22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • tutyimutyi2
    Milyen fajta torpedót jelent az a jelzés amikor a háromszög felett egy kis kihagyással van még 1 vízszintes vonal is?
  • ozimak
    Az első visszafordulónál kaptam egy dupla citet, aztán természetesen már nem kellett sok. Nyilván mindenki engem lőtt. Talán ha éltem 1 percet miután kölcsönösen megtörtrént egymás detektálása. :)
  • Tono34
    Használj cv-t.
  • Darun
    Pedig a Gaszkonnyal még szerencsés vagy. Ennél sokkal jobb lenne egy alap Amagi, se lőtáv, se légvédelem. És a cv is csak nyócas. Mi lett a végeredmény?
  • ozimak
    Eddig életem legjobb mmje :D
  • Darun
    Személyes tapasztalat, ha def AA-val vagy valami jó légvédelmű hajóval mész be, akkor nagyon ritkán rak be CV-t. Viszont televágja dd-vel. Ha szonárt raksz, vagy gagyi a légvédelmed, akkor meg kapod a 2 tierrel nagyobb cv-t. Most pl a lőj le 300 repcsit küldit csinálom, minden T8-as cirkálóra def AA-t raktam. Kb 15 csatánként kapok 1 cv-t. az is messze elkerül, szóval egyesével szedegetem a catapult fightereket meg a spotter plane-eket.
  • Toweliee
    Köszi! A légvédelemmel mindig gondolkodóban vagyok, magas tierben ritka a cv.
  • dimre
    Csak egy példa a "kiváltságosokról"

Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.04.20. 20:27:52
  • dimre
    Nem azt írtam, hogy mindig csal, csak a kivételezetteknek kedvezményez, nem mindig találkozol a csatákban velük.
    Azért szenvedek mert három hajó van, amit szeretnék, ebből kettő megvan, 130k xp kell a harmadikhoz, utána meg mindegy minden alapon. Amúgy béna vagyok a játékhoz, és szar a statom is, de nem érdekel, ehhez párosul a csapattársak lelkes hozzáállása, mikor valahol hátul két sör között böfögnek valamit a chaten, én meg a elöl fókuszban szlalomozok. Most már lesz valami változás, de majd a jövő eldönti, hogy megint egy erőtlen kísérlet a WG részéről, vagy lesz valami haszna is a passzív, alpári, agresszív játékosok kiszűrésere. Megtörtént hasonló eset, mikor véletlenül összementünk egy "csapattársammal", utána az IQ bajnok elkezdett engem lőni, írtam neki, hogy neked nyugi, és terápia kell, erre kaptam egy citet ajándékba, de akkor már pink volt, pár mp-vel később detonált a hajócskája.
    Néha összejön valami sikerélmény, ha kifogsz egy jó csapatot, és az rng is úgy számol ahogy mindig kellene.
  • PrasCo
    Oké. A változatosság kedvéért most érveljünk azzal, hogy teljes egészében elfogadom a véleményed. A WG csal.

