22427
A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16773 Nem igazán. Amig az amcsi 127-es tud sebezni, addig a japó 100 milis nem. A HE-nek nincs átütése, az AP meg szinte mindenről lepattan. Volt olyan, hogy 1v1-be Harakaze-val rámentem egy Kagerora. Bőven több életem volt neki, a végén maradt benne 800, amit sehogy nem birtam leszedni róla, ő meg megölt, mivel az alap japó 127 is elég jól sebez. Az amcsik nagy hatótávú torpedói elég lassúak. A japó gyors. Ellenségként nem nagyon találkozok ilyen rombolókkal, bizonyára azért nem megy nekem se, mert valamit rosszul csinálok. Bár az talán még sem az én hibám, hogy egy gunship-en az ágyú nem sebez.
Egyébként ha jól rémlik, a németek is végig tudnak láthatatlanul torpozni.
#16770 Akkor pont rossz példát mondtál, mert az hogy jelen pillanatban csak T8-ig tart az egyik romboló ág, pont azt jelenti hogy nem teljes értékűek. Viszont örülhetsz, mert most azok lesznek. -
#16772 Nem csak a japó dd-k torpedó hatótávjai nagyok, nagy tierben szinte minden nemzet rombolója elég nagy távolságban tud torpedózni. Ott inkább a sebesség, sebzés, ill. a mélyvízi torpedók "láthatatlansága" az érdekes.
Ha van Cleve-d, akkor marad nálad mint nyolcas "felbuffolva" (még nem végleges a verzió, de már morognak a játékosok, szokás szerint a WG ezt a gyöngyszemet is szétbarmolja).
Itt megnézheted a tervezetet.
Tesztkör:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Prof William #16771 Igen. Nagy tűzgyorsaságú nagy torpedótávú romboló. Viszont cserébe nem visznek annyi torpedót mint az elődjeik, viszont gunsipként is megállják a helyüket. -
#16770 Most a hordozók egy példa volt, de a bajom az, hogy a meglévő nemzeteket kellene feltölteni, nem pedig a már teljes értékűeket "csinosítgatni". -
tutyimutyi2 #16769 Illetve ami még érdekelne hogy elvileg az amcsi tier6-os cirkálót 2 szintel feljebb szeretnék rakni, ez úgy fog működni hogy a helyére kerülőt kapom meg és/vagy bent marad a garázsban a nyolcas szintre rakott hajó is? -
tutyimutyi2 #16768 Magyarán úgy kéne elképzelnem a vak ágon lévő DD-ket mintha nagy torpedó távval rendelkező amcsik lennének?
Illetve a japánok az egyetlen olyan nemzet akinek végig nagyobb a torpedó távja mint a felfedeződési távuk? -
Darun #16767 Szerintem hordozó igy is van elég. Ráadásul még a meglévő két nemzetet sem sikerül nekik normálisan balanszolni, szóval addig ne is kezdjenek bele újba. Arról nem is beszélve, hogy hordozót max az angolok kaphatnának. De gyanitom hogy a távlati tervek között szerepel az is.
Egyrészt most kaptunk egy francia BB ágat, esélyes hogy a közeljövőben az olaszok is kapnak vagy csathajókat, vagy cirkálókat. Ráadásul az hogy befejeznek egy hiányos dd ágat, szerintem igazán nem vethető a szemükre. Esetleg az, hogy minek adtak ki olyat, ami csak T8-ig megy. Most végre ezt is lezárják. Illetve jó eséllyel jönni fog majd az angol dd ág is, hiszen az ázsiai tree-ben már most is van pár hajójuk. -
#16766 Ha megnézed a terveket, nem csak ez van, most a francia BB-k, utána jönnek az amcsi cirkálók, közben egy két prém is be fog úszni, német, orosz, talán brit. -
#16765 Mi lenne ha végre nem csak a DD-et favorizálnák?? Van egy szakajtónyi nemzet aminek nem teljes az ága. Mi van a hordozókkal pl? Miért kell már megint egy olyan ágat fejleszteni egy olyan nemzetnél ahol már teljes az ág????? Baszodjanak már meg..... -
#16764 Nem sokáig lesz "vak", közeljövőben teljes lesz
Kitakaze, Harugumo
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.04.17. 15:16:13 -
