World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GK captain skill
Csak tapasztalatként osztottam meg, nekem bejött <#smile>#smile>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Esetleg nézegess lelkesítő videókat, hátha kedvet kapsz.
Azt sosem szabad elfeledni, hogy jó kezekben minden hajó jó. Csak azt sem szabad elfeledni, hogy a játékosok 90% körülbelül átlagos játékos.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.08.28. 10:08:26
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
A Myogi és a Kongo igazi Battlecruiser életérzés, a Fuso baszó full salvo master a Nagato meg bár papír, ha jól navigálsz 15+-on is hatalmas citadellákat tud osztani BB-nek is.
próbálok nem magamra maradni, újabban kíváncsiságból próbálgatom a "tolatós" használatot, bár ez nem igazán az én stílusom.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Érdekes, mikor a Kongo környékén jártam a fejlesztéssel, nagyon nem kedveltem. Most meg azt veszem észre, hogy a meglévő három ARP Kongo-m rendszeresen elő van véve és megyek velük néhány kört, több-kevesebb sikerrel.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.08.26. 15:57:08
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A community-s szakember-re meg elég sokan halgatnak. Ha azt látja, hogy valami emberes átvágás készül, legalább ő időben szólt. Igaz, kicsit más hangnemben is tehette volna. Értette volna úgy is, akit érint a dolog.
Hááát... azért egy community-s ember ne szidja a saját játékát. Persze pont ezért nem adok arra, hogy a fejlesztők/kiadók mit "hazudnak" össze a saját játékukkal kapcsolatban, mert nyilván fikázni nem fogják és a hibákat sem sorolják fel De az már épp úgy az üzlet része, mint a figyelemfelkeltő műbalhék, a reklámok vagy a promó bemutatók.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Azt vettem észre, hogy taszk váltáskor, majd reinstall után indításkor is, mikor ablakban bejött a program, volt körülötte egy zöld keret, amit nem tudtam mire vélni. Persze a netet túrva rengeteg hülyeségbe botlottam (ablak keret átszínezésétől kezdve az indítsd el az XBOX alkalmazás kapcsolgatásán át az elvakult szerkeszd a regitry-t oldalakon át ig.) A problémna forrása sokkal egyszerűbb volt. Kedves tűzfal a frissítést követően bevágta a programot a sandbox-ba (biztos új cuccnak nézte), amit meg persze elég kevés program tud csak értelmesen elviselni hibajelenségek nélkül tapasztalatom szerint. Amúgy nem tudom mikor kapcsolódott be a hülye sandbox a tűzfalon, gondolom valamelyik frissítéssel, mert jó régen kikapcsoltam ugyan ezen okok miatt (nem a kattintás lehetetlensége, hanem meghülyültek tőle a programok). Úgy jöttem rá, hogy mi okozza, hogy a kereső kidobta a zöld keret program körül keresésre az általam használt tűzfal nevét is + a sandbox szót. Ekkor éreztem az erőt és jött a megoldás :)
Amúgy eléggé kuka meccsek voltak egy kivételével. 4 kör 5-os japán anyahajóval, no chance a nyerésre. A csapat kihalt mellőlem, volt hogy a rám támadó hajók közül kitorpedóztam 2 rombolót, 1 csatahajó és egy cirkálót, de az is kevés volt... Más hajókkal szintén ez volt a helyzet, kivéve a Bismarkot. Az epic lett :)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A német CV-vel találkozott már valaki? Most nézem az adatait... 5 squad, 5 gép squadonként. 7,5km-es secindary lőtáv xD A légvédelme def AA nélkül elég gyengusnak tűnik. Legalább is a Lexihez képest. Az hogy nincs torpedóvetője, annyira nem zavar, a Saipant is 99%-ban vadászokkal használom. Viszont figyelembe véve hogy a HE se igazán képes átütni még a rombolók páncélját se, a feltüntetett max sebzés egy génél sem mérvadó. Viszont az AP meg ha jól sejtem nem okoz tüzet. És azért 3 dive bomber squaddal már lehet gyújtogatni.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ebben az esetben én Halálcsillaggal szeretnék lenni.