...de akkor miért játszol a termékükkel? Miért sz*patod magad? Miért állsz bele egy bántalmazó kapcsolatba? Ennek semmi értelme.
  • Darun
    Teljesen egyetértek veled. Ha nem lenne csalás, akkor hogy lett volna lehetséges, hogy Mo-val, hat lövedékedből 5 eltalálja a rombolómat!?
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.04.20. 17:01:03
  • dimre
    Egy adott hajóval pár csatát lejátszol a bot céllövöldében, hogy kitapasztald, kis idő múlva tudod hova kell célozni, lőni. A random csatákban viszont úgy sorsol "véletlenszerűen", hogy esélyed sincs normális találathoz, és a nyeréshez. Az rng túl hülye bonyolultabb feladatokhoz, de a csalást megtanították neki, ez a WG igazi arca, mikor kivételeznek egyes "játékosokkal, klánokkal". Néha olyan látványosan csal, nézni is fájdalmas, pláne a saját vagy csapattársaid kárára, tudom összeesküvés elmélet, de mikor más videóban, live-ban látod, akkor is az?
  • Darun
    Arra a kérdésre viszont továbbra sem ad választ, hogy a teljesen ép hajóba még is hogy lehet 0 sebzéses hitet lőni.
  • PrasCo
    Ha gőzük sincs a játékmechanikáról, és úgy várják el a 60% WR-t, akkor azok is. ¯\_(ツ)_/¯
  • dimre
    plusz számold rá az ágyúk szórását, amit ugye az rng "számol, vagy inkább talál ki", megint megmagyarázzák, hogy a játékosok a bénák.
  • Caliph
    itt a válasz miért visz az egyik salvo 5000et a másik meg miért 1000et
  • Caliph
  • Toweliee
    7-től.
  • Darun
    Az amcsi rombolóknak nem a torpedó a fő fegyverük. A füst sokáig fenn marad, az ágyújuk gyorsan tölt és jól forog. Alacsony tierben csak úgy tudsz vele torpedózni, ha kihasználva a szigeteket meglepsz valakit, illetve magányos rombolókra rá lehet menni, pl ha füstből lövöldöznek. De csatahajót lerássolni tök fölösleges csak azért, hogy kitorpedózhasd mert sok esetben el sem jutsz addig, de ha még is, alig marad életed. Illetve amit Caliph irt, de az nagyon esetleges, hiszen csak akkor működik, ha olyan eszetlen az ellenfél hogy direktbe rád meg,y vagy ha nem tudja hogy a közelben vagy óvatlanul tör előre.

A német cirkálóknak magas tierben az IFHE-t egyáltalán nem ajánlja a wiki sem, inkább AFT meg CE. Túl sok személyes tapasztalatom nincs, mivel még csak a Yorck-nál járok, ráadásul épp most fejlődik a kapitány negyedik skillje.
  • PrasCo
    Melyik tier-ben? IFHE 203-asokra felejtős, szerintem. T5-6 körül meg azért nem érdekes, mert nem nagyon van emlékeim szerint olyan plating, amire kellene.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2018.04.18. 19:53:19
  • Toweliee
    A német cirkálóknál milyen irányban érdemes fejleszteni a kapitányt? Pl légvédelem vagy IFHE?
  • Caliph
    amcsiknak nagyon jó ágyújuk van,vadássz más ddre ,torpedózni csak meglepetésként tudsz,esetleg kilőheted hatótávon kívül is és hátha addig hatótávba ér az ellenség :)
    de ha raksz fel álcafestést,meg camo modult,és a kapitánynak is megvan a camo skill akkor lényegesen javul a helyzet
  • tutyimutyi2
    És az amcsi dd-kel tier6-ig bezárólag hogy kéne játszani hogy torpedózni is tudjak?
  • Darun
    Nem igazán. Amig az amcsi 127-es tud sebezni, addig a japó 100 milis nem. A HE-nek nincs átütése, az AP meg szinte mindenről lepattan. Volt olyan, hogy 1v1-be Harakaze-val rámentem egy Kagerora. Bőven több életem volt neki, a végén maradt benne 800, amit sehogy nem birtam leszedni róla, ő meg megölt, mivel az alap japó 127 is elég jól sebez. Az amcsik nagy hatótávú torpedói elég lassúak. A japó gyors. Ellenségként nem nagyon találkozok ilyen rombolókkal, bizonyára azért nem megy nekem se, mert valamit rosszul csinálok. Bár az talán még sem az én hibám, hogy egy gunship-en az ágyú nem sebez.
    Egyébként ha jól rémlik, a németek is végig tudnak láthatatlanul torpozni.

#16770 Akkor pont rossz példát mondtál, mert az hogy jelen pillanatban csak T8-ig tart az egyik romboló ág, pont azt jelenti hogy nem teljes értékűek. Viszont örülhetsz, mert most azok lesznek.
  • dimre
    Nem csak a japó dd-k torpedó hatótávjai nagyok, nagy tierben szinte minden nemzet rombolója elég nagy távolságban tud torpedózni. Ott inkább a sebesség, sebzés, ill. a mélyvízi torpedók "láthatatlansága" az érdekes.
    Ha van Cleve-d, akkor marad nálad mint nyolcas "felbuffolva" (még nem végleges a verzió, de már morognak a játékosok, szokás szerint a WG ezt a gyöngyszemet is szétbarmolja).
    Itt megnézheted a tervezetet.
    Tesztkör:

