World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello. Sok kihagyás után lehet visszatérnék PvE-ből PvP-be, viszont az első skill reset óta nekem nem lett újra osztva semmi. Van valahol valami magyar leírás a sokadszorra változtatott skill rendszerhez?
Trucker39
Ha jól emlékszem, most ezzel használom a GK-t. Meg visszatettem a 406-s ágyúkat. Valahogy jobban megy vele, mint a nagyobb kaliberűvel.
GK captain skill

whiskeyman
Kipróbáltam az Adrenalin Rusht én is, illetve a töltési idő csökkentést. Montanaval egyszerűen kiváló (alapból 26,4 sec), Yamatoval is baromi élvezetes (szintén 26,4 sec), csak itt a toronyforgás szar. 10k hp-nél a töltési idő 20-21 sec. Kurfürsttel sajnos nem adja annyira, mert a 420-as ágyúkkal is 28,2 sec és a 20,6 km lőtáv is szerintem kevés. Itt viszont a másodlagossal lehet aprítani, 11,6 km-es lőtáv büntet.

Csak tapasztalatként osztottam meg, nekem bejött <#smile>

//www.youtube.com/embed/5AWrcKeVupY

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Trucker39
Nem akarom elvenni a kedved, de szerintem nem lesznek. Próbáltam a 406-s ágyúval, próbáltam a 420-l is. Egyerűen az egy rosszul összerakott hajó. Sok csatát is kellett vele menni, mert ugye nem gyűlt az XP. ( A második legtöbb csatát ezzel mentem sajnos). Nagy, kevés ágyúja van és ezenkívül számtalan bosszantó hibája, amit fel sem sorolok.

Esetleg nézegess lelkesítő videókat, hátha kedvet kapsz.

Azt sosem szabad elfeledni, hogy jó kezekben minden hajó jó. Csak azt sem szabad elfeledni, hogy a játékosok 90% körülbelül átlagos játékos.
//www.youtube.com/embed/-IIY1vgsF24

Na igen... Bár csak stock-ként mentem vele, az se egy nagy élmény. Azok az ágyúk nem sok jóra valók eddig, remélem jobbak lesznek később.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Trucker39
Gondolom, sok-sok nyugtatóval. Van ilyen "mumus" a német ágon is. A tier IX csodamasina. Hát... annyit még nem szentségeltem ebben a játékban, mint akkor mikor azt a... kiszenvedtem és átjutottam rajta.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.08.28. 10:08:26

Inkább arról mesélj, hogy vészelted át az Izumo-t :D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

A Yama ágyúhangjai élvezetesek nagyon. Az, hogy mennyire éri meg kifejleszteni nem tudom, mivel más 10-es BB-m még nincs.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Nekem is a Kongo és a Fuso két nagy kedvenc. Amikor egy Fuso full salvo betalál... az nem semmi. :) Egyszer egy majdnem fullHP-s BB-t lőttem ki vele egy salvóból. 3 citadella egyszerre. :)
A Myogi, hála a toronyelrendezésnek igazi menekülő csatacirkáló érzés. A Kongo... igazi RNG életérzés. Azért T5-ben, 20 km-ről kiszedni az ellenfelet nem kicsit jó érzés... kár hogy 10 salvo-ból csak egy talál be. A Fuso-ra nem tudok rosszat mondani, főleg mióta kivették azt az "opciót" hogy az A hull lőtávja 13 Km volt (remélem kövön megsütötték azt a debilt, aki ezt kitalálta) A Nagato-val sincs igazán gondom. Olyan mint a többi, azonos szintű BB. Az Amagi még nincs meg, Izumoval meg sztem egy kört mentem és ennyi. Bár engem a Yamato nem is vonz annyira, hogy nagyon siessek. Jah, remélem a WG olvassa ezt a fórumot. A következő free xp-s hajó lehetne a Musashi!
Az Amagival szerencsém volt, mert pont akkor volt egy T8 Ranked season és ott ki is maxoltam az Izumoig :)

Én gyakorlatilag már a béta alatt is imádtam a japán BB ágat, jelenleg a Nagatonál tartok és imádom őket.
A Myogi és a Kongo igazi Battlecruiser életérzés, a Fuso baszó full salvo master a Nagato meg bár papír, ha jól navigálsz 15+-on is hatalmas citadellákat tud osztani BB-nek is.
Trucker39
Nohát! Szerintem így kellett volna kezdeni a dolgot!
WG: Bocsi, elszúrtuk!

