World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ui.

Tettem fel olvasni valót az FB csoportba. Nézegessétek. Ha még futja energiából délután még összeállítok egyet.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A mai nap tanulsága: aki csatahajóban ülve HE-vel lövöldöz, az rövid úton megdöglik. :-)
egyik csapattárs szólt hogy brit bbket magasabban kell lőni apvel,és láss csodát,jöttek a szép találatok
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.17. 11:46:11
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
bár most egy 10 millás creditesnek is örültem volna,de majd húzom a torpitzet creditért 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.17. 11:42:20
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Követelmények a klán ablakának tetején láthatóak.
ha meg beferek a klanba kaphatnek egy invet :-)
bar nagyreszt csak hetvegen erek ra :-( ,de az operation fele kuldikre szivesen mennek csapatban...
nem tudom van e kovetelmeny, itt a statom
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Az FB csoporton este már gondolkodtam, ma reggel elkészítettem (legfeljebb nem lesz használva). örülök, hogy neked is eszedbe jutott az ötlet.
Az alábbi linken érhető el a csoport:
Zárt csoportnak szánom. Képeket, teljesítményeket, visszajátszásokat, meghirdetett eseményeket szeretném ha itt megosztanátok. persze a felmerülő kérdéseket is itt meglehet válaszolna, ha máshol nem szeretné valaki feltenni.
Kezdőknek és haladóknak is szeretnék valami információ halmazt összehozni. Az azonosításhoz készítek egy felhasználói névsort, majd írja mellé mindenki a nevét, hogy tudjuk, ki kicsoda.
Öröm volt kergetni a hajókat, bal egérgombra ráfeküdve, karcolás nélkül megúsztam. A Nassau-t megsütöttem mint a szalonnát.
Kis kaliberű pokoltűz: Kolberg
Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.09.17. 05:35:50
X universe Home, sweet home
Trucker, utólagos engedelmeddel felvettem a klánba a szakasztársam, ma eszméletlen köröket ment Colo-val, én is csak pislogtam. (többször lett csapatelső)
A klántagoknak itt is szólnék, de holnap (ma) a csetre is többször be fogom irni, hogy 18:00 tájékán megpróbálkoznék egy operation-el, aki csatlakozni szeretne, nyugodtan jelezze cseten (klán vagy privát) illetve akár itt is.
Illetve szeretnék érdeklődni, hogy van e igény fészbúkos WoWs klán csoportra. Ha a tagok többsége ott könnyebben elérhető, akkor lehetne ott infókat megosztani. Ha van rá igény, lehetne hétvégente fix időpontban operation, összeszoktató vagy gyakorló szakaszozás, ilyesmi.
Nem akarok az ággal leállni, ahhoz kissé sok időt öltem bele, és ha tényleg sikerült valamit találnom, és nem csak szerencse volt az a 98k-s kör, amit említettem korábban, akkor pláne nem fogok vele leállni.
A csatahajó bírta a gyűrődést, forgolódott, mert folyamatosan cseszegetett az ellenfél CV-je, rombolója tolta a torpedó falat, stb, de nem részletezem. Meg kell nézni a visszajátszást. Minden benne van, ami miatt ez a hajó szerethető.
Ha ettől a csatától sem jön meg a kedved, akkor szerintem tényleg nem kell erőltetni ezt az ágat.
Replay

Hajrá, hajrá jó lesz az! <#smile>#smile>

Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.09.16. 20:46:41
itt egy másik: Klán statisztika
Ha nem így néz ki nálatok, mint a képen, akkor egy scriptet kell feltelepíteni a böngészőbe.

#16055 Van pár hajó, amin nincs másodlagos tüzérség. Az Omaha is ilyen. cserébe rengeteg elsődleges ágyúja van plusz van rajta torpedó.
Én a mai napig imádom a cirkálókat, bár most már inkább a csatahajók a favorit. De azért T7-ig meg van az összes cirkáló is. (igaz hogy japóból csak ARP Myokom van) A cirkálók feladata a csatahajók kisérete, támogatása, a rombolók leküzdése, illetve pl az amerikaiaknál a légvédelem biztositása is.
A botok elleni csatát (Co-op) én is ajánlom mindenkinek, aki még kezdő. Itt megismerhetőek a térképek illetve a hajók, az ellenfelek nem túl ügyesek, de ahogy magasabb tierbe léptek, ez egyre kevésbé érezhető. Viszont most hogy 200%-os napi bónusz van, inkább menjetek Random csatát, ne pazaroljátok el a napit botokra. A szülinapi acsik miatt tegnap 3 kört mentem én is botok ellen.

Tegnap egyébként nagyon adta, kb 10 csatából volt 2 vereségem, ráadásul akkora köröket mentem! (Kutuzov T10 ellen, 126k sebzés kill nélkül, Bismarck szintén T10, 128k sebzés, dupla citadella egy Yamato oldalába, Dupla ölés Algerie-vel, a végén egyetlen salvo-val csúsztam le a krákenről) Ma biztos jó napom lesz 😄 Sajnos az angolokkal bárhogy próbálkoztam, nem jött össze az 50k, pedig mindet kipróbáltam, sajnos a MM mindent el is követett hogy ne sikerüljön.
Itt van egy visszajátszás, a torpedókkal süllyesztettem el az ellenfeleket.
Karlsruhe Archipelago
Köszönöm a bizalmat, <#worship>#worship> igyekszek sokat játszani.
A kapitány ha új hajót veszek tudom hozzni tovább vagy minden hajónak új kapitány lesz?
Mondjuk a Phoenix-el megszerzett XP-t hogy tudom tovább vinni az új Omaha-ra?

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Előre is köszi
Kérdésem, háromnapos szűzként van esélyem klántagságra?
Játékban jelentkeztem.
Még próbálkozok vele, biztosan, ár csak a rengeteg beleölt idő miatt is, meg ha a Bismarck érezhetően másabb akkor is folytatom már csak azért is. (Meg nehezemre is esik elhinni, hogy ennyire béna vagyok vele, mert biztos nem véletlenül dicsérik oly sokan)
Köszönöm a tippet, igyekszem megfogadni <#smile>#smile> Bár ezzel meg az szokott a baj lenni, hogy semmit sem találok el vele ami 10 km-re felül van... (A kedvencem mikor még az alatt se...) Ha meg közelebb megyek meg jön a HE zuhany...
Utoljára szerkesztette: messerharcos3, 2017.09.15. 19:35:08
Ez az "50% Credit discount on ship modernisations" akció ez mi? mert először azt hittem a modulokra van, de nem.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.09.15. 19:07:26
Jók ezek az akciók, mondjuk az Edinburgh-re talán végre meg lesz a B hull. Ez a szülinapi camo viszont... 😄 Oké hogy biztos jól néz ki, de ez egy Type 6 camo. Ennél még a hetente gyűjthető BH camo is jobb. Szóval megint nem erőltették meg magukat. Ezen kivül nem látom hogy szülinapi konténert lehetne szerezni küldiből, csak venni tudok. Érdekes módon a többi küldinél volt lehetőség küldivel is konténert szerezni (még ha prém hajót is kellett hozzá venni).
A szülinapi acsikat egyébként minden csatában megadja, a gyűjthető vackot viszont csak napi egyszer. És ahogy elnéztem a feltételeket, megint rendesen beszopattak minket. (Pl csak Shino-val teljesithető acsi)
T8 30%
T9-10 15%
Szülinapi
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.