Darun #16763 A 100 milis ágyúban. Nagyobb rof, gyorsabb toronyforgás, beleszámit a fő löveg az AA-ba is, több tornya van és messzebbre ellő. Szóval a sebzést leszámitva mindenben jobb. Illetve -tudtommal- az Akizuki az egyetlen hajó, amelyik egyszerrre tud vinni smoke-ot és torp. lanch. boostert.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.04.17. 13:09:11 -
tutyimutyi2 #16762 Japán destroyer ágon miben jobb a vak ág mint az ami elmegy egészen tier10-ig? -
Kronos79 #16761 Sőt!!! Itt még gyorsítani sem kell, hogy az izgalmas részekhez érj. -
#16760 Itt is be kell tölteni a játékot. Pontosabban a replay-re kattintva - helyes beállítás esetén - betölti a játékot és elinditja a visszajátszást. -
pett3rson #16759 hali,
Nem mondod, hogy itt a visszajátszás már közvetlenül is megnézhető?? Ez de kurvajó :) WOT-ba még mindig a be kell tölteni hozzá a játékot. -
Darun #16758 Invite kódot csak új regre lehet váltani. Kódot meg elég sok helyről lehet szerezni. Gondolom a WG is osztogatja, lootboy-on is szokott dobni, de streamerek és fórumok is szoktak osztogatni. (legutóbb az OW 1.0-s bemutató videójában is volt) -
Prof William #16757 Akkor megpróbálok belépni tankosra a hajós accommal. Akkor is jön az 500 gold + tank vagy csak invite kóddal.
Invite kódot honnan lehet szerezni? -
Darun #16756 A wargayingos acc minden játékra használható. A hajós-repcsis-tankos közös prém accot használ, tehát ha az egyiken veszel, az pörög mind a háromra. Illetve a tankos-repcsisben közös a gold és a free xp is. A tankoshoz invite kód van, általában T15, 7 nap prém meg asszem 500 gold jár érte.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.04.12. 11:37:00 -
Prof William #16755 Nem nem. Új accot akarok kezdeni a tankoknál. Vagy van lehetőség hajóssal is bejelentkezni? -
#16754 pl itt van pár.
Csak azt nem tudom, hogy ha a hajós accal szeretnél tankozni akkor is jó-e. -
Prof William #16753 Üdv mindenkinek!
Az 1.0 örömére úgy gondoltam hogy kipróbálom a Wolrd of Tanks-ot is.
Érdeklődék hogy vajon itt is van meghívásos rendszer mint a Warshipsben, hogy így esetleg sikerüljön behúzni 1-2 jobb tankot vagy aranyat a kezdőjáték előtt.
Tud esetleg valaki meghívót küldeni? -
#16752 Normandiával sikerült egy nagyon izgalmas kis kört menni:
163k sebzés, kraken, high caliber, dreadnought, 2507 base xp.
Replay -
#16751 Igen a T8 már necces azt én is érzem... :/ Egyenlőre nem is erőltetem. Maradok max. T7-nél. Most nagy nehez összejött a Bismarck... háát :) Teljesen más világ ez a T9-10-es mm :) Nekem az még erős. -
Darun #16750 Szerintem nem túl jó ötlet tapasztalat nélkül bevágni T8-ba, de ez csak a személyes véleményem. -
#16749 Egész büszke vagyok magamra :D Sok co-op meccs után felmentem randomra, mert pénzt kell gyűjtenem a Bismarck-hoz. Alabama valamiért nekem nagyon nem adja :( Majdnem olyan disp.-je van mint a német társainak. (legalábbis nálam) Viszont a Gascogne nagyon jól hoz egy bizonyos szintet! Meglepődtem rajta. Mindenesetre nagyon szeret bedobálni T10-es mm-be, amit nagyon nem kedvelek, mert így is full kezdő vagyok. A két "nagy" prem. hajómat is csak a credit/xp hozam miatt vettem elsősorban. De jobban szeretek T6-8-ban játszani, ott még esélyem is van. :) Atago-t szemeltem ki magamnak, csak ne lenne ilyen drága :( Mostanában cirkálókkal/rombolókkal is jókat megyek. Bejön, hogy gyorsan tölt és betalál :D Nem úgy mint a Német bbk amikhez hozzászoktam :D Graf Spee, De Grasse már egész jól megy. A dd vonalon még csak kóstolgatok T3-as G-101-el, de eddig nagyon bejön. Így, hogy a 4. hónapot taposom a játékban és 120 óra körül járok, lassan rájövök, hogy nekem a T6-8 cirkáló jön be a legjobban. Nem érzem úgy hogy nekem valamikor is a T9-10-es BB-kkel kellene csatáznom :/ Nem jön be az a játékstílus ami oda kell. :/