A Kongo nagyon jó hajó, a Fuso is, a Nagato-t csak snipernek hívják:) Az Amagi is jó, az Izumo halál...

Trucker39
Én gyorsan leszoktam azzal a hajóval a tolatásról. Nagyon jó, mozgékony hajó. Kár lenne helyben maradásra kárhoztatni. IFHE kifejlesztve és úgy megyek vele mint egy cirkálóval.

Érdekes módon ez a tolatás valahogy a társaknak/ellenfeleknek mindig jobban megy. Én a Dánkörkkel próbáltam, mivel a tulajok 99%-a ezt a taktikát alkalmazza, de gyanitom hogy én túl közel megyek az ellenfélhez, ott meg már késő. Az Izumo meg ha jól sejtem még gyengébben lassul.
Tono34
Nekem az Amagi nagyon jól működött, de az Izumóval sincsen különösebb bajom, másodlagos lövegek már 10,6 km körül működnek,
próbálok nem magamra maradni, újabban kíváncsiságból próbálgatom a "tolatós" használatot, bár ez nem igazán az én stílusom.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Akkor te vagy nem a WoT-al játszol, vagy nem a WoWs-al.
Trucker39
Ettől félek én is.

Érdekes, mikor a Kongo környékén jártam a fejlesztéssel, nagyon nem kedveltem. Most meg azt veszem észre, hogy a meglévő három ARP Kongo-m rendszeresen elő van véve és megyek velük néhány kört, több-kevesebb sikerrel.

Zegi Norbi HUN
Köszi! Nem lesz egy sima dolog, azt érzem :) Én még csak most vettem meg a Fusot, ezzel azért már picit jobban megy. A Kongot viszont inkább látni sem szeretném többé :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.08.26. 15:57:08

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Zegi Norbi HUN
A tankost már a béta óta játszom :D Abban viszont gyorsabb a fejlődés valamivel.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Pedig az Amagi egy csoda az Izumo-hoz képest :)
Trucker39
Kitartást kívánok hozzá! Nekem a Yamato fejesztésébe beletört a bicskám. Már a tier VIII-nál. Nem rossz az Amagi, csak valahogy nem sikerül vele megtanulni játszani.

A community-s szakember-re meg elég sokan halgatnak. Ha azt látja, hogy valami emberes átvágás készül, legalább ő időben szólt. Igaz, kicsit más hangnemben is tehette volna. Értette volna úgy is, akit érint a dolog.

Ugye? Pedig itt még xp-t is kapsz a csatákért. A tankost akkor ki se próbáld.

Hááát... azért egy community-s ember ne szidja a saját játékát. Persze pont ezért nem adok arra, hogy a fejlesztők/kiadók mit "hazudnak" össze a saját játékukkal kapcsolatban, mert nyilván fikázni nem fogják és a hibákat sem sorolják fel De az már épp úgy az üzlet része, mint a figyelemfelkeltő műbalhék, a reklámok vagy a promó bemutatók.
Zegi Norbi HUN
Én is ezt néztem ki magamnak a Yamatoval együtt, de ebben a játékban haladni valami iszonyat. Nagyon unalmas, lassú játékmenete van, plusz ott vannak a repülőgéphordozók is, amik széttorpedóznak a legtöbb esetben. Egyszóval szenvedés.

Trucker39
Rosszat mondtál a termékemre? Ki vagy rúgva!!! WG-féle probléma megoldás.

