World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Fura volt kis tierben CV-vel csatázni. Nincs strafe, a csatahajók nem manővereznek, csak mennek szépen egyenesen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Darun : Beszoktam az oldalon kapcsolni a szűrőt, úgy keresek. Link
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.13. 08:37:32
Az olaj beadást én se úgy gondoltam, hogy kedvem szerint adok be 😄 De ha tényleg ehhez is lesz valami napi küldi, tekintve hogy napi szinten játszok, talán sűrűbben tudok beadni mint mások. Én a teszt szerón sem láttam olyant, hogy "nah, ha ezt megcsinálod, kapsz x olajat", a mission alatt csak az a két feladat volt, ami a fő acc-ra adta a jutalmat. Ráadásul az első csata után hozzám vágott 100k olajat, amiből kapásból kihúztam a fél kikötőt. Persze ahogy a hajók, úgy gondolom a kikötő fejlesztések ára is le volt nyomva, csak hogy lássuk a dolog mekkanikáját.
Én az általad idézett cikk részletet úgy értelmezem, hogy a napi/heti feladatok maradnak azok, mint eddig, csak a klán tagok a teljesitésért még pluszba kapnak olajat. Ez mondjuk jó, mert napi egy konténer garantáltan van, de talán nem túlzok, ha átlagnak kettőt mondok. Illetve a heti feladatokból is ált eljutok a negyedik feladatig.
Bár most a jutalmat is levették 1 milláról félre, és ez német küldi is marhaság, sztem 20k xp-ért nevetséges az az 5+5 prém fogyó.
Közben mégis találtam egy oldalt, ahol még nem törölték le, így idézem:
"You will need to earn special clan resources — “Oil” — to expand your base structures.
The total amount of Oil obtained by your Clan mates will be collected in the clan’s deposit. Oil will only be obtainable only if you are a part of a Clan. In Update 0.6.11, you may earn Oil upon receiving containers for completing daily missions and challenges. In the future, you will be able to obtain Oil for winning Clan Battles." Forrás
Ez alapján én úgy gondolom, hogy lesznek napi küldetések és kihivások, mint eddig. Annyi a különbség, ha valaki klán tag, akkor még olajat is kap. Nem ő fogja eldönteni, mennyit ad a közösbe szerintem, hanem a feladat teljesítésekor kiszabott olaj mennyiséget a klánja automatikusan megkapja.
Ki mennyit teljesített az a klán oldalon látszik, legalábbis a tesztszerveren látszott. Ott két nap szereztem ládát és nyitottam is. Mind a kettőért adott olajat is.
Gondolom, másoknál is gondot okoz az idő egyeztetés és talán, hangsúlyozom talán a klán kikötő fejlesztését nem kötik csoportos bevetéshez.
Ha megjelenik a klán kikötő egy frissítésben, sokkal okosabbak leszünk ebben a dologban.
Az mindenesetre fura számomra, hogy a puplic test híre eltűnt a wg oldaláról, miközben a régebbiek ott vannak.
Én minden nap hajózok, ha esetleg sima csatával is lehet jelentősebb mennyiségű olajat harácsolni, szivesen segitek a gyűjtésben.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ki is felejtettem, hogy HE-vel kapom az 5k+ sebzést..
Csatahajóknak: gyorsabban töltsék a javítót, esetleg "kisebb" HP veszteség mellett égjen vagy gyorsabban töltsenek be...
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.09.12. 21:43:06
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ilyen lesz a klán zászló, ha egyszer a WG méltóztatik venni a fáradságot és bele teszi a lehetőséget a játékba. Értelem szerűen olyan logo, mint a WoT-ban van szerintem fantáziátlan és hülyeség lenne a hajós játékban.
Klántagok máris kipróbálhatják, bár csak MOD formában. Az alábbi helyről le kell tölteni egy .dds file-t Link
Ezt be kell másolni a C:\Games\World_of_Warships\res_mods\0.6.10.0\content\gameplay\common\flags alkönyvtárba. Ilyen alapból nincs, így létre kell hozni. A játékba belépve az exterior menüpontot kell választani és ott a Flags lehetőséget. Sajnos csak egy bizonyos zászló beállításakor aktiválódik a klán zászló. Ez jelenleg a Dunkirk. Olyat kellett válasszak, ami nem régi és esetleg az újabb játékosoknak is volt lehetőségük a megszerzésére. Fogalmam sincs már, hogy kezdő játékosnak, most milyen zászlója van alapból. A nemzeti zászlókat nem akartam átalakítani, mert az máshová kerül és a hajót építő, üzemeltető nemzet zászlaja. Ha van esetleg jobb ötlet, melyiket cseréljem le, mert megvan, akkor arra teszem rá. A zászló egyébként a játékban teljesen jól mozog a szélben. A program szépen lekezeli, hogy mind a két oldalán helyesen jelenjen meg.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.12. 21:04:31
A tartalmak? Egyik jobb mint a másik. WG-nél lomtalanítás van láthatóan.

izumohoz már csak 3 milla kredit kell,az meg is lesz torpitzel és prem accal gyorsan...aztán ahogy irjátok visszasírom majd az amagit,de annyira régóta várok izumora hogy nem nagyon fog érdekelni pár napig a papír volta 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

A szakaszozásos dologgal egyet értek. Nehéz időpontot összeegyeztetni, ez még inkább igaz a felnőtt, családos emberekre. Gondolom, erre más is rájött már, így újat nem mondtam. Viszont, ha úgy esik, ha van fenn a játékban olyan, aki játszana szakaszban, nem ellenkezem, de nem ez a fő cél, hanem a gyűjtögetés.
Olyan klánba, meg úgy sem lehet bekerülni, ahol sokan vannak, és hamar gyűlik a nyers anyag. Ott mindig teltház lesz és túl jelentkezés. Ezzel együtt gondolom magasabbak lesznek az elvárások is a játékosokkal szemben.
Tehát mégegyszer. Van egy - egyenlőre - üres klán, minimális elvárásokkal. A célja: a patch utáni fejlesztések és az abból származó előnyök használata. Ha van benn csapattárs és annak van is kedve szakaszoszni, akkor csinálják. Nagyjából ennyi egyenlőre.
Ezzel nem lebeszélni szeretnék bárkit is, de anno WoT-ban sokat szakaszoztam, megfordultam pár klánban is, van némi reális rálátásom a dologra. Nyilván a te klánoddal azt csinálsz, amit akarsz, de azért majd 1-2 hónap múlva rákérdezek majd, hogy hány tag van és a tagoknak hányszor sikerül összehozniuk szakaszt. (és nem azért hogy gúnyolódjak rajta, hanem mert tényleg kiváncsi vagyok)
Minimális szabályok vannak, lesznek. A képen látható.
Jelentkezni a játékban lehet, ha jól tudom.

Közben nyitottam egy SC-t. Jól ki lettem vele fizetve.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.11. 11:17:23
Közben meg is lett,a halloween event kapuja volt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.11. 09:02:19