variációkban összerakhatod magadnak a neked tettszőt,és amikor kilősz valakit a képébe tolja az emblémát... :D kb ennyi :D
  • szaboz80
    Sziasztok!

WoWs-ban friss húsnak számítok, hisz a játékot szombaton "élesítettem"... Érdeklődöm, hogy van-e olyan személy/csoport, akik a kezdőknek segítene egy kicsit, laikusnak tűnő kérdésekre válaszol. Ts-em van, használni tudom, illetve a WoT-t már régebb óta használom. Segítséget előre is köszönöm!
  • Toweliee
    Ezt a sok emblémát meg minden mást mire lehet használni?
  • Darun
    Ismerős. Nekem a sima kampányban is volt hogy hetekig ott kuksolt a Dreadnought acsis task. Persze vagy meghaltam, vagy nem sebződtem. Aztán elegem lett és kivettem, beraktam egy másikat. Még aznap lett egy Dreadnought-om. Mondjuk tegnap meg hogy vége lett a Scharn eventnek, visszaraktam a Witherer-t mert azt is elég ritkán adja be. Erre rögtön az első csatában meg is lett. Köszi Kutuzov!
    Egyébként... most van ez a... asszem sebezz 50k-t meg legyen egy killed és nyerd meg a csatát. Sajnos ez a kill dolog nagyon necces, volt már magas tierben 20k sebzéssel 3 killem, máskor meg a 100k-ra nincs egy se.
  • Gaben764
    Oké-oké. Ezzel én is tisztában vagyok, hogy "jól szerepeltem", a második voltam, nem sok xp-vel lemaradva az elsőtől, csak tényleg kicsit frusztráló volt, hogy már készültem a következő salvo-ra és a kill-re, erre benéztem, 4x is. Zárójelesen megjegyzem amilyen mázlista vagyok, amikor majd a TOP3-ban kell lenni, akkor majd az nem fog összejönni.... de hát ilyen ez a popszakma :)
  • GeoTrasher
    Így igaz, mondjuk én annyira mákos vagyok, hogy mindhárom küldi uccsó feladatát egy csatával rendeztem le és asszem 2000 HP maradt a végére a Bismarckomon...:D
    Kegyetlen napjaim vannak az öreg némettel.:)
  • Prince23
    Nem a kill a lényeg. Kitettél magadért és a csapatért is top DMG ügyben. ez a lényeg
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.01.20. 21:20:27
  • Gaben764
    Az érzés amikor célfeladat 70.000 DMG elérése, valamint megsemmisíteni 1 hajót és te viszonylag könnyedén el is érsz 100.000 DMG-t, 4 hajót is pár ezer HP köré lősz, de a Queen Elizabeth-ed túl lassan tölt újra, ezért a társaid mind a 4-et kiszedik előled és 1 nyamvadt killt sem sikerül abszolválni ..... NA AZ MEGFIZETHETETLEN ! Minden másra ott a MasterCard!!!! :)
  • Trucker39
    Az lemaradt, hogy érdemes megnézni kik vannak még az OMNI klánban. Illetve, azt is ki volt. Én bizony ott látom, az általad említett flambass-t, valamint a log-ban benne van, hogy Flamu is tagja volt egy ideig a klánnak. Link
  • Trucker39
    farazelleth EU szerveren játszik, nem is akárhogyan. Link
  • Caliph
    aki nézeget youtube videókat,pl flamu,flambass,jingles,nektek is feltűnt,hogy európai playerek ,mégis szinte mindenki North america szerón játszanak? miért lehet ez? ennyivel gyengébb playerek lehetnek az amcsik?
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.01.15. 12:57:49
  • ozimak
  • RoboKutya78
    Köszi ez elvileg megoldotta a bejelentkezést:)
  • Kronos79
    Semmi gond, csak beleolvastam a hsz-okba és gondoltam én is megosztom a talált dolgokat.
  • Trucker39
    Nem próbáltam, csak láttam, hogy felmerült a kérdés. Gondoltam utána nézek.
  • Kronos79
    Így van. Steamhez tartozó fájlt "tűntetsz" el. Viszont a linkelt steam fórum topikban le van írva az is, hogy ezzel játékbeli funkciókat vesztesz el.
    Pl. nem tudod eladni a nem használt alkatrészeket.
  • Trucker39
    Ha jól láttam, steam file-t módosít, bár magam nem próbáltam ki a dolgot.
  • Prince23
    Bannolni nem fog a WG, amiért file módosítást használnak?