World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Malachit: Már most 21-n vagytok. Oda túl sok játékos már nem fér el.
Nem vagyok unikum, ez a statom stat
Utoljára szerkesztette: messerharcos3, 2017.09.08. 08:55:33
De jó lenne egy klánba tartozni. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.09.08. 08:48:07
http://wows-numbers.com/clan/500140783,NORTH-DAS-NORTH-CLAN/
Ha valakit érdekel tudok felvenni. Most kicsit mindenki elment PUGB-ni, úgyhogy sokan rozsdálnak a kikötőben.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
#15895 Esetleg a WoWsMP oldalán nem hirdetnek felvételt? Mást klánt nem nagyon ismerek. Bevallom azt sem igazán vágom, honnan került az ismerősök közé onnan az egyik tag 😄
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.09.07. 23:31:31
Replay
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Myoko-t nagyon szerettem anno, viszont a Mogami-val nem találom a közös nevezőt. Rendszerint elsőnek süllyedek minimális sebzés kiosztással.
Majd nézd meg az Ibukit mekkora szar. :S Nincsen olyan szög, hogy ne kapna minimum 10K damage-t. Szánalom szar. 😞
A Mogami egy igazi beast!! De tényleg. Ne rakd rá a 203mm-es löveget. Hagy az alapon és HE-vel nincsen párja. 😄 Ja és nekem nincs semmi fejlesztés rajta. 😄 Szal full stock, mert siettem a tier 9-et kifarmolni a Yamato eventhez. De komolyan az a hajó az nagyon adja. Mogami for prezident. 😄

Mivel a kapitányi skillek is aktiválódtak azért remélem hasonlóan jó lesz a kapcsolatom vele mint a húgával. <#smile>#smile>
Azért örülök, hogy legalább a Myoko-nál az rng visszaadott valamennyiit abból amit az első néhány meccsén elvett a hölgytől.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.09.07. 20:23:56
A japán CA nekem is olyan kicsit fisifosi. Tier 5-6 elég jól adta. Aztán a tier 8 ( mogami talán ) BÁÁááá mi az ahajó ember! 😄 Hát az szétbasz mindent. 😄 Aztán jött az a tier 9-es ibuki vagy mi a bánat ótvar fos. -.-" Az minden honnan és mindenből citadell. Azzal annyi a gameplay, hogy 2-3 perc, mert amint spot-ot kapok már 5 citadell és merülök. Agyfasz az a hajó. A Zao-t várom nagyon, de hanyagolom most, mert mondom ez a tier 9-es JPN CA kivégez. Ritka egy gané. 😄
mostakkó ez mi?
Per Aspera Ad Inferi.
Ui.:
Nem a Német hajók kiválóságát vontam kétségbe, hanem az rng-t!
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Az összes csatahajó ugyanúgy ég és az összesre ugyanúgy lehet venni Damage Control Party II-t vagy ha nagyon akarod akkor kapitányi skilleket és hajó modulokat a tűz ellen, bár szerintem nem sok hasznuk van. A brit cirkálók akkor veszélyek ha az oldaladat mutatod. Ha szemből vagy hátulról lőnek ritkán sebeznek sokat.
A füst ellen ugyanúgy szív mindenki kivéve a Missourit ami 9,5 km-ig használhatja a radarját és letud adni max 2 sortüzet. Ja bocs nem mert ha közel van a füst akkor természetesen a németeknek ott a növellt hatósugarú szonár. Szóval a füst ellen is még mindig a németek a leghatékonyabbak a csatahajók közül...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.09.07. 14:56:16
A páncélzat is érdekes téma, szép és jó és igaz amit leírsz, de amíg mindenki HE spammel operál... Vagy a csodás angol CA(Minotaur), ami 2-3 másodpercenkent ver beléd 2-3k dmg-t(ködből ofkorsz), és te tudsz 28-30 másodpercenként válaszolni... Na addig nem érzem a BB ágat OP-nak.
A Myoko amúgy mennyire citadell ship? Mert Aoba-val szinte soha sem kaptam itt meg akkor is mikor nem épp oldalt talált el. Csak balszerencsés köreim voltak, vagy ez állandó jelenség?
