22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    valszeg csak hajó/repülő lesz megoldva,vagy olyan pálya design lesz hogy a hajó ha akar se tudna belelőni a tankosok mókájába
  • Caliph
    thunderesek
  • Kotomicuki
    De, mint tudjuk a tankosok úgy félnek az arty-któl, mint ördög a szenteltvíztől: mi lenne itt, ha a 42cm-es hajóágyúk darálnák őket... (amikor a beásott személyzet fölül elvitte a majd 60 tonnás tigrisét a légnyomás)!
  • Prof William
    Kik készülnek erre? a Thunderesek vagy a Warships-is?
  • Caliph
    hát a war thunder tudja ez,egyelőre tank/repülő téren,de pont erre készülnek állítólag
  • Prof William
    Tegnap pont azon gondolkodtam mekkora poén lenne már egy nagy összeolvasztott játék.

Szóval a tengeren egymást lövik a hajók, miközben az égen ott irtják egymást a World of Warplanes vadászgépei míg a szárazföldön/szigeteken tankcsata folyik. :)
  • Darun
    Def AA már volt a zárt bétában is. Én beérném egy képpel a csatajelentésből. A harmadik oldalon már részletesen meg lehet nézni, hogy melyik ellenség hány gépet lőtt le és mivel. Vagy egyesével küldte a rajokat, vagy belelógott valaki másnak is a keze, mert azt én se hiszem el, hogy egyetlen támadásból leszed egy BB 3 teljes rajt. Mint mondtam, erre még a Hood sem képes.
  • Caliph
    erről a bb repcsije kinyir 4 squadront rakj már fel vidit :D
    Nemtom mikor játszottál utoljára ,de cvnél fontosabb változások: egyes crueserek kaptam def AA consumables cuccot,amivel kb 30 másodpercig szétdarál mindent ami repül. ilyenkor a torp vetők is csak legyezőben tudnak dobni.
    A cv fightereknek is van manual targeting,ilyenkor egyenes vonalban elrepülnek és mindent ledarálnak ami előttük van,még saját repcsiket is.
    Továbbá usa BBnek darálós az AA ha arra van modolva,nekem missouri brutális ilyen téren
  • Trucker39
    Azért Bogue-vel is lehet menni komoly csatákat, ha épp úgy alakul a helyzet.

• Darun
    Pont az éjjel mentem egy meccset és miután meghaltam, néztem ahogy az enemy Shokaku ráküldi mindenét az Iowa-nkra. Asszem össz két gépet vesztett, de azt is csak a támadás után. De olyat még én se láttam BB-től, hogy leszedte az összes, egyszerre ráküldött repcsit. Ilyet még nekem se sikerült Hood-al. Sőt, Texas-al se 4-es cv rajait.
  • Trucker39
    Most még nem is annyira vészes a dolog. Na jó ez nem teljesen igaz. T5-ig auto drop van, ami csatahajók ellen megfelelő. T6-tól indul ugye a manual, de onnan kezdenek igen erőteljesen kicombosodni a hajók légvédelme. Nagyon meg kell tanulni, hogy kinek-minek a közelébe engedi az ember a csapármérő rajokat. Sajnos az is egyre inkább divat, hogy T6 CV menetrendszerüen megy T8 hajók ellen, ahol gyakorlatilag a spottoláson kívül túl sok mindent nem tehet. Végig küzdöttem T10-ig az USA CV ágat. Azt gondolná az emebr, hogy majd ott hú de jó. Sajnos nem. Egyrészt nemrégiben kapott nerfet a vadászrajaira, ami komoly érvágás szerintem. Másrészt t10 csatákban nagyon ritka, hogy hozzám hasonló amatőr hordozó kerüljön szembe. Többnyire bedarálnak a vadászai. Ha meg nem tudom a légtér feletti uralmat megszerezni, az nagyon rossz a csapatnak is, mert a CV komoly pusztítást visz végbe onnantól kezdve. A japán CV ágat csak T9-g húztam ki. Az valahogy nem esik kezemre, nem igazán szeretek velük játszani. Természetesen lesz ez még rosszabb is. Már olvastam róla itt-ott infót, hogy teljes átdolgozáson esik át a CV és a légi harc. Még idén szeretnék ezt a dolgot letudni. Attól tartok, az ilyen WG féle újrabalanszírozás után gyakorlatilag csak dísznek lesz jó a hordozó a kikötőben. Lehet, hogy át is kellene nevezniük a játékukat World of Cruisers vs Destroyers-re. Ahogy tapasztalam a csatahajók is rendesen szopóágon vannak. Persze nem mind, hanem a régebbiek.
