22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • ozimak
    A jelenleg elérhető (Loyang,Sims,Blyskawica,Leningrad) prem dd-k közül melyiket választanátok? Ár-érték arányban melyik a legjobb? Van 10.000 doubloon-om, gondoltam beforgatom prem dd-be. Melyikkel a legszórakoztatóbb játszani?
  • Darun
    Az Anshan egy prém Fushun, ami viszont egy kinai Gnevny. Azzal a különbséggel, hogy az Anshanra lehet 8km-es torpit aplikálni.
    A félreértések elkerülése végett, a Lo Yangon hydro van, nem radar. A füst mellé lehet választani, hogy Engine boost-ot, Def AA-t vagy Hydro-t viszel. De ha nem jön be az amcsi dd ág, akkor ezzel se leszel előbbre, mint a Sims-el.
    A Harekaze 3 "teste" valójában 2 különböző tornyot takar. Ebből az egyik az amcsik mono tornya, egy a 100 milis japó és egy az alap 127-es japó. A japó 100 milis légvédelmi is egyben. Szerintem hajók ellen nem ér semmit. Egyébként meg egy Kagero. Én a 100 milissel használom, kevés sikerrel. Múltkor szembe mentem Imi Missouri-jával és hat lövésből 3 betalált (aha) igy megmakkantam. De azért a csatát megnyertem a csapatnak.
    Mondjuk ha op dd, akkor nem értem a Kamikaze hogy nem került elő. 3*2-es vetőcső (7 km, 68 csomó) 47 sec-es töltéssel.
    Most hogy alacsonyabb tierben is megfordultam párszor, előkotortam a Tachibanánt is, 76 milis lövegei vannak és durvábbat sebez, mint a saját tierű 152-es lövegek. Vicc.
    A Kinai ág tényleg jó, de néhány sajátosságtól eltekintve orosz-amcsi-japó dd-k vannak a tech treeben is (illetve angol), akinek az eredetik nem jöttek be, annak sztem ezek se fognak. A 10-es hajójuk pl egy Gearing, a kilences meg egy Fletcher. Én majd a Gajadamajada-ra leszek kiváncsi, kár hogy a Fushun szenvedős (az orosz dd-k se jönnek be) Illetve T3-ban a Puha Fing egy angol R osztályú romboló, ezek alapján az angol ág mondjuk várós.
  • dimre
    Ha már prém dd, akkor Anshan: nagyon hálás kis bestia ha ráérzel, kapitány skillel a lassú a toronyforgást lehet orvosolni, detect min. 6,3km, 8 km-es törpikéket gyorsan tölti 1min körül. Loyang: nekem nincs de nagyon vágyom rá, a profik szerint a legjobb prém dd radarral spékelve. Harekaze: ez sincs de távlati célom, drága, de szintén a profik istenítik (nem Darunra értem, ő beépített WG-s , úgyse hagyja szó nélkül a múltkori malőr miatt), testre-szabhatósága nagy előny ha nem találod az arany középutat. Esetleg Lenningrad: imádom, toronyforgása akár egy bb-nek (skill kötelező), sebességben verhetetlen ~ 42 alap + zászlóval lehet tuningolni, ágyúi mind a két lövedék típussal nagyot ütnek, égetni is szeret, a törpék lassan töltenek, viszont gyorsak, a nagyok szerint egy 15 pöttyös kapitánnyal már lehet élvezni az adottságait.
    Ha nagyon op dd-t akarsz akkor Pan-Asia ág, a T 10 hülyejani, a leg op dd, 5,8 km visiblity, 6X füst szinte folyamatosan, mélyvízi törp 13,5 km hatótávval ~1:25 körüli töltési idő, 0,8 km detektálással halálos, 3X2 ágyúi magas ívben köpködnek, jól gyújtanak, a kilences Chung Mu is már nagyon kellemes, egy kicsit szerényebb kivitelben.
  • Caliph
    nem jön át a szarkazmus irott szövegen :D
  • Caliph
    de annak pont az a lényege hogy nagyobb pent kapsz HE lövedékre csökkentett tűzokozásért. nem?
  • Darun
    És hogy meg fogsz majd lepődni, amikor felveszed az IFHE-t, és ritkábban fognak gyulladni az ellenséges hajók! (csak hogy egy példát mondjak, a sok közül)
  • Darun
    Nekem nem igazán jött be, igaz hogy nagyon rég nem is játszottam vele. Eleve az amcsi dd ág sem nagyon fekszik, A Mahannál tartok, de már a Farra is nyögvenyelős volt. Igaz hogy az egy ágyús lövegek sehol sem jöttek be, de az amcsival még a többi nemzethez képest is nehéz célozni. De igazából ha neked bejön játéklstilusra az amcsi dd ág, akkor ez is tetszeni fog. A tornya iszonyat gyorsan forog, kétféle torpedóvető közül választhatsz (5.5km-es gyors és 9.2-es lassú torpedók) Gyors, jól fordul, a légvédelme is egész korrekt, bár rég rossz ha egy dd-nek kell repcsikre vadásznia.
  • Caliph
    -12% to main battery loading time
    -17% to main battery traverse speed