A két T10-es Gascogne csata eredménye:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az Alabama meccset nem tenném be inkább :D Volt vagy 20k damage-em... egyszerűen nem adja. No azért a célzásom se olyan jó nagyon hosszú távra azt meg kell hagyni. Valószínűleg ezért is érzem, hogy nem kell erőltessem a T9-10-et. A T8-al hadilábon állok, mert elég jó hajók vannak (most jön a Bismarck a Gneisenau után nekem pl.), az Atago is nagyon tetszik, csak ugye az a fránya T9-10 mm... még sokat kell gyakorolni az tuti :) -
Darun #16748 Azért ha szembe kerülsz egy ellenséges dd-vel, elég kellemetlen tud lenni az a toronyforgás. Alacsonyabb szinten könnyű dolgod van, mert a dd-ket szétputtyogtatod, a többire meg ott a torpedó. -
#16747 Ma hallottam egy veterántól, T10 Yueyang-al két fő dologtól kell tartani, a radar, és a Khabavrosk az ellenfél. Elég op ez az ág :)
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.04.08. 11:50:51 -
#16746 na megvan a fushun,eddig a csiga toronymozgatáson kívül nem érzem olyan rossznak,mondjuk a 8km es torpedót free xpből megvettem rá...
előzővel sztem többet szenvedtem. nyilván lesz szarabb is ha több radar cruiser lesz ellenfélnek,most csak egy atlanta volt -
Darun #16745 Nem kell hozzá kockának lenni. Én is T8-nál jártam egy héten belül. Az elmúlt két hétben viszont alig mentem magas tierben, mivel kezdőket kalauzoltam. (na jó, egy meccset mentem magas tierben is, hogy Imre kolléga tudja tesztelni az új aimbotot) Én már csütörtök este az első csatában láttam oldalanként 1-1 Republique-t, akkor ők mik?
#16742 Egyébként meg GG... reported! -
#16744 inkább csak kocka vagy hogy már ott a 10es francia is a kikötődben :D -
#16743 Nekem most így 5 prem napom fog benn maradni. Próbáltam kiváltás után kicsit játszani, de nagyon hamar elment a kedvem tőle és még fel is szaladt a vérnyomásom. Annyit nem ér meg az az 5 nap. -
#16742 Ki más lenne a noob, mint én...
-
Gaben764 #16741 Köszönöm hogy szóltál, kb. 3 hete nem játszottam, szóval erről az ajándék premiumról lemaradtam. Mondjuk talán jobb is lett volna.... Délelőtt aktiváltam, nyomtam pár kört, de siralmas .... és még jól fel is bosszantott (és akkor még finoman fogalmaztam). Ráadásul ez most ilyen ördögi kör: a 3 nap ingyen premiumot nem kellene veszni hagyni, de ha közben olyan köröket produkál az ember hogy 7-ből 6 bukó, na az nem kicsit demotiváló premium ide vagy oda. Még az se vigasztal, hogy a bukóknál azért a top 5-ben voltam. -
#16740 Ez csak egy lényegtelen szarrágás, de nem tökéletesen ugyanaz a PA és az USN T10, a PA egy Allen M. Sumner-osztály. -
#16739 amúgy a 3 nap premet gondolom mindenki nézte az fps drop miatt kaptuk,csak kérni kell
ha mégsem,akkor official videó leírásban ott a link hozzá
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.04.06. 17:09:50 -
#16738 flambass tegnapi video,t7es. persze wg ott változtat rajta ahol meg amikor akar :D
-
#16737 Ez a T-61 és nem a Z-39
T8-ba sorolja a Z-39-et, de 7-es lesz..kell a pénz a ranked miatt.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2018.04.06. 14:28:53 -
Darun #16736 Nekem itt hatosnak mutatja, akkor biztos valami elirás lehet. -
#16735 Hét -
#16734 A következő rankedre tartogasd a 7-es pan asia DD-t (bár azt hiszem nem szoktál rankedezni)
Én tuti azt fogom visszavenni, mocskos egy dög.
Érdemes kihúzni amúgy az ágat, szerintem sokkal jobb, mint a Gearing, pedig teljesen ugyanaz.