  • Ryleh
    Sracok,telleg ez a trend?
    Bebasznak minden valogatas nelkul t7 felett a queene be?....egy bb repcsije kinyir 3-4 total squadront?...es az enemy aa ecceruen kivedhetetlen?
    asszem a cv class-t elegge lezuztak t6 ig a manual letiltassal,es mire felszenvedsz t6-7-8 ra ,,az var rad hogy random,,,??kurva frusztralo mar ez igy.
    a moralt mar nem is emlitem,mikor a csapattarsak ezekutan meg be is bøføgnek,fikaznak.....
  • ozimak
    Osztom! Néha okkal ideges valaki(k)re, de sokszor csak bűnbakot keres. A tegnapi utolsó meccsének a végén pont egymás után mind a kettő meg volt :) Először szidja az egyik DD-t, hogy miért halt meg egy BB ellen, aztán végülis teljesen jogosan leszidja a másikat, hogy miért nem cappelt amíg ő kizavarja a capről az uccsó BB-jüket. :) Innen érdemes nézni az utolsó 8 percet a meccsből :)
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.03.11. 10:48:07
  • dimre
    Flamuu-val nekem egy bajom van a stílusa, hogy mindenki béna, mert ő a sztár, Flambass lazán játszik, játékként kezeli, és úgyis viselkedik, nem hallottam tőle indokolatlan megjegyzést vagy reportot. Valószínű a CW bukta miatt van náluk ez a sz@rkavarás.
  • Prince23
    Ph3lant nagyon bírtam, és felháborító, hogy már nem streamel... (mert valami puccos WG melohelyen van?) Miatta kezdtem el játszani én is Wowst, asszem 2015 nyarán kezdtem el.

Clevert hagyjuk, az több szempontbol is csalodás....

Az egyeteln aki jó még, és mai napig Wows-os, az Stark Panzer, meg a barátja, heki. Jelenleg ók hazánk legjobb hajósai. De ez csak az én véleményem..
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.03.11. 00:35:32
  • Darun
    Biztos vagyok benne hogy azon a szinten már tényleg teljes figyelmet kiván a cw, hiszen az ellenfelek sem kezdők meg noobok. És oké, nyilván neki fontosak a nézői, de gondolom nem csak cw-t streamel, a nézői biztos megértenék, ha csata közben nem rájuk figyelne. Bár itt felmerül bennem a kérdés, hogy a nézők azért követik e, mert szeretik nézni a játékát, vagy csak figyelemre vágynak ők is és attól indulnak be, ha egy "celeb" pár másodpercre rájuk is figyel. Mert ha előbbi, akkor aligha vennék zokon. Azt megértem, hogy videósként nyilván a játékon kivül is kell neki valamit szolgáltania a nézettségért. Engem mondjuk nem igazán érdekel az ilyesmi, még anno mikor WoT-oztam egy ideig követtem Clever-t meg Ph3lant, de egyik nagyobb csalódás volt mint a másik, plusz tele van a net bohócokkal, engem meg ez nem igazán szórakoztat. Mondom ezt annak ellenére, hogy mindig is szerettem másokat nézni játék közben, haverom is sokszor felajánlotta hogy üljek le amig ő kajál és játsszak, de az nem ugyan olyan mint őt nézni. Jó, mondjuk a sok bénázáshoz már nekem sincs türelmem, ezért nem nézek bohócokat se.