tehát 12 % gyorsabban tölt be az ágyú,viszont 17%al lassabban forog.
  • Tono34
    Simsről mi a véleményetek?
  • Prince23
    Main Battery Mod 3 még is mire jó? mert elvileg buff upgrades, de tőle marha lassababn forognak a lövegtornyok. Miben lesz jobb akkor? Jobb átütéssel rendelkezik, akkor, vagy mégis mi?
  • Darun
    Az invite azt jelenti hogy meghivó. Ergo csak új acc-ra jó, akinek már van WG fiókja, az nem megy vele semmire. És nem mellesleg az ajánló is kap jutalmat a regisztrált és aktiv játékosok után. Szóval ő sem járna rosszul.
  • Caliph
    ez csak új accountra vonatkozik,meglévőre nem szerintem
  • Klusi86
    ok, köszi. Biztos mert van egy T6-os prémium hajóm.
  • ikarus44
    Oda van írva, hogy nem tudod használni. Gondolom már valamelyik követelménynek már nem felelsz meg
  • Klusi86
    Igen..... és hol? Lehetne kicsit bővebben? Mert amúgy a link is oda vitt és bejelentkeztem:
  • ikarus44
    A WoWs oldalán lehet
  • Klusi86
    Bocsi az értetlenségért, de hogy lehet akkor ezt megkapni? Bejelentkeztem és csak egy ref linket találtam. Tovább kéne ajánlanom?
  • ozimak
    Wow! Ez szép! Egy kezdőnek ez nagy segítség!
  • Prince23
    Kreáltam egy invite linket a kezdőknek, és azoknak, akik még nem érték el a Tier 5 osztályokat.

Jutalmak:
    3,000,000 kredit
    80,000 Free XP (csak akkor kapod meg, ha beléptél Tier 6-ba, és ezzel együtt a prémium Texas BB-t is kapod)
    25 zászló mindegyik típusból
    25 db Damage Control Party 2 (a legjobb minőségű javító csomag)
    25 Type 5-ös hajóskin
    +1 kikötőhely
    Veterán zászló
    Diana cirkáló
    USS Texas csatahajó prémium státusz

Jutalom beváltása - katt a linkre
  • Klusi86
    Köszi a válaszokat.
  • Kronos79
    A Darun által leírtakon kívül alkalmanként játék közben kaphatsz kupont. Ez 20-30%-os kedvezményre jogosít. Van, hogy csak hajóra, de akad bármire ellőhető kedvezmény is.
  • Darun
    Szoktak lenni. Pl a Gascogne-ra most is van, de lesz majd a többire is. Globális akció, ahol minden hajóra adnak kedvezményt karácsonykor szokott lenni. De év közben is ki lehet fogni, általában az eventekkel összhangban.
  • Klusi86
    Sziasztok, még új vagyok a játékban. Kérdésem, hogy nagyobb akciók szoktak lenni prémium hajókra? Ha igen, mikor szoktak lenni? Pl most Húsvét körül?
  • Trucker39
    Hozzánk is jöhetsz. Ts nem kötelező. Keress rá [STW] klán.
  • nomiss
    Sziasztok , esetleg tudnátok ajánlani kezdő magyar játékosoknak clant ahova nem 1000 plussz játék kell van ts és lehet tanulni ? Köszi
  • Prince23
    Egy kis stream várható tőlem...