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.09.07. 13:54:22
Gyakorlatilag az egyetlen, amire panaszkodni "jogos"a hülyebiztos német csatahajóban ülve, az az, hogy a brit powercreep felzabálja őket, de még várni kell néhány hónapot, amíg a statisztika beáll.
Én ezt a kapitányi skillt használom hozzá: Captain skill
Ebből még egy 4 pontos hiányzik, de majd csak összejön a pont rá.
A felszerelés meg:
Main Armaments Modification 1
Secondary Battery Modification 2
Damage Control System Modification 1
Damage Control System Modification 2
Így, másodlagosra fejlesztve szerintem jól használható.
Több helyen olvastam, hogy a többi ágon lévő tier 7-s hajók jobbak, Nos, nekem volt Colorado-m, nagyon utáltam. Volt Nagato-m, azt is nagyon utáltam. Az angol meg még nincs meg, így arról nem tudok nyilatkozni.
Nekem a három csatahajó közül a Gneise volt a leginkább használható. Olyan mindenes hajó, jó másodlagos fegyverekkel.
Nem régiben még vissza is vásároltam kis nosztalgiázás miatt. Azóta is a kikötőben horgonyoz. Rendszeresen megyek vele csatákat, mert jó az élmény faktora számomra.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.07. 13:44:13
Egész végig gyorsak, az adott tierekben csak az Iowa és a Kongo az ami gyorsabb a németeknél, meg két prémium a Dunkerque és a Hood. Nekik fordul a leggyorsabban a kormánylapátjuk, illetve most már nem mert a britek egy kicsit jobbak, emellé átlagos fordulási kört kapnak.
Az övpáncélzatuk messze nekik a legerősebb. Alacsony szinten a nyers vastagság, magas szinten a turtleback miatt. A fedélzeti páncélzatuk nem a legjobb, de bőven elégséges. Azt nagy távolságról lehetne átütni, de ilyen távolságokon már jelentősen csökken az AP-k átütő ereje, meg eleve kisebb az esély a találatra is a nagyobb szórás miatt. Az hogy szemből vagy a tat irányából gyengébbek, hát nem mindegyik. És nem is számottevő, mert nem nagy felület és ha kell lehet szögelni is.
A légvédelmük szerintem se a legjobb de nem is gyenge. A japánokénál biztosan jobb (a 25 mm-es csettegtetőkről már írtam). Ha a modulokat is légvédelemre pakolná az ember akkor nem sokkal maradna el az amerikaitól. Csak hát nem arra szokás pakolni, mert ott a másodlagos.
Amiben mocskosul OP a német. Nem elég hogy a többi nemzetnél kevesebb csőből áll a másodlagos, de kisebb a lőtávjuk és nagyobb az újratöltésük mint a németeknek, ráadásul a japán még használhatatlan AP-t is lő a 140 és 155 mm-esekből.
Egyedül a főtüzérség az amiben kicsit gyengébbek. Kevesebb csőszám és kisebb kaliber. A lőtávjuk magas tierben kisebb, viszont erre van a spotter repülő. De a szórásuk nem rosszabb mint az angol, amerikai BB-é. Viszont gyorsabban töltenek, gyorsabban fordulnak a tornyaik és nekik a leglaposabb a lövedékek röppályája ami miatt sokkal veszélyesebbek a cirkálókra, rombolókra. A németekhez képest a North Carolina, Alabama nevetséges, de a britek is elég rossz lövedék röppályával rendelkeznek.
Tier 8-tól pedig még szonárt is kapnak, 3,75/4,02 km-es torpedó felderítéssel. Azért egyáltalán nem mindegy hogy 4 vagy 1,5 km-ről látom meg a torpedót.
A Friedrich der Große lövegeivel semmi baj nincs. Korábban erről is írtam. De nem is értem neked miért nem mindegy milyen löveg van a hajón, úgyis kizárólag overpent lősz, nem? <#awink>#awink>
Trucker39: "Tier 10-ben a német csatahajónak van a legvékonyabb oldalpáncélja. Nagyon is érzehteő csata közben ez a hiányossága." WTF?