  • ozimak
    Én nem rég óta követem Flamuu-t, de meg kell hagyni tényleg jól játszik. Objective orientált, azt játssza amit kell, és úgy ahogy kell. A stílusa nem feltétlenül jön be, de tényleg lehet rá számítani minden meccsben. DD-vel halálos, BB-kkel is nagyon jól tolja. Nem akarom védeni, de én általában a saját szememnek hiszek. Láttam őket játszani clan harcban, meg a legutóbbi bajnokságon is. Mondjuk ha jól emlékszem akkor Flamuu pont kommentátor volt szóval... Szerintem ott nagyobb a baj, mint hogy valaki clan battle közben streamel vagy nem. (a twitch-es kommentek is ugyanezt osztják) Persze aztán belülről máshogy néz ki a dolog biztosan :)
  • Darun
    Azért gyanitom hogy a streameléssel ő is jobban jár és azért igy sem olyan rossz játékos, bármelyik klánba szivesen látják. (és hát ugye a nézettség miatt ez még reklám is a klánnak)
  • Prince23
    Nyilván a nézök mellett állt ki. Bebaszna ha valakik nekem is ezzel jönnének, hogy no stream.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.03.10. 21:27:38
  • Caliph
    hát igen,az a klán teljesítmény orientált,nem fun klán szal érthető
  • ozimak
    Más: Flamu kilépett az OMNI-ból. Ok: Azt mondták a streamelés miatt gyenge a teljesítményük az utóbbi időben. Felajánlották neki, hogy nem streameli a clan csatákat és részt vesz a gyakorlásban, vagy megy. Megy.
    Flambass-ról még nem tudni.
  • Darun
    Amikor bekerült nemrég ez az opció, össz-vissz 3 volt. Igaz hogy akkor még be lehetett vinni T5-ös hajókat is. Most már nem. Viszont azóta bekerült +1, vannak időszakos eventes Scenario-k, mint anno az Op. Dinamo, vagy most a Franciák aranya.
  • ozimak
    Nagyon kevés scenario van co-op-ra :/
  • Darun
    A botok hajlamosak rá, hogy low életen békén hagyjanak. mondjuk én magas tierben még nem próbáltam, de apám mondta hogy kicsiben ha lesebeznek, van hogy nem is lőnek rá. (persze ez ált akkor igaz, ha van helyette más cél). Talán az ősszel volt egy event, amihez bot csatát is kellett menni. Elővettem a Nassau-t és én is beyoloztam középre. Rámentem a bot Nassau-ra, pár kilóméterre voltam csak tőle, még is valahová a vakvilágba lövöldözött, én csak a másodlagosaitól kaptam. Mondjuk ha már botok elleni csata, akkor inkább próbáld meg a Scenario-t, az jobban ad pénzt/xp-t. Van a végén jutalom is, acsikat is ad és sztem nagyobb fun mint csak úgy random lövöldözni.
  • ozimak
    A MM néha nagyon érdekes, de valamelyest nálam enyhül, mivel co-op-ot tolok. Nekem most nagyon bejön, hogy van torpedóm is :) Igaz valószínűleg azért mert eddig szinte csak BB-vel játszottam. Most valahogy tetszik :) Ezért is vettem meg a Graf Spee-t a végén, csak azzal még azért meg kell szoknom, hogy hiába zsebcsatahajó, azért nem lehet vele fullba nyomni a kretént Csak BB után kicsit fura, viszont nagyon jópofa!
    Ebben a meccsben azért elég jól látszik, hogy miért is játszok co-op-ot. Ilyet azért multiban nem nagyon látsz (vagy legalábbis nagyon ritka). Főleg magasabb tier-ekben, ahol megy a taktikázás. Én csak a fun faktorért játszok. Itt is úgy voltam vele, hogy azt hittem már az elején, hogy úgyis mindjárt kilőnek. Aztán nem csak hogy kihúztam a végéig, de még a süllyesztéseket is behúztam és első lettem :) Meg nem mondtam volna 5 perccel a vége előtt :)
    A tornyokkal én is fifikáztam 1:54-nél látszik is hogy "ráhúzom" a kormányt balra (broadside-ot adva ezzel), hogy hamarabb odaforduljanak. Aztán a torpok miatt még jobban broadside-ot kockáztattam, de akkor már yolo módban voltam :D
    Persze ki is fordulhattam volna a dologból, csak mivel a terepviszonyok olyanok voltak, hogy ha valamelyik oldalra fordulok, akkor bekerülök valamelyik sziget mögé. Biztosabban megúszom, de teljesen lemaradok a harcról is :) Általában csak akkor menekülök ha van értelme, pl. amikor még "csak" 1-2 citet kapok és van azonnal bevethető repair. Na akkor nyúlcipő :) De most úgy voltam vele, hogy mindegy.