• Tono34
    Itt 1-1 T6 dd volt a többi mind T8.

Nem szoktam kiakadni ha T8-ba megyek vele (ajándék hajó, szívjatok :D ), de itt egyedüli T6 voltam a csapatban.
  • Darun
    Az első 6 csatámból Aigle-vel 5 T8-as volt. Az egyikben az ellenfél mind a három rombolója arra a pontra ment, ahová én is. És túléltem. Az érzés megfizethetetlen. (a hajóra meg ott a MasterCard)
  • Tono34
    Full T8 csata, egyedüli T6 (francia dd), csodás MM, remek csapat és top xp, 2 kill ..... (foglalás nélkül)
  • Darun
    Minden jutalmat csak egyszer lehet megszerezni.
  • Gaben764
    Szerintem igen, mert én is csak a hiányzó egy csillag miatt kaptam meg a prémium napot. A többi csillagért járó dolgokat nem kaptam meg.
  • Caliph
    megcsináltam 5 csillagosra a heti küldit mégsem kaptam prém napot...
    először csináltam a héten,de korábban már kaptam érte,valamikor év elején,az számít?
  • Gaben764
    Hihetetlen ez a játék....

A Bretagne nagyon nem lopta be magát a szívembe, voltak vele ugyan jó köreim, de inkább rosszak. Úgy voltam vele, hogy a hosszú hétvégén ennek végett vetek: tegnap felpakoltam rá mindenféle XP növelő zászlót, festést. Kb. 30.000 xp-m volt, 47.000 a Normandie. Erre produkáltam egy 88k dmg-s kört, 9311 xp-vel és 6650 free xp-vel. Na dörzsöltem is a tenyerem, hogy egy csatával kis csalással ugyan, de meg lett a hiányzó 17.000. Végül inkább nem ugrottam tovább, gondoltam még ma is adok neki egy esélyt, hátha bemákolok. Közben tegnap este az aktuális küldetésen is mentem egyet, mert 1 csillag hiányzott, mit ad isten pont az ami 24 óra prémiumot ad. Meglett! Ma pedig ezzel együtt egy 70k dmg-s kör, 12658 xp, 9034 free xp.

Szóval ami hihetetlen, hogy így útolag visszanézve, nagyon nem szerettem ezt a hajót, talán kicsit szenvedős is volt, erre az útolsó két csata, hmmm ... parádés lett!
  • ozimak
    Hát, úgy látom nem veszélyezteti a WoWS sikerét :) De ez csak így első blikkre. :)
  • Trucker39
  • Darun
    Annyira tervez, hogy már több mint egy éve megy a zárt bétája.
  • ozimak
    :(( Hát annak nem sok értelme lesz...
  • Trucker39
    Csak valami rohamcsónakokat. Ott cirkálókat, csatahajókat nem kell várni, mert ahogy olvasom, nem lesznek.
  • ozimak
    A War Thunder nem tervez hajós "részleget"? Kíváncsi lennék nekik hogy sikerül... meg hátha ők nem ilyen méregdrága fizetős cuccokkal rukkolnának elő.
  • Darun
    Ha jól emlékszem, az eredeti tervek még a WG-nél is úgy voltak, hogy majd egyszer összehozzák a három játékot, de elég hamar rájöttek hogy ez (náluk) kivitelezhetetlen. A Thunderben ellenben elég hamar megoldották. Jó ideje vannak már pl AA-repcsis eventek is, ahol az egyik csapat csak légelgháritókból áll, a másik meg repcsikből. A WG persze még ezt sem fogja tudni megoldani, az tényleg kérdéses, hogy a Thunderbe a két meglévő mellé be lesz e kapcsolva a hajó. Már eddig is volt több olyan pálya, ahol ez lehetséges lenne. Ugyanakkor a mostani rombolós/torpedónaszádos "flotta" aligha boritaná fel a játékegyensúlyt.