Ha így gondolkozol a GK-ról inkább meg se vedd a többi tier 10 BB-t. Messze a GK-é a legjobb védelem. 380 mm + 150 mm, az övpáncél + a fedélzet lehajtott széle. A fedélzet is 150 + 50 mm kb ugyanaz mint a Montanaé és a Conqueroré.
Közelről szinte lehetetlen átütni az övpáncélt, 5 km alatt talán a Yamato és az Izumo át tudja ütni, ha az átütés RNG nincs ellenük. Esetleg az elülső vagy hátsó keresztválaszfalat át lehet ha pont ott találod el. A többi tier 10 BB övpáncélja hiába 400+ mm, 10-12 km-ről már átütik a tier 8 BB-k lövegei is és kapják a citadellákat.
A GK nagyon durva. A legjobb páncélzat, legjobb másodlagos, átlagos fordulás, jó AA (a közepes kaliberű AA is akkor távolságra lő mint a nagy kaliberű AA), jó lövedék röppálya, szonár, és akkor még kamu triplásokat is kapott...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.09.07. 13:27:05
A WG megint elakarja érni, hogy kb. 1,5 hónapig ne menjek a játék közelébe mert 3 napja egy sikerélményem nem volt a játékkal. A Német BB ágat szerintem fel is függesztem, mert nagyon nem tudok velük játszani...
Ami "hagyományos" játékstílusú (most nem a camper játékra értem természetesen) BB ág a Japán? Mert már azt vettem észre, hogy mikor düh levezetésképp játszottam pár kört a Königgel, akkor már ott is inkább csak a távolságot tartottam, és középtávról lövöldöztem, (de ezt ugyebár már a Bayernnel sem lehetett csinálni, nem hogy a Gneisével) ezt meg inkább a Japánokkal lehet csinálni nem?
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.09.06. 23:00:51
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.09.06. 21:57:20

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Azt csak halkan jegyzem meg most így visszemlékezve, hogy abban a másolatjátékban, már volt lőszer darabszám, torpedó darabszám, a másodlagos fegyver játékos általi irányítása (a légvédelemnek is), nem mellesleg premium csatákat lehetett venni , nem csak premium napokat. A grafikája és még sok más nem tetszett, de nagyon sok jó ötlet volt abban a fejlesztésben, amit a Wows-ban is szivesen látnék, vagy már láttam volna eddig is. Például a rombolók, cirkálók vizibombái, az egyszerű tengeralattjáró irányítás ( a wg játéka sem szimulátor ) és még lehetne sorolni.
Itt még annyit hozzátennék off-ban, amit apám mondott nem is olyan régen, ha megnézitek, az oroszok főleg a saját határaikat védték, a flottájuk is főleg a Szovjetúnió partjai mentén tevékenykedett, és mind létszámában, mind erejében messze elmaradt az amerikaitól, kivéve talán a tengeralattjárókat. Amiben persze nem kis szerepe volt a járművek kis hatótávolságának.
De ha a játékot nézzük, én már tavaly is azt nézegettem, hogy melyik tierben, milyen évjáratú hajók vannak. Nézzétek meg az orosz cirkálókat! Már T8-ban az '50-es években járunk, mig a többi nemzetnél ez még bőven a '30-as évek második fele. Vagyis az orosz flottának évtizedes lemaradásai voltak. Mondjuk ezzel nem mondok újat. És akkor azt se felejtsük el, hogy igazából csak a hajók dizájnja tükrözi a valóságot, a nekik adok értékek csak a balansz (ne tessék röhögni) miatt olyanok, amilyenek.
Amúgy igen az Oroszok próbálkoztak de Csuzima után nagyjából végük is volt. Mire újra beindult volna a flottafejlesztés jött az I. VH és az azt követő események. A II. VH-ban sem volt túl nagy szerepük. Úgy igazán az azt követő hidegháború idején épült ki a nagy orosz flotta.
Csuzima a kedvenc helyük 😄
Dehát no, tipikus WG mentalitás.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.09.06. 14:59:25