  • Darun
    Ehhez csak egyetlen apró gondolatom lenne. Amikor jön utánam két hajó és látom hogy mind a kettő balra céloz (hátrafelé nézve nekem jobb), akkor én tuti kifordulnék a másik oldalra. Ma a Mo-val volt egy rettentően rosszul induló és még szarabbul végződő csatám. Még a meccs elején majdnem leégetett egy ruszki d, aztán meg egyedül maradtam 2 dd (Shima és Khaba) meg egy Musashi ellen. Nekem ár alig volt fél életem, a Musashi még kb 3/4-n volt. Szépen rámentünk egymásra, aztán elkezdtünk körözni. Mondjuk ha belegondolt volna, nem sok esélye volt, szerintem maga a hajó is, de a tornyok tutibiztos100% hogy lefordulnak egy japán BB-t. Pechemre pont HE-t töltöttem, mert ki akartam szedni a Khaba-t (kellett küldihez) erre ellőtték a középső tornyom. Min a ketten égtünk is, fordultunk is, töltöttünk is. Aztán levettem a sebességet, a tornyok szépen befordultak és csókolomviszontlátásra. Nekem mindig is ez lesz a legnagyobb élvezet a játékban, amikor két BB közelharcol, szépen táncikálnak egymás körül, miközben a másodlagosok szolgáltatják a ritmust.

Ma egyébként nekem is bedobott T8-ba két hatos cv-t. Gondolom örültek. Tegnap dettó ugyan ez volt, de azért hogy mennyire nem esélytelenül indulnak, a tegnapi srác második lett. A mai csont utolsó, igaz hogy összesen 2 hatos (egy dd meg egy Spee) meg egy hetes (francia BB) volt az összes többi nyócas. Egyébként hogy mennyire ratyi tud lenni a MM, a héten volt egy csata ahol az ellenfélhez betett 2 Atlanta-t meg egy Cleve-t, mi meg kaptunk Myoko-t és Shchors-t. Az Atlanta amúgy is egy mocsok szemét, 7,2 km-es AA lőtáv 100 feletti sebzéssel és végtelen Def AA-val. Hát kösz szépen.
  • Ryleh
    allitolag naval action nal ugyanaz a fos mint wows....azaz a community kritikan aluli alpari barom allat,ha nincs ok,,,akkor a team rosz,vagy eppen esik az eso....wows nal a full hack,abnormal quuene mikor keves a user(t6 cv nem sok happyt tud t8 ellen,,,foleg ha 3 map racs tavolsagrol leszedik az osszes squadront.....hack.
  • ozimak
    Hát ezt ippenhogy
  • Trucker39
    Ezzel ki is merül kb. a lehetőség. Naval Action nagyon érdekelt volna, de a zsebem azt mondta, nem próbáljuk ki.
  • Caliph
    kalózos témakörben meg hamarosan jön a sea of thieves
  • Darun
    Ha egyszer végre kijön a WT:NF, egy misét megér majd, csak győzzük kivárni. Meg lesz ez a Skull and Bones. Bár nem tudom ezt játszani hányan fogják. Co-op még talán érdekelne is belőle, de az MMO-k tekintetében már nem reménykedek.
  • Ryleh
    letezek vmi normalis naval mmo?....(wows kritikan aluli-evrol evre visszaterek (cv T8)..de ugyanaz a szar maradt)..Steel ocean nagyon jo volt,de maradt a low ppl szinten,,,nincs jatekostabor...van valami hasonlo?..
    a PT boat tavaly,,de sulyesztobe kerult,,nyilvan felvasarolta vki,mert konkurencia lett volna..
  • Gaben764
    Egy kis érdekesség! :)
  • Prince23
    Mindjárt kezdek - live
  • pajer_csaba
    Kurva jó kört mentem Gneisenauval, és mire két cirkáló leégetett már 6 a 3-hoz arányban fölényben voltunk. Baszd meg, hát nem elvesztettük a meccset? Mert ellen DD foglalt, miközben a mi öt hajónk az ellenfél bázisa körül hajókázott 20 centire, mert fostak a két ellenséges BB-től... A f*szom beleverem már ebbe a szarba de tényleg...
  • Darun
    Vannak fix időpontok (győzelem napja, WG és WoWs évforduló, karácsony) amikor sok akció van illetve van amikor csak 1-1 nemzet hajói. Nem tudom a következő mikor lesz, úgy rémlik igy a tél végén-tavasz elején olyan komolyabb nem szokott lenni (vagy csak számomra nem volt az).
