World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Mogamit nem nagyon kedveltem, NC-t viszont annál inkább.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.09.09. 00:24:27
Csak a poén kedvéért: az Iron Duke 282 HP-t tölt vissza ID signallal. A Minotaur és a Neptun is 1000 felett másodpercenként 😄 Ugye érzitek a különbséget?
Meg kell gondolni az elején, hogy merre az arra.
Ugye vannak a nemzetek szerinti +3% XP csatánként, a hajó típusonkénti szervíz költség csökkentés (-10%), végül a tier-enkéti fejlesztési költség csökkentés (-10). Ez utóbbi nem érint minden tier-t, csak V-VIII-ig.
Jelenleg úgy csinálnám, hogy a hajó típusonkénti szervíz költséget csökkenteném először, mivel minden típusra vonatkozna és mindig kell csatába menni valamivel. Ha ezek meg vannak, akkor talán a nemzetenkénti +3% XP-t fejleszteném ki és a legvégére hagynám a tier fejlesztés csökkentés bónuszt. A nemzeti elég nagy területet érint. Nagyobbat, mint az V-VIII-ig terjedő tartomány.
Clans not working
Biztosan igazad van, de azért már ez is több, mint ami eddig volt. Már ha majd egyszer sikerül működésre bírniuk.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.08. 15:52:22
Éles szerveren már kreáltam volna gyorsan egyet, de most nem elérhető a klán szerver.
Mondjuk azt nem igazán értem, aki heti 2-3 csatát tol, az miért akar klántag lenni? Vagy csak szerintem nincs ebben logika? Am a klán alapitás teszt szerón nem 2500 dublon?
Miért érzem úgy, hogy ennek a vége az lesz, hogy csak a csatahajók fognak látszódni, akik csak azért állnak be oda, hogy ne égessék le őket...
Persze én is támogatom az ötletet, de azért remélem a cirkálókra is igaz lesz a szabály.
Changes to Smoke Mechanics rész
https://worldofwarships.eu/en/news/public-test/base-builder/

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.08. 11:50:12
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
A "klán kezdő, alacsony tierű és nem túl aktív játékosoknak" dolog engem is érdekelne. Főleg BB-s vagyok, de csak heti egy-két csatával. (A legtöbbször az rettent vissza mindenféle közösködéstől, hogy nekem van életem, és szar érzés, hogy egyfolytában kötelező heti/nap x csatában részt venned, különben bann. Szerintem sokkal jobb, ha heti max 1-2 csatát megy egy csapat, de akkor oda tudja tenni magát mindenki.)
Malachit: Már most 21-n vagytok. Oda túl sok játékos már nem fér el.
Nem vagyok unikum, ez a statom stat
Utoljára szerkesztette: messerharcos3, 2017.09.08. 08:55:33
De jó lenne egy klánba tartozni. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.09.08. 08:48:07
http://wows-numbers.com/clan/500140783,NORTH-DAS-NORTH-CLAN/
Ha valakit érdekel tudok felvenni. Most kicsit mindenki elment PUGB-ni, úgyhogy sokan rozsdálnak a kikötőben.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
#15895 Esetleg a WoWsMP oldalán nem hirdetnek felvételt? Mást klánt nem nagyon ismerek. Bevallom azt sem igazán vágom, honnan került az ismerősök közé onnan az egyik tag 😄
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.09.07. 23:31:31
Replay

A Myoko-t nagyon szerettem anno, viszont a Mogami-val nem találom a közös nevezőt. Rendszerint elsőnek süllyedek minimális sebzés kiosztással.
Majd nézd meg az Ibukit mekkora szar. :S Nincsen olyan szög, hogy ne kapna minimum 10K damage-t. Szánalom szar. 😞
A Mogami egy igazi beast!! De tényleg. Ne rakd rá a 203mm-es löveget. Hagy az alapon és HE-vel nincsen párja. 😄 Ja és nekem nincs semmi fejlesztés rajta. 😄 Szal full stock, mert siettem a tier 9-et kifarmolni a Yamato eventhez. De komolyan az a hajó az nagyon adja. Mogami for prezident. 😄

Mivel a kapitányi skillek is aktiválódtak azért remélem hasonlóan jó lesz a kapcsolatom vele mint a húgával. <#smile>#smile>
Azért örülök, hogy legalább a Myoko-nál az rng visszaadott valamennyiit abból amit az első néhány meccsén elvett a hölgytől.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.09.07. 20:23:56
A japán CA nekem is olyan kicsit fisifosi. Tier 5-6 elég jól adta. Aztán a tier 8 ( mogami talán ) BÁÁááá mi az ahajó ember! 😄 Hát az szétbasz mindent. 😄 Aztán jött az a tier 9-es ibuki vagy mi a bánat ótvar fos. -.-" Az minden honnan és mindenből citadell. Azzal annyi a gameplay, hogy 2-3 perc, mert amint spot-ot kapok már 5 citadell és merülök. Agyfasz az a hajó. A Zao-t várom nagyon, de hanyagolom most, mert mondom ez a tier 9-es JPN CA kivégez. Ritka egy gané. 😄
mostakkó ez mi?
Per Aspera Ad Inferi.
Ui.:
Nem a Német hajók kiválóságát vontam kétségbe, hanem az rng-t!
Az összes csatahajó ugyanúgy ég és az összesre ugyanúgy lehet venni Damage Control Party II-t vagy ha nagyon akarod akkor kapitányi skilleket és hajó modulokat a tűz ellen, bár szerintem nem sok hasznuk van. A brit cirkálók akkor veszélyek ha az oldaladat mutatod. Ha szemből vagy hátulról lőnek ritkán sebeznek sokat.
A füst ellen ugyanúgy szív mindenki kivéve a Missourit ami 9,5 km-ig használhatja a radarját és letud adni max 2 sortüzet. Ja bocs nem mert ha közel van a füst akkor természetesen a németeknek ott a növellt hatósugarú szonár. Szóval a füst ellen is még mindig a németek a leghatékonyabbak a csatahajók közül...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.09.07. 14:56:16