//www.youtube.com/embed/ifjI-e8uXDs

Megnéztem a videót. Már amikor csekkoltam a hajó statisztikáját, feltűnt, hogy: a légvédelme épp csak közepes, a repcsik, semmi extra. A másodlagosok... mi az a 7,5 km alap lőtáv? OMFG! Ugyanakkor T8-ban, ahol már az oroszok is 8 km-re torpedóznak, mennyire van ennek értelme? AP bomba. Azt irja rombolók és cirkálók ellen igazából nem túl hatásos. De ha megnézzük hogy maguk a Stukák sem túl erősek, T8 felett meg már szinte mindenek komoly légvédelme van, akkor megint mi értelme az AP-nek? Jó, felejtsük is el, HE. Mondjuk ha nem néz videót az ember, akkor a dp nem derül ki. A HE-nél az a kör elég táposnak néz ki azért, de.... megint a de! Néha a hajam égnek áll attól, hogy ezek a WG-sek mennyire idióták. A bombázóknál a manual dp akkora, hogy kb lefed egy rombolót. Ez azt jelenti, hogy álló helyzetben simán szét kéne bombáznia. Ezzel szemben mi a valóság? Rámegyek a Gnei-re (Lexi dive bomberek) a dp harmada a hajó méretének, elvileg az összes bombának el kéne találnia, ha tényleg a dp területén szóródnának szét a bombák... ehhez képest egy sem találja el. Az mi a f*sz? Akkor minek van dp? Igazából a rombolók is sztem csak azért sebződnek, mert közvetlen a hajó mellé esik a bomba, vagy nem tudom, és a robbanási sugár kigyújtja őket. Mondhatnám a sebzést is, de ugyan ez. Egyébként ha nem lenne elég látványos a dolog, ott a Saipan, a bombázói alapból manual dp-t doban, tehát egy hossztengely mentén vetett bombázás simán 100%-os találati arányt kéne hogy jelentsen egy BB esetén. Ehhez képest van hogy a nyolcból nulla bomba talál be! Az AP Stukák dp-je meg tényleg egy vicc. És a videó láttán lehetne mondani, hogy fikázza a hajót, de még is második lett. Pár megjegyzés ehhez is: az ellenfél Lexijéről messziről süt hogy noob, top tier is volt, ami ha megveszed a hajót kb minden tizedik csatában fog bekövetkezni, egyébként mehetsz a 10-es hajók ellen. Ráadásul nagyon AA hajót nem is láttam. És sztem a Lexi is... nem is tudom hogy lőtte el a def AA-t. Nekem még A hull van a Lexin, de meglepődtem hogy milyen sokáig aktiv a def AA. Itt meg minimális szünettel támadtak a Stukák és az utolsó rajnál már nem volt aktiv a def AA. Pár napja engem is bekóstolt az ellenfél cv-je, de mire oda ért hozzám, alig maradt támadó gépe, pedig még egyszer mondom, ez még A hull, tehát alap légvédelem vaj rajta. Itt meg még az 5 Stukából is max 2-t tudott lelőni a drop előtt. Egyébként a 10 sec-es kormány kitéritést nem emlitette, ami ebben a tierben sztem már nem rossz, de az igaz hogy a 32 csomó tényleg kevés.
Már a Big E-nél irták, hogy kezdő játékosok számára nem ajánlott. Persze a sok gold noob gyökér nem olvas wiki-t, csak azt látja hogy a cv-k milyen könnyen kilövik őket, és ráadásul ez nyócas prém cv, akkor biztos op. Én csak azért megyek Lexi-vel, hátha végre összeakadok egy Zeppelinnel, de nem adja. Ellenben volt tegnap egy meccs, ahol 4(!) Hiryu volt. Ilyen magas tierben nem sűrűn dob be négy cv-t, azonos tierüt végképp nem, olyat meg még egyszer sem láttam hogy négy ugyanolyat. Ellenben tegnap az Independence-t is előkaptam és ellenfélnek bedobott egy fighter Rjudzsót. A játékos szintén valami noob lehetett, mert Clear Sky-al végeztem, mig ők 8 gépemet lőtte le, bár igy vereség lett, mert a végén egyedül maradtam ellene meg egy Texas ellen és az idő is lejárt. És a poén hogy alap deck-el mentem ellene, tehát egy vadász rajom volt az ő három raja ellenében. Csórit úgy beszopattam, ahogy engem szoktak a prok.
Pluskast
Én tegnap végre megvettem. Tetszik :)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tegnap sikerült végre megoldanom a problémát és rákattintani a term use-ra. Mivel fenébe idegesített, hogy nem tudok játszani addig kergettem míg meglett a probléma forrása.

