World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Előre is köszi
Kérdésem, háromnapos szűzként van esélyem klántagságra?
Játékban jelentkeztem.
X universe Home, sweet home
Még próbálkozok vele, biztosan, ár csak a rengeteg beleölt idő miatt is, meg ha a Bismarck érezhetően másabb akkor is folytatom már csak azért is. (Meg nehezemre is esik elhinni, hogy ennyire béna vagyok vele, mert biztos nem véletlenül dicsérik oly sokan)
Köszönöm a tippet, igyekszem megfogadni <#smile>#smile> Bár ezzel meg az szokott a baj lenni, hogy semmit sem találok el vele ami 10 km-re felül van... (A kedvencem mikor még az alatt se...) Ha meg közelebb megyek meg jön a HE zuhany...
Utoljára szerkesztette: messerharcos3, 2017.09.15. 19:35:08
Ez az "50% Credit discount on ship modernisations" akció ez mi? mert először azt hittem a modulokra van, de nem.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.09.15. 19:07:26
Jók ezek az akciók, mondjuk az Edinburgh-re talán végre meg lesz a B hull. Ez a szülinapi camo viszont... 😄 Oké hogy biztos jól néz ki, de ez egy Type 6 camo. Ennél még a hetente gyűjthető BH camo is jobb. Szóval megint nem erőltették meg magukat. Ezen kivül nem látom hogy szülinapi konténert lehetne szerezni küldiből, csak venni tudok. Érdekes módon a többi küldinél volt lehetőség küldivel is konténert szerezni (még ha prém hajót is kellett hozzá venni).
A szülinapi acsikat egyébként minden csatában megadja, a gyűjthető vackot viszont csak napi egyszer. És ahogy elnéztem a feltételeket, megint rendesen beszopattak minket. (Pl csak Shino-val teljesithető acsi)
T8 30%
T9-10 15%
Szülinapi
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Itt az acsi lista.
Jó vadászatot mindenkinek!
Arra figyeljetek, hogy a kollekció 4 napos, mindegyik lapon 4 kitűző van. Gondolom a különféle camokhoz van 4-4.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.09.15. 02:08:08
E mellett "látni" kell a térképen. Ki merre mozog, mit csinál az ellenvél CV-je (ne adja isten több CV is van odaát), milyen konfigurációval van felszerelve. A mozgásából következtetni, milyen tudású játékos lehet. Összes hajót, akivel esetleg összefuthatnak a repülőrajok, kívülről ismerni, hogy milyen AA védelme van. Hol és merre érdemes támadni először, hol lenne szükség némi felderítésre, hol van könnyű célpont, hogy azért XP-t is kapjunk.
Fejben MINDIG tudni, hány darab ellenséges romboló van és azokat merre látták utoljára.
Nem véletlen, hogy magasabb szintű CV csaták után piszok módon elfáradok és nagy élvezet és felüdülés egy csatahajó hídjáról parancsokat osztogatni, ahol más dolgom se nincs, csak 1-2 perccel előre tervezni. Merre megyek, melyik ellenféltől várható, hogy az oldalát mutatja. Figyelni közben folyamatosan a kistérképet, nehogy faképnél hagyjon a tisztelt csapatom.
Gondolom, hasonló felüdülés lehet rombolóba ülni így és csak a saját dolgával foglalkozni a továbbiakban.
Valahol olvastam, hogy CV játékhoz női agy szükségeltetik. Annyi mindenre kell egyidőben figyelni. Ez inkább a tisztelt hölgyek erőssége. Én kifekszem tőle elég hamar. Nem is értem, miért nem játszanak a nők ezzel a játékkal úgy min a WoT-l. Pár ügyes CV terelgető hölgyemény elférne egy-egy csapatban.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Tegnap az utolsó csatám Texassal volt, T7-be rakott, hatos volt a CV. Az egész csapat elindult balra, mi hárman jobbra. Az ellenséges flotta 3/4-e a mi oldalunkon jött. Senki nem fordult vissza, a cv nem jött oda segiteni, egyszer repült be fölém, amikor a bombázóit megtámadták a vadászok, azokat le is szedtem, de utána nem segitett, nem spottolt. Én is utálom a MM-t, az agyatlan játékosokat is (6 reportot osztottam ki ebben az egy csatában) de az kivételesen nem a MM hibája, ha az egyik csapat cv-je jó, a másik meg valami bot.
Olyan lesz ez a game is mint a WoT. Gyíkverő klikkhuszárok kattingatnak a térkép másik végén, mint a Dune2-ben és valaki meghal a pályán...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2017.09.14. 22:46:05
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Akkor gyakorlok tovább az én kedves Gneisenaummal!😊
Ilyesmiket lehetett látni a tesztszerveren: Nemzetek szerint több XP csatánként, hajó típusonként kevesebb szervíz kölcsön, típusonként kevesebb fejlesztési kölcsön.
A nyersanyagot minden klántag kihivás és feladatok teljesítése után kapja. Itt megint csak annyit lehet tudni, hogy úgy mint a jelenlegi küldetések teljesítésekor megkapja a feladatért járó jutalmat és ha klán tag, a klán pedig az adott feladat teljesítéséért járó olaj mennyiséget.
Az így összegyűlt nyersanyagot a klán a kikötője fejlesztésére fordítja. Ezenkívül a klán a beszerzett nyersanyag mennyiség után szintet lép a besorolásban. Hogy ez egyenlőre mire jó azt sem lehet tudni.
Mindenesetre felkészülni nem árt a dologra, hátha valami használható is kisül belőle. Arra gondolok, hogy nem minden játékos vérprofi és idő milliomos, így bizonyára a nagy klánok dolgaiba igen kevés beleszólásunk lesz szerintem, de ha a kis klánok, hobbi kapitányok esti csatákkal felfejlesztik annyira a saját klánjuk kikötőjét, hogy olcsóbban szervizelnek, több XP kapnak a csatában, kevesebbe kerül a fejlesztés, már meg érte a dolog. Ha e mellett sikerül még néha szakaszban csatába menni az csak hab a tortán.
Utoljára szerkesztette: messerharcos3, 2017.09.14. 14:43:44
Utoljára szerkesztette: Master91, 2017.09.14. 14:28:22
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.