• Prof William
    Igen. Nagy tűzgyorsaságú nagy torpedótávú romboló. Viszont cserébe nem visznek annyi torpedót mint az elődjeik, viszont gunsipként is megállják a helyüket.
  • Pluskast
    Most a hordozók egy példa volt, de a bajom az, hogy a meglévő nemzeteket kellene feltölteni, nem pedig a már teljes értékűeket "csinosítgatni".
  • tutyimutyi2
    Illetve ami még érdekelne hogy elvileg az amcsi tier6-os cirkálót 2 szintel feljebb szeretnék rakni, ez úgy fog működni hogy a helyére kerülőt kapom meg és/vagy bent marad a garázsban a nyolcas szintre rakott hajó is?
  • tutyimutyi2
    Magyarán úgy kéne elképzelnem a vak ágon lévő DD-ket mintha nagy torpedó távval rendelkező amcsik lennének?
    Illetve a japánok az egyetlen olyan nemzet akinek végig nagyobb a torpedó távja mint a felfedeződési távuk?
  • Darun
    Szerintem hordozó igy is van elég. Ráadásul még a meglévő két nemzetet sem sikerül nekik normálisan balanszolni, szóval addig ne is kezdjenek bele újba. Arról nem is beszélve, hogy hordozót max az angolok kaphatnának. De gyanitom hogy a távlati tervek között szerepel az is.
    Egyrészt most kaptunk egy francia BB ágat, esélyes hogy a közeljövőben az olaszok is kapnak vagy csathajókat, vagy cirkálókat. Ráadásul az hogy befejeznek egy hiányos dd ágat, szerintem igazán nem vethető a szemükre. Esetleg az, hogy minek adtak ki olyat, ami csak T8-ig megy. Most végre ezt is lezárják. Illetve jó eséllyel jönni fog majd az angol dd ág is, hiszen az ázsiai tree-ben már most is van pár hajójuk.
  • dimre
    Ha megnézed a terveket, nem csak ez van, most a francia BB-k, utána jönnek az amcsi cirkálók, közben egy két prém is be fog úszni, német, orosz, talán brit.
  • Pluskast
    Mi lenne ha végre nem csak a DD-et favorizálnák?? Van egy szakajtónyi nemzet aminek nem teljes az ága. Mi van a hordozókkal pl? Miért kell már megint egy olyan ágat fejleszteni egy olyan nemzetnél ahol már teljes az ág????? Baszodjanak már meg.....
  • dimre
    Nem sokáig lesz "vak", közeljövőben teljes lesz
    Kitakaze, Harugumo

Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.04.17. 15:16:13
  • Darun
    A 100 milis ágyúban. Nagyobb rof, gyorsabb toronyforgás, beleszámit a fő löveg az AA-ba is, több tornya van és messzebbre ellő. Szóval a sebzést leszámitva mindenben jobb. Illetve -tudtommal- az Akizuki az egyetlen hajó, amelyik egyszerrre tud vinni smoke-ot és torp. lanch. boostert.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.04.17. 13:09:11
  • tutyimutyi2
    Japán destroyer ágon miben jobb a vak ág mint az ami elmegy egészen tier10-ig?
  • Kronos79
    Sőt!!! Itt még gyorsítani sem kell, hogy az izgalmas részekhez érj.
  • Trucker39
    Itt is be kell tölteni a játékot. Pontosabban a replay-re kattintva - helyes beállítás esetén - betölti a játékot és elinditja a visszajátszást.
  • pett3rson
    hali,

Nem mondod, hogy itt a visszajátszás már közvetlenül is megnézhető?? Ez de kurvajó :) WOT-ba még mindig a be kell tölteni hozzá a játékot.
  • Darun
    Invite kódot csak új regre lehet váltani. Kódot meg elég sok helyről lehet szerezni. Gondolom a WG is osztogatja, lootboy-on is szokott dobni, de streamerek és fórumok is szoktak osztogatni. (legutóbb az OW 1.0-s bemutató videójában is volt)
  • Prof William
    Akkor megpróbálok belépni tankosra a hajós accommal. Akkor is jön az 500 gold + tank vagy csak invite kóddal.

Invite kódot honnan lehet szerezni?