Azt vettem észre, hogy taszk váltáskor, majd reinstall után indításkor is, mikor ablakban bejött a program, volt körülötte egy zöld keret, amit nem tudtam mire vélni. Persze a netet túrva rengeteg hülyeségbe botlottam (ablak keret átszínezésétől kezdve az indítsd el az XBOX alkalmazás kapcsolgatásán át az elvakult szerkeszd a regitry-t oldalakon át ig.) A problémna forrása sokkal egyszerűbb volt. Kedves tűzfal a frissítést követően bevágta a programot a sandbox-ba (biztos új cuccnak nézte), amit meg persze elég kevés program tud csak értelmesen elviselni hibajelenségek nélkül tapasztalatom szerint. Amúgy nem tudom mikor kapcsolódott be a hülye sandbox a tűzfalon, gondolom valamelyik frissítéssel, mert jó régen kikapcsoltam ugyan ezen okok miatt (nem a kattintás lehetetlensége, hanem meghülyültek tőle a programok). Úgy jöttem rá, hogy mi okozza, hogy a kereső kidobta a zöld keret program körül keresésre az általam használt tűzfal nevét is + a sandbox szót. Ekkor éreztem az erőt és jött a megoldás :)

Amúgy eléggé kuka meccsek voltak egy kivételével. 4 kör 5-os japán anyahajóval, no chance a nyerésre. A csapat kihalt mellőlem, volt hogy a rám támadó hajók közül kitorpedóztam 2 rombolót, 1 csatahajó és egy cirkálót, de az is kevés volt... Más hajókkal szintén ez volt a helyzet, kivéve a Bismarkot. Az epic lett :)

Trucker39
Jó kezekben félelmetes ez a hajó. Próbáltam korábban ezt skill leosztást, de olyan hamar szétszedtek a túloldalról, hogy nagyon gyorsan vissza skilleztem secondary-ra. Innen is látszik, ki a lila játékos és ki a sárga játékos.
//www.youtube.com/embed/LSRyjsbm2HY

Trucker39
A másik lemaradt:

//www.youtube.com/embed/FIF13eY6owQ

Trucker39
Úgy látom, nem csak a brit csatahajók miatt lesz (van) balé a WG háza táján:
//www.youtube.com/embed/HygEqrZbcPY

Értem! Annyira én sem vagyok otthon ezekben. <#smile>
Prince23
De az E3 a világ legnagyobb játék kiállítása, a GC "csak" második. Viszont Eu-ban első.