    Xp-t növelő camo egyébként minden prém hajóhoz jár, de a HSF most azért érdekes, mert azzal lehet csinálni a HSF küldiket (minden győzelem után jár egy HSF láda, amiből össze kell gyűjteni a kollekciót, ami flag-eket ad, ez önmagában nem nagy cucc, viszont a dupla itemeket 10k creditért beváltja) És a HSF Spee-vel úg rémlik lehetett csinálni a sima Spee-s küldiket is, forditva viszont nem. Egyébként a amo kinézetén kivül nincs semmi különbség.
    Német hajók körül viszont soká lesz csak felhajtás, mivel az már teljesen kész van (BB, CA és DD ág is fullos) viszont az angoloknak/franciáknak még nincs dd ága. A kinaiban viszont akad egy-két angol is. Heteken belül szinte biztos hogy nem lesz, bár én nem tudom ilyen irányba halad a fejlesztés, nem követem a WG-t semmilyen fórumon.
  • ozimak
    Annyira nem sietek vele végülis. Szokták így "visszadobni" a hajókat? Mert én azt hittem ezeket véglegesen (vagy legalábbis hosszútávra) veszik le a premiumok közül. Csodálkoztam is, hogy nincs amcsi cirkáló, és összesen 2 Német hajó van a premiumok között. Nagyjából mire lehet számítani, mennyi idő mire "visszahozzák"? Hetek, hónapok (kb.)? Gondolom ti akik már évek óta itt vagytok jobban meg tudjátok tippelni mikor időszerű a felbukkanásuk :) Mint mondtam, próbáltam utánaolvasni, hátha írnak valamit a következő akciókról, idényekről de semmi. Most ugye a 0.7.2-vel véget ér a nagy Francia felhajtás ha jól tudom. Mindenesetre tényleg jó volna az HSF mivel ahhoz volt xp boost-os camo :( Bár az meg a "High School Fleet" akció keretein belül volt elérhető. Necces hogy mikor lesz legközelebb pont Graf Spee-vel megint ilyen bundli. :(
  • Darun
    Mindig tanul valamit az ember :D
    Azért azt tegyük hozzá, hogy a prém fogyó kapásból -45k/csata, szóval igy könnyen veszteséges csatát csinál az ember, ha nem figyel. A prém fogyók egyébként +1 töltetet adnak, meg gyorsabban töltődnek újra. Persze ezek nélkül is lehet élni, de azért megkönnyitik az életed.
    A HSF Spee volt nemrég akciós, azt érdemes lett volna megvenni, mert most lehet vele pénzt farmolni (collection) de ha csak nem sietsz nagyon, várj egy értelmes Spee-s bundlira.
  • ozimak
    Köszönöm! Szerintem megveszem a Graf Spee-t! A Tirpitz úgyis drága, szóval az nem "fenyeget" :) A De Grasse-al csak és kizárólag az a bajom, hogy Francia :D Ez ilyen idióta elvi kérdés nálam Annyiban lett volna jobb, hogy ad hozzá kapitányt 6 ponttal, 1 slotot, 3000 doubloon-t és zászlókat. Még talán jobb is mint a Graf. :/ De valahogy csak a Német, Angol, Amcsi hajók érdekelnek. Legalábbis egyenlőre.
    Fun fact: Tegnap este vettem észre, hogy sosem használtam a Damage II és Repair II cuccokat mert azt hittem, hogy kizárólag doubloon-al lehet őket aktiválni Úgyhogy kiderült, hogy van 30-50 felhalmozva mindkettőből és rájöttem, hogy ingame pénzzel is lehet utántölteni. Így kiderült, hogy eddig a 70 órámat így toltam bele a gamebe, hogy csak az I-es Repair és Damage party volt benyomva. Most mentem be a Gneisennél megnézni, hogy hogyan tudom átállítani a spotting plane-t, catapult fighter-re, és erre kiszúrtam ezt is Gratulálok magamnak!
  • Darun
    Én mostanában is elviszem minden nap legalább egy körre a Spee-t küldi miatt. Szóval elég aktuális tapasztalataim vannak.
