World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A szakaszozásos dologgal egyet értek. Nehéz időpontot összeegyeztetni, ez még inkább igaz a felnőtt, családos emberekre. Gondolom, erre más is rájött már, így újat nem mondtam. Viszont, ha úgy esik, ha van fenn a játékban olyan, aki játszana szakaszban, nem ellenkezem, de nem ez a fő cél, hanem a gyűjtögetés.
Olyan klánba, meg úgy sem lehet bekerülni, ahol sokan vannak, és hamar gyűlik a nyers anyag. Ott mindig teltház lesz és túl jelentkezés. Ezzel együtt gondolom magasabbak lesznek az elvárások is a játékosokkal szemben.
Tehát mégegyszer. Van egy - egyenlőre - üres klán, minimális elvárásokkal. A célja: a patch utáni fejlesztések és az abból származó előnyök használata. Ha van benn csapattárs és annak van is kedve szakaszoszni, akkor csinálják. Nagyjából ennyi egyenlőre.
Ezzel nem lebeszélni szeretnék bárkit is, de anno WoT-ban sokat szakaszoztam, megfordultam pár klánban is, van némi reális rálátásom a dologra. Nyilván a te klánoddal azt csinálsz, amit akarsz, de azért majd 1-2 hónap múlva rákérdezek majd, hogy hány tag van és a tagoknak hányszor sikerül összehozniuk szakaszt. (és nem azért hogy gúnyolódjak rajta, hanem mert tényleg kiváncsi vagyok)
Minimális szabályok vannak, lesznek. A képen látható.
Jelentkezni a játékban lehet, ha jól tudom.

Közben nyitottam egy SC-t. Jól ki lettem vele fizetve.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.11. 11:17:23
Közben meg is lett,a halloween event kapuja volt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.11. 09:02:19

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
az Iowa után meg csak a Montana van, ami ugyan nem rossz, de nem a legvágyottabb csatahajó tier X-ben...
(én most gyűjtok a Missouri-ra, ahhoz viszont nem árt az Iowa tapasztalat)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Mogamit nem nagyon kedveltem, NC-t viszont annál inkább.

Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.09.09. 00:24:27
Csak a poén kedvéért: az Iron Duke 282 HP-t tölt vissza ID signallal. A Minotaur és a Neptun is 1000 felett másodpercenként 😄 Ugye érzitek a különbséget?
Meg kell gondolni az elején, hogy merre az arra.
Ugye vannak a nemzetek szerinti +3% XP csatánként, a hajó típusonkénti szervíz költség csökkentés (-10%), végül a tier-enkéti fejlesztési költség csökkentés (-10). Ez utóbbi nem érint minden tier-t, csak V-VIII-ig.
Jelenleg úgy csinálnám, hogy a hajó típusonkénti szervíz költséget csökkenteném először, mivel minden típusra vonatkozna és mindig kell csatába menni valamivel. Ha ezek meg vannak, akkor talán a nemzetenkénti +3% XP-t fejleszteném ki és a legvégére hagynám a tier fejlesztés csökkentés bónuszt. A nemzeti elég nagy területet érint. Nagyobbat, mint az V-VIII-ig terjedő tartomány.
Clans not working
Biztosan igazad van, de azért már ez is több, mint ami eddig volt. Már ha majd egyszer sikerül működésre bírniuk.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.08. 15:52:22
Éles szerveren már kreáltam volna gyorsan egyet, de most nem elérhető a klán szerver.
Mondjuk azt nem igazán értem, aki heti 2-3 csatát tol, az miért akar klántag lenni? Vagy csak szerintem nincs ebben logika? Am a klán alapitás teszt szerón nem 2500 dublon?
Miért érzem úgy, hogy ennek a vége az lesz, hogy csak a csatahajók fognak látszódni, akik csak azért állnak be oda, hogy ne égessék le őket...
Persze én is támogatom az ötletet, de azért remélem a cirkálókra is igaz lesz a szabály.
Changes to Smoke Mechanics rész
https://worldofwarships.eu/en/news/public-test/base-builder/

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.08. 11:50:12
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
A "klán kezdő, alacsony tierű és nem túl aktív játékosoknak" dolog engem is érdekelne. Főleg BB-s vagyok, de csak heti egy-két csatával. (A legtöbbször az rettent vissza mindenféle közösködéstől, hogy nekem van életem, és szar érzés, hogy egyfolytában kötelező heti/nap x csatában részt venned, különben bann. Szerintem sokkal jobb, ha heti max 1-2 csatát megy egy csapat, de akkor oda tudja tenni magát mindenki.)