Pluskast
Graf Zeppelint megvette valaki? Nagyon szidják. Mondjuk elég nagy szemétség, hogy egy darab torpedóvetős gépe sincs.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Oh, I see... Köszi. :)
Egy nagy játékipari, és játékostalálkozó, ahol a játék cégek állítanak ki. Olyasmi mint az autóiparban a Detroiti autoshow.
Egy elég komoly gémer rendezvény. Ezért vannak most mindenfelé hatalmas akciók, meg miegymás. Ha elinditod a játék kliensét, még a játkba belépés előtt láthatod hogy minden második hir erről szól
gamescom - ez mi ez? :o
Értem én hogy a gamescom alkalmával mindenki büntetlenül kipróbálhatja a Nelson-t, de komolyan, mi értelme van ennek? Épp most voltam egy csapatban egy WG_gamescom nevű Nelsonnal, aki annyit csinált, hogy berássolt a sűrűbe és meghalt. Úgy hogy ráadásul top tier volt. Vagy azt akarta kipróbálni hogy milyen gyorsan ég el a hajó? Az ilyenekkel úgy szeretnék a saját accountján ellenségként találkozni!
A nem tudok rákattintani semmire problémám még mindig fenn áll. Írtam tiketet a supp-nak, Remélem értelmes választ is kapok a minden helyen megszokott sablon maszlag helyett.

A német bb-k is op-k voltak, amikor bekerültek. És akkor az oroszok még nem is hallattak magukról? Ők majd radart kapnak meg füstöt, vagy mi?
A német CV-vel találkozott már valaki? Most nézem az adatait... 5 squad, 5 gép squadonként. 7,5km-es secindary lőtáv xD A légvédelme def AA nélkül elég gyengusnak tűnik. Legalább is a Lexihez képest. Az hogy nincs torpedóvetője, annyira nem zavar, a Saipant is 99%-ban vadászokkal használom. Viszont figyelembe véve hogy a HE se igazán képes átütni még a rombolók páncélját se, a feltüntetett max sebzés egy génél sem mérvadó. Viszont az AP meg ha jól sejtem nem okoz tüzet. És azért 3 dive bomber squaddal már lehet gyújtogatni.
Trucker39
Közben megérkeztek a tesztszerveren való ténykedésért a zászlók:

Trucker39
A gazdasági részét értem, Csak mindig megfeledkezem arról, hogy a játék élmény sokadrangú dolog ennél a cégnél (is).

Caliph
leírtad: megvenni az aktuális prem angol bbt,megvenni a prem accot/aranyat felgyorsítani a fejlesztést hogy minél gyorsabban elérjenek az emberek a t10ig :)

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Trucker39
Nos, nem örülök a dolognak. merem remélni, hogy jó WG szokás szerint, ha jól kiköltekezi magát a jónép, lesz újrabalanszírozás. Értsd. nerf. Amúgy nem egészen értem, miért kell az angol hajókat agyon isteníteni. A modern kori hajózásig kedveltem a hajóikat. A második világháború idejére szerintem a nagyhatalmak közül nekik volt a legszarabb hajó flottájuk. Erre most csinálnak belőlük HE spammereket, meg HP szuper visszatöltőket. Erre ugyan mi szükség volt?

Prince23
7 menet eddig, és ebből 1 győzelem. Mi van? várjatok már, nincs hétvége... vagy valahol eu-ba tart a hosszú hétvége? vagy mi? le is álltam a gémmel. Katasztrófa a mai nap. Mondjuk kaptam egy kikötöt :))) nagyon örülök neki.... XD

Éljen....
Ebben az esetben én Halálcsillaggal szeretnék lenni.

Szokj csak hozzá szépen mert két hét múlva ilyen lesz nem csak a tier 7 hanem tier 8-10 is. Eddig a német BB-knek volt a legnagyobb gyújtási esélyű HE lövedéke, de a legkisebb sebzéssel. A japánoknak pedig a legnagyobb sebzésű HE viszont a legkisebb gyújtási eséllyel. Na az angol BB-knek egyszerre lesz a legnagyobb gyújtási esélyű és a legnagyobb sebzésű HE lövedéke. Innentől kezdve nem csak a cirkálók és a rombolók spammalik majd a HE-t hanem az angol csatahajók is. Ezen felül a tier 9-10 brit BB-knek ~12 km-es láthatóságuk lesz ha rágyúrnak az álcára és az adott szintű BB-k közt a legjobban is fordulnak. Ja és megkapják a brit cirkálókon lévű HP visszatöltést is, azaz akár 30-40k HP-t is visszajavulhatnak.