    Az tényleg igaz rá, hogy egyesiti a BB-k és a CA-k hátrányait. Mivel van páncélja, a BB-k kisebb eséllyel lőnek neked overpent, nagyon durva és kellemetlen sebzéseket be tud kapni. Ugyanakkor ha figyelsz, pattintani is tud elég jól. A saját szintjén tényleg kicsit lassú, illetve valamelyik nap berakott T8-ba, én voltam az egyetlen hatos hajó és hát kellemetlen mikor az összes BB lehagy. Mondjuk ott pont nem kellett messze mennem, mert lemming train volt és a jobb oldalon szépen átjött az ellenség. A Carolina oldalába ha jól emlékszem simán vertem 10k-t cit nélkül. Az ágyúi azok, amik a Scharnhorston vannak (és ami a valóságban is volt rajtuk). A toronyok meglepően gyorsan forognak, ahhoz képest hogy 3 280-as löveg csücsül bennük. Nekem fordulékonynak is tűnik, bár annyira nem lehet cikázni vele mint a többi cirkálóval, de arra jó, hogy két lövés között tudj forgolódni. A torpedói is nagyon jók, 8 km és nagyon nagy ivben tud inditani. A légvédelme mondjuk nem túl erős, a cv-ket nem szereti, főleg a magas szintűeket. Visszatérve az ágyúihoz... mivel ezek BB ágyúk (igaz hogy abból a legkisebbek) ezért számits rá, hogy a többi cirkálónak rengeteg overpent fogsz lőni. Vicszont ha betalálsz citadell-re, akkor az azért tényleg sebez is és a BB-ket is könnyebben beüti. HE-t én csak dd-k ellen lövök, illetve ha rossz szögben jön rám valaki és pattanna az AP. Mivel ez ilyen félig csatahajó, félig cirkáló, igazából mind a két vonal kapitányait tudod vele húzni, ugyanakkor ez egy lassú nehézcirkáló, mig a német vonal (alacsony szinten) pont inkább mozgékony könnyűcirkálókból áll, szóval nem biztos hogy a skillezés is egyezni fog (mondjuk ez engem annyira nem érdekel, hogy még dd kapitányt is be szoktam rakni néha)
    Én szeretek vele menni, nem tudom milyen vele a statisztikám, de azt mondom egy jó hajó. Mindenképpen fun. Abból a szempontból szintén BB, hogy nem igazán érdemes vele solozni, mert egy ügyesebb cirkáló is hit&run taktikával simán le tud égetni. De pl 1v1-be azért BB-vel sem érdemes kötözködni, mert igaz hogy a torpedói veszélyesek, de egy tapasztalt BB kapitány tudja ezt és figyel, ha nincs átkozott nagy pechje, akkor ki is kap, mielőtt még rálőhetnél.
    A Torpitzról nem akarlak lebeszélni, de az egy Bismarck torpedókkal meg a Bismarck alap légvédelmével. Velem az a baj, hogy a torpedók miatt sokszor belemegyek olyan közelharcokba a torpedók miatt, amikbe a Bismarckal nem feltétlen mennék. Viszont egyszer egy T10-es csatában 1v5-be kiszedtem egy full HP-s GoKu-t. (im a legend) Jah! És ami még fontos: a Bismarckon van szonár is, amit a Torpitz nem kapott meg. Régen a másodlagosai asszem 4,5 km-re vittek el, de amikor bejöttek a német bb-k (kb 1,5 éve) akkor a Torpitzét is felbuffolták.

És végül a De Grasse: eleinte nekem se tetszett a francia vonal, de szerencsére én már a Friantnál rákaptam és utána már nem éreztem szenvedősnek, bár a lassú töltés miatt párszor szivtam a fogam. Eddig nem sok csatát mentem vele, viszont a paraméterei alapján szinte mindenben jobb a tech tree Gali-nál (annak a prém változata). A Galin csak 2*2 vetőcső van, ezen 2*3. A Grasse gyorsabban tölt, pontosabb, a légvédelme ugyan gyengébb, viszont messzebbre ellő, a hajó gyorsabb, cserébe 1 seccel lassabb a kormánya és 40 méterrel nagyobb a fordulási sugara. És ha ez még nem lenne elég, kapsz rá katapult vadászt pluszba, ami a Gali-n nincs. Talán ez az egyetlen olyan hajó, ami szerintem mindenben veri a tech tree párját. De ezek a számszerű adatai, mint mondtam, nem sok csatám van vele, de én alapból szeretem a francia hajókat is (és a második T8-as cirkálóm is francia lett, megelőzve az oroszokat és a németeket is)